עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by motizkn,

שלום אחותי מתחילה לימודי הנדסה, ואנחנו רוצים לרכוש לה מחשב נייד. חשוב שהמחשב לא היה גדול או כבד וכרגע חשבנו על : HP ProBook 4310s נשמח לשמוע הצעות.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. מחיר עד 3000 שקל, עדיף פחות. * מטרות המחשב? עריכת סאונד, יצירת מוזיקה, מחשב לסטודנט. * גודל המסך? לא כזה חשוב, 15.6" לרוב זולים יותר. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות? לא חשוב. * גודל מינימלי של כונן קשיח? עדיף 500G ומעלה. * צורב DVD? עדיף שיהיה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. המחשב הכי מתאים שראיתי במחיר הזה זה ה IdeaPad G570 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&uin=12401 מחיר נוח, מעבד חזק יחסית למחיר, דיסק קשיח גדול ו 4G זיכרון. יש אפשרויות שקרובות למחיר הזה וכוללות גם כרטיס קול טוב יותר מהפשוט שיש ב…

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  3. אני מביא צורב DvD מהמחשב הקודם, שהמחשב יהיה כולל הרכבה, אולי OC בעתיד. בתודה דניאל

• 10 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by tali_s,

שלום, הייתי רוצה לקבל המלצות למפרט למחשב לשימוש לעיצוב גרפי: 1. מה התקציב המקסימלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - פוטושופ, DW, אילוסטרייטור, לצורך פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך - כרגע אני מעדיפה להשקיע יותר במעבד ובלוח האם ולשדרג בשלב מאוחר יותר את המסך - כך שמשהו בסיסי וטוב אבל לא יקר מדי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי , אני מתכנן להזמין מחשב מאמזון ארה"ב - זה ולפי מה שהבנתי הוא בא עם שקע של אמריקה אז אני צריך פתרון. השאלה היא מה עדיף - המתאם מאמריקאי לישראלי או לקנות כבל חשמל מיקי מאוס למחשב נייד לפי הבנתי שימוש במתאם הוא בעייתי , אך אני גם לא בטוח שהשימוש בכבל הוא בסדר? תודה רבה !!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by curdi1,

שלום לכם, אני מחפש לקנות מחשב לשימושים משרדיים (אופיס, אינטרנט, סרטים, מוזיקה). חשוב לי שיהיו לו יציאות HDMI ותמיכה ב-USB3 ו-SATA3 (אם אפשר במסגרת התקציב גם FireWire מה טוב, אבל לא קריטי). כמו כן חשוב שלספק הכח יהיו 3 שנים אחריות. מבחינת שקט - בינוני (שלא ירעיש כמו טרקטור אבל גם שקט מוחלט לא נדרש). חשבתי על המפרט הבא (שאלה לגביו - האם יהיו לו יציאות USB3 מקדימה). האם יש המלצות ? מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - BOX - זמין במלאי ₪553 לוח אם: [..] ASROCK H61M/U3S3 - זמין במלאי ₪365 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪100 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪112 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 34…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים מעבדי אינטל Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Z68X-UD3P-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E זכרונות DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כרטיסי מסך Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כרטיסי מסך Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) מארזים Antec P193 V3 ATX Advanced Super Midi Tower Black Case (No PSU) ספקי כוח Antec High …

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  8. אהלן חברה.. אני מחפש מחשב בתקציב דל עד 1500 שקל כולל מסך, שיתאים לעבודה משרדית וצפיה בסרטים. אני יודע שזהו תקציב בעייתי, ובדרך כלל אני לא מסתכל על המפרטים הבנויים של החנויות ומעדיף לבנות בעצמי, אך ראיתי מפרט לא רע בכלל לשימושים שלי, אני רק רוצה את חתימתכם על כך. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4051&CatCode=1 זהו המפרט. 1395 יסחב win7 ? איך המסך סביר? יהיה אפשר לחבר את המחשב לlcd hdmi כדאי לראות סרטים ב hdfull? יסחב?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. זה מה שהצלחתי לבנות איני בטוח לגבי החלקים אם הם 100% תואמים אז אנא תקנו אותי אם טעיתי בבקשה מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3700+ (S-939) SAN DIEGO 1520 1 1520 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II 470 1 470 זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB Twinmos 280 1 280 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) Price Units Total Radeon X700 512MB TV, DVI, DDR II, PCI-E 930 1 930 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 465 1 465 צורבים? CD Recorders Price Units Total LG 52x32x52 kit 135 1 135 מארזים? Price Units Total Gsmart ET-3-3 Green, Transparent Door 280 1 280 מסכים? MAG Price…

• 13 תגובות
    • 932 צפיות
  10. שלום ברצוני לרכוש מחשב חדש, אשר מלבד לשימושים יומיומיים כגון אינטרנט\אופיס, יתאים גם לעבודה עם תוכנות לעיבוד נתונים כגון PASW aka SPSS וSIGMASTAT מעט פוטושופ בסיסי. הדגש העיקרי הוא על שימוש בתוכנת ה-MATLAB. המחשב ישמש להרצה של סימולציות כבדות בתדירות של כפעם בשבוע כאשר ברצוני להיות מסוגל להמשיך לעבוד עם המחשב בזמן שהסימולציה רצה. מבחינת תכני HD\ מוזיקה, ברשותי מערכת ביתית, והמחשב ישמש כספק משני לתכנים אלו, כך שהדרישות לא חייבות להיות גבוהות. לא דרוש ציוד היקפי ו\או תוכנת הפעלה. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר. התקציב גמיש, כל עוד יחס העלות\תועלת משתלם. בתודה מראש למשיבים

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. צהריים טובים לכולם, דרוש שינוי/חוות דעת יל המפרט למטה - כולל: מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר. שאלה: האם יש פיוניר כונן אופטי 111d בצבע לבן? המפרט: מעבד: Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 Dual Core 780 ¤ לוח אם: M2V AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E asus 450 ¤ זיכרון מהיר: Kingston 512mb x2 320 ¤ 320 ¤+ דיסק קשיח: Deskstar 160GB SATA II (היטאצ'י) 310 ¤ כונן אופטי: PIONEER DVR-111Dbk DVD±RW Black 210 ¤ כרטיס גרפי: 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E (gigabyt) 890 ¤ מארז: HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Silver 220 ש"ח מסך: LG 1752tx + DVI 4ms ניגודיות : 1:1400 990 ¤ מקלדת+ עכבר: Microsoft go 115 ¤ רמקולים: Creative SBS 370

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  12. Started by ronili2,

יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה. קליטת האלחוט היא די טובה אבל במצבים מסויימים אני שם לב שאין לי קליטה או שיש לי קליטה נמוכה. שאלתי היא .. 1. האם יש אפשרות לקנות מגבר לכרטיס הרשת ? ( אני ידוע שיש אפשרות להגביר את עוצמת הגל של הראוטר .. אבל לא את זה אני מחפש מאחר ולא תמיד יש לי גישה לראוטר ( למחשב כשאני משתמש באותו מחשב נייד במסגרת עבודתי ) ) האם אפשרות לחבר כרטיס רשת נוסף ( כמו למשל בחיבור USB ) שיקלוט טוב יותר את האות מהראוטר ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by swisaman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וOC. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

14. הסקירות של ה-P עם ויסטה המקוללת (והלא מתאימה בעליל) כולן תמימות דעים שהוא לא מסוגל לבצע אפילו פעולות פשוטות ובסיסיות באופן סביר. לעומתן, סקירה של הדגם עם SSD ו-WIN7 דווקא והופכות כמעט לחלוטין את התמונה על פיה.אני מחפש סקירות של ה-P עם XP או WIN7, עדיף עם גרסת ה-HDD כי היא זולה משמעותית (~600$ בחו"ל) אבל גם עם SSD כי אז ה-P דומם לחלוטין, זריז בהרבה וקריר. גם רשמים מניסיון אישי יתקבלו בברכה. תודה מראש, גונן.

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  15. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כמו COD וכדומה, צפיה בסרטים, מוזיקה * גודל המסך? 14 * משקל רצוי? לא קריטי אבל מעדיף קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה וחובה שיהיה 7200 RPM * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? קיבלתי העדפות על לנובו ודל. מעדיף איכות בנייה טובה לא משנה חברה מעדיף מסך מט אם אפשר, אבל לא חובה בסה"כ התקציב גמיש אבל לא יותר מ-6500 ש"ח תודה רבה וערב טוב

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם, קניתי m27q והמחשב בן 10 השנים שלי עם gtx970 מקרטע על 1440p אז הגיע הזמן לשדרוג. מחפש מחשב גיימינג למשחקים כבדים (gow5, re8, rdr2 וכו..) אין צורך בציוד היקפי. מה שכן אולי הייתי שמח ללוח אם עם בלוטוט לחיבור אוזניות. מוכן לחרוג קצת בתקציב אם יש הצדקה. תודה רבה!

17. מיועד ל-OC, טיפה משחקים, סרטים, ובעיקר שימוש בסיסי של אינטרנט, מוזיקה, וקצת פוטושופ. התקציב שלי היה עד 1500 שקל, אך כשהבנתי שעם מעבד AMD לא אוכל להוציא הרבה ב-OC החלטתי בסופו של דבר להשקיע עוד 1000 שקל ולבנות מערכת שתהיה טובה ל-OC. עכשיו הבנתי שפנטיום E זה סדרה שהיא דיי כשלון, אבל פה באתר באיזה מאמר המליצו על הדגם הזה ל-OC. האם הוא מעבד סביר? מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz OEM כמות: 1 - מחיר: ¤311 קירור למעבד: Scythe Kama Cross כמות: 1 - מחיר: ¤190 לוח אם: Gigabyte GA-EP35-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤537 מארז: NZXT Apollo Black No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤355 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤411 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- עריכת סרטים ומשחקים קלים [ SIMS לדוגמא] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Primire , after effects, photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.-לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת ה…

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  19. שלום לכולם! הדרישות שלי מהמחשב: 1. להריץ הרבה תוכנות במקביל מבלי להתקע. 2. להריץ תוכנות שישמשו אותי ללימודים-תוכנות הקומפילציה למינהן (אם מישהו יכול להרחיב לי יותר לגבי תוכנות אחרות ללימודים אני אשמח לעזרה ) 3. להריץ סרטי HD (כמובן שיהיה למחשב גם חיבור HDMI שבאמצעותו אחבר אותו למסך LCD שבחדרי ) 4. משקל: מקסימום 2 ק"ג 5. סוללה: כמה שיותר יותר טוב (באזור 8 שעות ומעלה זה מעולה אבל אפשר להסתפק גם ב5 שעות) 6. רצוי WI-FI על תקן N . והכי חשוב התקציב עד 3500 ש"ח טוב אז קראתי הרבה סקירות ומידע על מחשבים ניידים אני חושב לקנות את הנייד LG T380 צירפתי קישורים: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=111&subcatid=251&prodid=708&keySearch= htt…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. . מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אבל אם יש אפשרות למפרט טוב עם חיסכון, למה לא? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקרון אני רוצה את האפשרות לשחק כמעט כל משחק שיצא עד עכשיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - לא מבין כל כך ברזולוציות -לאילו הגדרות גרפיות …

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  21. אחרי חיפושים רבים וכאבי ראש,זאת ההצעה שקבלתי מ KSP תגידו לי אם יש משהו מיותר שאפשר לחסוך בכסף ואיך המחיר והתמורה... השימושים הם יותר ל עריכת מוזיקה,קיובייס,וקצת לצפיה בסרטים גם.. core i5 s1156'8mb tray arctic cooling freezer 7 pro rev .2 cpu fan asus p7h55-m pro s1156 core i3/i5/i7 'intel h55 ddr 3 1600 ddr 3 1333 mhz 2 gb kingston *2 seagate 500GB saqpphire hd 4650 ultimate 1 gb gddr2 dx 10.1 hdtv 2* dvi hdmi lg dvd gh22ns *22 sata coolmaster elite 335 black (no psu thermaltake tr2 power w0070 430 w silent כל זה ב 3525 אם יש משהו שלא נראה או משהו שסתם עולה יקר ואני לא יהנה ממנו אז אני אשמח שתפרטו לי ואם יש מקום יותר זול גם אשמח השימושים הם בעיקר לעבודה עם עריכת מוזיקה,קי…

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  22. Started by sroolik,

שלום ! חבר שלי רוכש מחשב חדש והוא רוצה המלצה על מפרט טוב המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, אייסיקיו, העברות מידע וכאלה, אך גם למשחקים מדי פעם לא צריך מסך, אבל צריך מקלדת ועכבר (רצוי עכבר טוב), צורב DVD וגם CD נוסף או DVD נוסף הוא חייל ככה שהוא ישתמש במחשב אחת לשבוע-שבועיים אני יודע שהסכום גדול בשביל המטרות, אבל הוא רוצה מחשב שיחזיק לו לתקופה ארוכה ולא ידרוש שדרוגים בקרוב, גם אין לו זמן להתעסק בזה חשבתי על משהו כזה: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB IL9 Pro s775 Conroe, Intel 945P, DDRII 667, PCI-E 1GB Corsair 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II Teac/SONY 1.44 BTC 16x LG DVD±RW GSA-H12 x18 Beige HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver HEC 500TD-TF 500W 2x8c…

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by yosi b,

יש דבר כזה? צריך להכיל כונן דיסקים, כרטיס מסך סביר. עד איזור ה4K . עדיף של אסוס או דל

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום חברים אני מתעתד לקנות מחשב נייד של טושיבה העניין הוא שניתן לרכוש בדיוק את אותו המפרט או עם מעבד Intel® Core™2 Duo Processor P7450 או עם Intel® Core™ i5-430M processor המחיר הוא פחות או יותר אותו מחיר איזה מעבד עליי להעדיף? תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by assaf897,

קנו לי מחשב של DELL עם intel graphics 3000 HD, והיו גם כאלה עם Geforce 525. רציתי לדעת מה ההבדל בינהם בתכלס? אני רוצה שאוכל לשחק משחקים כמו שצריך, פיפא וכאלה....

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.