עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by stanly123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF 4 ,TOMBRAIDER וכל המשחקים החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  2. שלום... אני צריך בבקשה עזרה עם הרכבת מחשב בכ3000 שקל עם מסך 17 אינץ' של סמסונג רצוי בבקשה בKSP המחשב הוא בשביל לימודים ולא משחקים. תודה על עזרתכם

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by ZiX,

לאחר 3 שנים , הגיע הזמן להחליף את המחשב של אחי הקטן (זה לא המחשב שנמצא בחתימה שלי). מה הדרישות מהמחשב? שיהיה טוב סך הכל , אין שימוש יותר מידי מסיבי וכבד על המחשב אך המטרה שמשחקים (לא כבדים) שייצאו גם בעוד 3 שנים יעבדו על המחשב גם כן. התקציב הוא 3K פחות או יותר , סטייה של 100 - 200 שקל לא יהרגו אותנו. אני לא נעול על חנות מסויימת אבל כן חשוב שהיא תהיה מהמרכז ואני פתוח להמלצות בקטע הזה. אין צורך בציוד היקפי כיוון שאת המקלדת המסך (19 אינצ' של LG) העכבר והרמקולים אנחנו משאירים מהמחשב הקודם. יש לנו ניסון עם מעבדים של AMD וסך הכל אנחנו לא נגד כי כולם עבדו טוב מאד. כנ''ל לגבי ATI / NVIDIA. אין דרישות מיוחדות לכונן קשיח (250/500 יספיק בהחלט). גם 3-4GB זיכרון עשוי להספיק מבח…

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by kikkler,

צמצמתי ל-2 אפשרויות, שתיהן באותו מחיר: Toshiba Satellite® L555D-S7930 http://www.officedepot.com/a/products/329139/Toshiba-Satellite-L555D-S7930-17-3/ Toshiba Satellite® L505-S5990 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9549045&type=product&id=1218122295053 הראשון נראה קצת יותר טוב (במיוחד לאור הרזולוציה הגבוהה יותר), מצד שני יש לו מעבד amd שקצת מרתיע אותי, הבנתי שהם נוטים להתחמם מאוד. יש אמת בזה? מה מבין השניים הייתם לוקחים? (או אפשרות אחרת בטווח מחירים דומה)

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  5. לצורכי גלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים פוטושופ אבל חובבני בעיקר וגיימינג כבד יצא לי טוב בתקציב קיבלתי עזרה עם המפרט בפורום אחר ורציתי לבקש חוות דעת.. ואם יש הצעות לשיפור פעם ראשונה שאני אקנה מ-TMS ועושה רושם שזו חנות אמינה, אבל יש מפה מישהוא שכבר קנה שם? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪799 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-H67M-UD2H-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪523 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 - מחיר: ₪361 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחי…

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  6. שלום לכולם, ביקשתי הצעת מחיר למחשב HTCP. במקום לוח האם אשר מופיע במפרטים המומלצים אצלכם (לוח אם של אינטל), המליצו על לוח האם הנ"ל. לא מצאתי ביקורות עליו ברשת. לוח האם צריך להתאים ל- ANTEC FUSION REMOTE. המעבד יהיה של אינטל. אשמח לקבל את דעתכם. תודה, אייל

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, חריגה עד 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב שישמש אותי ללימודי הנדסת תכנה וקצת גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כמה שיותר קל יותר טוב, גודל מסך עד "15.6 7. האם האם יש צור…

• 0 תגובות
    • 285 צפיות
  8. Started by SeaMonster,

ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך שלי, להחליף את הקירור של המעבד ואת שני המאווררים, אחד מלפנים(מכניס אוויר) והשני מאחור(מוציא אוויר) השימושים של המחשב הם בעיקר משחקים וסרטים/סדרות. המפרט הנוכחי נימצא בצד ימין. ככרטיס מסך חשבתי על: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4448 ולגבי הקירור חשבתי לכחת את ה Arctic Cooling Freezer 64 Pro ושני מאוררים ARCTIC COOLING 120mm AF12025. יש למישהו אולי הצעה טובה יותר?

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  9. קניתי את המחשב לפי המפרט הזה: מעבדIntel Pentium Dual Core - E6300- 2.8GHz450לוח-אםASUS P5KPL-CM305זכרונות2GB DDR2 800MHz - A-Data/Corsair/Patriot/OCZ/Kingston/Samsung/Transcend/G. Skill/GeIL170כונן קשיחSeagate Barracuda ST3500418AS - 500GB/7200RPM/16MB Buffer/SATA2275כונן אופטיDVD-RW - SATA135כרטיס מסךמבוסס Radeon HD 4850 512MB GDDR3 HDMI565מארזRAIDMAX APEX165ספק כחSeaSonic 400W - SS-400ET275סה"כ2340 ש"ח http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132222&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D ושיניתי כמה דברים, הוספתי עוד סטיק של 2 ג'יגה, שמתי כרטיס מסך Radeon HD4870 עם 1GB וספק של טרמלטק (נראה לי) 500 וואט. ועוד כמה דברים כמו זכרון עם צלעות …

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by zachbachar,

אהלן אני מבקש מפרט למחשב עד 7K+-,ללא ציוד היקפי. מחשב למשחקים הכי כבדים שיש בשוק ושייצאו בזמן הקרוב. אפשרות ל CF\SLI מלא בעתיד (שתהיה לי האפשרות לפחות..) אפשרות לOC בינוני,אם אפשר מהחנות אז אחלה.. אם אין בעיה מבחינת תמיכה של משחקים,אז עדיף הרבה זיכרון כדי שהמחשב יריץ 64BIT (אם זה ויסטה או WIN7 החדש,כי יש לי את שניהם). חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט. ולא לפחד להשתמש בכל התקציב,כי אני יודע שהכי משתלם זה לשמור כסף בצד לכ.מסך חדש בעוד כמה זמן,אבל הכסף הזה נמצא אצלי עכשיו ולא יהיה לי אותו לעוד הרבה זמן.. עדיף מחנות באזור השרון או לפחות ממרכז הארץ דבר נוסף אני משתמש קבוע ב2 מסכים של 22" בו-זמנית. בנוסף להם יש לי בחדר מסך טלווזיה 37" שכשאני צריך אני מחבר אותו במקום אחד מה…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K ש"ח על המחשב + 1K על ציוד היקפי שיפורט בהמשך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ומעט עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ומעט BF ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כיוון שאני מתכוון לקנות מסך בקניית המחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-ג…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Shahar__,

היי, אני צריך מחשב נייד ללימודים, לומד מדמח חשוב לי נורא הנוחות שלו כי אני אסתובב איתו הרבה שהמקלדת תהיה נוחה ושיהיה 14 אינץ לא גדול מידי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 אפשר לחרוג ב500 אני מניח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ללימודים בעיקר תכנות 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? חשוב הגודל 14 אינץ שיהיה נוח להסתובב איתו 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך ווינדוס …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. צריכה עזרה בהרכבת מפרט בתקציב הנ"ל כולל הכל- מסך, מקלדת... מבחינת מעבד לא משהו יותר מדי חזק- משהו בסגנון E4400 E4500, זכרון של 2GB , מארז לא מפואר, ספק שיחזיק טוב, לא יותר מ 250 GIGA .המחשב יריץ תוכנות יחסית כבדות. הוא אינו מיועד כלל למשחקים רק קצת לסרטים אז אין צורך בכרטיס מסך חזק. אני מעוניינת מחר להזמין אז זה דחוף. תודה רבה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  14. משהו יד שניה אפילו מהאתר ebay.co.ik או מישהו יכול להמליץ על דגם כלשהו שישמש אותי פה לדברים בסיסיים כמו אנטרנט (WIFI) מסמכים וסרטים. מסך בגודל 10 או 12 רצוי , מספיק זיכרון ומעבד נורמלי שהמחשב יעבוד טוב בסה"כ וחשוב בטרייה שנמשכת הרבה זמן. אגב, אני חושב לקחת אותו לטיול אחרי אנגליה בדרום אמריקה ככה שאני מחפש משהו זול ודי אמין מבחינת חוזק. רעיונות ?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  15. אהלן חברים, להלן המפרט שיש לי היום: AMD Ryzen 7 1700 AM4 Asus Prime B350M-K Corsair 650W TX650M 80+ Gold Modular G.Skill DDR4 16GB 3000MHz Palit GTX 1070 8GB DDR5 כדי לשדרג את הזיכרון אצטרך לשדרג לוח אם עם יותר מ-2 יציאות או לקנות סטיקים עם יותר נפח, אם אני משדרג את הלוח אז כבר עדיף לי לשדרג את התושבת של המעבד ואיתה את המעבד, מהכרטיס מסך אני די מבסוט ולדעתי הספק כוח יחזיק את כל העסק. אשמח לייעוץ והכוונת המחשב לעמדת עבודה גרפית, עריכת סרטים ותלת מימד וחוץ מזה, הנה הטופס: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, גמיש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרד…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. נדרש מחשב לדוד שלי - דגשים עיקריים: 1. המחשב עומד להיות בשימוש כמעט תמיד ליד שקע חשמל. בטריה שמספקת שעתיים עבודה תהיה בסדר גמור. 2. חובה מסך של 17" - זה הדבר האחד שהמשתמש לא מוכן להתפשר עליו. 3. המחשב יהיה בשימוש ללא מסך / מקלדת חיצוניים, כך שנוחות הקלדה גם חשובה (למרות שזה עניין אישית והכל). 4. שימושים: כתיבת מסמכים ומצגות, העברה של חומרי לימוד אינטראקטיביים, גלישה וצפיה בסרטים (ככהנ"א לא באיכות גבוהה במיוחד). תודה רבה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  17. Started by Nitro,

אני עומד לקנות מערכת מבוססת A64 3000, המחיר כרגע בKSP עומד על 990, במקומות אחרים על כ1100 ש"ח. לפני כמה ימים ראיתי מישהו שכתב על מעבד חדש שישוחרר ב1 באוקטובר, ובכך יביא לצניחת המחיר של ה!64 הנוכחי, בכ200-250 ש"ח. מישהו יודע עד כמה זה מהימן? ואם כן, כמה זמן יקח עד שהמחיר החדש יכנס לתוקף? האם זה קורה מיד? תודה! נדב.

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  18. Started by שמואלל,

שלום שוב אני 8) רציתי לדעת איך המפרט הזה לדודה שלי מקסימום 2000 ש"ח ללא מסך וללא רמקולים יש משו לשפר? ועוד שאלה המעבד שסמתי לאיזה מעבד intel הוא משתווה?ועוד שאלה איזה צורב הכי מksp תודה שמואל http://www.fps.co.il/picture.php?id=1167571307.JPG או זה יותר טוב? שם מוצר כמות מחיר סופי Compucase-HEC Micro Tower CI-6K31 Front USB 300W 1 255 ¤ AMD Sempron 64 Bit 2800+ Socket AM2 Box CPU 1 299 ¤ Hitachi 80GB 7200 rpm S-ATA II HDD 1 251 ¤ Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 1 142 ¤ Gigabyte GA-M61VME-S2 + 6100 n400 VGA Socket AM2 Motherboard 1 460 ¤ Twinmos 512MB DDR-II DDR 667 Memory 1 330 ¤ סה''כ: 6 1737 ¤

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. זה מפרט שהרכבתי הוא בעיקר למשחקים והוא יהיה מחובר ל LCD 42" קבוע מעבד Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB לוח אם P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות 2x4GB Kingston HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 כרטיס מסך GTX460 SE 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E דיסק קשיח Caviar Black 500GB 7200RPM, 32MB, SATA III WD5002AALX צורב DRW-24B1ST DVD±RW x24 Black Sata קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 מארז M9 Midi Tower Series Black Case (No PSU) ספק כוח CX 600W Active PFC 12cm Fan מה אתם אומרים על המפרט ואם יש משהו שכדאי לשנות על מנת לשפר ולהוריד את המחיר?

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  20. Started by Nightbeat,

היי, קודם כל אני מתנצל אם האשכול יצא קצת לא מסודר, אני כותב הכל דרך סמארטפון. אז לאחותי נהרס הנייד והיא צריכה אחד חדש, לבנתיים מצאתי כמה אופציות שאותם אדביק בסוף ההודעה. הנה הטופס: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט, אבל זה לא ממש משנה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר גבוה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by fredro,

שלום, אז ככה , אני מחפש מחשב שיחליף לי את המחשב השולחני שלי. ראיתי את ה hp probook 4710 ומאד אהבתי. המקלדת שם ממש נוחה (מלאה). לקח לי הרבה זמן למצוא מסך לא רפלקטיבי (לא יאומן איך כל המחשבים היום רפלקטיבים). העניין שהוא יצא עכשיו עם windows 7 , והוא בגרסת מעבד פחותה מאותו דגם עם וינדוס ויסטה. ב hp לא ניתן למיטב ידיעתי לשחק עם מפרט המחשב. שאלה ראשונה - באתר של hp יש את אותו הדגם בכמה סוגי מפרטים. חלקם שווים יותר . בחנויות תמיד יש רק שני סוגים. למישהו יש נסיון עם hp - ויודע אולי אפשר לשחק עם מפרט? שאלה שניה - האם למישהו יש נסיון עם hp probook ? (תכף אפתח גם שרשור להשוואה בינו לאיזה dell. לא נערבב כרגע. )

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  22. שלום, אני מחפש מפרט עבור מחשב לשימושים בסיסיים ביותר (אינטרנט, אופיס, וכו'). העניין הוא שחשוב שמארז המחשב יהיה קטן - אם אפשרי במסגרת המחיר מארז של HTPC נראה לי עדיף, ואם לא אז Midi-Tower. רק להבהיר, המחשב לא נועד להיות מערכת בידור סלונית, ציינתי HTPC כי אני יודע שאלה מארזים קטנים בד"כ, אבל אולי אני בכלל טועה והם לא מתאימים למחשב רגיל... תודה רבה מראש! רועי.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום רב, שותף שלי לדירה עוסק בין השאר בעריכת וידאו, בעיקר בפריימר. כרגע המפרט שלו הוא: Intel core 2 duo e4600 2GB DDR2 1066 nvidia 8500 GT עכשיו אין שום ספק שהדבר העיקרי שמגביל אותו זה הזכרון, 2 גיגה זה מעט, בטח שבטח לעריכת וידאו. ישנן 3 אופציות לשדרוג שאני חשבתי עליהם. 1) שדרוג ל4 גיגה זכרון מאותו סוג (זה המקסימום שהלוח אם תומך) - בערך 300 שקל. 2) שדרוג לוח אם לאחד יותר רציני שתומך בDDR3 - בערך 650 שקל ל4 גיגה ו900 שקל ל8 גיגה. 3) שדרוג מעבד, לוח אם וזכרון - הרבה יותר יקר, לפחות 1300 שקל לi3 550 ו4 גיגה זכרון. להערכתי שדרוג כרטיס המסך מיותר (?) ושדרוג הזכרון הוא מספק. אשמח לשמוע פידבקים לגבי מחשבותיכם, האם בכלל שדרוג מעבד לi3 ישפר בצורה משמעותית משהו? האם שדרוג ל4 גיגה מ…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, אילו חלקים צריכים להיות במפרט: מעבד, לוח אם, זכרון, מארז 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop/Lightroom - שימוש יומיומי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3.…

• 10 תגובות
    • 4.5k צפיות
  25. שלום, ברשותי מחשב בן 7 שנים. מעבד HP I5-3470 3.2GHz 4GB זיכרון כרטיס מסך ישן לא מצליח לזהות איזה דגם. מתלבט באם לשדרג או לקנות מחשב חדש לילד. כיום משחק פורטניט ( לא במחשב לא הצלחתי להתקן) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים(פורטניט, עבודה משרדית) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אולי מקלדת ועכבר גיימינג 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המ…

• 0 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.