ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
אני בניתי מפרט שבנוי על P4 775 64BIT אני צריך שתגידו לי מה אפשר לשפר/להחליף... האם להחליף ל-AMD??? ותגידו לי אם הזיכרון מתאים ללוח אם כי בחלק מהמקומות אומרים שכן ובחלק אומרים שלא... Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 2MB 800MHz HT w/ EM64T 630 Box - 1430 IIyama 17 LCD ProLite E-430S-W8 Ms !!! - 1795 Thermaltake Silent PurePower 410Watt W00035 - 330 SunBeam Samurai Blue case - 350 Mitsumi floppy 1.44 - 55 NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk - 320 MSI RX600XT-TD128 PCIe ATi Radeon X600XT 256-bit 128MB - 573 X2 WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM - 730 Corsair 1024MB (2x512MB) TWIN2X1024-5400UL PC5400 3-2-2-8 DDRII 675MHz - 2196 Microsoft® Wheel Mouse Optical OEM - 65 ASUS …
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לוח אם pci-e p5b s775 conroe p965 ddr2 800 מעבד ,1066mhz core 2 duo E6600 s775 4mb זכרונות xms2 2gb corsair cl5 כרטיס מסך 8800gts 320 mb gddr3 hdtv 2xdvl, pci-e ספק יש לי thermaltake 470w ואני לא יודע מה לעשות אם לקנות את זה ולשים ספק יותר אמרו לי לקנות את זה ולהיות עם זה שנתיים ואז לחדש את הספק ואת הכרטיס מסך לממש סוסים זה שווה? או לקנות עכשיו את ה8800gtx+ספק סוס? בבקשה תעזרו לי אני לא רוצה לשדרג תמחשב כל שנה =\
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אחיין שלי צריך מחשב גיימינג מינימלי, אבל שיצליח להריץ BF3 (אפילו על הכי נמוך העיקר שיצליח), מכיוון שבשוק הנמוך הזה אני לא כל כך מצמצה אבקש את עזרתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1900 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מומלץ לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, GTA... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריךך המלצות עד 2800 שקל מחשב עם מעבד אינטל בלי מסך וHD מיועד למשחקים ולימודים
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דגמי ה-Gram החדשים של היצרנית הקוריאנית, שמציעים מסכי 15 אינץ' במעטפת אשר שוקלת קילוגרם אחד בלבד, זמינים לרכישה בארצות הברית במחיר התחלתי של 1,100 דולר עבר די הרבה זמן מאז שמצאנו את עצמנו מתלהבים ממחשב נייד של LG בפעם האחרונה, ואז הגיע ה-Gram 15 אשר נחשף בתערוכת CES בתחילת השנה – ולקח את מגמת המיזעור בקטגוריה צעד משמעותי נוסף קדימה, כשדחס מסך 15.6 אינץ' במעטפת של נייד 14 אינץ', ועם גוף עשוי סגסוגת מגנזיום במשקל פשוט חסר תקדים של 980 גרם בלבד. משהו שלא ממש ראינו עד אז במחשבים בגודל הזה. כעת, הנייד הייחודי הזה זמין סוף סוף לקהל הרחב. ה-Gram 15 מוצע נכון לעכשיו בשני דגמים שונים, אשר למרות משקל הנוצה לא מוותרים על שימוש במעבדי Skylake מסדרת ה-Core U, בעלת הבי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל עזרה בבנית מפרט למפתח תוכנה, עבודה על ויז'ואל סטודיו, תוכנות פלאש, מספר רב של חלונות במקביל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, גלישה בלפחות 15-20 חלונות (לשוניות) במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ויז'ואל סטודיו, פלאש פרו, פלאש בילדר, משמש לפרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - משחקי פלאש בלבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
המחשב הגיע בלי מערכת הפעלה. אחרי שאני אתקין XP, אני צריך להתקין דרייברים כלשהם? ואם כן, אלה לא דרייברים רגילים (נראה לי), מאיפה אני משיג אותם ואיזה צריך להתקין..? תודה.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
זה הלוח שלי האם אני יכול להתקין עליו מעבד מסדרת Q ? מהו המעבד המועדף לשדרג אליו ?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום. אני צריך בבקשה מפרט מחשב עד 1,800 ש"ח. מעבד INTEL. לוח-אם (עדיפות ל-GigaByte) שיכלול כרטיס מסך, כרטיס קול וכרטיס רשת. זכרון פנימי 4GB. צורב SAMSUNG. מארז פשוט עם יציאות USB מקדימה ואחורה + ספק כוח מתאים ונורמלי (לא ג'נרי). כונן קשיח SAMSUNG\WD עד 500GB. שימושים: גלישה באינטרנט, עבודה משרדית (אופיס\אווטלוק), מוזיקה וסרטי HD. אם פספסתי איזה רכיב אז כמובן תוסיפו בבקשה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
המפרט שלי להיום הוא כזה מעבד: E8400 לוח אם- ASUS P5K/EPU זיכרון4GB DDR 2 כרטיס מסך : ATI HD 6850 ספק :THERMALTEK 500W 1. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:gw2 bf3 וכו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680:1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית הכי פשוטה שיש א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). teamviewer, office 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן בעוד כשבועיים לרכוש מחשב חדש כשאחזור לארץ. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים העדכניים ביותר בתקווה לשחק על ההגדרות המקסימליות חלק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 מסך 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. ה…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לכם המלצות למעבדת תיקונים טובה שמתעסקת גם בניידים בתל אביב ניסיתי אני וחבר שלי לתקן מחשב שהמסך שלו התנתק בזוויות מסויימות כשפתחנו מצאנו שאחד החוטים שמובילים למסך היה קרוע לחלוטין ואחד כניראה נימחץ והפעיל וכיבה את המסך כששחקנו איתו אחרי כמה הפעלות וכיבויים של מסך תוך כדי ששחקנו עם החוט הפגוע כיבינו את המחשב שפעל היטב פרט למסך אבל בהפעלה הבאה הוא פשוט לא עלה ושמנו לב שהנורית של הדיסק קשיח שבדרך כלל מהבהבת כשהוא עולה כבוייה ... אם יש לכם רעיונות לפתרונות / המלצות למעבדת תיקונים אשמח לשמוע =]
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שבת שלום חברים. נתבקשתי להרכיב מפרט מחשב חזק שיתן את התמורה הטובה ביותר בתקציב לא מוגבל ודי הלכתי לאיבוד. אני לא בקי מספיק בתחום כדי לתת מענה ולכן מבקש את עזרתכם. מנסיונותיי להרכיב מפרט בעצמי הגעתי לסכומים של 10,000 שקלים אבל שוב, אין הגבלה ממשית לתקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מוגדר, נניח 10,000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להתפרע בחופשיות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך לתמורה הטובה ביותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח ובדיקת תוכנה, וירטואליזציה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופ…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אין ממש תקציב מוגדר... רק צריך מחשב זול כמה שאפשר עם ביצועים שיחזיקו שנתיים... ז"א לא צריך מאווררים עצבניים או זיכרון OC... מחשב אמין!!! הלוח אם של המחשב הקודם הלך קפוט... לא מעוניין שזה יקרה שוב. אין צורך בדיסק קשיח, CDROM או מסך. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד עבור אינטרנט סקייפ .. פשוט זול ואמין (ורוד לאישה יהיה נחמד) אשמח לקבל המלצות תודה
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
צריך מחשב לעיצוב בתכונות תלת ממד, עיצוב גרפי - כול ותכנות Adobe השאלה היא אם כדאי לקנות מחשב נייח חדש או לשדרג את הקיים? המפרט של המחשב שלי כרגע מחשב ישן יחסית שעבר שדרוג קל: Operating System Windows 10 Home 64-bit CPU Intel Core i5 760 @ 2.80GHz 44 °C Lynnfield 45nm Technology RAM 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. P55-US3L (Socket 1156) Graphics E2350 (1920x1080@60Hz) 1024MB NVIDIA GeForce GT 220 (Unknown) Storage 111GB SanDisk SDSSDA120G (SSD) Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 Audio H…
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שימוש משרדי נטו, בלי גרפיקה סרטים או משחקים. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
תקציב: 3,500- 4,000 (כדאי לחסוך!) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (גלישה מרובת כרטיסיות, VISUAL STUDIO ואופיס), משחקים (קלים כמו fifa אבל פחות קריטי), תכנות קל- בינוני * גודל המסך? 15.6 מעבד: מינימום i5 אבל סוג טוב * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (כן, לפעמים אני אקח אותו למכללה)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI usb3 וכו) * בלוטות? כדאי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? מינימום 500gb * כונן CD/DVD? צורב? כולל * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל אחריות של 3 שנים מינימום נראה לי מצויין * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? נסיון אישי טו…
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
צריך מפרט מחשב עד 4000 אפשר לחרוג בשביל משחקים ושיפעל טוב עכשו אני מעדיף שיהיה intel duo e6600 2400 2gb ram 1024x2 וכרטיס מסך שיהיה חזק ובמחיר שיכנס ב4000 שקל כולל המעבד
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
האם להתייחס למפרטי העריכה הגרפית?? אם לא אז על מה אתם ממליצים? מסך 20 בנפרד, תקציב לא כולל מסך לא ממש ידוע. אני לא כל כך יודע להתייחס לתקציב, בואו נומר שהמטרה היא עריכת וידאו, ושיעמוד בעומסים. הכוונה לעריכה ברמת התוכנה, ללא חיבור ציוד מקצועי חיצוני. אשמח לעצות גם בתקציבים שונים, יקרים יותר ויקרים פחות, הכל פתוח....
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
התקציב הוא 4000 עד 4500 עדיף פחות השימושים הם בגדול עריכת סרטים HD premiere פוטושופ עיצוב תלת מימד ושימושים רגילים (בלי משחקים מורכבים) לא מחשב מקצועי אבל זאת ההתחלה חשובה לי התמיכה בUSB3 בלי ציוד הכפי בלי מסך בלי צורב DVD מתחינת שקט פשוט שלא יהיה טרקטור OC אולי בעתיד בקטנה אני חשבתי על Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray 1 990 P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 1 625 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel 1 460 GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E 1 1180 Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS 1 290 V3 Black Edition Middle Tower Series Black Case 225 ספקי כוח Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan 4025…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
את המחשב קניתי ב-4800 ש"ח כולל מע"מ. המארז בתמונה הוא שלי כמובן. עיצבתי את המפרט שקניתי בתמונה שצירפתי לפה. המחשב ללא מסך וללא סידירום. מה אתם חושבים על המחשב?
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מה דעתכם על מפרט זה? לא בטוח לגבי הזיכרון. האם עדיף HD S-ATA? intel p-4 2.8GHZ 800MHZ FSB HYPERTHREADING ASUS P4C800 Deluxe /GBL p-4 Dual CHANNEL DDR 3Y DDR VIVO+DVI 3Y ASUS V9600XT/TVD RADEON 128MB MAXTOR 80GB IDE 7200RPM ATA 133 8MB BUFFER 3Y DDR KINGSTON 400Mhz 512MB CL3A 3-3-3
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-