עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Bloodbath,

שלום אני מחפש מחשב נייד זול בשביל סרטים,אינטרנט וכדומה עם הפשר להמלץ לי אל חנות באזור ראשון לציון והמרכז וגם עוד שאלה קטנה במחשבים ניידים יש להם חיבור פשוט לטלויזה לא HDMI? תודה רבה מתנצל על שגיאות הכתיב

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  2. Started by spiritus asper,

מבחינת מפרט לא ראיתי הבדל "מהותי" מדי, האם ההבדל המשמעותי ביותר הוא פשוט באיכות הבנייה/אחריות? האם הוא באמת שווה את 700 השקלים שמפרידים בין הדגמים?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  3. אני מחפש מחשב נייד שיהיה לצרכי אינטרנט ואופיס ומצאתי כמה דגמים שעונים על הדרישות אבל אני לא ממש מבין בהבדלים בניהם אז מי שיכול לעזור להחליט זה יהיה מצויין http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2739_2904&products_id=23321 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_3061&products_id=23799 ומי שיכול להמליץ על דגם אחר שהוא מכיר שיעלה עד 4000 עם מסך 15.4 ועד 3 ק"ג גם סבבה ועוד שאלה, לגבי ויסטה... מחשב שמגיע עם ויסטה ועם 2 גי'גה זכרון יפעל טוב עם הויסטה? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  4. Started by gilke85,

שלום לכולם, קראתי פה כמעט שעתיים כל נושא שקשור ל-HP ולא מצאתי תשובה טובה לשאלה האם כדאי לקנות את ה-HP 1179 או את הדומה לו 1190 הרבה אמרו לי שלא כדאי לקנות HP. אבל לא שמעתי עדיין חוות דעת ממישהו שבאמת יש לו מחשב שלהם אודה לכל מי שיוכל לומר לי מנסיונו האישי או מנסיון של מישהו שהוא באמת מכיר מה באמת איכות המחשבים האלה כי לפי המפרט שלהם הם אחלה מחשבים באחלה מחיר או אם למישהו יש דגם של מחשב אחר שדומה לאלה, אז גם אודה לו מאד אם יפרסם תודה רבה

• 3 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. Started by roma,

שלום רב! אמא שלי טסה עכשיו לרוסיה והיא רוצה להביא משם נייד, עם העדפה לדל. היה לנו את הXPS1330 אבל גנבו לה אותו ות'אמת טוב שכך כי הוא היה מתחמם מאוד והיה לו את הכרטיס מסך מהסדרה הבעייתית. כעקרון היא מחפשת מחשב עם SPECS זהים לXPS 1330, רק בלי הכרטיס מסך הבעייתי. כמובן שהמחשב צריך להיות בעל אחריות בינלאומית.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב בחודש-חודשיים הקרובים (לא איכפת לי לחכות לירידת מחירים), השימוש הוא לתוכנות עריכה וגרפיקה, (פרמייר, פוטושופ, מקס ואפטר אפקטס), וקצת למשחקים. לא מתכנן OC... (הוספה: אין צורך בציוד הקפי, מסך 24" סאמסונג T240) המחיר שאומנם יצא לי במפרט הואכ-7000 ש"ח אבל אני רוצה להוריד את המחיר לסביבות ה-5000 ש"ח. כמה דברים: מעבד - חשוב לי מעבד חזק בטכנולוגיה הכי חדשה ז"א i7. (אני לא רוצה להיתקע עם טכנולוגיה מתיישנת) זיכרונות - אני לא יודע עד כמה ההבדל בין 3 ל-6 פוגע בביצועים, אני משער שאני יכול להתפשר ומקס' להוסיף בעתיד. לוח אם - אני פשוט שלא מבין בזה.. אם יש לכם המלצה לאחד אחר - בכיף (חשוב, 6 סלוטי זיכרון לשידרוג עתידי) כרטיס מסך - השימוש בו יהיה ל…

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by shiriwa,

שלום, קניתי נייד של ג'יגבייט W576 לפני מספר ימים. קבלתי דיסק (צרוב!) של הדרייברים, התקנתי XP, ויש לי 3 בעיות: 1. לא מצליח להתקין את הדרייבר של ה - Wireless WiFi Connection גם אחרי שהורדתי אותו מהאתר של ג'יגבייט - נותן הודעת שגיאה שהדרייבר לא הותקן ללא שום נתון נוסף. 2. ב Device Manager מופיע סימן קריאה צהוב ליד ה- Network adapters - Ethernet Controller (לא יודע אם זה קשור לבעיה הראשונה) וכשאני לוחץ Update Driver הוא לא מצליח לעדכן. 3. המחשב יחסית די איטי, הוא נכבה ועולה די מהר אבל שאר הדברים נפתחים די לאט. מה אפשר לעשות?? תודה מראש, עופר

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  8. ברצוני לקנות מחשב נייד עם כרטיס מסך מדגם NVIDIA Quardo NVS 150M Up To 1535MB, והאמר לי שה-Memory Interface שלו נמוך, 64bit. ברצוני לשאול: 1) מה דעתכם על כרטיס מסך הזה? 2) עד כמה משנה ה-Bit שלו? תודה למשיבים.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by eriK,

Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E Thermaltake Strike MX VI6001BNS (No PSU) Enermax Tomahawk 450W Active PFC 12cm הרכבת מחשב חדש עד 4000 שקל 3110 טוב אז יש לי כמה התלבטויות לגבי הכרטיס מסך חשבתי על GIGABYTE 9800GT ZF, אבל לפי מה שהבנתי ה4850 יותר טוב ויש את 9800GT+ של ZOTAC אבל אני לא מכיר תחברה ואני לא יודע אם כדאי מה ההמלצה? כן וד"א אין פה צורב מסך וציוד הקפי כי כל זה יש לי אז אני לא צריך

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  10. משהו נורא מוזר קורה לי אני קניתי עכשיו מחשב נייד של סוני וגם חבר שלי קנה מחשבים שנחשבים ממש יוקרתים ומחירים יקרים יש לנו תמיכת פול HD במחשב ואנחנו רואים סרט או משחק דרך כבל HDMI לטלוזייה ולפעמים יש כזה גל כזה שעובר במסך כול כמה דקות יש גל התמונה לא חלקה מישהו יודע מה הסיבה לכך ?תודה מראש מחשב עם מעבד אינטל דו קו 2 P8400 וכרטיס מסך גיפרוס ניבדיה 9300 GS

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  11. אני מחפש מפרט למחשב (שני מחשבים). כרגע אנחנו משחקים רק WOW על מחשבים בני כמעט שלוש שנים (AMD 1.4, 7600GT, 2GB). מאז הPATCH החדש של WOW בסביבה מרובת משתמשים עם אפקטים של SPELLS הFPS יורד לשני FPS, אי אפשר לשחק ככה! לא במבוך, גם מדובר עם FPS נמוך של 25-15. אני מחפש מחשב שיתמודד עם המשחק בסביבה מרובת משתתפים בFPS סביר פלוס (35-50). המחיר שרשמתי הוא למחשב אחד (5K למחשב) ולא כולל מסך (אם כי אני רוצה לקנות מסכים של 22 אינץ). יש מפרט הגיוני בתקציב הזה? דברים שחשובים לי הם 4GB זיכרון, לפחות 500GB HD ואשמח למארז 900 של ANTEC. גיא

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  12. היי כולם, אני מחפש נייח עם מסך דק (לא רחב). 70% לעבודה רגילה - אינטרנט וסרטים. 30% למשחקים (שירוצו בצורה סבירה פלוס). חשוב שיהיה לכרטיס מסך יציאה לטלוויזיה כדי שאוכל לראות סרטים גם בטלוויזיה. אולי אפילו לשים כרטיס טלוויזיה במחשב (בשביל להקליט). תודה על העזרה !

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  13. אהלן, אשמח לקבל הצעה למפרט למחשב נייח חדש. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית : office למינהם, אינטרנט, הורדות וכו'. גם תכנות קצת פה ושם, אז שיצליח להחזיק את ויזואל סטודיו. אני גם צופה בסדרות וסרטים שמופעלים מהמחשב,אבל דרך הטלוויזיה (למקרה שזה משנה). לא עושה OC (ת'אמת גם לא יודע מה זה). בנוגע למשחקים. עד עתה לא נהגתי כמעט לשחק משחקים על המחשב (המחשב הנוכחי שלי הוא די עגלה, הוא ברשותי כבר 5 שנים). אני מעוניין להתחיל לשחק קצת. מן הסתם אני לא ייפול לקטגוריה של גיימר, אבל למשל אני רוצה שהמחשב יוכל להפעיל באופן טוב את fallout 3. בנוגע לרעש, אני לא ממש יודע להגדיר את עוצמות הרעש הסבילות בעיני (או אוזניי..). הוא ממש לא חייב להיות שקט מת, אבל שלא יעשה יותר מידי רעש שאני לא אוכל להיר…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש דבר כזה? הוא יחובר למסך LCD רחב בגודל 22-26 אינטש (זה אפשרי, נכון?) אני לא צריך מחשב שיריץ את כל המשחקים החדשים על רזולוציות גבוהות, אבל שאני אוכל לפחות להתנסות במשחקים חדשים. אני חושב שכרטיס מסך בסגנון 8600GT יהיה די והותר בשבילי. אין חשיבות למשקל של המחשב או לגודל המסך - מוכן להתפשר כדי לחסוך בכסף. אני יכול להסתפק בדיסק קשיח של 120GB. האם בתקציב הזה אני יכול להנות ממחשב נייד שיביא לי שיפור מהמחשב הנוכחי? (פנטיום 4 2.8GH 512MB וכרטיס מסך ג'יפורס 5200). איך המעבדים של הניידים במחירים כאלה בהשוואה למה שיש לי? תדה.

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  15. Started by eladteib,

שלום. אני מחפש לקנות מחשב נייד שמסוגל להריץ עליו את כל המשחקים החדשים שיוצאים בשוק באיכות מעולה. אני נמצא בחו"ל רוב הזמן ככה שאין מה לדבר על מחשב נייח לכל אלה שתוהים. אני פשוט חולה משחקים וחייב את זה כאן איתי. התקציב שלי יכול להגיע ל-15000ש"ח ואפילו יותר אם יש משהו מאוד מיוחד. כמובן עדיפות למעבד חזק(אם קיים ארבע ליבות נא להמליץ) כרטיס מסך מהמתקדמים שקיימים בשוק אני מעוניין שיריץ משחקים כמו:CRYSIS:WARHEAD,GTA 4,MASS EFFECT FARCRY 2,KANE AND LYNCH:DEAD MAN. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  16. שלום לכולם , אני צריך מפרט למחשב למטרת משחקים , לא צריך ציוד הקפי , המחשב יחובר אולי בעתיד למסך LCD 19" , תנסו ממש להוציא את המקסימום מהתקציב , אין עדיפות לחברה מסויימת תרכיבו מה שנראה לכם הכי מתאים וחסכוני לתקציב , לא מתוכנן OC , עדיף שלא ירעיש יותר מדיי מפני שהוא יהיה בחדר שינה.. , עדיף להתקרב כמה שאפשר ל2000 ש"ח אבל אם ההבדל בביצועים יהיה משמעותי בין מפרט ב2000 למפרט ב-2500 אז תציינו את זה ותבנו לפי זה..אני צריך שיהיה מחנות בצפון , הבנתי ש-TMS טובים , אם כן אז עדיף שתבנו משם . תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  17. Started by Serene,

המחשב הנוכחי שיוחלף- P4 3.0, 5200FX, 1G RAM. מטרות המחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט, משחקי פלאש, ואולי קצת סרטים ומשחקים קלילים. חשבתי על זה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1627 נ.ב- E7300 לא אמור להיות 1066/3M? והאם הקירור סטוק מקרר מספיק? השאלה האם הכרטיס המובנה מהווה שיפור רציני מה-5200FX שכבר לא מצליח לסחוב אפילו משחקי פלאש. איך הוא יתמודד עם משחקי פלאש ו-TF2 לדוגמא? אני מתכוון לחבר לכרטיס שני מסכי 19'. האם זה אפשרי? ברצוני לחבר את המחשב לטלוויזיה, אני מניח שצריך כרטיס טלוויזיה בשביל זה..? או שאם יש איזשהו כרטיס מסך שתומך בשני מסכים וחיבור לטלוויזיה, זה יהיה עדיף. התקציב הוא עד 2000, אבל עדיף כמה שפחות. כמו כן אני קונה מ-FOXPC, אז אני אעדיף הצעות מש…

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  18. Started by bitoNNz,

מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM מחיר: ¤859 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי מחיר: ¤459 מארז: Raidmax Tornado (Black Frame) 1x120mm + 2x80mm + Window מחיר: ¤223 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V / SeaSonic M12 430W מחיר: ¤359 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 - במלאי מחיר: ¤279 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS - במלאי מחיר: ¤246 סה"כ: ¤2425 מחשב גיימינג, ללא צורך בשום ציוד נלווה, מיועד לGTA COD NBA2K9 וכו' מסך 18" עכשיו בכוונה לא שמתי כרטיס מסך אני חושב על 9800GT.. תגידו מה אתם אומרים והייתם משנים משהו במפרט? רק אם אתם ממש בטוחים שעדיף.. אני מאמין שאני יעשה אוברקלוק בינוני משהו ממש לא רצ…

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  19. התקציב הוא 4000 ש"ח לא למזומן שטרות. בלי חריגה. מטרת המחשב הוא משחקים עכשיווים, לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות. גלישה, תכנות, עריכת וידאו ואני רוצה להתחיל להתעסק עם .CUBASE לא דרוש ציוד הקפי. לא דרוש מחשב שקט או מערכת הפעלה.. לא חייבים הרכבה בחנות אם זה חוסך כסף. עדיף דיסק קשיח של לפחות 500 ג'יגה. לא צריך מערכת הפעלה. מסך בגודל של 20-22". המחשב מחובר לLCD 37" על מנת לשחק משחקים (פחות) ולראות סרטים (הרבה).

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  20. היי, כפי שציינתי בכותרת אני צריך המלצות למחשב ב6 אלף עם אפשרות לחריגה (עד 1K אם זה באמת שווה את זה). 1. מה התקציב? 6K מזומן חלקי. 2. מטרות המחשב? משחקים (כבדים כמובן). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? שום דבר. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול. יש לי audigy 2 נראה לי עדיין נותן תפוקה לא? 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? השאיפה היא לi7. בגרסה הפשוטה כמובן. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שום דרישה מיוחדת. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב…

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  21. מה קורה אחים שלי? כמו שרשום בכותרת אני מחפש מחשב למשחקים כבדים באזור ה7000 שקל (אשראי) ללא אוברקלוק וללא ציוד הקפי מה שחשוב לי זה שהוא יהיה כמה שיותר שקט ואם אפשר להרכיבו מחברה אשר נמצאת באזור המרכז כמו ksp חוץ מזה שאר הדברים פחות חשובים לי כמו התאמה של צבעים או עיצוב תודה מראש

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  22. Started by wooper,

היי אני מתלבט בין http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400.htm לבין מחשב נייד מ ‎RD510-K.AD24E T5800 2.0GHz ksp CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5800, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots)‎ ‎ HD‎ ‎250GB (SATA) 5400rpm ‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA® GeForce® 9300M GS (DDR2 256MB VRAM, *TurboCache Support)‎ ‎ Optical Device‎ ‎SATA DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM)‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel® Pro/Wireless 3945BG(802.11b/g/n)‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes (BlueCoreTM4 v2.0+EDR)‎ ‎ Webcam‎ ‎Yes (1.3 Mega Pixel)‎ ‎ Card Reader‎ ‎6-in-1 (xD/SD/MMC/MMC Plu…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  23. Started by YaNGaV,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי: * מטרות המחשב: לימודים(רשתות אינטרנט) * גודל המסך: הציעו לי 15.6 אבל אם אפשר תציעו מה יותר טוב שאני יוכל לפתוח אותו בכל מקום(אני הרבה בדרכים) * משקל רצוי: 2.6 בערך זה בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן שיחזיק קצת יותר מ4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא! * בלוטות: רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250G * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא..! תודה בכל מקרה למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  24. שלום. הנה המפרט שהוזמן: מעבד INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX לוח אם GIGABYTE GA-EX58-UD4 כרטיס מסך PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL צורב DVD SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK זיכרון G.SKILL 3072MB (1024MBX3) DDR3 1333 CL9-9-9-24 - F3-10666CL9T-3GBNQ מארז THERMALTAKE V9 ( BLACK+WINDOW) VJ40001W2Z w/o PSU ספק כוח ENERMAX PRO82+ 525W סה"כ הזמנה: 5783 ¤ (התקציב הוא עד 6K). השימושים זה להריץ הרבה VMWARE , NETWORK SIMULATORS, וגם משחקים (לכן הכרטיס מסך החזק). חוץ מזה גם קניתי מסך 22" של סמסונג דגם T220P. אם למישהו יש הערות, אשמח אם יכתוב אותם בזמן הקרוב כדי שאני אספיק לתקן. תודה.

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by reisel,

אהלן. אפשר לקבל מפרד עד 1500 שקל רק מחשב. המטרות העיקריות הן אופיס ואינטרנט לא צריך חזק במיוחד אבל שיהיה די עמיד. תודה מראש! 1. מה התקציב? עד 1500 מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקי פלאש באינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: צורב, 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא AMD

• 6 תגובות
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים