עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לחברי הפורום היקרים, אחרי תקופה ארוכה של מספר שנים שלא הייתי פעיל כאן. בזמנו הייתי מכיר את כל הרכיבים ומה כל אחד שווה, היום אני בור מוחלט בכל הנושא. התקציב עומד על כ-4000 ש"ח, רצוי שלא לחרוג אך ניתן במידת הצורך. המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, משחקים חדשים וקצת גראפיקה. הרכיבים הדרושים: מארז, ספק כוח, לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך. מפרט נוכחי, לדעתי לא כדאי לשדרג: AMD Sempron 3000+ @ 2000MHz DFI Infinity NF UltraII-M2 Team Xtreem 1GB DDR2-1000MHz Leadtek WinFast 7900GS 256MB Western Digital 640GB SATA2 FSP GROUP 400W FSP400-60THA

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  2. שלום רב! ברשותי רכיבים הבאים: כרטיס מסך נקנה לפני חצי שנה - GEFORCE 650 TI BOOST דיסק קשיה 1TB משחק WATCH DOGS החדש אבל המשחק נתקע ,כי שאר חלקי מחשבי ישנים ואין מספיק זיכרון אני מבקש המלצתכם למפרט כולל ספק ומארז די שקט עד 2200 ₪,ללא .כ.מסך ,צורב ודיסק קשיח לגבי ספק - לפי מחשבון של extreme power supply מומלץ לי 350W לקחתי בחישוב מעבד I5 4590 - האם זה מספיק? אני גר בחיפה,האם שווה לקנות בKSP או לקנות בTMS או כל אתר אחר ? לפני שבוע עדכנתי גרסה 64 ביט,אם אחליף רכיבים צריך להתקין מחדש? תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום, אני מעוניין בקרוב להחליף את המחשב שלי והייתי רוצה המלצה למפרט טוב, יש לי לוח אם ומעבד שאני משיג בזול: INTEL® DH67BL ‏Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray‎ אשמח גם לשמוע דעתכם על המעבד והלוח אם שבחרתי אם אתם ממליצים לוח אם אחר אז העדפה ללוח אם של אינטל כי יש לי הנחות שם כל התשובות לשאלות הבאות הם ללא חישוב לוח אם ומעבד כי אני מביא אותם בניפרד כלומר ה 3500 שח תקציב זה תקציב לכל שאר החלקים. מבחינת קופסא, אם אפשר לשים את הכרטיסי מסך החדשים עם הקופסא הזאת (Silverstone precision black) אני יעדיף אותה אלא אם כן יש לכם המלצה למשהו יותר טוב באותו מחיר 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 (אם ההמלצה שלכם היא עם לוח אם שונה ומעבד שונה אז התקציב הוא בין 4500 ל 5000…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש סוף סוף. מלבד מפרט שלם, אשמח אם תוכלו לציין גם טווח מחירים סביר לכל רכיב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500~4000. מעדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: המשחקים העיקריים שאני מעוניין לשחק בהם הם Spiderman: Web of Shadows וSonic Generation. למרות זאת אני רוצה שתיהיה לי אפשרות להריץ ברמה סבירה משחקים מודרנים במידה ואהיה מעוניין בהם (כגון משחקים עם דרישות כמו של Watch Dogs). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6~8 כל עוד זה עומד בתקציב. 6. האם מת…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אז ככה, בעיקרון אני לא קניתי מחשב בערך ב6-7 שנים האחרונות, מפאת כסף וכו' החלטתי שאני רוצה לקנות מחשב חדש, ובעזרה של חבר בנינו מפרט באתר skypc.co.il ורציתי לקבל דעה לגבי עכשיו לפני כן אני אדגיש, מפרט למטרות גיימינג, והמטרה הכללית היא ששוב יחזיק כמה שנים טובות, לא אומר שיריץ הכל כמו מלך , אבל שאני לא אצטרך לקנות שוב בקרוב, מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪910 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪581 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪273 זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Value ₪499 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe ₪1058 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪118 מארז כולל ספק CoolerMaster CM 690 500W ₪581 קרור למעבד C…

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by efi89,

אז ככה חבר'ה אני מעוניין לדעת בשלב זה לא בכדי למכור אלה כדי לדעת הוא די ישן אבל מתפקד כחדש amd athlon 2 645 X4 gigabyte GA 880m ud2h DDR3 1600mhz 8gb thermaltake litepower 460w DUAL X saphirre radeon r9 270x sandisk SSD 128gb hiatachi 1tera sharkoon mask atx case לגבי הSSD לא זוכר איזהדגם בידיוק זה מהפשוטים כמה בערך שווה מחשב שכזה ואם הוא טוב למשחקים עתיידים כגון GTA 5?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by X-It,

איך המפרט הזה ל1500 ש''ח? המפרט מיועד לשימושים בסיסיים... אימייל ,אולי קצת צפייה בסרטים ובסדרות גלישה באינטרנט וורד בקשר למשחקים אז מקסימום סימס... gigabyte ga-945plm-s2 SHEKEL-274 Intel core 2 duo e2160 Box Shekel-412 2X1 DDR2 667 CL5 Super Talent Shekel-260 Leadtek Geforce 8400GS 256MB 64 Bit Shekel-260 CASE JSP-TECH H-550-D+400w hec Shekel-235 מה דעתכם? ההרכבה מתבצעת על ידי אז אני לא צריך הרכבה

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by sparrow560,

שלום! תהיתי אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט למחשב לצורכי גיימינג. ניסיתי בעצמי אבל אני לא ממש מעודכן בשיא הטכנולוגיה מאז המחשב האחרון שקניתי, לכן אשמח אם תוכלו לשפר את המפרט שלי, או להציע הצעות אחרות. בעקרון, השלד של המפרט שחשבתי עליו הוא: כרטיס מסך - Gigabyte GTX 570 מעבד - Intel core i7 2600 tray כרטיס מסך - nVIDIA 570GTX Gigabyte הארד דיסק - Western digital caviar black 64mb 1tb 7200RPM זכרון למחשב - Corsair ddr3 1333mhz 2gbX2 לוח אם - ASUS P8P67 ספק כוח, מארז ופתרונות קירור לא בחרתי מכיוון שאני לא ממש מבין ברכיבים האלה, והייתי שמח אם תעזרו לי בבחירת רכיבים אלו, כמו גם ביקורות על שאר הרכיבים שבחרתי. אני בהחלט לא בטוח לגבי הלוח האם שבחרתי. סה"כ מחיר גג שאני שואף לא לעבור …

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  9. Started by maorcohen1991,

מה ההבדל בין ddr3 8gb 1600mhz ל-ddr3 8gb 2600mhz ככול שזה יותר גבוה זה יותר טוב או ההפך ? ושאלה נוספת גם במעבד יש קיצור דל 2.60ghz מזה אומר ? וככול שזה יותר גבוהה זה טוב או ההפך..? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. [glow=red, 2, 300]אז יללה להציע הצעות , ותודה מראש [/glow]

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  11. מבקש עזרתכם להצעת מפרט למשרד משרדי עם יכולות משחק לילדים בגיל 4-5 חשוב מאוד השקט והבטיחת של המחשב. אין צורך בציוד היקפי ברשותי מסך vp930 אם אפשר לצרף המלצה לחנות אמינה תודה שמי.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  12. פשוט אני לא חושב שמה שיש במפרטים המומלצים הוא הכי מעודכן לכן אני מבקש את עזרתכם!

• 6 תגובות
    • 510 צפיות
  13. http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9078204&st=dell+1525&lp=5&type=product&cp=1&id=1218016541623

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשרות לחריגה של כ500 או 600 שקל במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ולימודים (משחקים ספציפיים - RUST) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד, אני רוצה שהביצועים של המחשב יהיו בחשיבות הכי גבוהה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

15. אני קונה מחשב נייד חדש בקרוב מרצות הברית ולמחשב יהיה אחריות בילואמית לשנתיים... רציתי לדעת אם זה תקף גם בארץ והאם יש למישהו ניסיון עם זה?

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. http://www.israelcoupon.co.il/ נראה לי כמו מחשב די טוב, מה אתם אומרים עליו ועל המחיר? נשמע לי כמו דיל משתלם. איך הוא למשחקים?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  17. Started by hadaris,

שלום לכולם! אני מעוניינת לרכוש לפטופ, עדיפות לאולטרא בוק למטרות שונות (לימודים, סרטים וכו'..) אך לא למטרות גיימינג. אודה לעזרתכם במציאת המחשב הטוב ביותר בהינתן מגבלות התקציב. אז ככה: תקציב: עד 5000 ש"ח. מעבד: עדיפות לi5 ומעלה. RAM: עדיפות ל4 ג'יגה ומעלה. רזולציה: עדיפות לFULL HD דיסק קשיח: SSD. עדיפות ל128 ג'יגה ומעלה. גודל מסך: לא 15.6 עדיפות ל13.3. כרטיס מסך: לא כ"כ משנה. מסך מגע: לא חובה יכול להיות נחמד אם יהיה. מודה מראש על העזרה.

• 35 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. Started by MrT,

שלום לכם חבר'ה. אני מחפש מחשב נייד (ומיותר לומר מחשב מצויין) אשר יספק את הצרכים הבאים: - מחשב לגרפיקה במדית הסטילס - תלת מימד (PS, LR, Illustrator, MAYA, 3DMAX) - לא קריטי בכמות הזיכרון הקשיח, אני לוקח בחשבון שאני אקנה זכרון נייד. - 6000 שקל- 7000 גג - WIFI, (לא חובה אבל מומלץ) BT * ועוד דבר, למה לא כדאי לי לקנות MACBOOK?

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  19. שלום רב, אני מחפש להרכיב מחשב בייתי לשימושים של אינטרנט / מסמכים / אולי פה ושם סרטים ב 4K , אשמח שהמחשב לא ירעיש ושיהיה קטן, 1. מה התקציב המירבי? 4000 ש"ח , האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? ישנו כונן SSD, אבל לא NVME ואפשר להוסיפו, וכן יש כרטיס מסך geforce 970GTX 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למארז קטן 7. האם האם יש צורך לכלו…

20. Started by caron1211,

השימושים הם בעיקר גלישה, סרטים, משחקים לא כבדים במיוחד ועבודות משרדעות. אני רוצה שהוא יהיה קל כי אני אצטרך לסחוב אותו פעם בשבועיים הביתה. ולכן חשבתי על 14 אינצ' .. מה דעתכם ? אני שונאת מחשבים ניידים פיצים. אני יכולה להתקין מערכת הפעלה.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by TheDiesel,

אמנם כבר קניתי, רציתי לדעת אם זה מחשב טוב. יש לציין שקניתי את המחשב הזה לפני שנה, שהיה מחסור בחומרה בגלל הקורונה, אז התפשרתי על המחשב הזה. המטרה של המחשב זה משחקים. מפרט: Intel Core i5 10400f B560 AORUS DDR4 NVIDIA GeForce RTX 2060

22. Started by לינדור,

. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD וסרטי תלת מימד משחקים בנוניים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני לא גיימר כבד קונטר סטרייק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קונטר סטרייק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42 אינץ 3D -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by NIR_K,

אהלן כולם, אני חדש כאן, ונרשמתי לפורום אחר שוטטות רבה באינטרנט, וחיפוש קהילה באמת מקצועית בכל התחום הזה. מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי. אני לפי קניית מחשב נייד חדש בתקציב של כ5500 שקל - אני קונה אותו מחול עם אדם שנוסע לשם : זאת אומרת שאין תשלום משלוח וכל זה והתקציב הוא כ1500 דולר. המחשב ישמש אותי לגיימינג (די כבד..קריסיס לדוגמא ואססין קריד), לעריכה ושימוש בפוטושופ וללימודים וסרטים. זאת אומרת שהוא צריך להיות חזק מאוד, בעל מסך איכותי מאוד (בנתיים 15.6) FHD והכי חשוב מהיר מאוד. התקציב של 1500 דולר בקניה מחול נראה לי מספיק בהחלט לקניית מחשב מאוד חזק. אם אתם חושבים אחרת אשמח לשמוע. כמה פרמטרים אחרים- חייב USB3 , לפחות 1. לא מפריע לי שלא יהיה בלו ריי, אבל אם אפשר אז למה …

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  24. Started by itaibarber,

שלום אני רוצה לקנות מחשב לא כולל אביזרים חיצונים עד 3000 ש"ח שישמש בעקר לעבודה בphotoshop אשמח לקבל גם עם מעבד אינטל וגם עם AMD LG DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE Zotac 9600GT Synergy 512MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel GIGABYTE MA790GP-DS4H AM2+,790GX, DDR2 1066, PCI-E,HD3300, HDMI Phenom Quad-Core 9550 (Socket AM2+) סה"כ 2790 תודה איתי

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  25. Started by n37,

שלום, אבקש לדעת מה השיקולים בבחירת מסך למחשב נייד בהתחשב במרכיבי עלות, איכות (משחקים / מולטימדיה / תוכנות גרפיות ...), עמידות,טכנולוגיה, מבריק-מט וכו' (אולי אפשר להוסיף נושא דביק בראש פורום - מחשבים ניידים) אשמח לתשובה בהקדם, תודה

• 1 תגובה
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.