עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mazam,

שלום אני מחפש מחשב נייד בגודל 13.3 אפשרי גם מסך 14 אבל לא מעל 500 GB דיסק קשיח 4 GB זיכרון וכרטיס מסך שיהיה חזק ( שיוכל להריץ משחקים ) לא על התנאים הכי גבוהיים אבל שיוכל להריץ תקציב 4000 -4500 ש"ח בטרייה לא משנה לי רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל! חשבתי על הדגם של DELL 3010 שזה דגם מצויין מבחינתי הבעיה היא שאין לו כונן אופטי ( DVD) תודה על העזרה מאור

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Shafan,

שלום שמי ירון ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד להלן הפירוט: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 14 אינצ' בלבד! ועדיף מסך מט (ללא השתקפות Anti-glare) אך לא מחייב... * רזולוציית המסך? מינימום רזולוציה של 1366x768 ומעלה (לא חייב Full HD ) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת מה שבא טוב * משקל רצוי? מ - 1.8 קילו ומטה חובה! * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן נדרש זמן סוללה ארוך (לפחות 6 שעות ללא WLAN ומינימום בהירות מסך) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות כן HDMI + USB 3.0 * Bluetooth כן חובה! * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB מספיק אין צורך ביותר עדיף שילוב עם כוננן SSD קטן למטרת Caching אך לא חובה SSD * כונן אופטי? לא אין צורך סתם מכבי…

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by Danniel,

https://fre.co.il/items/3091805 מחפש לבת הסטודנטית מסך מגע טוב 15.6+ 16GB + חצי גיגה SSD+מעבד טוב אני מבין שבמסך מגע, זה מחשב דגם טוב האם מעבד ה-i7 שבו הוא נחות? זה G7 מצב חרבנה, אין אפילו את היוגה C740 ובכלל זו רכישה טובה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by YoniS11,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גיימינג בינוני תוכנות עריכה של אדובי ושרטוטי חשמל * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?17.3 ומה ההבדל בין מבריק למאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)3-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (e…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום אני מחפש מחשב נייד לעבודה שוטפת + עבודות גראפיקה בתוכנות Photoshop +flash + 3dsmax לכן אני צריך מחשב חזק מצאתי 2 אפשריות שנראות לי טובות הראשונה של HP עם I5 + דיסק קשיח של 7200RPM שזה יתרון לפי דעתי לשימושים שלי והשניה של Acer עם I7 בגדול לאחותי יש מחשב נייד של ‏Acer Aspire 5738ZG-444G‎ שנראה בדיוק אותו דבר וזה מבאס כי המקשים שלו לא נוחים ‏וזמן סוללה קצר יחסית וציפתי לשינוי בחיצוניות בין מחשב שעולה 5000 לבין מחשב שעולה 3000 חבל שאין אותו בעוד צבעים בגדול הוא מחשב טוב מאד שבקושי מתחמם אבל לא כזה נוח האם ההבדל בין I5 ל I7 משמעותי? בגדול אני נוטה לכיוון הHP גם בגלל שזה HP וגם מבחינת עיצוב אבל שוב יותר חשוב לי הביצועים . HP Pavilion dv6-3050ej Intel Core i5-520M 2.4G…

6. Started by maxth,

מה התקציב המקסימאלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים,עבודה משרדית,תכני hd. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות לכלול מערכת הפעלה האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים ksp/ivory מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע הקרוב האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAI…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by epichorus,

שלום , צריך עזרה בבחירת מחשב נייד לחבר. דרישותיו : מסך 14" , מחשב מיועד לגלישה ,סרטים מוזיקה ותוכנות בסיסיות. האם המחשב הבא כדאי למחירו : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5583&perur=2&t=1&c=322 או שבמחיר זה ניתן למצוא מחשב בעל יחס עלות - תועלת טוב יותר... ? תודה

8. Started by Integer,

מחפש מחשב נייד מבוסס על הפלטפורמה החדשה של אינטל סנטה רוזה לגבי מפרט: זכרון 2 גיגה, הארד דיסק 100GB+, כרטיס מסך כמובן שרצוי משהו יעודי השאלה איך זה מתאזן עם המחיר שכתבתי בכותרת? אשמח להצעות + המחשב ירכש בארץ אשמח לדעת גם בכללי איזה מחשבים יש היום מהפלטפורמה החדשה שכבר משווקים?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  9. Started by hichcock,

מטרת המחשב - לימודים בעיקר (כנראה בעתיד גם דיאבלו 3....) וסרטים כמובן. גודל מסך - בין 13 ל-15. יציאות מיוחדות - HDMI. בלוטוט - כן. גודל מינימאלי של כונן קשיח - 250 ג'יגה. צורב DVD - כן. אחריות בינלאומית - כן. זמן סוללה ארוך - כן. משקל - כמה שפחות. העדפה לחברה מסויימת - אין ממש.... אבל אני כן נוטה לכיוון אפל. את המחשב אני קונה בארה"ב! תודה.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  10. אחי זקוק למחשב נייד ללימודים (עבודה משרדית) ומשחקים קלים. המחשב יקנה בארהב. הסוללה צריכה להיות חזקה 3 שעות לפחות, רצוי כמה שיותר. גודל המסך מינימום 13 אינץ, לא משנה רחב או לא, רצוי לא מבריק אך גם מבריק זה בסדר. משקל לא מעל 3 קילו רוצוי פחות. חייב להיות אפשרות הרחבה לאחריות בין לאומית כדי לתקן בארץ במקרה של תקלה לא להתייחס למכס במחיר. תודה מראש ערן. ערכתי את התקציב מחדש לאחר שבדקתי מחירים

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  11. אני צריך עם Bluetooth סוללה 6-5 שעות. זכרון 1 גיגה, דיסק קשיח 100 גיגה ומעלה. צרוב DVD-RW DL יציאות TV כמות USB.... WIFI ועוד תודה ראש

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  12. Started by DUDEnamE,

* מטרות המחשב? צורך משרדי וצפיית סרטי HD 1080 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עד 15 אינ'ץ לא משנה מבריק או מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף כמה שיותר גדול FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה כלכך * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה כלכך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) שיהיה אפשר לחבר שני מסכים * Bluetooth? צריך * גודל מינימלי וסוג ש…

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שיותר נמוך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה "משרדית" אשתמש ב-word ותיקיות, לא רוצה שיתקע לי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). word ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד, אפשר גם מיני נגיד 10 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיראו נורמל…

14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך תקציב גבוה לצרכים שלי, אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג מהתציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם שרתי ענן, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - לא ידוע 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לדעתי אין צורך בכונן / צורב וכדומה לא חייב כ.מסך איכותי - אלא אם כן יש מחשב שעומד בתקציב ובפרמטרים ובכל זאת מגיע עם כרטיס טוב 5. …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by pakokap,

אני טס לאוסטרליה בזמן הקרוב לשנתיים לחיות שם ואני מפיק מוזיקה אלקטרונית בעיקר. אני עובד על קיובייס עם המון צאנלים ופלאגינים כבדים. אני צריך מחשב שיהיה נייד ולא כבד מדי אני הולך לטייל קצת. זכרונות 16MB מינימום עם עדיפות ל 32 המחשב ישמש גם לגיימינג בין השאר כמו באטלפילד 4 בגראפיקה גבוהה מינוס. וינדוס מקורי שיגיע עם המחשב. (אם זה לוקח הרבה מהתקציב אפשר לוותר) רוצה כונן SSD 500 גי'גה מינימום + הארד דיסק לפחות של טרה למחשב. אין צורך ביציאות מיוחדות ואין צורך בסידירום. שיהיה כמה שיותר דק. את המחשב יכול להיות שאחבר לעוד מסך ככה צריך שיהיה חיבור. שלא יתחמם מהר קראתי שהרבה מהמחשבים כמו אליין וור ושיט מתחממים מהר מאד. זמן סוללה יחסית נורמלי לא בזמן משחק אלא יותר במוזיקה וגלישה. לא …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by z1l,

שלום לכולם. הרבה זמן לא נכנסתי לכאן אבל אני רואה שעדיין מקצועיים פה. רציתי לשאול על מחשב נייד בגדול משמש לעריכת תמונות בפוטושופ, סרטים HD (בתור סטרימר בסלון) משחקים בקטנה חשבתי על אלה אבל קצת התבלבלתי אשמח עם תוכלו לעזור לי : 1. Lenovo G570 433http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7532&CatCode=315 זה נראה לי מחשב הכי פצצה אבל ניסיתי לברר באתר של לנובו על מפרט מלא שלו ולא מצאתי בכלל דגם כזה עם כרטיס מסך כזה אז לא יודע עם זה חרטה של אייבור או שזה באמת הכרטיס מסך 2. HP Pavilion G6-1050SJ http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7421&CatCode=315 פה הכרטיס מסך מגיע עם 512 מגה בלבד אבל שמעתי שאפשר להוסיף דרך המחשב? תקנו אותי עם אני טועה 3. Lenovo IdeaPad G…

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by chap123,

אני מחפש מחשב נייד לצרכים הבאים: 1. עבודה (משרד \ בית) 2. סרטים ומוסיקה. בתחילה ראיתי את dell studio 1555 אבל מהר מאוד ירדתי מהעץ כי הוא יקר לי (למרות שהוא מחשב טוב מאוד יחסית למחיר) הלכתי ל IQPC והציעו לי את שני הדגמים הבאים: GIGABYTE W576V-87H4 (מחיר : 4500 ש"ח... חורג מהתקציב אבל מחשב טוב מאוד לטווח הארוך הטכנאי אמר לי שהוא מציאה במחיר שלו - בא עם מעבד P8700 ועם נפח הארד דיסק די גבוה) GIGABYTE W576V-65R4 (מחיר: 3800 ש"ח המחשב שהומלץ לי ע"י הבעלים לצרכים שלי) הייתי שמח לשמוע על מחשבים אחרים בתקציב הנ"ל ולראות מה אתם חושבים על ההצעות של שני הניידים שהוצעו לי (ניסיתי לחפש ביקורת עליהם בפורומים כאן אבל לא מצאתי כלום. אם למישהו יש לינק לב…

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  18. אז כחה בן דוד שלי בן 30 הוא בחיים לא השתמש במחשב הוא מחפש מחשב שזז מהר ולסרטים גודל מ-15 אינץ עד 17 אינץ

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  19. שלום אני מחפש עד 4,000 שח בעיקר למטרות לימודים, פוטושופ מוליטדמיה ותוכנות סטייל mathlab ועוד * גודל המסך - 15 לפחות * רזולוציית המסך - FHD * Bluetooth - כלול * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - SSD בלבד, 256GB * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לנובו * דרישות מיוחדות - מעבד סקייליין כרגע זה המחשב שמצאתי בהתחשב במה שאני מחפש https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18266 האם למישהו יש משהו אחר להציע יותר טוב או יותר מתאים? או שהבחירה שלי מתאימה?

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  20. Started by urielab,

* מטרות המחשב? מחשב בסיסי לסטודנט למדעי המחשב- אופיס, אינטרנט, תוכנות פשוטות יחסית, סרטים מדי פעם. * גודל המסך? 15.6 חשוב לי מאוד. ראיתי פה בפורום שהרוב מחפשים מאט אז נראה לי שעדיפות למאט. * רזולוציית המסך? 1366X766 שזה הסטנדרט נראה לי .. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות אך זה לא הגורם העיקרי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחפש מעבד חזק (מחשב שישאר איתי לאורך כמה שנים טובות) אך עם זאת רצוי שסוללה תחזיק כמה שיותר זמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא הכרחי אבל יהיה נחמד אם כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? חשוב שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעו…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by yan_dixx,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לצורכי הרצת משחקים ושימושים רגילים. גודל המסך לא משנה, שטח דיסק גם כן, מה שאני זקוק לו זה מחשב חזק שיוכל להריץ את המשחקים המובילים בשוק ללא שום בעיה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by la_pumik,

שלום רב, המחשב נייד של אבא שלי כבר עבר זמנו (סלרון 2500). ואנחנו רוצים מחשב חדש. השימוש שלו הוא אינטרנט ואופיס ובעיקר תוכנת האוטלוק שהיא תוכנה כבדה יחסית (בטח שהוא שומר שם הכל! וכל פעם עולה קובץ של 2 גיגה נתונים) דברים חשובים: זיכרון 1024 לפחות. מסך 15 או 15.4 מיקרופון מובנה (לסקייפי) צורב dvd שיהיה עם אחריות ל-3 שנים. עד עכשיו הייתי סגור על ה- dell inspiron 6400 http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati.htm עם שידרוג זיכרון ל1024 סה"כ 6750 ש"ח אבל לא נראה לי שיש לו מיקרופון מובנה וזה קצת מציק. האם יש למישהו הצעות? אשמח לקבל אותם, ותודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  23. Started by MaC_MaN,

אני מעוניין במחשב נייד חזק שיוכל להריץ Windows 7 (64bit) + 3VMs עליו, התקציב הוא נע בין 5K-7K, מסך 15.4 לפחות משקל לא רלוונטי כל כך, סוללה שתחזיק לפחות 5 שעות מינימום, כונן קשיח 120 SSD, בלוטות? לא משנה. יציאות מיוחדות HDMI/dvi,Esata (למרות שלא קריטי) האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש לכם משהו להמליץ? חשוב לי שגם האחריות עליו תהיה של מישהו אמין ומוכר. תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום! אני מחפש מחשב נייד לצורכי אינטרנט, סרטים ועבודות אופיס למיניהם. חשוב לי במחשב נייד שיהיה במשקל שבין 2-2.5 קילו עם סוללה. חשוב לי בנוסף חיי סוללה ארוכים של כ-3 שעות עבודה רציפה. בנוסף חשוב לי שיהיה לי קורא ביומטרי לאבטחת המחשב. אשמח אם תתנו לי הצעות למחשבים שמתאימים לדרשותיי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  25. Started by ofergpr,

מחשב נייד עד 7000 ש"ח לשימוש משרדי ואפשרות לשחק משחקים (לא צריך להיות מחשב במיוחד למשחקים אבל שיוכל להפעיל משחקים אפילו באיכות נמוכה) צריך שיהיה במחשב צורב DVD 100-200 גי'גה. אפשר הצעות בבקשה זה די דחוף

• 6 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.