ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
בניתי מפרט לתוכנות גרפיות כמו אילוסטרייטור ופוטושופ וגם למשחקים עכשיו בעתיד אני ישתמש ב 3dmax ושמתי כרטיס מסך לא לעבודה גרפית הנה המפרט מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤987 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤479 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD501LJ 500GB SATA2 16MB ¤361 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501LJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤275 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 Toxic 512MB DDR3 PCIe ¤936 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S485512D3T מארז ללא ספק Ante…
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי. יש לי LENOVO N100 3000 משהו כזה - בן שנה וחודש. מהיום בבוקר צצה לי בעיה במחשב. ראיתי סרט במחשב - ופתאום באמצע שאני רואה המחשב פשוט כאילו מת - נכבה בבת אחת. הדלקתי מחדש את המחשב - והגעתי למסך ה LOGIN של ווינדואס ששם אני מקיש סיסמא ונכנס למחשב, ואז לחצתי על המשתמש והמחשב עוד פעם נכבה בבום. הדלקתי שוב, הפעם נכנסתי למחשב עצמו, גלשתי באינטרנט 3 דקות ושוב זה נכבה. חשבתי שאולי הבעיה במערכת אז החלטתי להשתמש ב LENOVO CARE ולשחזר את המחשב להגדרות המפעל\יצרן. בקיצור גיביתי הכל והתחלתי בתהליך של השחזור ובאמצע, כשהוא מריץ את החלון DOS הזה עם כל השורות שמשחזר לי את המחשב - זה שוב נכבה. הדלקתי מחדש, נכנסתי שוב ללנובו CARE ועוד פעם שיחזרתי - זה פשוט לא עובד! נכבה שוב! מה אני עושה? מ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה למכור את המחשב שלי או בפסח או בחופש הגדול כמה אתם חושבים שאני יכול למכור אותו זה כולל גם מקלדת רגילה וגם כן רמקולים של creative sbs380 וגם דיסק של ווינדוס עם זה (מקורי)
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, אבקש עזרה בבניית מחשב לצורך עבודה משרדית בעיקר עם מעבדי תמלילים אך גם לעבודה עם פוטושופ..מחשב שיחזיק בצורה מכובדת גם בעוד כמה שנים טובות, טווח המחירים הוא כ3000-3500 וארצה גם מסך 19" בהיקף המחיר הזה.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
ערב טוב, זקוק לחוו"ד/ אלטרנטיבה למפרט הבא. יירכש בTMS. מתוכנן להריץ WINDOWS 7 32BIT. האם הוא ירוץ חלק ומהר על המפרט הנ"ל? בעיקרון, התקציב הוא עד 2K ללא מסך, בשאיפה לרדת כמה שיותר נמוך מבלי לפגוע בביצועים. אשמח להארות לגבי דרכים לחסוך... אגב, את ההרכבה אני מבצע לבד. מעבד:? AMD Athlon X3 425 2.7Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪419 לוח אם: Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪454 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU - במלאי כמות: 1 - מחיר: ₪151 ספק כוח: Seasonic 350Watt, Active PFC, 120mm, 4 SATA כמות: 1 - מחיר: ₪174 זיכרון: Micron Rendition 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪260 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB Spin…
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי בתקציב של עד 8K (גמיש) דרישות וצרכים: - עבודה עם Autocad, Photoshop, Illustrator בצורה חלקה ומהירה!! (ללא עבודה בתלת מימד) - מסך גדול, לפחות 16 אינץ, עדיף יותר. - דיסק קשיח של מינימום 500GB. - צורב (אין צורך בצורב DVD). - יציאות DVI ו- HDMI - Bluetooth - אין צורך באחריות בינלאומית, אחריות מקומית בהחלט מספיקה המחשב הולך להתנייד בעיקר בתוך הבית ולכן משך חיי הסוללה ומשקל המחשב לא כל כך רלוונטים לבחירת המחשב. הדרישה הכי חשובה מהמחשב היא מהירות עבודה. אני זקוק למחשב שיריץ בצורה מהירה מאוד את התוכנות שציינתי למעלה (בעיקר Autocad) גם בעוד שלוש שנים. אני לא יודע אם תוכנות מהסוג הנ"ל דורשות כרטיס גרפי ייעודי, אם כן אז יש להוסיף למפרט. אנ…
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות כמה שאפשר, אני לא משלה את עצמי... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : משחקים, גרפיקה (בעיקר דו מימד) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: ללימודים ולעבודה תוך כדי. צריך להחזיק לפחות 4 שנים ללימודים. תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, ברידג', אין-דיזיין. סביר להניח שבשנתיים האחרונות גם פרמייר ואפטר אפקט. (בנוסף לאינטרנט כמובן) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? סמסונג 21" - 1920X1080 * לאיזה סוג מש…
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט,סרטים,משחקים(לרוב אסטרטגיות וRPG),קצת עבודה(MATLAB,C++) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אסטרטגיה וRPG -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינג' גג -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני - נמוך העיקר שירוץ חל…
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה חודשים אחותי התייעצה כאן לגבי קניית מחשב חדש לעבודה בתוכנות גראפיות.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=540538.msg4611671#msg4611671 החלטנו ללכת על מחשב של אסוס, אחותי כרגע בסין לשבועיים. מכיוון שהבנו שיש בעיה כלשהי עם זיופים בסין ואי אפשר להיכנס לכל חנות אלקטרוניקה ולבקש את הדגם הספציפי. אשמח לקבל המלצה על חנות בבייג'ינג שמוכרת מחשבים מקוריים של ASUS . תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר פתחתי נושא בקשר לזה אך עשיתי מספר שינויים למפרט ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים רגע לפני שאני מזמין את החלקים. זה מה שכתבתי בנושא הקודם: גם החלטתי להוסיף מארז חדש וספק חדש, זה המפרט: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4MB BFG GeForce 8600 GT OC 256MB PCIe OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 System Elite Dual Channel CL 5-5-5-15 ASUS P5B HEC 480W ACE480 RAIDMAX Sirius Black Gaming Case אני קונה את המעבד, לוח ומארז מ-IQPC, יוצא 2499 ש"ח. את הזכרונות, הכרטיס מסך והספק מפנדס, יוצא 1887 ש"ח. ביחד יוצא 4386 ש"ח. על הכרטיס מסך והמארז (וגם על המעבד אפשר להגיד) אני נעול, קצת לא בטוח בקשר לזכרונות בעיקר, הלוח והספק. אני רוצה להדגיש שחשוב לי שאם אתם ממליצים על חלק אחר, שיהיה אותו…
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי- עד 3900 אם אפשר לקצץ עדיף אבל חשוב שיהיה יעיל Cost affective. 2. מה שימושי המחשב- גיימינג נטו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים כבדים, למשל StarCraft2, וFFS כמו CallofDuty. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך 22 אינץ של LG או 24 אינץ. 1920 על 1080.(לא בטוח לגבי הרזולוציה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט- מסך,רמקולים,עכבר,אוזניות ומקלדת כל המסביב אני רוצה רק את המחשב עצמו. אני לא חושב שאני צריך ציוד קירור כי אני לא מתכן לעשות OVERCLOCKING. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 5, לא צריך דומם, …
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מוזרה! כל פעם שאני שם קבצים גדולים (מעל 500 מגה) על שולחן העבודה, הלפטופ שלי מתחמם בצורה מטורפת! וזה בוודאות בגלל הקבצים האלה, כי עשיתי כמה וכמה נסיונות בשביל לבדוק אם ה"תיאוריה" שלי נכונה. בכל פעם שאני שם קובץ גדול, הוא מתחמם וברגע שאני מסיר את אותו קובץ או מעביר אותו לתיקייה אחרת, חצי שעה אח"כ הוא מתקרר. כמו שאמרתי נייד מדגם VOSTRO 1500 של DELL עם וינדוס ויסטה למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך פותרים את זה??
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד T41 שאני משתמש בו ולפעמים הוא מרגיש לי איטי, רציתי לשאול אם שדרוג הזכרון מחצי גיגה לגיגה או 2 גיגה יעשה לי הבדל שיעזור לי ביום יום. אני לא מריץ משחקים או תוכנות ממש כבדות אבל אני עובד עם הרבה חלונות ותוכנות שונות.
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום ... אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד. הביצועים הם עיניין די זניח למען האמת מכיוון שאני לא הולך לעשות איתו הרבה מעבר לאופיס/אינטרנט, רק חשוב שיהיה 1-2 ג'יגה זיכרון. המחשב צריך להיות מקטגוריית THIN AND LIGHT כי אין לי כוונה להסתובב עם משקולות בתיק וגם ככה לא יהיה מקום מספיק גדול להניח אותו. אשמח אם תמליצו לי על מחשבים יוצאי דופן שאתם מכירים בטווח המחירים הזה - שמצטיינים בעיקר בנוחות, הנדסת אנוש טובה, וגם תוספים מובנים מעניינים (מצלמה מובנית וכו' ..)
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה דוד שלי הביא לי מארצות הברית לפטופ Toshiba A665-S6081 עם רמקולים של הרמן-קרדון. לצערי הרב יש בעיה בסאונד בצד השמאלי הן רמקול או באוזניה שמאלית כאשר מחברים. יש מין רעש רקע כזה מה שנקרא רעש לבן (דומה לרעש שיש כאשר יש שלג בטלוויזיה רק הרבה יותר חלש). ניסיתי להחליף דרייברים (REALTEK) ולצערי לא עזר. מבקש את עזרתכם.. תודה מראש לכל עונה!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום מה לדעתיכם כדאי לשנות מהמפרט הנ"ל - (להוסיף או להחסיר) עד מחיר 5000 ש"ח המחשב נועד לשימוש יום יומי רגיל - (אינטרנט , אופיס , הורדות סרטים) ובנוסף לעריכת וידאו ושימוש בפוטו שופ כמובן שגם למשחקים - אבל בעיקר משחקים באונליין באינטרנט או משחקים ביתיים אך לא בומבסטים אשמח לדעת גם אם אין לי צורך בכל הפריטים הנ"ל וע"י כך להוזיל את עלות המחשב תודה אפרופו המפרט לקוח מאתר K.S.P מעבדי אינטל P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5S800-VM (SiS 661FX) S775, vga, sata,lan Model P5S800-VM זכרונות DDR 400 512MB 400MHz V-DATA דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB Sata II כרטיסי מסך GIGABYTE 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (RETAIL) Model NX66256…
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב נייד Hasee MJ122 NetBook מה אתם אומרים עליו? אם איזה מערכת הפעלה הוא מגיע? יש אפשרות להגדלת הזיכרון ל2GB? איך הרמקולים שלו? חיי סוללה וכו' והאם הוא שווה את המחיר שלו (1400 ש"ח) על התמורה שהוא נותן. המחשב לא למטרות משחק, אלא כתיבה של מסמכים, שמיעת מוזיקה ואינטרנט. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם אחריות למחשב שנה אחת על כול המארז <מעבד amd> זה מספיק זמן בשביל לראות שכול החלקים באמת טובים
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, אני כבר כמה ימים מתלבט איזה נייד לקנות.. אני מעדיף מסך גדול וזמן סוללה ארוך כמה שיותר השימושים הם: -אינטרנט (פייסבוק, משחקי דפדפן-טקסט) -תוכניות מסרים -תכנות בPHP (כולל הפעלת שרת WAMP על המחשב) -פוטושופ בקטנה -סרטי 720P ומוזיקה. -ומשחקים קלילים כמו CS1.6, Worms שמתי עין על הAPU החדש של AMD במחשב של LENOVO ב1690 שקל.. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12502 ראיתי כמה באנצ'ים וסיקורים באנגלית וראיתי שיש לו יכולות גראפיות שיספקו אותי, ושהוא מאוד חסכוני בחשמל.. ראיתי גם שהוא חזק יותר מכל האטומים של אינטל.. יצא לי להשתמש במחשב עם אטום כפול ליבה והוא היה לא רע, אז זה יהיה עוד יותר טוב.. לפי מה שהבנתי הוא גם יסחוב סרטי FHD מבלו-ריי ככה שאין מה לדאוג בקשר לסרטים…
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים, לימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שחדש. GTA V, Saints Row IV וכו' וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם המלצה למסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד, מיני או רגיל בתקציב של בין 1000-2000, כמובן כמה שיותר זול בעיקר לצורכי עבודה עם אופיס וגלישה באינטרנט, שום דבר מעבר מחפש משהו אמין ויציב פרטים: תקציב - 1000-2000 כמה שיותר זול זה מה שהכי משמעותי לי * מטרות המחשב - עבודות משרדיות: אינטרנט ואופיס * גודל המסך לא ממש חשוב, אך לא קטן מדי, שיהיה נוח לכתוב עבודות באופיס * משקל רצוי - כמה שפחות יותר טוב אך לא קריטי אין דרישות לזמן סוללה, שיהיה סטדנרטי או יותר, אין דרישות לרזולוציה, אין דרישות ליציאות מיוחדות או BLUETOOTH כונן קשיח - שיהיה גודל מספק, נניח 200-300 ג'יגה מינימום, כמובן עדיף כמה שיותר מעדיף עם צורב בתקציב לא צריך להכלל דברים נוספים כמו רישיון למערכת הפעלה וכד' אם כי (שוב) אם אפשר להכליל אז…
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
המחשב ירכש באמזון ארה"ב ויורכב בארץ. אז כל העלוית הרכבה וכו' לא רלוונטיות למפרט כאן מעוניין במחשב שיהיה בסלון, סרטים, גלישה כבדה, קצת משחקים, יעבוד 24\7. אשתמש במארז קיים אבל מחליף את כל החלקים כולל מאווררים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? למפרט כאן, 2200ש"ח. (2500 עם הרכבה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים HD וגלישה מאומצת, לא ממש משחק אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשרי 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? יש לי מארז ישן שאשתמש בו שוב יש גם 2TB HD רגיל 8. האם ישנ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי מעבד intel Quad core חדש, התקציב לא כולל אותו. דרוש בנוסף מסך 19/22" מקלדת ועכבר (אלחוטי בעדיפות) , אין צורך בכרטיס מסך מפוצץ-אין לי כרגע שימוש למשחקים. רצוי שניתן יהיה לשדרג בעתיד. תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב לשימושים כלליים ומשחקים בינונים (DRAGON AGE FOTBALL MANAGER GTA וכדומה). אני לא צריך ציוד היקפי ויש לי מסך 17' אינץ' עם רזולוציה של 1280*1024 שבעתיד ישודרג למסך 22', בינתיים יש כמה פריטים שהרכבתי ואני רוצה את חוות דעתכם: G.Skill 4GB Kit Ripjaws DDR3 PC3-10666 1333MHZ CL8 F3-10666CL8D-4GBRM 530 ש"ח 1 Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box 1,090 ש"ח 1 CoolerMaster Hyper TX3 LGA775/1156/754/939/940/AM2/AM3 80320-100-35/RR-910-HTX3-GP 114 ש"ח 1 Gigabyte GA-P55M-UD2 Intel P55 Chipset LGA 1156 Model 950206/GP55MUD2 640 ש"ח 1 Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103SJ Spinpoint F3 499 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon 4850 Battlestati…
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל תשובות מעוניינת במחשב לסטודנטית התקציב 3,000 פלוס מינוס מטרת המחשב מיועד לסטודנטית לעבודות ואינטרנט גודל המסך 13-15 רזולוציה - אין לנו מושג, תמליצו לנו על משהו טוב אין דרישות מיוחדות לאמצעי קלט מלבד רמקולים מובנים , מצלמת רשת , משקל רצוי כמה שפחות נדרש זמן סוללה ארוך כ 5 שעות במידת האפשר חיבור לטלויזיה ( לא חובה) בלוטת' כן אינטרנט אלחוטי - כן עדיפות לכונן SSD בנפח החל מ 300 ג'יגה במידה וייקר את המחיר בהרבה אפשר ללכת על כונן רגיל בגודל 500 גיגה ללא כונן אופטי ( או צורב) אין צורך בתמיכה בתחנת עגינה ייעודית אין צורך באחריות בינלאומית אפשרות לאחריות מבית הלקוח - מה טוב עדיפות לרישיון מערכת הפעלה אין העדפות לחברה מסויימת עדיפות למסך מאט - לא חובה
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-