ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לשאול מה ההבדל בין סדרת vostro ל -inspiron במחשבים ניידים של DELL? האם איכות החומרים והבנייה שונה? למשל יש את שני הדגמים הבאים: Dell Inspiron 15 3580 Dell Vostro 15 3580 שניהם עם אותה חומרה (מעבד,כרטיס מסך,זיכרון,דיסק קשיח), אך ה- vostro עולה קצת יותר. שניהם באים עם אותה אחריות (3 שנים בבית הלקוח). האם ה- vostro בנוי יותר טוב? תודה.
-
- 7 תגובות
- 6.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד של DELL מסך 15 אינץ. ונשבר לי המסך מבפנים, יש לי נקודה של ערבוב של צבעים בחלק העליון של המסך וסדקים שיוצאים מאותה נקודה אך, הם לא חיצוניים, לא רואים שנשבר משהו רק שמדליקים את המחשב רואים את זה. אמרו לי שצריך להחליף את כל המסך, מה אתם אומרים צריך להחליף הכל או רק חלק מסוים??? וכמה נראה לכם צריך לעלות דבר כזה??? תודה מראש!!! עדי.
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש נייד שימוש יום-יומי. ובנוסף יש לי שאלה. מה ההבדל בין vostro וinspiron? *מחיר? 3K עד חריגה ל3.2K * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תוכנות בסיסיות לכתיבה בשפות C,C++, * גודל המסך? 15.4 - 15.6 * משקל רצוי? אין העדפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כ4 שעות ויותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. יציאות סטנדרטיות מספיקות עם כבל לרשת. * בלוטות ו-wifi? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 אבל אני יסתפק ב250 גם. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL *מצלמה? כן * שונות: **אם ישנה אפשרות למע' הפעלה windows 7. **נייד שקט ולא מתחמם מהר. ** נוח לשימוש **עמיד וקשיח ככל ה…
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בארה"ב (חברים יביאו לי אותו), יש לי יום-יומיים למצוא מחשב כזה. הבנתי שדל עדיפים מבחינת האחריות הבינלאומית מישהו יכול להסביר לי לאיזה סוג אחריות אני צריך לשדרג בכדי שזה יתפוס בארץ? אלו הסוגים: Basic (In-Home Service After Remote Diagnosis) 1 Year Basic Service Plan [included in Price] 3 Year Basic Service Plan - Includes a $30 Dell Promo Gift Card! [Add $210.00 or $6.00/month1] Advanced (In-Home Service After Remote Diagnosis) 3 Year Advanced Service Plan - Includes a $50 Dell Promo Gift Card! [Add $310.00 or $9.00/month1] Premium (In-Home Service After Remote Diagnosis) 3 Year Premium Service Plan - Includes a $100 Dell Promo Gift Ca…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט טכני של מחשב DELL מבוסס מעבד דור 13 אבל הנתון הזה ממש עצבן אותי ! זה אמיתי בכלל ? אם כן מה ההיגיון ? אנחנו לא במקרה בשנת 2023 ?
-
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
- 1 follower
-
-
לחברים שלום, ראיתי לא מזמן מחשב חדיש של DELL מסדרת latitude המצוייד במעבד I5 שמריץ XP. לצערי לא רשמתי את הדגם הספציפי של המחשב, למישהו יש דגם למחשב כזה שיריץ לי בביטחה ועם כל הדרייברים מערכת הפעלה XP ?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
איך המפרט של המחשב הנ"ל: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19300 האם הוא מתאים לסטודנט למדעי המחשב?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב נייד של GIGABYTE דגם W468N ובכל אתרי האינטרנט תחת קטגוריה של חיבורים מופיע על האוזניות והמיקרופון בסוגריים מיני סטריאו, " (MINI STEREO)" אני רוצה לדעת האם מישהו יודע באיזה חיבור מדובר? החיבור הסטנדרטי שקיים ברוב המחשבים הניידים ובכרטיסי קול הוא חיבור 3.5מ"מ אך אני לא בטוח באיזה חיבור מדובר פה. אם יש למישהו תשובה בשבילי אני מאוד אשמח. תודה
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
את המחשב ניתן יהיה לרכוש ב-36 תשלומים ללא ריבית. חבילת המחשוב לתלמיד כוללת מחשב נייד Hasee הכולל צג 10.2 אינץ', דיסק קשיח 120GB, זיכרון 1GB, מערכת הפעלה Windows XP, תקשורת אלחוטית ותוכנת Office 2007 Home & Student 1Y Pre Payd Edition. המבצע יחל ב-1 בספטמבר. האם כדאי? מחיר לעומת התמורה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד ואני מתלבט בין כמה דגמים של DELL ו-LENOVO. אבל החלטתי לבדוק גם כמה מחשבים של HP. ורציתי לדעת מה דעתכם עליהם - HP Pavilion dm4x Entertainment PC series HP Pavilion dv4t series בכוונה לא רשמתי מפרט אלא כדגמים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מחשב מדגם hp pavilion 11 x360 pc, 11-n005ej מציג תצוגה של מלבן קטן יותר מהמלבן של המסך של המסך המשני הגדול יותר.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק להמלצות ולחוות דעת מנוסות ומקצועיות עבור מחשב נייד שנועד לשימוש ביתי ולהרצת SOLIDWORKS ותוכנות CAD דומות. לא ברמה של תכנון פרוייקטים מלאים שאולי דורשים חישובים מסובכים אבל לעבודה שוטפת בתכנה. בלי קשר, להלהן מפרט המחשב ואשמח לקבל דעה - על המעבד, זכרון, כרטיס המסך, וכו'.... האם זהו המעבד, כפול הליבה מהסדרה החדשה בדומה לC2D השולחני? (קראתי איפשהו שהדיזיין של הC2D הגיע מהניידים קודם) כמו כן, איך הניידים של HP בכלל? האם השירות שלהם בארץ טוב אם הניידים זקוקים לשירות בכלל באופן שוטף? מחשב נייד HP , Pavilion DV5282EA גודל מסך 15.4" WXGA LCD 1280X800 דיסק קשיח 80GB 5400RPM EIDE SATA זכרון פנימי 512MB DDR2 667Mhz כוננים צורב DVD+/-RW Dual Layer wi…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם . קבלתי הצעה לקנות את המחשב הזה אפשר לקבל חוות דעת איך המחשב הזה? המחשב נקנה כבר . לכן פירסמתי הודעה אחרת לגבי הביצועים . תודה לעונים .
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם אנימעוניין לקנות מחשב נייד של lg מדגם r510 אבל בארץ הוא יקר מידי ויש לי אפשרות להביא אותו מחו"ל(לא משנה מאיזה ארץ) רציתי לדעת באיזה ארצות אפשר להשיג אותו ואם אפשר גם שמות של חנויות שמוכרים אותו תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
המחשב היה בטעינה ופתוח במשך הבוקר, בצהריים שבאתי לפתוח את הסקייפ הוא נתקע, ואחר"כ הכל נתקע כולל תנועת העכבר. ניסיתי ללחוץ על כפתור הכיבוי הרבה זמן ולא מצאתי שום דרך לכבות אותו. אז הוצאתי את הסוללה. שהחזרתי אותה המחשב פשוט לא פעל. גם כשהוא מחובר לחשמל הוא לא מראה שום מנורה שמראה על טעינה או כח חשמלי שמגיע אליו. אני בקנדה ואני מחבר אליו עוצמה שונה, אולי זה קשור. אבל יש לו את הטרנספורמטור שלו ומזה 5 ימים הוא פעל בסדר גמור. דגם המחשב הוא LGW2 אם זה עוזר למישהו יש מושג ?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של LG מסוג E310 - קישור למפרט - http://www.gamaoffice.co.il/products/133582 הוא מתחמם מאוד (לא משנה מה פועל בו ברגע מסויים) גם מלמטה וגם מלמעלה באיזור הפד של העכבר. בדקתי טמפרטורות בתוכנה PC wizard 2009, וקיבלתי: ACPI Thermal Zone : 40 °C Intel Core 2 Duo Mobile (Core 1) : 59 °C Intel Core 2 Duo Mobile (Core 2) : 58 °C GPU Diode : 54 °C Hard Disk TOSHIBA MK1652GSX : 49 °C האם זה גבוה מהרגיל? מה כדאי לעשות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם שרשמתי בנושא. אני מעוניין לפרמט אותו הבעיה היא שאין לו כונן CD. יש לו רק כניסת USB. איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש, שני.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי חברה, אני רוצה לקנות מחשב נייד שמיועד בעיקר לעבודה משרדית, אבל שאם ארצה לשחק עליו Counter Strike לדוגמא, הוא לא יגיד לי לא. ראיתי את ההצעה שיש ל NEWRON באתר שלהם ואני רוצה לקבל את חוות דעתכם. הנייד הוא מדגם NEWRON Eximus 360XP מעבד - Mobile Intel Pentium 4 לוח אם - Intel 885m מסך - 14.1 TFT זיכרון - 256MB PC2100 דיסק קשיח - 30GB 5400rpm כרטיס קול - AC97 onboard כרטיס מסך - מובנה כרטיס רשת כרטיס רשת אלחוטי 802.11b מודם כונן COMBO יציאות שונות (USB 2.0 x 2, TV out ,FireWire) המחיר עומד על 6985 ש"ח. ניתן לראות את המוצר בקישור הבא: http://www.sinapsa.com/sites/eim/item.asp?item=3470 אם יש לכם איזו שהיא הצעה טובה יותר באותו מחיר או אילו היסתיגויות מNEWRON , תשתפו אותי ב…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, לאחותי יש את המחשב הנ"ל לפני כשבועיים ההארד דיסק הלך לעולמו ואני רוצה להחליף אותו בכונן SSD. אמורה להיות בעיה?
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
משהו יכול בבקשה לתת לי חוות דעת על מחשבי toshiba??? עד כמה הם איכותיים?? האם הם שווים את המחיר שלהם?? האם בכלל שווה לקנות מחשב של toshiba?? תודה מראש......
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני צריך מחשב בינוני פלוס. אמין וזול! מצאתי ב PH מחשב נייד שנראה ברמה... מה אתם אומרים ? CPU Pentium 4 2.4 Monitor 15'' TFT 1024x768 Memory SODIMM DDR 256MB Hard Disk 30GB Toshiba Opt. Drive DVD-ROM Floppy 1,44 internal Sound card AC'97 Codec VGA Card ATI 9000 64MB Modem 56,6K SmartLink Lan 10/100 Ports LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USB2.0x3 / PS2 Speakers / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / IrDA Others Li-ion Battery (Internal)+Carrying case+Web Camera Dimension 308x254x37.5(WxDxH) Weight 3.25kg מישהו התנסה בחברה הזו ZEUS? יש לכם המלצות טובות יותר בין המכירים 5000 - 7000? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני סטודנטית ורוצה לקנות מחשב נייד, ראיתי מחשב נייד אסוס בחנות מחשבים בנתניה א.א. מחשבים לעומת זאת, ראיתי גם אייבורי מחשבים קצת יותר יקרים. אשמח לעזרת המומחים פה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://usa.asus.com/Notebooks/Gaming_Powerhouse/G73Jh/#specifications מעבד i7-720QM כרטיס מסך רדאון 5870 8 GB RAM 500 + 500 מערך RAID דואל SATA כונן בלוריי מסך 17" full hd המחשב בן 3 (שנים), הסוללה כבר די גמורה, אבל חוץ מזה עובד והכל תקין. כמה אני יכול לקבל עליו היום ביד 2?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד חדש של אסוס S450. אחרי חודשיים הלך הדיסק הקשיח והוא הוחלף במסגרת האחריות. בזמן האחרון יש בעיה חדשה, אחרי שלוחצים על כיבוי או הפעלה מחדש המערכת הפעלה נסגרת, המסך הופך שחור ואז המחשב נשאר כך למשך דקה או 2, ורק אז מופיע הלוגו של אסוס אם הפעלתי מחדש או שהמחשב נכבה לגמרי אם בחרתי בכך. הנורית של פעולת הדיסק קשיח מהבהבת בכל הזמן הזה וכמה שניות לפני שהמחשב ממש נכבה היא דולקת רצוף (אם זה אןומר משהו) עשיתי איחוי לדיסק, השתמשתי בתוכנות לניקוי רג'יסטרי, התקנתי עידכונים למערכת ההפעלה, ביטלתי את כל התוכנות שעולות עם המערכת הפעלה. אני די אובד עצות. המחשב משמש ללימודים, ובסוף היום אני צריך לחכות למחשב שייכבה, אלא אם כן אני לוחץ על לחצן הכיבוי ואז הוא נכנס למצב שינה ד…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כזכור לכם חיפשתי לפני כמה זמן מחשב נייד. אהבתי מאוד את הלנובו SL400 אבל יחסית לנתונים שלו המחיר גבוה מידי. החלטתי לא להיות נעולה על לנובו ומצאתי כמה דגמים נחמדים של דל או אסוס. אשמח לשמוע את חוות דעתכם, בעיקר כי אני ממש לא יודעת איזה סדרות של דל ואסוס מומלצות. Dell Inspiron 1545 T6400 4330HD http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11465 Dell Latitude עוד לא החלטתי אם מסך 14.1 E5400 או E5500 15.4, בכל זאת המשקל משמעותי כאן, אבל מה אתם אומרים על הסדרה עצמה? ASUS F82Q http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13082 ASUS K50IJ-643 T6500 4GB http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13095 אשמח מאוד מאוד לעזרה, תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-