עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dbziz,

מעבד Intel Core i5-750 2.66 8M LGA115 לוח אם asus P7H55-M PRO זיכרון 4096 MB DDR-3- 1333 MHZ- Kingston דיסק קשיח 500 GB 7200 RPM S-ATA II FSB150 - wd כרטיס מסך GV-R575D5-1GD- gigabyte מארז HEC 7328 DESKTOP ספק HEC-550TE מאוררים תוספת מאווררים למארז כונן צורב DVD X22 - LG כונן פלופי סהכ 3,747

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by dov123456,

שלום אני מחפש מחשב נייד עם מסך בגודל של 12 אינצ' המפרט הבסיסי שאני צריך הוא שהמעבד יהיה דואל קור, ושיהיה לו 2 ג'יגה זיכרון, חוץ מזה (כרטיס מסך והכל..) פחות חשוב לי ויש לךי תקציב של מקסימום מקסימום 3000. מצאתי לאחרונה אחת שעונה על הכל זה רק שהוא מחברה לא מוכרת בעליל: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=75112&Cat2Cat1ID=68&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE יש למישהו הצעה למחשבנייד שעונה על כל זה? כדאי לי לקחת את המחשב נייד שכתבתי בקישור? המון תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  3. שלום, רציתי לשאול : אם רכשתי מחשב נייד של דל בארה"ב ויש לי אחריות של שנה עליו. האם אני יכול לממש את האחריות גם בארץ מול דל ישראל? תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by xxxlr1,

אשמח אם תבנו לי מפרט מחשב בתקציב 2500 ש"ח - ללא חריגות. עוד פרטים: * דיסק קשיח 500GB * שלא יכלול צורב * שלא יכלול מסך * אם יכנס בתקציב כרטיס מסך שתומך בDX11 ואם צריך עוד פרטים תגידו לי ואני יתן. תודה. עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גיימינג א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Call of Duty, Battlefield, L4d וכו' ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעי…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אהלן, הרכבתי ב-TMS מפרט למחשב רב-תכליתי - עם קצת גיימינג. אני צריך עזרה בנוגע לספק ולקירור מעבד - לא יודע איזה פריטים כדאי לבחור. חוץ מזה אשמח להערות נוספות :-) תודה רבה! גלב. _______________________________________________________________ מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1090 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪289 מארז: Fractal Design Core 2300 Black כמות: 1 - מחיר: ₪307 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪349 כרט…

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  6. הוא מבקש להכניס את ה credentials על מנת לוודא את הזהות שלי רק שאין לי מושג מה זו הסיסמא הזו מחשב E6400 עם זה משנה משהו

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. שלום, חבר שלי קונה מחשב וצריך מפרט לתקציב 5500 שקל.. אז ככה, הדרישות: רק חומרה פנימית- המארז והביפנים לא כולל כונני דיסקים +מסך מחשב 17/19 (אם יש בעיה בלהכניס לפה 19 אז 17) רצוי LG 250GB 4GB RAM השימושים העיקריים: "אני מוריד ועורך וממיר קבצי וידאו תכלס אחד השימושים העיקרים שאני מצפה להם במחשב חדש זה שהוא יסחוב בעיקר תוכנות גדולות של עריכת סרטים וגם שאני אוכל להמיר קבצי וידאו מבלי לסגור את כל שאר התוכניות במחשב בעיקרון במילה אחת - שיסחוב! כי אני מתעלל לא נורמלי במחשב אני עושה מיליון דברים בו זמנית. יש לי קונסולת PS2 ואיתה בעיקר אני משחק אני מניח שבמחשב החדש אני אשחק גם בו (כי הוא יכול) אבל אני לא גיימר המחשב לא יהיה בעיקר למחשקים, כמעט ולא אפשר לומר. לא צריך כרטיס מסך חזק…

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  8. Started by syntex,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wow פותח כמה חלונות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כמה מסכים 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? במצב של חלון אחד אולטרה במצב של כמה חלונות מינימום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ori_s321,

שלום לכולם לאחרונה אני מחפש נייד שיכול להריץ משחקים ישנים (2004) כמו Halo וכו' וגם לאינטרנט.(אני עובד באבטחה..) אני ממש לא מבין בניידים וחיפשתי משהו ביד שניייה במחיר של כ2000 שח מצאתי שתי אופצויות האחד :: Based on 2373-78M: P M 1.3GHz, 512MB RAM, 40GB 5400rpm HDD, 14.1 XGA(1024x768) TFT LCD, 32MB ATI Radeon 7500, 8x-3.3x DVD(slim), Modem(CDC), Ethernet(LOM), Cisco 802.11b Wireless(MPCI), Secure Chip(TCPA), UltraNav, 6 cell battery, WinXP Pro האם כרטיס המסך יכול להריץ משחקים ברמה שביקשתי? הוא הוצע לי במחיר של 2800 והשני כמעט אותו הדבר רק פנטיום 4 2.4 ghz שהוצע במחיר של 2200 אין לי מושג איזה מביניהם טוב יותר PM או P4. אני די נואש מניסיונות לברר בעצמי ומפחד שיעבדו …

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  10. Started by mcnm,

שלום, ברשותי מחשב נייח המשמש לכל צרכי, אך לאחרונה אני זקוק למחשב נייד פשוט ביותר שישמש אותי רק לכתיבת הערות בוורד ולהפעלת תוכנות פשוטות ביותר (מבוססות על טקסט) השאלה שלי היא האם המחשב הבא הוא כל כך גרוע, עד שלא שווה לשלם עליו אפילו 777 ש"ח...: http://www.skypc.co.il/pl_product~CE268~14~0.htm דרך אגב, בסקירה שנעשתה על הEverex Cloudbook ׁ(שדומה לו באופן לא מפתיע) נאמר כך: When a notebook overheats to the point that it stops working every 30-45 minutes you know there's a serious problem לסקירה: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4282 מפחיד? האם יש סיכוי שפיזור החום שופר בגרסה הנוכחית? נ.ב. גם גודל המסך לא משנה לי. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  11. Started by Judge,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Saints Row IV, Far Cry 4 וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600x900. אבל יש לי עוד מסך ואולי אני אשתמש בו (לא יודע מה הרזולוציה שלו) זה משנה?? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צ…

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by RoyAL,

זהו המפרט של המחשב שלי : Pentium II 350mhz 128mb SDRAM CDROM LG X52 GENERIC IDE HARDISK 30GB AT +25 Voodoorush בלוח אחד. US ROBOTICS 56K WIN INT (מוחלף היום בADSL) MAG DJ530(מוחלף בימים הקרובים בMAG 770T) REALTEK ETHERNET ADAPTER 100/10 CREATIVE SOUNDBLASTER AUDIOPCI 64V זה גרוע, אני יודע... אני מתחיל במסע שידרוג מה כדאי לשפר קודם? ולמה? המטרות של המחשב הזה הם בעיקר למשחקים עבודות ואינטרנט(מחשב ישראלי טיפוסי 8) ) אין ממש תקציב, אבל הרכיבים צריכים להיות כמה שיותר זולים ואיכותיים, הכוונה היא שאני לא רוצה משהו ממש איכותי אבל יקר, או משהו טוב זול אבל עם איכות גרועה קודם באים איכות ומחיר, אח"כ אם זה טוב או לא. הכוונה באיכות היא לעמידות שלו בכל זאת צריך לתת תקציב אז נגיד בערך…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אני מעוניין בדגמים ומפרטים של המחשבים הניידים הטובים ביותר שאפשר להשיג במחיר של עד כ-5000 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית אינטנסיבית עם תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט. תודה

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  14. Started by EviLeader,

ככתוב לעיל, מעבד זיכרון ולוח אם עד 3500 ש"ח. בקשות: 1. מבוססים Intel Core 2 Due, למשחקים. 2. לא לחרוג מהתקציב 3. שיספיק גם לשנים הבאות 4. אם דרוש כוח מיוחד מהספק, כיתבו 5. הייתי מעדיף שהלוח אם יהיה גדול עם הרבה מרווח בין המעבד לזכרונות (כדי שיהיה מקום למאוורר גדול) 6. הייתי מעדיף לוח לא של Gigabyte אלא של ASUS,Abit,Intel.. אבל אם המובחו מכולם, לדעת כולם יהיה Gigabyte אז סבבה. אני כן מעוניין לעשות OC, אומנם לא ישר בקבלת המוצר אלא זמן ארוך אחרי השימוש ולמידת OC.

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  15. Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Blue Screwless 299.00 NEC ND-3520AW 16/16/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 399.00 ¤ 1 399 AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX 999.00 Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 699.00 Citizen/Sony/Samsung Black 1.44MB 3,5" FDD 55.00 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 479.00 ¤ 2 958 Thermaltake 410W 120mm Fan PFC Power Supply 349.00 LEADTEK FX6600GT FX6600 GTTDHEXT PCI-E 128MB 1269 SHEKEL מקלדת מולטימדיה+עכבר אופטי 135 מסך אקנה בנפרד וכנראה אלך על LCD 17 12/8MS

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by ramit02,

שלום לכולם, אני מעוניין לבנות מחשב חדש, אני לא צריך את כל החלקים אלא רק : מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך ספק כח ומארז (חשוב שיהיה Tower ולא mini או midi) השימוש של המחשב לא מוגדר (קצת מכל דבר ) אני לא גיימר ולא עורך סרטים. אבל חשוב שתהיה תאימות לשידרוג רכיבים בעתיד, בנוסף חשוב שיהיה לו חיבור IDE אחד לפחות (אם קיימים 2 אז עדיף), יש לי HD של 250G, צורב DVD ו-DVD שחבל לי להחליף אותם וכולם מתחברים בIDE FireWire IEEE1394 וחיבור PCI אחד לפחות. תודה רבה לכל העונים.

• 12 תגובות
    • 815 צפיות
  17. Started by beyle,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 7000 (מזומן) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 700 (מזומן) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים, מכונות וירטואליות לעבודה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - VMWare, Vbox - כבד (פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - מיועד גם לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - COD AW וכל החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך של DELL 24" - 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  18. Started by michael180492,

היי חברים. אני מחפש סוללה באיביי לדגם שציינתי כאן. ישנן סוללות עם 6 תאים,9 ו-12. האם כולן יתאימו? האם ההבדל בין 6 ל-12 יהיה מורגש? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  19. מה דעתכם על המפרט הבא מכמה חנויות... ללא צוורב ללא פלופי ללא ציוד היקפי וללא מסך...! {הכל יש לי...} רובו למשחקים... ולכל השאר קצת מכל דבר...! 799 1 Intel Pentium D 805 (S775) - 2.66Ghz Dual-Core , מעבד 1MB(x2) Cache - 533MHz FSB - BOX Fan - 3Y Warranty 585 1 LGA775 Intel945P - Gigabyte GA-8I945P-G לוח אם 250 2 PQI 533MHZ 512MB DDR2 זיכרון 927 1 ATI RADEON X800GTO 256 DDR3 mb PCIX Retail כרטיס מסך 277 1 Westren Digital WD800JD דיסק קשיח 350 1 Sunbeam Transformer BLACK …

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  20. Started by blade runner,

בגדול חשבתי בעיקר על אולטרה בוק אבל ראיתי שיש גם כמה מחשבים קלים שהם לא ממש אולטרבוקים מטרת המחשב עבודה/לימודים/פיתוח, חשוב שיוכל לעמוד קצת בעומס היתי אומר שהמעבד יהיה לפחות i5 גודל מסך 13/14 משקל רצוי עד 2KG זמן סוללה לא הפאקוטר הכי חשוב אבל אם יוכל להחזיק מעל 3-4 זה יהיה נהדר כונן אופטי לא נחוץ מוכן גם לקנות בחו"ל אבל רק מחברה שמכבדת אחריות בין לאומית בארץ ולא עושה בעיות בקשר להעדפות תמיד אהבתי את אסוס אבל אני לא נעול עליהם

21. היי לכולם, זהו המפרט שבניתי. אשמח להצעות לשיפורים. תודה. [table][tr][td]מעבדי אינטל‏ [/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td][td] 1 [/td][td] 970 [/td][td] 970 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]Z68XP-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI [/td][td] 1 [/td][td] 720 [/td][td] 720 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]זכרונות‏ DDR3 1600Mhz[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td…

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  22. Started by devek,

שלום חברים אני מעוניין במחשב לגיימינג, חשוב לי לציין שאני יותר מאשמח לעשות שימוש בחלק מהרכיבים שיש לי כרגע מהמחשב הישן לצורך העניין יש לי זיכרון 8 ג'יגה ,מסך רמקולים,עכבר ומקלדת שאין צורך להחליפם אני רוצה מחשב שיהיה חזק ויריץ כל מה שיש היום ובעתיד של השנתיים הקרובות לפחות על הכי גבוהה שניתן אשמח לדעת אם ניתן להשיג את זה במחיר שציינתי תודה רבה. נ.ב - המסך שיש לי כרגע הוא 23 אינטץ שאלון: -תקציב מקסימלי 6 אלף -לא ניתן לחרוג -המחשב מיועד למשחקים חדשים ברמת הגראפיקה הגבוהה ביותר רזולוצית המסך המקסימלית שלי היא 1920X1080 -אין צורך בציוד היקפי -השקט חשוב מאוד -לא מתכונן OC -אין צורך במערכת הפעלה -קניית המחשב היא מיידית

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי מחשב נייד compaq evo כרגע עם סטיק אחד של 256MB pc2100 (יעני DDR 266 ) , אני רוצה להוסיף לו עוד סטיק של 512 כך שיהיה סך הכל 768 מגה זכרון , אפשרי או ששני הסטיקים חייבים להיות בעלי אותו גודל? קישור לסטיק שאני רוצה לקנות : http://www.dmii.co.il/products/20143?ref=zap תודה על העזרה ,

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by eliharel,

אהלן. אני רואה שבקשות למפרטים בתקציב גבוה נוטות להעלם. מקווה שלא הפעם. אני אמנם מוכן להשקעה כספית גדולה, אבל עדיין לא רוצה סתם לזרוק כסף בלי שום תמורה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. אני עדיין רוצה מחשב חזק ואיכותי, אבל אם יש רכיב שפשוט אין צורך בו, אז אין טעם לקנות סתם כי התקציב גדול ומאפשר. אז מצב כזה של min-max אני מניח - המינימום שאני צריך בשביל ההגדרות המקסימליות נכון להיום. מקווה שהצלחתי להיות ברור. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, וזה גם גמיש - אם אתם בונים משהו שחורג אשמח להבין למה, ואולי להשתכנע. זה לא נוקשה. אבל אני ממש מופתע אם יהיה צורך להשקיע את כל הסכום…

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. היי, הוצע לי המחשב הבא: http://tms.co.il/preview/spec/n97galhc אשמח להערות/שינויים קלים. פרטים: 1. אם אין Sonata, נלך על 6A19+FSP450. 2. אין לי בעיה לחכות שבועיים עד שהמעבד יהיה יותר זול, ואז התקציה יהיה הגיוני. 3. רק Intel. 4. רק TMS. תודה!

• 1 תגובה
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.