עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אחרי כמה חודשים של שימוש ב-Asus EEE 1000HE (בעיקר לאינטרנט וצפיה בסרטים) המחשב מתברר כ"עגלה": טעינת הדפדפנים איטית, הפעלת כמה תוכנות במקביל מאיטה מאוד את המחשב, סרטי divx מקרטעים מדי פעם אבל עיקר הטענות שלי הן על זה שהמחשב בקושי מצליח להתמודד עם פלאש (יוטיוב, פרסומות באתרים שונים, משחקי פלאש פשוטים וכו). אז נכון, החומרה חלשה יחסית... אבל אולי יש דברים שאני יכול לעשות בשביל להקל על המצב וכאן אני פונה לעזרתכם... השאלות שלי הן: 1. גם אתם חווים את האיטיות הזו? 2. מישהו מכם התנסה בהתקנה של הפצת לינוקס שמותאמת לנטבוקים ובפרט ל-1000HE? כרגע המחשב מריץ XP HOME, הבנתי שלינוקס ירוץ מהר יותר... 3. האם אתם מכירים דרכים לשפר את ביצועי המחשב? (פרט לדברים שמתוארים בהמשך) 4…

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  2. האם המחשב הנ"ל יכול להפעיל משחקים חדשים שיצאו כמו אססיאנס קרייד החדש וכו' וכן האם המחשב מסוגל להריץ סרטים של HD1080P? והאם בהשוואה לכרטיס מסך למחשב נייח אינוידיאה 9800GTX+ כרטיס המסך של המחשב נייד הוא טוב יותר או פחות טוב? תודה רבה רבה מראש לעוזרים המפרט של המחשב http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-L655-1E8/1101223/toshibaShop/false/ המחשב מיועד בעיקר לעבודות גרפיקה וקצת לגיימיניג

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. ללא ציוד היקפי כמו עכבר, מקלדת, רמקולים, מסך, צורב [כבר יש] אני רוצה מחשב חזק ומהיר בעיקר, שיוכל גם להריץ משחקים בלי בעיות, אך יותר דגש על עבודה משרדית אינטנסיבית. תודה :-)

• 15 תגובות
    • 988 צפיות
  4. מחפש מפרט מבוסס Q6600 של אינטל למשחקים ומדיה לא כולל מסך (רכשתי בנפרד) הכי חשוב מארז שקט עם פילטר אבק וספק טוב. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש באינטרנט וצפייה בתכני HD בחיבור למסך טלויזיה 32 אינצ' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר למחשב מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא משחק במשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by omer.ha,

היי, אני מחפש לקנות מחפש להורים שלי בשביל אינטרנט ואופיס, הם לא צריכים משהו חזק מדי - רק חשוב שיהיה כרטיס רשת בשביל WIFI (עדיף פנימי לדעתי) לפי חוקי הפורמט: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 2000 - אם הכרחי אז אפשר לחרוג ל2200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה משרדית, אופיס וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב שיהיה שקט …

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by eXpire,

שלום לכולם! ברצוני לקנות מחשב שיחליף את המחשב הנוכחי שלי. יעודו העיקרי של המשחב הוא משחקים/ משחקי online למשלך COD4,WOW,2MOONS,DIABLO 3,וכו' (RPG ו- FPS) המסך שאני משתמש בו הוא סמסונג T200 - 20 אינצ'. לגבי חנויות אין לי ממש העדפות אבל המחשב הזה נקנה מאייבורי ושירת אותי במשך כ-3 שנים. רצוי שזה יהיה קרוב אני גר בחולון ליד הכניסה לראשון(5 דקות הליכה לקניון הזהב). יש ברשותי חלקים שאולי אשתמש בהם במחשב החדש: -כונן DVD -הארד דיסק של 240 גי'גה IDE -שתי כרטיסי מסך nvidia 8600GT/nvidia 9400 -שתי גי'גה ראם (שתיים של גי'גה) DDR2 תודה מראש

• 9 תגובות
    • 957 צפיות
  8. Started by doubleoshoe,

אני מחפש נייד עד 5000 ומרוב מבחר אני לא יודע מאיפה להתחיל... אני רוצה שהנייד יכלול את הדברים הבאים: 1.מסך 15.4. 2.לפחות 512mb זיכרון. 3.HD 80GB או יותר. 4.מעבד חזק. core due או משהו דומה. 5. 3 שנים אחריות - חשוב! 6.CD-RW. אני מצאתי את ההצעה הבאה מה דעתכם? http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-1800.htm האם כדאי לי לקנות lenovo במקום Dell?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by bobtrt,

שלום אני צריך המלצה ממכם למפרט משחקים ב 3000 ש"ח ללא ציוד היקפי, ניתן לעשות OC אני יודע שהתקציב שלי ממש נמוך אבל תציעו לי את הדברים הכי טוב שאני יכול לקבל... אם בא לכם אז תריצו חיפוש בזאפ ותבנו לפי המחירים שם. תודה

• 8 תגובות
    • 581 צפיות
  10. Started by dekgol,

זה בסדר להשים חשמל כל הזמן לנייד שלי ? זה לא דופק את הסוללה ? (לא משנה למה אני עושה זאת אני רק שואל אם זה בסדר מבחינת הסוללה, אם היא טעונה לגמרי וממשיכים להזין חשמל האם זה דופק סוללה?)

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  11. מנסה שוב את מזלי - אשמח להמלצות על מפרטים למחשב נייח למשחקים ושימוש כללי עד 5000 שקל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, אפשר לחרוג בקצת אם יש סיבה טובה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (Quake Champions, Doom, Starcraft2, etc), תכנות, ושימוש כללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של ה…

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב לחרוג מהתקציב? לחסוך אם אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, CCS, minecraft... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן אי…

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  13. Started by smylik,

הי, אני סטודנטית וצריכה על לקנות מחשב חדש. מתלבטת בין איפל לוינדווס. אשמח לשמוע חוות דעת, תגובות והמלצות תודה

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by yotaman,

הנה מפרט של מחשב שאני כנראה מתכוון לרכוש, מה אתם אומרים? שווה את הסכום? המחשב ישמש למשחקים כבדים, המרת סרטים/צפיתם, גלישה באינטרנט וכו'. מעבד AMD ATHLON 3000 S-754 64-BIT לוח אם EPOX 8KDA3J S-754 NFORCE 3-250 כרטיס מסך XFX 6800 128MB, DVI זכרון DDR 512MB A-DATA 400 דיסק קשיח 120 ג'יגה- אני לא זוכר של איזו חברה מכיוון שהוא כבר ברשותי ונמצא במחשב הנוכחי מה דעתכם?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by udi,

סלחו לי על ההקדמה אבל היא די חשובה הרכבתי מחשב רק את 4 הרכיבים החשובים { לוח אם, מעבד,כ.מסך וזכרונות } את הלוח האם אני רוצה שיהיה עם הCHIP של 38 כדי שיתמוך במעבדים החדשים של אינטל { התלבטתי עם הCHIP 680 } אני עדיין מנסה להבין איזה יותר כדי את מה ששמתי במפרט או את ASUS P5E Intel® X38 Chipset LGA 775 הם אותו מחיר כרטיס המסך צריך לתמוך במסך של DELL 24 אינץ וברזולוציה הגבוהה שלו 1900*1200 וכמו כן כרגע יש לי ספק של 430 של ANTEC האם הוא בכלל מספיק לכרטיס זכרונות בעיקרון רציתי DDR3 אבל המחירים פשוט גבוהים מאוד אז התלבטתי בין DDR2 800 ל DDR2 1000 כמובן 2 GB המעבד אני לא רואה סיבה למה לא אותו { אלא אם כן למשהוא יש המלצה למעבד אחר באותו השקעה +- } והמפרט הוא כמות. מוצרים סה"…

• 9 תגובות
    • 957 צפיות
  16. Started by omrij,

שלום צריך מפרט לסטודנטית שישמש בעיקר לעיבוד תמלילים, וידאו, אינטרנט ושימושים כלליים (ללא משחקים) יחובר למסך LCD בDVI ובנוסף לLCD בHDMI חשבתי על בסיס בסגנון מעבד E6300 לוח P43 כרטיס מסך 4550 (מעוניין בכרטיס ולא במובנה) 4GB זכרון במהירות 800 אבל אני פתוח להצעות (אולי בכלל AMD?) המחשב כמובן יעבוד עם WINDOWS 7 תודה. פרטים ששכחתי: חשוב לציין:המחשב יורכב על ידי ואני מעוניין במפרט מחנות באזור הצפון עם עדיפות גבוהה לKSP

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  17. צריך מפרט למחשבים שמיועד למשחקים חזקים ולאינטרנט רוצה מסך 17 CRT איכותי (בשאיפה של LG ) אלא אם כן יש משהו יותר טוב וחשוב שיעבוד מהר (רכיבים חזקים) בתקציב של 6000 שח תודה

• 9 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by DexoSez,

שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם זה לא יפגע יותר מידי בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב משחקים כבדים, תיכני HD ואינתרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המחשקים הכי כבדים... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? אם יש אפשרות למארז טוב ושקט במזגרת התקציב אז אני אשמח 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7…

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  19. Started by נסים ונפלאות,

אני מתלבט לגבי קניה של מחשב לשימוש ביתי עד 2000 ש"ח. בזאפ יש לא מעט מועמדים שיש להם כביכול את המינימום הסטנדרטי - I3 דור 10, זיכרון 8GB, כונן SSD256, מסך 1920x1080. דוגמה לשם השוואה - דל וסטרו 15: https://www.pc-online.co.il/single_product.php?ps=16338 ההתלבטות שלי היא בהשוואה למחשב ישן ומחודש - כגון דל e7470 כזה: https://www.wallashops.co.il/dell-e7470-14-8gb-256ssd-i5/pi7mx86181c8?ref=StoreYa&utm_source=stry&utm_medium=trafb&utm_term=pla-439168039080&utm_campaign=storeya51&gclid=Cj0KCQjw-O35BRDVARIsAJU5mQVeoYrXjBDBmMLkZpHXqj8ioj-dA7cap6BJNiK6aLvmLn3-2zJSCgsaArg2EALw_wcB טכנית, המחשב המחודש מעט פחות מהיר - ביצועי המעבד מעט …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום,בניתי לחבר מפרט למחשב מKSP(ללא ציוד היקפי). זה המפרט: http://img265.imageshack.us/i/99736153.jpg/ האם הייתם משפרים/משנים משהו? אני רק אזכיר שהבנאדם לא משחק משחקים כמעט ,כלומר המחשב יהיה לצורך עבודות אופיס ואינטרנט בלבד. תודה.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  21. Started by kfir bit,

הי, מחפש לקנות לבן שלי בן 10 מחשב למשחקים. הייתי מעדיף מארז קטן מיני, אבל לא יודע אם זה חסרון מבחינת הרכיבים השונים שצריך במארז כזה וכמה זה פוגע במחיר ובביצועים. אם זה לא משפיע, אז עדיף קטן ברמה אחת פחות ממארז רגיל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ₪ עם חריגה קטנה במידת צורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב…

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  22. Started by yochaitb,

אח שלי ביקש מפרט למשהו שנקרה "מתמטיק לאב", הבנתי שצריך מחשב חזק עם כרטיס מסך של 200-300 ש"ח. הוא ביקש: מעבד E6750, וכרטיס מסך: 8400GS. שאלות כלליות שלי: מה החשיבות של הספק פה? בגלל הכרטיס מסך אני לא רואה סיבה להביא מותג, יש חשיבות אם זה יהיה של JSP TECH? 2.הוא לא עושה אוברקלוקינג, או שימוש אחר במחשב.איזה לוח אם מומלץ ולמה?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  23. שלום לכם! אני מחפש נייד שיתאים לצרכים משרדיים ( הרבה פגישות עם מצגות מחוץ למשרד) וכמו כן שיהיה כבר מחשב חזק שניתן להציג דרכו סרטי HD עם חיבורי HD מסך באזור ה 15 אינץ זיכרון גדול דיסק גדול אבל הכי חשוב לי שהסוללה תחזיק מעמד כמה שיותרהתקציב המירבי הוא 3500 כולל מע"מ ( אני קונה 2 מחשבים כאלה )תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 - 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך - אם על חשבון ביצועים אז אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (גיימינג) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 4, Titanfall -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 900*1600 אולי הוא יקנה מסך full hd בקרוב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by noamhajaj,

היי, מנסה את מזלי כאן. סטודנטית להנדסת מכונות. רוצה לקנות מחשב, ראיתי כמה אופציות טובות של DELL. רוצה לוודא שכרטיס המסך NIVIDIA GetForce MX330 מתאים כדי להחזיק את תוכנת SolidWorks כמו שצריך, בבניית חלקים והרכבות. פחות אתעסק באנליזות. מצרפת את מפרט המחשב. https://www.bstudent.co.il/IN-RD33-12098.html תודה רבה לעוזרים ! נעם

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.