עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. האם הספק טוב? עד עכשיו היה בTMS את הספק של SeaSonic 500W ET שהיה מעולה, אבל האם הספק של FSP טוב כמו הSS? המפרט: מעבד - Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn OEM ¤601 קירור למעבד - Evercool Buffalo 10CM Copper / HeatPipes S775 - WITH CPU ONLY ¤83 לוח אם - Gigabyte GA-EP43-DS3L ¤466 מארז - Raidmax Azteca (Smilodon II) 2x120 3x80 Black All LED NO PSU ¤445 מאוורר נוסף למארז - Arctic Cooling AF8025 80mm ¤21 ספק כוח - FSP 550W 80GHN 120mm Satax3 A.PFC ¤387 זיכרון - A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 CL5 Retail ¤196 דיסק קשיח - Seagate 500GB Sata II 32MB ¤303 כרטיס מסך - Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail ¤752 צורב PIONEER DVR-115DBK X20 DUAL LAYER BLACK BULK ¤124 כרטיס …

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by FoxMaster,

הנה המפרט שקניתי: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1601 רק עם מארז של TEMPEST ללא תוספת תשלום. המחשב מיועד למשחקים ללא OC השקט והעיצוב לא היו חשובים מה אתם חושבים? הייתי יכול להרכיב מחשב יותר טוב ב 3.4K כולל בניה?

• 9 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by darkspell,

המחשב בעל 4GB זיכרון על מערכת Windows Vista 64Bit, לפעמים מתעורר ממצב שינה ולפעמים פשוט לא מוכן והאופצייה היחידה היא לכבות אותו ולהפעיל מחדש... איך אפשר לסדר את זה ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by kipoda,

היי! קניתי היום מחשב דל חדש dell latitude E6400 P8600 עם 4 ג'יגה זכרון והארד דרייב 250 ג'יגה במהירות 5400 ניסיתי להתקין עליו וינדוז XP עם service pack 2 (מכמה דיסקים שונים, גם גרסאות חוקיות וגם גרסאות פרוצות) וכל פעם קבלתי ERROR באמצע ההתקנה שהמחשב נתקל בתקלה ושאולי הדרייברים שהותקנו לאחרונה (אהמ אהמ... אין לי כלום על המחשב!!) דופקים את ההתקנה ותעשו ריסטרט למחשב... עכשיו, נשאלת השאלה, יש מצב שעם החומרה של המחשב הזה אי אפשר להתקין וינדוז XP וצריך להתקין ויסטה...? או שהמחשב החדש והיפה שלי דפוק בחומרה ואני צריכה ללכת להחליף...? מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי.. אירה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אהלן. דרוש מחשב שלא שוקל מעל 2.8 קילו, עם כרטיס מסך לא onboard ועם מעבד כמה שיותר חזק. השימושים הם מתמטיקה בשימוש גם גראפיקה 3D ובעיקר חישובים כבדים של Mathlab. אשמח לשמוע אתכם. בתודה מראש עריכה - ראיתי את המחשב הבא. מבחינת נתונים הוא נראה מצויין - http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=71614&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  6. אז ככה קודם כל התקציב הוא לכיוון ה6500 מקסימום. התשלום במזומן שטרות. רציתי לדעת אם לדעתכם זה יספיק לי כדאי להנות מכל העולמות במחשב אחד. הוא אמור לשמש גם כמדיה סנטר בPLASMA החדשה בסלון. (לראות דרכו סרטים להקליט מהמיר הדיגטלי בגלל זה הכרטיס PVR ) במקביל אמא שלי אמורה לעבוד איתו יישומי וורד,גלישה באינטרנט פורומים וכו'. . . לעיתים הוא יהיה פנוי אני יהיה מעוניין לשחק בו ולראות דרך הPLASMA בסלון (דרך אגב היא 42 אינץ' 428XD של פיוניר ) משחקים מסגנון הפרו אבולושין, אולי פול האוט 3 בסגנון הזה לא קריטי לי הפרטים עד כדאי כך רק שיראו סבבה וירוץ חלק ומהר!. . . השקעתי נכון את הסכום? המערכת תתן לי תמורה מלאה לכסף? שווה להשקיע גם בכרטיס קול רציני (האם כשיש כרטיס קול רציני הוא משמש כרסיב…

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  7. Started by Lahad,

שלום, אני מחפש מחשב פשוט,לעבודה שוטפת של כתיבה במחשב,גלישה באינטרנט ועבודה משרדית רגילה התקציב הוא עד 2500 ש"ח הצעה שקבלתי מחברה היא כזו, אשמח אם תביעו את דעתכם עליה ומקביל תתנו מפרט עם הצעה שלכם. תודה מעבד אינטל מקורי פנטיום 775 ליבה כפולה מהירות2500 Mhz לוח אם לפנטיום 775של חברת Gigabyte כרטיס מסך גרפי תלת מימד INTEL P31 משולב בלוח אם זיכרון 2GBמסוגDDRII 800mhz של חברת קינגסטון דיסק קשיח WD 320 GB SATA2 7200 צורבDVD DVDRW X22 פאנל שחור של חברת סמסונג כרטיס קול 6 ערוצים מובנה בלוח אם כרטיס רשת 10/100 RealTek (הכנה לאינטרנט מהיר) מארז כסוף-שחור מהודר לפנטיום 4 אחריות למחשב 12 חודשים (חומרה בלבד) תודה

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  8. שלום, אני בהונג קונג ואני מעוניינת לקנות מחשב נייד בעיקר לצורכי לימודים באוניבסיטה (והצרכים הרגילים של צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט וכד') האם יש דגמים מומלצים וזולים יחסית? טיפים נוספים? תודה רבה שני

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  9. AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE 5050e AM2 (2.6GHz) - 45W - BOX - 329NIS GIGABYTE GA-MA78GM-S2H - REV2.1 - 458NIS G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-2GBNT - 117NIS WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS - 241NIS SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK - 121NIS FOXCONN TSAA-803 + FSP 400W PSU - 308NIS סה"כ 1574 ש"ח מIQPC אשמח לשמוע הצעות לייעול ושיפור. המחשב יישמש בעיקר לאינטרנט, מוזיקה, וסרטים רגילים. ייחובר לSAMSUNG 2233BW. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 857 צפיות
  10. Started by Sygnus,

מעוניין במחשב לצרכי אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים ומוזיקה. מעוניין במעבד E8400, זיכרון 2*1Ghz, הארדיסק לא מהותי כמה, צורב דיוידי, לוח אם. כרטיס מסך אפשר מובנה, אין צורך במסך או מקלדת או רמקולים. לדוגמא ראיתי את ההמפרט הזה, אבל הבנתי שייתכן ותהיה בעיה עם הספק כח שהוא לא יספיק, מדובר על 350 וואט: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWell8300 חנות בירושלים/ת"א/ראשון מה דעתכם על מפרט זה? כמו כן אשמח לקבל מפרט מומלץ. תודה.

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  11. Started by dyn,

שלום, אני צריך מפרט למחשב שמטרתו היא משחקים, אין צורך בציוד היקפי ומסך. תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  12. שלום לכולם, אני דוקטורנט באוניברסיטה ואני זקוק למפרט עבור מחשב למעבדה שישמש לאנליזות כבדות וממושכות בmatlab. המחשב צריך להיות עם מעבד חזק, 4 ליבות, מהדור החדש? כל עוד הוא משתלם, זיכרון פנימי מעל 4 GB (כמובן שמערכת ההפעלה תהיה 64 ביט) כונן קשיח (או כוננים קשיחים) עם יותר מ- TB 1. מבחינה גרפית אני לא חושב שיש צרכים מיוחדים, אולי בעתיד קצת עבודה עם מודלים תלת ממדיים, קרי כרטיס מסך מודרני אבל לא חזק במיוחד. כמו כן צריך מסך LCD, שיהיה משתלם, אפשר לחיות עם TN *לא חשוב מארז יפה, או שקט. עריכה: ** ממש אבל ממש אין צורך להוציא את כל הסכום, אם אפשר משהו משתלם בפחות, אז נהדר. בתודה מראש! עמרי

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  13. אז ככה... לוח אם-GA-M61PM-S2 מעבד AMD+ATHLON[TM] 64X2 DUAL CORE 3800 זיכרון-1GB RAM לא יודע כמה MHZ ולא יודע איזה DDR דיסק קשיח 250GB ספק כח גנרי 350W אני רוצה לשדרג בכרטיס מסך וזיכרון {לעבור לויסטה...} אם תוכלו לעזור לי -זה בהחלט יעזור לי יש לי מסך 21" ישודרג ל-24" כניראה אני רוצה לשחק במישחקים {השורה הזאת ערכתי מאוחר יותר.. יש תגובה עם הסבר בהמשך} תודה רבה

• 45 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1511 בבקשה דעות עליו. מעוניין שיפעיל לי משחקים כבדים סטייל קרייסיס עד GTA IV כמו כל אחד חחח אם הוא לא משהו, בבקשה מפרט של מחשב עד 3200 בסקיי פיסי או בפוקס פיסי. תודה רבה וערב טוב.

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  15. Started by edenbd,

שלום, אני מעוניין לקבל מפרט עבור מחשב בסביבות ה 2000 שקל, גג 2500 שקל. המחשב ישמש ברובו לגלישה באינטרנט, מוזיקה, מסנגר וכאלה ופה ושם סרטים. מבחינת משחקים, לא צריך מחשב סוס אלא מחשב שיריץ משחקים פשוטים. צריך הצעות ללא ציוד היקפי ומסך. HD לא צריך גדול מקסימום 250GB, ואם אפשר שיהיה מבוסס INTEL תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  16. Started by Discord,

(ועוד 400 שקל לכרטיס מסך) זה מפרט משתלם? יש דברים יותר טובים לתקציב? המטרות הן גם לשחק. אם תוכלו למצוא\להרכיב משהו טוב יותר זה יהיה מצויין, תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  17. Started by galgalgal2001,

לאחרונה אני מחפש מחשב שיהיה נוח קל קטן מימדים ללימודים וגם סצת למשחקים ראיתי את המחשב של חברת asus מדגם 10j מה דעתכם עליו? האם הוא שווה את המחיר או שעלי להתפשר על מחשב כבד יותר גדול יותר (15.4 אינצ') ולקבל ביצועים טובים יותר? האם יש מחשבים באותו הגודל שנותנים ביצועים טובים יותר? מבחינת המשחקים בלבד. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  18. שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב חדש בתקציב של קצת יותר מ 6K ואני צריך קצת עזרה בו קודם כל זה המפרט: לוח אם: msi p45 platinum, כ865 שקל מעבד:Q9400 כ1127 שקל מאוורר: artic cooling כ190 שקל זיכרון: כרטיס מסך: HD4870x2 כ2520 שקל דיסק קשיח:GB 500 WD SATA2 כ285 שקל מארז: ezcool silver כ370 שקל צורב: LG DVD X22 DL-8.5G כ115 שקל ספק: EZ COOL 500W כ255 שקל ביחד יוצא: 5727 (לא כולל זיכרון) (כולל אחריות כמובן,בחלק מהדברים) עכשיו אני צריך עזרה בבחירת זיכרון(זה דבר שאני לא חזק בו),אני צריך משהו כמו 4 GB בDDR2,ובכללי תגידו לי מה דעתכם על המפרט? נ.ב שאלה שלא קשורה לנושא: בזיכרונות אני רואה לפעמים 5-5-5-15 וכל מיני דברים כאלה, מה זה…

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  19. Started by Lior4543,

אהלן, חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש הוא רוצה למשחקים פרו אבולשן וGTA IV הוא לא צריך את ציוד היקפי, הוא לא צריך דברים מיוחדים, אין העדפה לחברה, הוא צריך מחשב שקט, הוא לא צריך התקנה של ווינדוס, ואת המחשב מישהו ירכיב לו כנראה, העיצוב לא חשוב לו, המסך שלו הוא 19, זה מה שהציעו לו: מארז: ATX 500W+6USB לוח: INTEL G31 1600MH מעבד: intel Q6600 זיכרון: DDR2 4G 800MH דיסק: 3200gb 7200 כ. מסך: Geforce 9800 DDR3 1024 כרטיס קול על הלוח. בקיצור כל זה הציעו לו ב3500 הוא אמר לי לשאול אתכם אם אתם יכולים לשפר את המחשב הזה עד 4000 אלף ש"ח.. או שתביאו לו מחשב חדש עד 4000 ש"ח, תודה מראש ליאור..

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  20. IEEE 1394 FireWire® Interface יש לי מחשב HP 1179 יש לי את היציאה הזו מה אני עושה איתה שמעתע שיש אפשרות הקלטה מטלויזיה אם אפשר הסבר כללי על החיבור IEEE 1394 FireWire® Interface

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  21. Started by shemaviv,

אני צריך מפרט כולל מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר וצורב DVD.. שיהיה סבבה למשחקים, לסרטים. עד 2500 שקל, בלי לחרוג בבקשה.. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  22. Toshiba Tecra R-10 מעבד: Intel 2.0Ghz Core2Due זיכרון: 4GB DDR2 עולה עד 8GB מסך: 14.1 אינצ' דיסק קשיח: 250GB כרטיס מסך: Nvidia Quatro 150-1535 צורב DVD מצלמה מיקרופון WiFi BlueTooth מודם סלולרי 3 שנים אחריות מחיר: 7,565 ש"ח Toshiba Tecra M-9 19T מעבד: Intel 2.2Ghz Core2Due זיכרון: 3GB DDR2 מסך: 14.1 אינצ' דיסק קשיח: 190GB כרטיס מסך: Nvidia Quatro 130-1GB צורב DVD WiFi BlueTooth 3 שנים אחריות מחיר: 6,150 ש"ח אני מחפש מחשב שיתאים למשחקים ולעבודה, שיהיה טוב גם לעוד שנה, שלא אצטרך לקנות חדש עוד שנה-שנתיים. השאלה אם הM-9 מספיק? או שכדאי את ה-R10? והאם המחירים שלהם טובים? תודה.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  23. Started by Lupin,

היי, אני צריך מפרט בתקציב של 2800 ש''ח, ללא מסך ושיתאים למשחקים כמו GTA החדש. חשוב שיהיה מעבד של אינטל וכרטיס מסך של Nvidia זה דחוף כי אני קונה עוד השבוע! תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by eladteib,

שלום. אני מחפש לקנות מחשב נייד שמסוגל להריץ עליו את כל המשחקים החדשים שיוצאים בשוק באיכות מעולה. אני נמצא בחו"ל רוב הזמן ככה שאין מה לדבר על מחשב נייח לכל אלה שתוהים. אני פשוט חולה משחקים וחייב את זה כאן איתי. התקציב שלי יכול להגיע ל-15000ש"ח ואפילו יותר אם יש משהו מאוד מיוחד. כמובן עדיפות למעבד חזק(אם קיים ארבע ליבות נא להמליץ) כרטיס מסך מהמתקדמים שקיימים בשוק אני מעוניין שיריץ משחקים כמו:CRYSIS:WARHEAD,GTA 4,MASS EFFECT FARCRY 2,KANE AND LYNCH:DEAD MAN. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  25. Started by LI,

אם אתם במקרה זוכרים את הת'רד שלי אז אתם יודעים שקניתי את המחשב הנ"ל. אחד הדברים שמפריעים לי בו זה המקלדת- הדפס לבן על גוון ברונזה (בהיר על בהיר) גורמים לכך שרוב הזמן קשה מה הוא מה במקלדת. בכל אופן, אם תכנסו לקישור למטה ותבחרו במחשב (מצד שמאל) תראו שכתוב ש:"לוח הבקרה מואר באופן קסום באפקט "כרום"". ואני אומרת- WTF?? התחושה שלי שהם מתכוונים לפס המתכת הרגיש למגע, היכן שמשנים ווליום וכד', אבל מה דעתכם? יש מצב שהכוונה למקלדת? (אין סיכוי, נכון? :-\) מה אפשר לעשות כדי לראות מה כתוב במקלדת? זה קצת בעייתי העיניין. ואגב, הסוללה של המחשב הזה די מאכזבת לטעמי. בדקתי את הביצועים של ואלו התוצאות: לאחר טעינה מלאה היא נגמרת לחלוטין (מחשב נכבה) לאחר 51 דקות ו-28.52 שניות של משחק ב-BioShock.…

• 5 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.