ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
היי . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הכי פשוט, יש לי כבר כונן טוב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העד…
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,000, אפשר לחרוג עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד בעיקר לגלישה, צפייה והורדת סרטים, מעוניין בשטח אחסון גדול יחסית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט ככל האפשר אבל העיקר שיהיה בתקציב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב מבוסס AMD 512 MB זכרון ולוח אם משולב עם כרטיס מסך תודה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - GTA V,CSGO,OVERWATCH,Ghost Recon -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - גודל מסך - 21.5 אינץ' , רזולוציה - 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך…
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא באזור ה10000שח, ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Photoshop + AfterEffects עריכת סרטונים בPremier Pro + Filmora 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? מניח שלצרכים שאני אפרט באיזור ה4000 יספיק, אם אתם חושבים שכדאי להקטין/להגדיל אין בעיה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כנל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כנל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית עם הרבה קבצים, וורד, אקסל וכו'..מיועד לאמא שלי, היא עובדת על מחשבים ניידים וכל מחשב שהיא עובדת עליו פשוט מתחיל לעשות בעיות + יותר נוח לה נייח אז אני רוצה לקנות לה מחשב חזק יחסית לצרכים שלה שיחזיק לכמה שיותר זמן, הרי אין לה סיבה לשדרג כרטיס מסך כל כמה שנים כי יוצא ויצ'ר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פ…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורום, אני רוצה לקנות מחשב נייח חדש בשבוע הבא, אשמח לעזרתכם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא בין 10000 ל12000 שח, כולל מסך. במקרה חריגה ניתן להוסיף בין 500 ל1000 שח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח בunreal engine 5 שימוש בתוכנת אנימציה blender שיהיה אפשר לעבוד עם תוכנות עריכת סרטונים ובנוסף שיהיה מותאם לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך (מתלבט אם צריך 2K). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן S…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום. אבא שלי ביקש ממני לקנות לו מחשב נייח חדש. לשימוש ביתי: אופיס וגלישה באינטרנט. תקציב: כ-2,000 ש"ח. מעדיף חנות בפתח תקווה כדי שאם תהיה בעיה יהיה לו לאן לגשת. אני מבקש עזרה כאן כי מדור המחשבים המומלצים לא מעודכן ומכיל רכיבים שכבר לא קיימים. תודה מראש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח. אפשר לחרוג אם יש צורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב ביתי: אופיס וגלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדו…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם, אודה יעוץ בהתאם לשאלות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 אולי 5000 אם יהיה הצדקה , 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו ותמונות, רצוי שירוץ חלק , קצת זמני המתנה לא נורא filmora,hitfilm , Topaz Gigapixel AI,Topaz Adjust AI הרבה מולטיטסקינג בין דפדפן עם לשוניות, אופיס ויוטוב/סרטים במקביל . פתיחת מודלים CAD ועבודה קלה(לא הרכבות כבדות) - Solidworks,NX 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?אין צורך , יחוברו 2 מסכים , 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח חוות דעת על מחשב נייח ביתי לגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים HD
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני מקווה שהוא עונה על הצרכים שלי מבוסס אינטל https://www.ivory.co.il/computer/intel/build/CZ7NHLFHLSFM156GRW3Q מבוסס AMD https://www.ivory.co.il/computer/amd/build/3M3CBZ6JN4FLJQ11GV2H 1. מה התקציב המרבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 אם יש צורך הכרחי אפשר לחרוג תלוי מה זה יתן לי וכמובן איני מעוניין לנצל את כל התקציב אם אין צורך מיוחד 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט, אופיס, מכונה וירטואלית VMWARE, צפיה בקבצי וידאו, המרה בין קבצי וידאו לאודיו, עריכה קלה ובסיסית מאוד של קבצי וידאו מידי פעם (למשל פיצול קובץ או תוספת של תמונה או טקסט) אין צורך במשחקים,…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, מחפש מחשב עד 2000 עם חריגה קלה לטובת משהו ששווה את זה, ללא צורך בהארד דיסק או מערכת הפעלה, המחשב יהיה מחשב מרכזי בבית, קיבלתי הצעה מKSP: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות משרדיות, משחקים לא כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הג…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי חברים, מחפש מחשב נייח למשרד בבית בשביל אמא שלי. המחשב לא צריך להריץ משחקים או תוכנות גרפיות או כל תוכנה עסקית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית קלה (מחשב ביתי) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך ברמקולים, מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 7. האם …
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא עד כ-4,000 ש"ח עם חריגה עד 500 ש"ח מעל לתקציב זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, גיימינג (לא חובה את המשחקים הכי חדשים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף כמה שיותר שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ארצה להתקין …
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, חפרתי קצת בגוגל ויוטיוב, אחרי כמה סרטונים החלטתי ללכת על הסטאפ הזה: *עריכה: כרטיס המסך שמפורט למטה כבר קיים (ממחשב שמפורק) כך שאני צריך להתאים את הרכיבים (אני מניח שבעיקר מארז) בהתאם. מארז: https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SST-SG13 מעבד: Ryzen 5 3600, 3.6 GHz זכרונות: https://www.pccenter.co.il/product/%D7%96%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%97-corsair-vengeance-lpx-32gb-16x2-ddr4-3600mhz?aff=Zap&aff_a=1 לוח אם: https://www.yahavpc.co.il/product/3320/%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%9D-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-asus-%D7%93%D7%92%D7%9D-mini-itx-rog-strix-b450-i-gaming-am…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני מעצב מקצועי ומצלם עובד רוב הזמן עם פוטושופ, בדרך כלל על קבצים קטנים יחסית אבל לעיתים על קבצים גדולים (1.5 ג'יגה). אני לא מבין בזה כלום ואשמח לעזרה ממי שמבין: מה אתם אומרים על המפרט הבא: http://www.g-tech.co.il/pl_product~core-i7-6700-12~18~111.htm מארז : מארז מקצועי לגימרים XIGMATEK ALFAR + 3 מאווררים מקצועיים 120MM + 2 יציאות USB 3.0 קדמיות מקדימה ספק כח : XIGMATEK 600W 80 PLUS מעבד :Intel® Core™ i7 6700 3.40GHz SkyLake לוח אם : ASUS Z170P CHIPSET Z170 זיכרון :16GB DDR4 2133MHZ דיסק קשיח : SSD 240GB דיסק קשיח : WD / TOSHIBA 1000GB SATA 3 כרטיס מסך : PNY QUADRO K2200 4GB DDR5 כונן א…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה מעבד-I5 4690 לוח חדש נקנה לפני חודש GIGABYTE H97-HD3 מסך דל 27 אינץ IPS כרטיס מסך-geforce 760 gtx 4RAM זיכרון-16 RAM DDR 3 ארדיסק SSD intel 335 240GB מארז שחור סטנדרטי ספק בן שנה וחצי 730W מקלדת של רזור אקוסטה עם תאורה כחולה. אשמח להערכת מחיר
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה להערתכם שווה? (במלואו או בחלקים) מעבד - AMD Athlon II X4 750K 3.4Ghz (4.0Ghz Turbo) BOX - FM2 Socket לוח אם - Gigabyte GA-F2A75M-HD2 FM2 מארז - SilverStone Redline 1 USB 3.0 ספק כח - Silverstone Strider 500W זכרון - Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כונן קשיח - WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כונן מדיה - LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כרטיס מסך - Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail תודה
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה למצוא מחשב לאישה מבוגרת (70) ללא משפחה קרובה שיכולה לעזור. מחפש מחשב ממש פשוט (לגלישה ברשת בעיקר). חשבתי על תקציב עד 2000 בערך כולל מסך (היא לא משלמת, אין לה כסף בכלל). אבל כמה שיותר זול יותר טוב. המחשב צריך להיות כולל מסך ואביזרים היקפיים (מקלדת, עכבר ורצוי רמקולים). אם אפשר במסגרת המחיר גם מערכת הפעלה, אך אם לא אז אני אסתדר ואתקין לה (בסדר עדיפות נמוך). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ 2000 שח,יש אפשרות אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לקנות מחשב נייח בסביבות 4000-4500 שקלים כולל מסך תוכנת הפעלה. נועד ברובו לצרכים ביתיים הכוללים גלישה מהירה גיימינג קל עד בינוני סרטים 4k אפשרות חיבור סאונד 5.1 טוב חיבור ויי פיי לסטרימינג. צורך נוסף הינו הרצת סולידוורקס בסיסי(שימור ידע) לא הרבה חלקים כך שאין צורך בתחנת עבודה. הרצון הוא שהחלקים יהיו מספיק חדישים כדי שעוד שנתיים לא ארגיש שהמחשב מאוד ישן. עדיפות לחלקים מהדור האחרון. הידע שלי במיחשוב מאוד בסיסי אז אודה לעזרתכם לקבלת החלטה מושכלת וטובה. ואם אתם חושבים שלצרכים שביקשתי הסכום גדול מידיי או קטן מידיי אשמח לתיקון תודה מראש עופר
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 שקל, רצוי שלא לחרוג... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד וורד וקצת גלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף ווינדוס - אבל כנראה שזה לא נכנס בתקציב... 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, מחפש מחשב בסיסי להורים שיחליף את הגרוטאה המקרטעת בת ה 10 שיש להם כיום. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ש"ח , אפשר לחרוג בעד כ 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אופיס, סרטים מדי פעם ואולי איזה משחק בסיסי פה ושם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מתלבט אם לקחת את הספק הכח מהמחשב הקיים, Corsair VX450W. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי, כמובן שיהיה בנורמה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? …
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקלקל לי המחשב ולכן אני מבקש את עזרתכם בבחירת חומרה חלקית חדשה ככל שניתן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מירבי 2000 ש"ח, מתאפשרת חריגה במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושי המחשב עבודה משרדית ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אין צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, למעשה רוב הרכיבים הבסיסים יש וכעיקרון אין צורך לכלול במפרט והם: זי…
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח (חריגה עד 500) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צרכיים משפחתיים - עבודה משרדית, אינטרנט,סטרים וקצת משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצ…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]שאלת זריזה מה לדעתכם ישתלם יותר ויתן תמורה טובה יותר בתחום הגיימינג? מחשב נייח בסכום של 2.5K או מחשב נייד בסכום של 4.5K? אני צריך מחשב נייד ללימודים, אם העדיפות למחשב נייד, הייתי מוכר את המחשב נייד שיש לי כרגע ( i7-3720qm intel, 2.6Ghz, זכרון ראם של: 8.00GB. וכרטיס מסך: nvidia nvs 5200m) ב2000 שקל ומוסיף את 2500 שחסכתי וקונה מחשב נייד יותר טוב. הרי אני לא צריך שני מחשבים ניידים. אך אם עדיף נייח, יש לי רק את ה2500 שחסכתי, אני לא יכול למכור את הנייד כי הוא משמש אותי ללימודים. אוכל לפזול לכיוון ה3K או 5K בנייד. אולי קנייה מחו"ל תפתח דלתות? תודה לעוזרים[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-