עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה אתם אומרים, לאח הקטן של אשתי (בן 10) בשביל משחקים סבירים זה מספיק? לוח - GA-E7AUM-DS2H עם כרטיס מסך מובנה - Integrated NVIDIA GeForce 9400 graphics http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2946 מעבד - Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray (או שאפשר אפילו פשוט יותר?) זיכרון - 2GB Kingston Value אני לא מדבר כאן על GTA4 (למרות שיהיה גם נחמד אם יעבוד ) , אבל משחקים אולי מלפני שנה,שנתיים או משחקים על הגדרות בינוניות, שיעבדו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by nex,

אהלן, לקראת רכישת מחשב מבוסס 8600K. מתכנן OC קל, אך לא קיצוני על איזה קירור ללכת? ברור לי שהקטגוריה החמה תהיה נוקטואה D15 וחבריו.. השאלה אם הנ"ל נחוץ, ושווה את ההשקעה הכספית? חשוב לי גם המראה שלו, מאחר והולך על מארז עם חלון. לא חייב אחד מואר ופנסי, אבל שיראה קשור האם למשל המרקורי 120 של אנטק יספק את הסחורה מבחינת ביצועים? או להשאר בתחום קירור האוויר תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by sahar_shalom,

לצפייה בסרטים באיכות גבוהה. לאינטרנט ולאופיס רצוי מסך מבריק רחב כמה שיותר גדול ל משנה לי משקל ואורך סוללה רצוי שיהיה 4 GB ורזולוציית מסך כמהשיותר גבוהה.. אשמח לקבל הצעות למחשבים תודה

4. Started by mzlbat,

היי אפשר לקבל כמה ס"מ הגובה והרוחב של הנייד הזה של LG גודל מסך 13.3 ? http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?AuctionId=7724034 1366 X768

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  5. Started by omriverson,

אהלן יש לי לפטופ חדש יחסית של לנובו (y510p) ובזמן שאני משחק במחשב (CS:GO)אם זה משנה.. המשחק דיי מקרטע לי שהמחשב לא מחובר לחשמל. הבנתי שזה תופעה נפוצה בניידים רק רציתי לוודא את העניין..

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  6. המפרט מיועד למשחקים כבדים, גלישה באינטרנט סרטים וכו' חשוב שיהיה הארדיסק של לפחות 250GB 2GB RAM מעבד חשבתי יותר בכיוון של AMD 5200 בגלל המחיר החדש שלו...אבל גם מעבדים חלשים יותר יהיו בסדר לא משנה לי OC אם יש משהו חזק יותר בפחות מחיר באמצעות OC אז בכיף... ספק ומארז חשוב שהמארז יהיה יפה ושלא יהיה HEC 6A19 ללא מסך וציוד היקפי.

7. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינונים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visualStudio photoshopCS4 premire ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3, Crysis 2, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  8. Started by clown,

http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3829&catcode=510 השימושים שלו יהיו: אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים ופעולות בסיסיות של פוטושופ.

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by yakir4u,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) קצת תכנות בג'אווה ובעיקר ללימודים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גדול מ14 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) יחובר לחשמל רוב הזמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA,…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אז ככה, יש לי התלבטות בעיקר לגבי הספק והכרטיס מסך. תקציב מקסימלי: 3500 שקל. 2. אמור להפעיל את כל המשחקים כיום, ולטווח הכמה שיותר ארוך. כולל עיצוב, אך לא ממש מתקדם, שיריץ Photoshop CS4 ללא בעיה. רזולוציה טבעית של 1600*1200 מסך 19 אינצ'. אין צורך בציוד היקפי. יהיה לי מעבד: i7 860 Intel לוח אם: DP55WG intel חשבתי על זכרונות: Kingston DDR3 1600 2*2 השקט ממש לא קריטי, אבל עדיף שיהיה שקט, אני לא אמות אם יהיה קצת רועש. לא יהיה OC לפחות לא עכשיו. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. אני מעדיף לקנות מ-KSP שבאשדוד. עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר טוב. אל תתיחסו אל המארז המארז כבר יהיה מוכן ככה שאתם יכולים להוריד 400 שקל על המארז. רק רציתי להתייעץ איתכם, איזה כרטיס מסך עדיף: GTX275 896MB, או HD48…

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by michael7255,

שלום, רכשתי לאחרונה נייד זה. הייתי שמח לשמוע review ? הנייד בעל מעבד AMD Turion X2 1.8 האם משתווה למעבד של אינטל ? כ.מסך Geforce 7000 אני לא כל כך בקיא בכרטיסי מסך אז אשמח לדעת אם הוא נחשב ? איזה משחקים אפשר להריץ עליו ? אשמח לתגובות! טנקס.

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  12. Started by jermi123,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג קל ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך (יש לי RTX 2070 חיצוני) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אורות בקטנה - לא משהו צעקני - *לא חייב* 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף הר…

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  13. שאלה[ מתי אמורים לצאת כבר רכיבי DDR5 תודה ,

14. Started by gingold,

אני כבר כמה חודשים מתלבת בן מחשב שולחני למחשב נייד ההתלבתות שלי היא בנוגע למשחקים שיכול להיות שאני אשחק בוא קצת נראה לי שאני אלך בסוף על מחשב נייד אבל אני ארצה אחד שיוכל להריץ משחקים ואת ויסטה כך שהכרטיס מסך לא יהיה חלש מדי לשאלתי. תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד טוב בסביבות ה- 1000-1100 $ שאלה שניה: אם אני קונה אותו בארה"ב זה יותר זול משמעותית? ומה בנוגע לביטוח יהיה לי עליו ביטוח בארץ? תודה רבה. :bash:

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by RUONXHEV50,

צריך מיפרט למחשב רב תחליטי כלומר שיעשה בו הכול. 1.עד 8000 ש"ח לא לחסוך חריגה עד:8500 ש"ח 2.למחשב שימושים כנגון: משחקים כבדים,סרטי HD,מוזיקה,גלישה באינטרנט,אופיס,פוטו שופ ועוד הרבה 3.אני צורך בציוד הקפי 4.לא רלונטי 5. לא רלונטי 6.לא רלונטי 7.האים החנות יכולה לבצע לי OC כי אני לי שמץ של מוסג איך עושים זאת אבל אני יודע מה זה יתן לי. 8.מערכת הפעלה windows 7 64 Bit 9.העדפה לקנות מסקאי פי סי את החלקים ולהרכיב לבד 10.שהיה למחשב 2 TB וכרטיס מסך שאפשר לחבר לו שתי מסכים אחד LCD 42 והשני מסך מחשב 21 12.חשוב לשמוק על אופק שידרוג למעבד ולזיכרון מיחר כולל רק את המחשב כולל מערכת הפעלה!!! תודה לכול המשיבים

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  16. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה בסוליד עיצוב 3D מידול, סרטים ומשחקים בינוניים * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? אין חשיבות . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף חזקה לא 3 תאים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? למסך וHDMI * Bluetooth? לא מתנגד . * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? נסתדר עם מה שיהיה עדיף 7200RPM * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מומלץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם :אין חשבתי על dell m4800 יש לי בנדוד בארהב ככה שאני חושב להביא איתו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מעבד: [..] Intel CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪917 לוח אם: [..] ASROCK H67M-GE B3 - זמין במלאי ₪506 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123 כמות:2 כרטיס מסך: [..] PNY GTX570 1280MB DDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3500 ש"ח ! ₪1579 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] Antec P183 V3 FRONT USB 3.0 w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! - זמין במלאי ₪775 ספק כוח: [..] Seasonic S12II 620W BRONZE - RETAIL ₪457 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA III - FOR Intel ONLY ₪110 דיסק קשיח: [..] CRUCIAL SSD M4 SATA3 2.5" 64GB - זמין במלאי ₪600 דיסק קשיח 2: WD BLUE 500GB SATA3 ₪280 הרכבת מחש…

18. שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב עם מסך מגע או טאבלט -מטרת המחשב או טאבלט - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), סרטים, משחקים קלים -גודל המסך - "10-"12 -האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין לי מושג מה ההבדל ביניהם ואם זה קשור אלי -אני מעוניין במסך מגע -דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - מקלדת -Bluetooth - כן -האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא -האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שכן -האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - אסוס, דל -כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מסך מגע, כמובן עם זה מחשב אז נראה לי מסך מסך מגע מסתובב, מערכת הפעלה של ווינדוס -תקציב - עד 2000 שקל וגם לשאלתי מה ההבדל בין מחשב נייד עם מסך מגע לטאבלט עם מקלדת? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 4.6k צפיות
  19. שלום, אשתי צריכה מחשב נייד ללימודים (אופיס ואינטרנט בעיקר). גודל המסך 13.3-15.6 אינץ'. עדיפות למשקל נמוך ככל האפשר ושיהיה דק. תקציב: עד 4000 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכם, אשמח להמלצה על מחשב שמיועד להריץ כמה מכונות וירטואליות (וינ 10), נניח 4 מכונות, המכונות מיועדות להריץ למשל SQL Server Management Studio, RedGate אני מניח שכל מכונה תצטרך 8-12GB זיכרון, אז לדעתי הכיוון ל 64GB אמור להספיק מעל ומעבר. מבחינת נפח, לא נדרש הרבה, אני מניח ש 1טרה SSD אמור להספיק למכונות הוירטואליות. המחשב מיועד למשרד לכן כל עניין העיצוב והנראות פחות רלוונטי, כמה שיותר פשוט וזול (בלי אורות ולדים) ככה יותר טוב. עדיפות לאייבורי. תודה רבה על העזרה.

21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 באילת. אני חושב שזה שם את TMS ו KSP על השולחן. אפשר לחרוג קצת במידה ויש סיבה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, פיתוח שדורש הרבה זכרון - 64GB. משדרג מחשב ישן בן 7 Core i7-6850K X99-A II 32GB RAM היה 1070 עד ששבק חיים לפני שבוע. מעונין להריץ ב 1440P משחקי AAA באיכות טובה וFPS טוב (רצוי 60 לפחות). AMD ובפרט 7800X3D מוצא חן בעייני בגלל היעולות (מחשב שעובד 24/7, בדרך כלל גם מנצל את המעבד לא רע. אני חושב שכרטיס המסך שמתאים הוא 4070TI. הכנתי מפרט לדוגמה ב TMS, אשמח להצעות שיפור: htt…

22. (הערה פותחת: השרשור הזה נפתח אחרי הרכישה, משום שהפורום חסם את כתובת הדוא"ל שלי, והצלחתי להיכנס אחרי שכבר קניתי... עדיין הייתי רוצה לשמוע את דעת באי הפורום ולהבין אם זיהיתי את החלופות הרלבנטית.) אני מתעניין במפרט (או מוצר משולב אחד כמותג, עם המפרט שלו) למחשב זעיר. המחשב אמור לשבת על מדף שעומקו כ-10 ס"מ (יכול לחרוג טיפה אם צריך), ולהיות שקט מאוד. המטרה העיקרית היא הקרנת מדיה על מסך שעל קיר שמתחת למדף... אבל - מטרה משנית היא שימוש כמחשב שולחני לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט וכיו"ב (לא gaming), במקרים יוצאי-דופן/חירום. מערכת ההפעלה המתוכננת היא גנו/לינוקס. עוד מגבלה: התקציב הוא עד 1300 ש"ח ורצוי פחות. מדוע כ"כ נמוך? כי זה לא המחשב העיקרי שלי, וכי הרכישה הזו היא חצי…

23. שלום, אני סטודנט בן 16, אני צריך לקנות מחשב נייד ללימודים + שימוש אישי , אין לי ידע רחב, אבל אני קראתי כתבה ומצאתי את המחשב הנייד : Packard Bell EasyNote TJ75-JO-200IL http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8333&perur= במחיר 4500 ש"ח, השאלה - האם כדאי לי , ואם כן היכן אני אמצא אותו . חשוב לי סרטים, יציאות (HDMI&VGA), ואי-פיי , 320GB או 500GB, מוסיקה, מסך טוב, זיכרון, צבע שחור/כסוף (נורמלי), סוללה חזקה לא חשוב לי - במשחקים אני לא נוגע, אולי סוליטר מידי פעם, משקל (התאמנתי מספיק בשביל זה) תודה מראש, ליאב Facebook - Liav Eliyahu

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by masterx2,

יש אחריות בארץ עם אני קונה בארצות הברית ?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  25. שלום טוב קראתי הרבה , אני זקוק לעזרתכם רכישה-דרך החנות SKY שבראשון 1.מעבד Q6600 2.קירור למעבד -מה מומלץ שלא ירעיש... חשבתי על ביג טיפון VX . 3.מארז - של NZXT-HUSH-מארז שקט במיוחד 4.ספק כח-? מה מומלץ דרוש 450 W 5.לוח אם- למרות החסרונות של הלוחות שמשלבים DDR3 וDDR2 אף אחד לא הראה לי שהלוחות לא טובים אולי ב DDR3 לא יהיה שימוש אולי כן יהיה הבעיה בלוח של gigabyte p35c היא שהוא לא עובד ב OC ולכן אני מתכנן על ה-asus p5kc שהבנתי שעובד סביר בOC סך הכל המחירים הם 100 ש"ח למעלה ללוחות שעובדים עם DDR3 (למרות שיש מגבלה ל4 GB אבל מי צריך יותר.... כל התשובות יתקבלו בברכה 6.קשיח-W.D 500G 7.DVD פשוט 8.כרטיס מסך 8800GT תמליצו על חברה , אני לא בונה על להאיץ אותו אז אין צורך בקירור זגרון-…

• 3 תגובות
    • 506 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.