ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים! רוצה לקנות מחשב לאמא לשימוש בעיקר באינטרנט. צריך להיות מחשב בסיסי סביב ה 1000 שח. שאלה: איזה מעבד עדיף באותו המחיר (1000-1300 שח)? AMD או INTEL? כלומר אם מסתכלים על שני מחשבים שונים - האחד AMD השני INTEL הנמכרים באותו המחיר, איזה מהם יספק תמורה טובה יותר? מערכת ההפעלה תהיה WIN7. האם intel atom חלש מדי למטרות אלה? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל המלצות לגבי, איזה חברה, יכולה לספק לי מחשב נייד עם המפרט הזה, בעלות של עד 5,000 ש"ח: מעבד 1.86 INTEL זכרון 512M לפחות דיסק קשיח 80GB מסך 15.4'' מערכת הפעלה אם אפשר VISTA HOME BASIC אחריות שנה אחת כרטיס מסך 128bit כרטיס קול 3D רשת אלחוטית לפחות 2-4 יציאות USB יציאה של S VIDEO כניסה לאוזניות ויציאה לרמקולים משקל 2.3 ק"ג אם אפשר פחות תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לרכוש נטבוק לצורך טיול גדול. השימוש בנטבוק יהיה אך ורק כדי להיות גורם מקשר בין המצלמה לכונן חיצוני, ועל הדרך לגבות בענן בעזרת WIFI. לכן ארצה שיהיה כמה שיותר זול (סיני) אך באיכות סבירה. למישהו יש ניסיון עם זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד ומאחר ואין לי מושג בתחום הזה אני צריך המלצה לפי הפרמטרים הבאים: חייב להיות IBM (LENOVO( טווח מחירים בין 5000-6000. פיטצ'רים שחייבים להיות כלולים , סנטרינו (לא סלרון), בלוטוט, WIFI, זמן בטריה טוב, משקל עדיף כמה שפחות אבל לא על חשבון פיזור חום או דברים אחרים. שימושים: משחק מחשב אחד, זה משחק מחשב שרץ מצויין על VOODOO5 5500 לכן אני כמעט בטוח שזו לא בקשה גדולה למצוא בטווח מחירים הזה מחשב שיריץ משחק תלת מימד שכזה. מעבר לכך, צפיה בסירטי HDTV ועובדה מהירה בוינדוס - אופיס, אקספלורר אאוטלוק ועוד כל מיני תוכנות סטודנטים דוגמאת מטלאב וC. תודה!!!, יאיר.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בתקציב של 3500 עם אפשרות לחריגה של עד 500-600 שקלים במידה ויש לכך הצדקה של מחיר\תועלת אני צריך אותו לסרטים שירים ומשחקים בלי ציוד היקפי חוץ ממסך אותו אני רוצה חובה 22 אינץ וחשוב לי דיסק קשיח 500 גיגה לא מתחת ביקשתי משתי חברים שלי שמבינים במחשבים שתיהם המליצו לי על אותה חנות ועם מפרטים די דומים השאלה היא מה עדיף? שתיהם אמרו לי אבל לבדוק פה לפני שאני קונה אולי יש לכם הצעות יותר טובות זה מה שהם הציעו: מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Tray ¤590 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300tr לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤372 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB ¤298 כמות:1 http://www.skypc.co…
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה מפרט למחשב נייד, התקציב הוא באיזור ה3K. השימוש הוא לצרכים של סטודנט - לא מתכוון לשחק על המחשב הזה, אולי לראות בו סרט מדי פעם. חשוב שיהיה בעל אחריות (מתכוון לנייד אותו הרבה), וכן שיהיה בעל חיי סוללה ארוכים. ראיתי מחשב TX1000 אצל חבר והתרשמתי. חשוב לציין שאני לא ממש מכיר את השוק, אני יכול להתגמש מעט בתקציב. תודה, נדב.[br]פורסם בתאריך: 25.01.2009 בשעה 04:03:48 ראיתי עכשיו מודעה למחשב יד שניה עם מפרט כזה:IBM-Lenovo Thinkpad T60. מעבד:T2500 - Core duo מהירות : 2.0GHZ זיכרון:1GB ddr2. דיסק-קשיח: 100 גיגה אלחוטי: A/B/G. מסך 15.1" 1400x1050 (מ כרטיס מסך .ATI 128mb Bluetooth, fingerprint Dvd-cdrw חלונות אקס פי פרו ברישיון כל העדכונים SP3 תפריטים בעברית ו…
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש לקבל מפרט למחשב חדש, ללא ציוד היקפי (אין צורך במסך, מקלדת ועכבר), שיחזיק כ-5 שנים ללא שידרוגים מיוחדים (אולי הוספת זיכרון ו/או הארד דיסק בעוד כ-3 שנים). 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית (OFFICE וגלישה באינטרנט) - תדיר, תכני HD - תדיר, פיתוח ב-VISUAL STUDIO וב-MATLAB - תדיר, עריכת תמונות (פוטושופ - תדיר) ווידאו (פרמייר - לעיתים רחוקות), משחקים - לעיתים רחוקות מאוד. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלי…
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא : למשחקים call of dute , red alert3 , fifa gta סרטים אופיס מוסיקה מעבד Intel Core 2 Duo Processor E7300 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 7 Pro קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 7 Pro זיכרון Geil GX21GB6400DC כרטיס מסך Twintech3D 9800GT XT OC 512MB צורב DVD-RW בחיבור SATA Samsung \LG דיסק קשיח Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATAII מארז + עם ספק Cooler Master Elite - 334 + CM 420W PSU יחובר למסך : מסך מחשב Samsung 2253BW או מסך מחשב Samsung 2243BW תדוה ,
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכולם אשמח להמלצות עבור מפרט למחשב המיועד לתכנות, הרצת תוכנות אינטנסיביות בעלות צריכה גבוהה של זיכרון וCPU. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 2. שימושי המחשב: תכנות, עיבוד מידע, משחקים פשוטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות, כרטיס מסך נוכחי Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Re…
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, חברה שלי מחפשת מחשב נייד לאוניברסיטה. היא צריכה בעיקר לעבוד עם Word ו- Powerpoint. היא רוצה גם לצפות בסטרימינג בסרטים וסדרות... היא מעוניינת במסך גדול, ומשקל נמוך. הכי טוב שאני מצאתי במחיר כזה הוא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=799214 מה דעתכם? יש הצעות טובות יותר? תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי (אינטרנט, סרטים מוסיקה). הסיבה העיקרית למחשב נייד ולא נייח היא כי הוא יעבור בין חדרים מידי פעם, ולכן הפרמטרים של משקל וחיי סוללה לא מהווים שיקול בבחירת המחשב. גודל מסך - מינימום 15, אם יש אפשרות להיות אז אפילו עדיף. חיבורים מיוחדים - HDMI, כ. רשת 1G. נפח כונן - מינימום 500. שוב אם ניתן יותר אז עדיף. אין צורך במערכת הפעלה. אין העדפה ליצרן מסויים, אחריות בינלאומית לא מעניינת אך כמובן אחריות בארץ מינימום שנתיים. תקציב עד 3000, חריגה קטנה תתקבל רק אם באמת מדובר בשיפור משמעותי. חנות מועדפת - KSP כי זה ממש קרוב אלי אך כמובן שלא חובה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי, מחפש כבר המון זמן מחשב נייד במחיר 4,000 בערך המפרט במחשב נייד שונה ממחשבים נייחים אז אני מבקש עזרה בכלליות מחפש מחשב שמתאים למשחקים וסרטים דיסק קשיח 500GB כרטיס מסך טוב ומעבד טוב גודל מסך עדיף כמה שיותר גדול 15.6 נ.ב - שאלה: אם יש לי 2 מחשבים בבית 1 הראוטר מחובר אליו והמחשב השני(2) מודם אלחוטי - יש אפשרות במקום המחשב השני לחבר את הנייד? וזה יעבוד כמו הנייח אותו מהירות?(יש לי 20 מגה) או שזה שונה בניידים והמהירות תהיה שונה?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוונת לטוס לשנתיים לימודים בחו"ל ומתלבטת לגבי אחד משני הנטבוקים שבנדון. שימושים עיקריים: אינטרנט ואופיס (אולי קצת צפיה בסרטים). אשמח לקבל המלצה לגבי יתרונות וחסרונות בולטים של כל אחד מהנ"ל (מבחינת חיי סוללה, רזולוציה, אחריות בינ"ל וכו'). תודה ושבוע טוב, מיכל
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי היום מחשב נייד חשוב לי שיהיה מחשב איכותי ומעוצב, שקט, מסך 15.6, סוללה לאורך זמן, לא מתחמם, מקלדת מלאה נומרית ואחריות יצרן. השימושים שלי הם רק אופיס ואינטרנט. אין לי מגבלת תקציב. 1) איזה מחשב יכול להתאים לי ? 2) יש המלצות לחנות \ אתר אינטרנט לרכישה ? (רק משווק מורשה ולא ייבוא מקביל). תודה תודה תודה גיל
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
ארץ רכישה: ישראל * מטרות המחשב? שימוש באופיס אינטרנט עריכה בפוטושופ (באופן חובבני) מוזיקה וסרטים, המחשב נקנה בעקבות התחלת לימודים במכללה * גודל המסך?15.6 בעיקרון אבל אפשר גם פחות, עד 14 * משקל רצוי? בין 2 ל-3 כמובן שעדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?זמן של שלוש שעות ברצף בדרך חוצמזה קצת יותר או קצת פחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI וכל יציאה נוספת תבורך (קורא כרטיסים,ESATA וכו' * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אבל מעדיף DELL או HP פתוח לכל שאר החברות כמובן תודה לכל מי שמשקיע מזמנו לעזור !!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני לא ממלא את הטופס כי זה שדרוג חלקי ואני די גמיש במחיר. זה המפרט שלי כיום: מעבד: i5 4570 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 מארז: Fractal Design Define R4 ספק: FSP RAIDER 650W SSD: סמסונג 120GB ועוד קשיח של טרה. המפרט הזה מלפני כמעט 4 שנים, היה לי גם כרטיס מסך 7870XT והשתדרגתי לפני כשבוע ב GTX 1070. אני רוצה לשדרג גם את שאר המחשב, מה שחשבתי עליו זה להשאיר את המארז והספק כוח, ולהשתדרג בדברים הבאים: מעבד I7700K קירור למעבד Noctua NH-D15 לוח אם Gigabyte GA-Z170 HD3 זיכרון: CORSAIR DDR4 16GB 3000 CL15 VENGENCE SSD: סמסונג Evo850 בעלות של 3392 ב TMS. המפרט מיועד בעיקר לגיימינג ול…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מיועד בעיקר לאופיס, אינטרנט, סרטים, מוזיקה. חשוב רק 4 ג'יגה זיכרון וHD של לפחות חצי טרה, עדיף טרה. לא צריך מסך ולא צריך כל ציוד היקפי. תודה למי שייעזור
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש אני צריך מפרט טוב עד 2800ש"ח למטרת גיימינג ועבודה (לא כולל מסך ואביזרים). חשוב: שיהיה מהיר כרטיס מסך טוב מעבד 3Ghz ומעלה זיכרון 4G ומעלה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט מיועד למשחקים,לא צריך ציוד הקיפי e8400 gtx260 4gram.gakill ep43-ds3l corsair 650 asus 20x silverstone-kl03 Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 16MB asus 22" VW222U 2ms Arctic Cooling Freezer 7 Pro מה דעתכם על המפרט?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להרכיב מחשב לבן דוד שלי,הוא בן 14 לא משחק משחקים כבדים בכלל, המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ושמיעת מוזיקה. אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט עד תקציב של 2000 ש"ח כולל מסך 21-22 אינץ'. חשוב לציין שאני מעוניין במעבד שהוא i3 או i5 אם ייכנס בתקציב. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי hp dv6151ej הוא מגיע עם וויסטה הפכתי לxp וחסר לי כמה דרייברים אשמח לכול עזרה כרטיס מסך כרטיס קול בלוטוס ועוד כמה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי? בכלל לפטופים של Huawei ?
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אז כמו שצייינתי בכותרת מפרט למחשב נייד עד 3 אלף, הוא רוצה אותו למשחקים עבודות אינטרנט(מהיר, ככה שצריך כ.רשת, אלוחטי עם נכנס לתקציב אם לא אז לא נורא) וכו בעיקרון זה לילדים שלו ויש להם כבר מחשב High end שולחני אבל כשהם יוצאים מהבית או כשהם רבים על המחשב הוא רוצה עוד אחד אבל לא להשתגע עם המחיר (עד 3 אלף) הוא אמר לי שהוא שוקל לקנות מאופיס דיפוט אבל עצרתי אותו ואמרתי לו שהם מביאים חרא חלקים במחיר ממש גבוה (וזה נכון, לא? [לא יודע לגבי מחשבים ניידים =\] ) אבל אופן, חשבתי לשים לו משהו עם R9600 מוביליטי וכאלה, אבל אני ממש אבל ממש לא מבין כלום במחשבים נישאים - תודה למי שעוזר!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל המלצה למחשב בסיבובות 3000 ש"ח למטרות לימודים (בעיקר אופיס, אינטרנט, סרטונים ומצגות): * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 או 14, לא משנה אם מבריק או מאט * רזולוציית המסך?סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בין 1.5 ל2.2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן כמה שיותר יותר טוב, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מינימום 500 גיגה * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן - אחריות ל 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש ל…
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
קודם כל - אני יודע שפתחתי עוד ת'רד, אבל קיבלתי מפרטים וזה נשמע לי כמו נושא שונה, מצטער אם אני עובר על חוק כלשהוא אז מדובר על מחשב גיימינג כבד, משמע הוא מיועד להרצת משחקי FPS חדשים ב 2K ו 120FPS. כמו כן, אני גם צריך לקנות מסך תואם. אז מה שיש לי עכשיו זה המפרט הזה: https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=159921&fbclid=IwAR3jaxgK-hh5GQYZJ8yoz3zOZj5pUrloN0mJHniUUO3__GRcM-DumtgiJpg יש לי כמה שאלות: האם אני צריך את הלוח אם וה RAM ה FANCY האלה? הם נותנים לי משהו בביצועים מעבר לזה שהם נראים מגניב? אם לא, אשמח אם תוכלו להציע לי אלטרנטיבות, אני לא מחפש סתם להוציא כסף, אני רוצה משהו פרקטי. …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-