ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
אני מתחיל לגשש לקראת קנייה, הפורום הזה עזר לי לקנות את הAMD 3200 בזמנו הנה מפרט שבניתי, אני לא יודע אם עדיף 2 ליבות או 4 ליבות, ההגיון אומר ש4 ליבות, אבל הבנתי שאין ממש מה שינצל את זה אז חבל על הכסף... הלכתי על מעבד 2 ליבות חזק של אינטל. עכשיו בחרתי גם בלוח שתומך בDDR2/3, האם זה אומר שאני יכול לשלב את שניהם על הלוח והם יעבדו בתיאום? מה לגבי המהירויות, אם אני שם נגיד סטיקים של DDR2 עם 1066MHZ ושניים של DDR3 עם 1333, האם הזכרונות יעבדו לפי מהירות השעון הנמוכה יותר? או שכל זכרון יעבוד בנפרד? ובכל מקרה הנה המפרט, תציעו שיפורים והצעות, מה שבא לכם, זה בטח אחד מעשרות מפרטים שאני עוד אבחון לפני הרכישה שאמורה להיות בעוד חודש (אמור להשתנות הרבה בחודש הזה?) מפרט: סה"כ מחי…
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? בסביבות ה3000 ש"ח+- לא מזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, תכנות ועריכה גראפית דו מימדית. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? העדפה…
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יכול להמליץ לי על לוח טוב עד 600-650 שקל למעבד Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 1M 64-bit Socket 775? אני מעוניין גם בHD S-ATA. אני לא רוצה כרטיס מסך מובנה. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי, מחפש עבור הבן שלי המלצה למחשב שיהיה מיועד כמעט ורק למשחקים. אשמח לעזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Csgo , rainbow six siege , rocket league -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים, לכל היותר עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית (קלה), תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Unity (בניית משחקים), Visual Studio תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב גיימינג - יריות, אסטרטגיה, סימולטורים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. X-plane 11, The Witcher 3, Ghost Recon Wildlands -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי היום את ה1330 מחשב מדהים אין ספק שבעיצוב DELL שיחקו אותה http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-xps-m1330.htm
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום בניתי מפרט מחשב לצורכי הפקה מוזיקה באולפן הביתי האמת לקחתי חלקים חזקים אני חושב. הייתי שמח אם מישהו פה שמבין היה מסתכל על המפרט והוא אומר לי אם המחשב הזה מספיק חזק לצרכים שאני צריך אולי חוץ מהפקת מוזיקה הייתי משחק באיזה משחק אחד התקציב שלי עומד על 10 אלף המפרט יצא במחיר של 9500 אז ככה אם יש איזה חלק שכדי להוריד ולהכניס חלק יותר חזק אשמח אם תמליצו לי כי אני רוצה לבצע קניה לפחות ל5 שנים הקרובות לקח לי הרבה זמן לחסוך את הסכום ומאיזה חנות מומלץ לקנות את המחשב אז ככה זה הפרט ותודה לעוזרים [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_products] [TD=width: 70%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 2%, align: center][/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 13%, align: center]מ…
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב הדרישות של הם 1) מעבד אינטל רצוי 2) מחשב לגלישה, סרטים, מוזיקה (לא למשחקים) רצוי שיריץ בצורה חלקה סרטי hd 3) ללא ציוד היקפי 4) יש לי מסך17 אינץ ישן crt תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה רבה ! לאחרונה ביקשתי מפרט לhtpc , ועכשיו אני מבין שאני כנראה לא זקוק לכך. בסלון אשתמש בפלייסטיישן כסטרימר ולמעשה אקנה מחשב חדש שיעשה את העיבוד וישלח אותו לפלייסטישן וככה אוכל להרוויח מחשב חדש שעדיין ימלא את הצרכים שלי בנושא הסרטים. מה דעתכם ? התקציב שלי הוא 2000 - 2500 ללא מסך. אני ממש איבדתי את הצפון מכל המבחר , i3 ? x3 ? i5 ? בנוסף - האם אני צריך כרטיס מסך ? המשחק הכי כבד שאני אשחק נראה לי אהיה קאונטר - סטרייק , בשביל מה יש סוני ? 8) אך אשמח ליציאת hd מכיוון שגם בחדר יש lcd. בקיצור , אינטל או amd ? ואשמח שאם יש אופציה לשידרוגים בעתיד שתהיה פתוחה , וכן אני פוזל לאינטל כי ראיתי שהביצועים של כולם יותר טובים מamd תודה רבה !! אין עליכם
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 5,000 שקלים, עם חריגה של עד 1000 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- גיימינג. בעיקר משחקי עולם פתוח חדשים, וגם משחקים ישנים יותר עם הרבה מודים, כמו Skyrim. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - מועדף אבל לא על חשבון המחיר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש הצעה למחשב נייח לעריכת סרטים. שימוש בתוכנות Adobe כגון Premiere / After Effects. המחשב מיועד למישהי שעובדת בתחום מדי פעם אבל לא באופן עקבי או אינטנסיבי. תקציב - 5K, אפשר לחרוג במידה ויש סיבה טובה. אם אי אפשר להרכיב ב-5K אשמח לקבל הצעה הגיונית שעונה על הדרישות. *למען הסר ספר אפשר גם 6K ומעלה אם זה חובה. שימוש - עריכת סרטים בתוכנות Adobe, אינטרנט, אופיס. ללא משחקים וכדומה. ללא ציוד היקפי. צריך את כל רכיבי הבסיס. אין חשיבות מיוחדת לשקט. לא יבוצע OC אלא אם יגיע באחריות מהחנות. צריך לכלול ווינדוס והרכבת מחשב באחריות. אין העדפה לחנות ספציפית. אזור מגורים עפולה / בית שאן. קניית מחשב מתוכננת במהירות…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! רציתי לשאול איזה מהמפרטים הוא יותר טוב. המחשב הוא לחבר שלי ובמטרה למשחקים. ---------------------------------- KSP -------------------------------- K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 972-4-8244581 Price list updated 01-12-2005 מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 880 1 880 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 700 1 700\\ לא בטוח שיש SATA 2. זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 285 2 570 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) Price Units Total Radeon X800 GTO 256MB DDR III, PCI-E 1190 1 1190 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB …
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
למה כולם פה ממליצים על מעבדי AMD ולא על e4500 של אינטל?(בתקציבים של 2000 ש"ח)
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, אני 14 שנים עם מחשב גרוטאה, אני רוצה להשדרג סוף סוף ואשמח לעזרתכם. אני מחפש מחשב עוצמתי שיכול להריץ משחקים על גרפיקה גבוהה וביצועים גבוהים ככל האפשר כגון: Battlefield 4 Mirror's Edge 2 Counter-Strike: Global Offensive Call of Duty: Ghosts מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים מה שימושי המחשב? משחקים מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? 1920x1080 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי? לא האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן SSD עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא…
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב בתקציב של 3000 עד 3500 שימוש של אינטרנט ,קצת עבודה משרדית ובעיקר לתכנות בסביבות עבודה עיקריותVisual Studio, eclipse - שימוש תדיר לעבודה וללימודים. אני מאמינה שאני ירצה לחבר אותו למסך בסביבות ה 19-21.5 אינטש בערך הגרפיקה שאני צריכה בנונית עד נמוכה בלי משחקים. מערכת הפעלה win8 לא צריך לכלול אופיס מינימום זיכרון GB4 מינימום דיסק קשיח GB500SSD מעבד לפחות i3 שיהיה עם כרטיס רשת אלחוטי טוב. אחריות של שלוש שנים או של שנה עם אפשרות להרחבה חשוב לי גם מחשב קל שישקול בין 1 ל1.5. בלי כונן לדיסקים ומסך קטן עד 13אינטש (מסך מט לא מבריק). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש בשביל חבר שהשימוש שלו זה אינטרנט וכתיבת מיילים אבל נראה שאין להשיג, גם ביד שנייה לא מצאתי שום דבר אמין אני חושב להזמין מחול אבל אין לי כל כך ניסיון בזה מה לדעתכם הפתרון הכי טוב לאחד שרוצה לקנות מחשב נייד ב באזור ה 1500-1800
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
צהריים טובים. אני קונה בחודש הקרוב מחשב גיימינג חדש. אני מתלבט בנוגע לחנות ממנה כדאי לי להזמין. בנו לי את המפרט באתר שקוראים לו plonter ואני מתלבט בינו לבין TMS. בעבר קניתי מחשב מחנות דיי גדולה שפשטה רגל. מצד אחד לא פניתי אליהם מעולם כי לא היו תקלות מצד שני עדיף שהחנות ממנה אני קונה תהיה שם אם תהיה בעיה. אני גר במגדל העמק, פלונטר ממוקמים בתל אביב וTMS בנתניה. רציתי לשמוע את דעתכם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים פרסמתי כאן הודעה למפרט למחשב חדש, אני הולך לקנות אותו בלי קשר. כרגע יש לי מחשב "ישן" שאני הולך להעביר לאחי אבל הוא כבר לא סוחב ככ במשחקים, הדרישה העיקרית היא משחקים בגרפיקה גבוהה. זה המפרט: לוח: GA-G41M-ES2L מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q9400, 2666 MHz (8 x 333 זכרונות: Kingston (2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) X2 כ.מסך: GTX9800+ 512MB מארז דיי סביר לא זוכר את הדגם ספק בן 5 שנים של COOLERMASTER 550W זהו... איך שלי נראה השיפור יכול להיות בכרטיס מסך... השאלה אם שווה להשקיע בכלל? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אוקיי, אני מחפש עזרה בבניית מפרט לחבר, כהשימושים הם בעיקר יומיומיים עם שימוש בתוכנות עריכת מוזיקה. התקציב הוא עד 2500 ש"ח ללא חריגה, אין צורך בשום ציוד היקפי. בנוסף הייתי מעוניין שהמחשב יוכל להתמודד עם משחקים מודרניים ככה שכרטיס מסך mainstream בינוני, כמו ה gts450 או בגרסאת ה OC שלו, גם חשוב שייכנס למפרט. תודה רבה לכל המייעצים ! *בניתי את המפרט הבא בכוחות עצמי, כמובן שאני לא מומחה אבל זה הסדר גודל של הרכיבים שאני מאמין צריך במחשב : (מ KSP) מעבדיAMD Price Units Total Athlon II x3 Triple Core 455 3.3Ghz Socket AM3 Box 380 1 380 למעבדי אם לוחותAMD GIGABYTE Price Units Total M68M-S2P AM2+, AM3, nForce 630a, DDR2 1066, GeForce 7025 230 1 230 זכרונות DDR3 1333Mhz Price Units…
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב ניייד בתקציב 2000-3000 לשימוש יום יומי לא למשחקים חשוב גודל מסך 15.6" המחשב עדיף שיכלול: BLUETOOTH קורא כרטיסים מצלמה מובנית מיקרופון מובנה רצוי שיהיה מותקן WINDOWS 7 ואם אפשר לתחום בכל המאפיינים הנ"ל גם מודם סלולארי מובנה אני אשמח מצאתי מספר משבים מה אתם חושבים עליהם או שיש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה: 1.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725090 2.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4536&CatCode=315 3.http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKVL302EA#shidrug תודה לעוזרים מראש!!...
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום חברים.. אני מחפש לקנות נייח בתקציב של עד 3400 ... הבעיה שאני לא מצליח להכניס בו את כל הרכיבים דוגמה כרטיס מסך, SSD , ומעבד חזק. אני גרפיקאי חובב שמתעסק עם תוכנות גרפיות, אך מה שחשוב לי בגדול זה אמינות... מישהו המליץ לי על המחשב הבא , מה דעתכם? http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=6962
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט ואופיס, סרטים ב-HD, משחקים קלים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 נראה לי הכי מתאים, אולי גם 13.3 אם יש דגם מומלץ. לא חשוב אם זה מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? בלי הנקודה האדומה הזאת על המקלדת. * משקל רצוי? שיהיה קל אם אפשר. * הא…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ממממ אז ככה אני רוצה מחשב למשחקים אז כמובן AMD תקציב כמו שאמרתי 4200 ש"ח שלא יעבור את המחיר הזה בבקשה =] ואני מודה לכל העוזרים תודה =]
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום כולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש למטרות לימודים ונתקלתי במבצע הבא של אורנג': מחשב נייד HP pavilion DV4 פלוס פלאפון ב159 שקל לחודש במשך 36 חודשים. את הפלאפון מצאתי מי שרוצה לקנות, ואני אשלם את ההפרש בשביל המחשב הנייד. הידע שלי במחשבים ניידים חלש ביותר, אז האם העסקה משתלמת? האם יש מחשב נייד באותו טווח מחיר פלוס מינוס שהוא עדיף? איך האחריות של HP בארץ? הנה הלינק לתיאור המבצע http://www.orange.co.il/PlansAndRates/15885.html
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לדעת איזה מחשב מומלץ יותר לעבודות עם CAD כגון אוטוקד ,REVID, 3D וכיוצ´ מהנדס בניין. 1.https://ksp.co.il/web/item/268811 2.https://ksp.co.il/web/item/264960 אם יש המלצה למחשב ספציפי גם אשמח
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
- 1 follower
-