עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. [table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל‏[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1590 [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1590 [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table…

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by blof,

מעבד: amd phenom 2 X4 955 3.2 GHZ לוח אם: gigabyte ga-ma770-ud3 הארד-דיסק: samsung hd 103sj 7200rpm כרטיס מסך: AMD radeon 6950 זיכרון: 4GB DDR3 מארז: cooler master ספק: antec earthwatts EA-500D המחשב בן 3.5 שנים וכמובן שאין אחריות, יש לכם הערכה ?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by goldeye,

הנה מה שאני צריך : 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אני משלם באשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים בעיקר , אולי קצת עריכה גרפית בעתיד אבל לא משהו רציני 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - רמוקלים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? בגדול אין העדפה - אבל יש לי נסיון לא כול כך טוב עם כ.מסך של Nvidia ככה שאם אין הבדל גדול עדיף ATI…

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  4. המחשב מיועד למשחקים לטווח ארוך + פוטושופ\אימג'רדי כוננים אופטיים וציוד הקפי כבר יש. Gigabyte Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI ZALMA . מארז (ללא ספק כח)ATX COMPUCASE CI-6A19 (שחור) . זכרון- 2GB (2x1GB) DDR2 800MHZ Kingstone/Samsung/Hynix . לוח אם -GIGABYTE GA-P35-DS3L . מעבד-Intel Core 2 Duo E8400 3Ghz/6MB/1333 מאוורר INTEL P4 775 CPU HERMALTAKE 470W PFC +120mm+PCI-E+SATA+24/20 pi דיסק - WD 1600JS 160GB/7200/8MB SATA II בניה ובדיקה סה"כ מחיר- 3770 ש"ח שאלות עיקריות: 1. מדובר בזכרונות פשוטים, האם שווה להשקיע בזכרונות יקרים יותר? מי מבין שלושת הפשוטים הכי כדאי? 2. מה לגבי כמות הזכרון, 2 ג"ב מספיקים בימנו? (חלונות XP בנתיים) 3. כרטיס מסך- הכרטיס הנ"ל עולה לי ב…

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  5. דרוש מפרט בין 2000 - 2500 ש"ח לשימוש כללי ולגרפיקה כולל מסך התקציב המקסימלי הוא 2500, עדיף לחסוך, אא"כ יש צורך ביותר מזה. המחשב יהיה לשימוש כללי, לעריכה גרפית illustrator וכדו', אולי גם תיכנות. (בתכל'ס אני עושה בו הכל...) יש לי מקלדת עכבר ורמקולים ישנים, אם זה לא יקר עדיף חדשים. עדיפות לשקט ברמה סבירה ( 5 נשמע לי סביר ). אני לא מבין באוברקלוק אם כדאי אלמד את הנושא... אני יכול להרכיב את המחשב לבד. עדיפות לחנות באזור פ"ת ראש העין. עדיפות לאפשרות שדרוג. תודה רבה לכל העונים!

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  6. Started by dnco,

אוליי מישהו יודע איך מפעילים את הWIRELESS למצב RADIO ON במחשב הזה. קופץ לי חלון שצריך להפעיל את המתאם או בכפתור בצד או מלפנים או הקשה על משהו במקלדת.?למרות שבביוס הכל במצב ON. המחשב שייך לחבר שגם הוא לא יודע.מיותר לציין שאיני רואה שום כפתור במחשב. ??? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by ofer3112,

שלום, יש לי לפטופ עם מעבד Intel M 1.7 GHz. פי כמה הוא איטי ביחס למעבד GHz 2.0 - Intel Core 2 Duo T6400 וגם - איך הוא עומד ביחס למעבדים של הנטבוקים, כמו Intel Atom 1.7GHz? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  8. שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש שיתאים למשחקים כבדים כמו GTA IV, Crysis, Call of Duty 5 וכדומה. אין צורך בציוד היקפי. אין צורך במערכת הפעלה. רצוי שהמחשב יהיה שקט. לא מתוכנן OC. מסך 19 אינץ' LG. מעוניין בכרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX... הייתי מעוניין שתבנו לי שני מפרטים: מפרט אחד לעניין חד וחלק למשחקים ומפרט שני מבוסס I7 ו Triple Channel (אם ניתן לבנות בתקציב כזה?). תודה רבה מראש, מקווה שלא שכחתי כלום.

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by tomeryh,

לדוגמא: מעבדי אינטל Core 2 Duo E4300, Bus800Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IP-95 s775, VIA P4M890, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 533 1GB דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך 64MB Shared DDR כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים Optiarc AD-7170A DVD±RW x18, DL x8 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים MidiTower ATX 321 500W White, Side Window מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים, אוזניות ומיקרופונים 400 W מסכים None מחיר 1495 ¤ ניראה לי מערכת מצויינת למחשב שמיועד להכל חוץ ממשחקים

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  10. שלום, אני מבקש להרכיב מחשב בסכום של עד 5000 ש"ח (במזומן) כולל מסך. המחשב מיועד למשחקים + גרפיקה ולכן כ.מסך חזק. המחשב אמור לכלול 2 ג'גה זכרון , HD של 250 GB ולוח וספק חזקים. אין צורך ב- OC . כמובן צורב DVD , מארז וכרטיס קול טובים. מסך - של 17" אלא אם כן יש 19" מומלץ במחיר מתאים. יתכן ואגש לחנות KSP על מנת לרכוש את המחשב אז אשמח להמלצות משם או מאזור המרכז. אם החנות KSP מגבילה - אז אפשר לבטל...מקסימום נעשה משלוח. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  11. Started by or,

אני צריך מחשב כמה שיותר חזק והכרטיס מסך ממש חשוב... אני רוצה רק סנטירנו ועדיף מסך של 14 אינטש... תודה מראש לכל מי שיעזור לי....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ShayGTi,

אני מתחיל לגשש לקראת קנייה, הפורום הזה עזר לי לקנות את הAMD 3200 בזמנו הנה מפרט שבניתי, אני לא יודע אם עדיף 2 ליבות או 4 ליבות, ההגיון אומר ש4 ליבות, אבל הבנתי שאין ממש מה שינצל את זה אז חבל על הכסף... הלכתי על מעבד 2 ליבות חזק של אינטל. עכשיו בחרתי גם בלוח שתומך בDDR2/3, האם זה אומר שאני יכול לשלב את שניהם על הלוח והם יעבדו בתיאום? מה לגבי המהירויות, אם אני שם נגיד סטיקים של DDR2 עם 1066MHZ ושניים של DDR3 עם 1333, האם הזכרונות יעבדו לפי מהירות השעון הנמוכה יותר? או שכל זכרון יעבוד בנפרד? ובכל מקרה הנה המפרט, תציעו שיפורים והצעות, מה שבא לכם, זה בטח אחד מעשרות מפרטים שאני עוד אבחון לפני הרכישה שאמורה להיות בעוד חודש (אמור להשתנות הרבה בחודש הזה?) מפרט: סה"כ מחי…

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  13. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? בסביבות ה3000 ש"ח+- לא מזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, תכנות ועריכה גראפית דו מימדית. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? העדפה…

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  14. שלום לכולם! מישהו יכול להמליץ לי על לוח טוב עד 600-650 שקל למעבד Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 1M 64-bit Socket 775? אני מעוניין גם בHD S-ATA. אני לא רוצה כרטיס מסך מובנה. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  15. היי, מחפש עבור הבן שלי המלצה למחשב שיהיה מיועד כמעט ורק למשחקים. אשמח לעזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Csgo , rainbow six siege , rocket league -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים, לכל היותר עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית (קלה), תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Unity (בניית משחקים), Visual Studio תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב גיימינג - יריות, אסטרטגיה, סימולטורים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. X-plane 11, The Witcher 3, Ghost Recon Wildlands -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

17. Started by Kobi_4,

ראיתי היום את ה1330 מחשב מדהים אין ספק שבעיצוב DELL שיחקו אותה http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-xps-m1330.htm

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  18. Started by matand32,

שלום בניתי מפרט מחשב לצורכי הפקה מוזיקה באולפן הביתי האמת לקחתי חלקים חזקים אני חושב. הייתי שמח אם מישהו פה שמבין היה מסתכל על המפרט והוא אומר לי אם המחשב הזה מספיק חזק לצרכים שאני צריך אולי חוץ מהפקת מוזיקה הייתי משחק באיזה משחק אחד התקציב שלי עומד על 10 אלף המפרט יצא במחיר של 9500 אז ככה אם יש איזה חלק שכדי להוריד ולהכניס חלק יותר חזק אשמח אם תמליצו לי כי אני רוצה לבצע קניה לפחות ל5 שנים הקרובות לקח לי הרבה זמן לחסוך את הסכום ומאיזה חנות מומלץ לקנות את המחשב אז ככה זה הפרט ותודה לעוזרים [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_products] [TD=width: 70%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 2%, align: center][/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 13%, align: center]מ…

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  19. שלום אני רוצה לקנות מחשב הדרישות של הם 1) מעבד אינטל רצוי 2) מחשב לגלישה, סרטים, מוזיקה (לא למשחקים) רצוי שיריץ בצורה חלקה סרטי hd 3) ללא ציוד היקפי 4) יש לי מסך17 אינץ ישן crt תודה רבה

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  20. שלום לכולם ותודה רבה ! לאחרונה ביקשתי מפרט לhtpc , ועכשיו אני מבין שאני כנראה לא זקוק לכך. בסלון אשתמש בפלייסטיישן כסטרימר ולמעשה אקנה מחשב חדש שיעשה את העיבוד וישלח אותו לפלייסטישן וככה אוכל להרוויח מחשב חדש שעדיין ימלא את הצרכים שלי בנושא הסרטים. מה דעתכם ? התקציב שלי הוא 2000 - 2500 ללא מסך. אני ממש איבדתי את הצפון מכל המבחר , i3 ? x3 ? i5 ? בנוסף - האם אני צריך כרטיס מסך ? המשחק הכי כבד שאני אשחק נראה לי אהיה קאונטר - סטרייק , בשביל מה יש סוני ? 8) אך אשמח ליציאת hd מכיוון שגם בחדר יש lcd. בקיצור , אינטל או amd ? ואשמח שאם יש אופציה לשידרוגים בעתיד שתהיה פתוחה , וכן אני פוזל לאינטל כי ראיתי שהביצועים של כולם יותר טובים מamd תודה רבה !! אין עליכם

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 5,000 שקלים, עם חריגה של עד 1000 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- גיימינג. בעיקר משחקי עולם פתוח חדשים, וגם משחקים ישנים יותר עם הרבה מודים, כמו Skyrim. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - מועדף אבל לא על חשבון המחיר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

22. מחפש הצעה למחשב נייח לעריכת סרטים. שימוש בתוכנות Adobe כגון Premiere / After Effects. המחשב מיועד למישהי שעובדת בתחום מדי פעם אבל לא באופן עקבי או אינטנסיבי. תקציב - 5K, אפשר לחרוג במידה ויש סיבה טובה. אם אי אפשר להרכיב ב-5K אשמח לקבל הצעה הגיונית שעונה על הדרישות. *למען הסר ספר אפשר גם 6K ומעלה אם זה חובה. שימוש - עריכת סרטים בתוכנות Adobe, אינטרנט, אופיס. ללא משחקים וכדומה. ללא ציוד היקפי. צריך את כל רכיבי הבסיס. אין חשיבות מיוחדת לשקט. לא יבוצע OC אלא אם יגיע באחריות מהחנות. צריך לכלול ווינדוס והרכבת מחשב באחריות. אין העדפה לחנות ספציפית. אזור מגורים עפולה / בית שאן. קניית מחשב מתוכננת במהירות…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Y.k,

אהלן! רציתי לשאול איזה מהמפרטים הוא יותר טוב. המחשב הוא לחבר שלי ובמטרה למשחקים. ---------------------------------- KSP -------------------------------- K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 972-4-8244581 Price list updated 01-12-2005 מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 880 1 880 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 700 1 700\\ לא בטוח שיש SATA 2. זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 285 2 570 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) Price Units Total Radeon X800 GTO 256MB DDR III, PCI-E 1190 1 1190 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB …

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  24. למה כולם פה ממליצים על מעבדי AMD ולא על e4500 של אינטל?(בתקציבים של 2000 ש"ח)

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  25. שלום אנשים טובים, אני 14 שנים עם מחשב גרוטאה, אני רוצה להשדרג סוף סוף ואשמח לעזרתכם. אני מחפש מחשב עוצמתי שיכול להריץ משחקים על גרפיקה גבוהה וביצועים גבוהים ככל האפשר כגון: Battlefield 4 Mirror's Edge 2 Counter-Strike: Global Offensive Call of Duty: Ghosts מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים מה שימושי המחשב? משחקים מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? 1920x1080 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי? לא האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן SSD עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא…

• 3 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.