עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. עדיף שלמחשב תהייה יציאת DVI. המסך שמחובר למחשב הוא מסך 20". לא צריך ציוד היקפי כלל. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  2. שלום לכולם, קיבלתי לכבוד יום הולדתי מחשב נייד חדש של טושיבה http://explore.toshiba.com/laptops/satellite/L300/L305-S5921 ^ זה הדגם שלו אם אני לא טועה. הבעיה היא שמי ששלח אותו קנה את זה בגרמניה. והוא שלח לי את זה דרך מישהו ( לא הצטרכתי לשלם מיסים וכו' ^^ ) אבל לא היו דיסקים שם או שאין בכלל ? X: בכל מקרה אני לא יודע אם צריך או לא אבל אני עכשיו רוצה לפרמט ולשים ווינדוס חדש באנגלית. השאלה שלי היא כזו.. האם אני צריך לדעת משהו לפני שאני מפרמט ? יש שם כל מיני תוכנות כאלה לתפעול הלאפטופ ואני לא יודע עם בכלל צריך אותם או לא ואין להשיג אותם אחרי הפירמוט לגבי הווינדוס השאלה שלי היא המחשב הגיע עם ווינדוס ויסטה 32 מקורי הומ פרמיום האם הSERIAL יעבוד גם על ויסטה באנגלית ? האם זה מחשב ס…

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  3. Started by joni69,

מטרה אחת ועיקרית בלי שטיות לנגן סרטים של 720P וזהו . -שיהיה לפחות 500 ג'יגה עם אפשרות להוסיף כונן קשיח בעתיד -לוח אם שיהיה כבר עם יציאת HDMI -מארז כמה שיותר קטן ונקי מצידי שיראה כמו קופסת נעליים שחורה (עם כמה כניסות USB כמובן ) כל שקל שתחסו לי יהיה מצויין ותודה רבה מראש על העבודה שאתם עושים כל הכבוד מוערך מאוד מאוד !

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by Naor80,

יש לי נייד של siemnens fujitsu פירמטתי אותו והתקנתי לו XP התקנתי את כל הדריברים שקיבלתי בדיסק עם הנייד ועדיין יש לי דרייבר אחד לא מותקן במנהל ההתקנים כתוב לי unknown אני כמעט בטוח שזה הבלוטוס כי הבלוטוס לא מותקן שאני מתקין את הבלוטוס הוא מבקש ממני לחבר אותו (הבלוטוס פנימי) ולא נותן לי להמשיך בהתקנה השאלה שלי היא איך מתקינים את הבלוטוס ואם זה ההתקן שלא מותקן תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  5. Started by AleXGanGSteR,

שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב נייד, עכשיו שאלתי היא האם צפויה ירידת מחירים משמעותית כלשהיא בחצי שנה הקרובה? (עם כל עניין מעבדי הI7...) לא רוצה שיקרה לי כמו שקניתי לפניי כמה שנים כרטיס מסך וחודש אחריי זה יצא הDX10 והכרטיס מסך שלי הוזל כמעט ב50 אחוז. אשמח לשמוע אם ידוע למישהו איזה משהו בקשר לזה. המחשב לא דחוף לי ואני מוכן לחכות בשביל חסוך קצת כסף (או אולי לקנות באותו התקציב מחשב טוב יותר.) תודה מראש לכל העונים!!!

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  6. היי, אני מחפש מחשב נייד שיתאים לדרישות הנ"ל, מעוניין בעיקר בכרטיס מסך חזק, כדומה ל 9600GT ומעלה אם ניתן, 200GB לפחות ומעבד שיחזיק הכל יחד.. כמו כן מתוכנן להתחבר למחשב הנ"ל כרטיס קול מקצועי לטובת עבודות וגם כרטיס כמו INDIGO. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  7. Started by benos1,

טוב חברס אז ככה אני צריך מפרט כמו שצויין בכותרת... חשוב לי שהמארז יהיה יפה ויצוגי (כי זה הולך להיות בסלון)ו 500G זיכרון אם אפשר. תודה על הזמן ועל העזרה שלכם

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  8. Started by יורם,

1. מה התקציב?4000 אפשר לחרוג..ב300 400 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים מאוד,גלישה באינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך LG 22 עם כניסת HD 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו:לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו:לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם:לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה:לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא כל כך 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. הכי גבוהה על רמת HIGH למשל gta 4 וכל השאר המשחקים הכבדים תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  9. Started by Rיה,

דרוש מפרט למשחקים בלי מסך בלי הארד דיסק בלי כונן דיסקים ובלי ספק כוח הסכום נע בין 2000-2500 רצוי שיילקח בksp כי החנות פשוט יותר נגישה אלי תודה מראש לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מעוניין במפרט למחשב באזור ה-5K. לא יבוצע OC למחשב. שיהיה שקט יחסית. השימושים של המחשב הם למשחקים (כמו למשל משחקי רשת WOW), עיצוב גרפי - פוטושופ, אילוסטרייטור, דרים וויבר, וכדומה. מבחינת ציוד הקפי: מסך 22 אינץ (אני אוהב את הסדרות של סמסונג, טובות?), ראוטר אלחוטי+חוטי איכותי (יש עוד מחשב), עכבר ומקלדת חוטיים. אני מעוניין גם בלפחות 1TB של דיסק קשיח. מארז - אהבתי את הסדרה של CM690 או שמספיק פחות מזה? לגבי כרטיס מסך הבנתי שה-4850 הוא ברירת מחדל לגיימרים למשחקים כבדים (רק לא מאוד כבדים) ולגבי המעבד, הבנתי שצנחו קצת המחירים של המרובעי ליבה (לעיצוב גרפי צריך מעבד עם ליבה מרובעת?) וגם חשבתי להוסיף אל-פסק. התקציב יכול להתגמש בכמה מאות שקלים.. ואשמח מאוד אם החנות ת…

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  11. המחשב הוא בעיקרון לאחותי ככה שהיא לא תשחק במשחקים רציינים כמו CRYSIS ודברים כאלה אלה יותר דברים בסיגנון כמו SIMS עכשיו כמה נקודות חשובות: *המחשב לא יעבור OC * לא יהיו תוכנות כבדות אלא דברים יותר בנאליים כמו ICQ MESSENGER EMULE.... *סביר להניח שגם אני ישחק בו מדי פעם אז שיוכל לסחוב משחקים כמו CS PES NFS... *הקאצ' הוא שאני חייב את המפרט מהחנות הזאת : www.logicpc.co.il מסיבות שלי. תודה רבה על העזרה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by TischMaister,

היי אודה לכם אם תאמרו לי האם המפרט הזה שווה למחיר והאם כדי לי את המעבד והכרטיס מסך שבחרתי (יש לי כבר מסך) מעבד ‏AMD Phenom Quad-Core 9550 (Socket AM2+) לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE MA790GP-DS4H AM2+,790GX, DDR2 1066, PCI-E,HD3300, HDMI זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition דיסקים קשיחים Samsung 500GB 7200RPM, 16MB, Sata II כרטיסי מסך Sapphire HD 4650 1GB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול Creative Audigy SE 7.1 צורבים Asus DRW-20B1LT DVD±R x20 LightScribe Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים Chieftec Aegis CH-05B-B-OP Midi-Tower (No PSU) ספקי כוח Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin מחיר 3050 שווה לי? מה לשנות? ו KSP....חברה טובה לקנות …

13. Started by ASDF StyLe,

1.תקציב: 4000 לא מזומן עדיף תשלומים וכמה שיותר 2. מטרות המחשב: משחקים כבדים 3. ציוד היקפי: מסך ועכבר 4. צריך הכל 5. עכבר שיהיה סתם של מיקרוסופט ב50 שקל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם: לא 7. שהם ירכיבו את המחשב ולא צריך כלום חוקי 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? לא 10. האם מתוכנן OC? לא 11. GTA IV

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  14. זה המפרט שבניתי: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤849 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 ASUS P5QL P43 Chipset, יחידות 1 ¤495 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1618 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤360 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1407 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ¤325 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 צורב ASUS-2014S1T DVD-RW SATA X20, יחידות 1 ¤154 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=888 NZXT ZERO II Full Tower Case, יחידות 1 ¤525 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=15…

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  15. טוב אני רוצה להזמין את המחשב הזה , זה מחשב זה למשחקים כבדים לא בנוי לOC אני רוצה שזה יעבוד לי על הרזולציה הכי גבוה שיש .. בלי תקיעות עם יש שיפורים או דברים כאלה תגידו לי עכשיו למה אני הולך להזמין התקציב שלי הוא 4,500 ש"ח http://i43.tinypic.com/21njn8y.jpg

16. אני מעוניין לקנות מחשב לאינטרנט ולעבודה עם תוכנת המוזיקה CUBASE , אני לא בטוח אם יש לה דרישות מסוימות (עוד זכרון מעבד חזק וכו) מעדיף לוח אם שאפשר לחבר עליו בעתיד כרטיס סאונד איכותי (שוב לבטח יש לכל החדשים סלוטים לזה אבל אני לא מבין בעניין אשמח למידע) נא לכלול מסך LCD במפרט (אן 19 או 17 אינצ' בהתאם לתקציב) התקציב כמו שרשום למעלה הוא בין 4000-3500 שקל. עם העדפה לכיון ה 3500 לא יתבצע שום OC גם לא בעתיד העדפה לקנייה מחנות פנדה מחשבים או נועה מחשבים תודה מראש

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by SpidiMan,

אהלן. ברצוני לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים חדשים כבדים ועמוסי גרפיקה. התקציב שלי הוא עד 3000 שקל - עדיין לא החלטתי האם הוא כולל מסך או לא (תלוי אם ישאר כסף או לא). כמו שרשמתי - המחשב הוא למשחקים

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  18. היי חברים אני צריך דיסק קשיח חיצוני של כמה שיותר גיגה אחסון עליו רציתי לדעת מה האופציות העומדות בפניי תודה חשוב לציין שיעבוד עם ויסטה

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  19. Started by matana8,

מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel לוח אםוGAEP43DS3LוGigabyte כרטיס גרפיוATI Radeon HD4850 512MB PCIeוGigabyte זכרוןוOCZ2V8002GKוOCZ כונן קשיחוWD3200AAKSוWestern Digital ספק כח Corsair 450W עם מאורר 12CM שקט מארז מחשבו6AR6וCompucase יש לצין אני לא צריך דיסק קשיח גדול המסך שלי יהיה סמסונג 22 מה שאת המלצתם כאן באתר אשמח לתגובות

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by Posford,

שלום אני מחפש מפרט מחשב עד 1,800 ש"ח. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים, אופיס. אני לא יודע אם זה אפשרי בתקציב הזה אבל אני מעוניין שיהיה במחשב : צורב DVD 2GB זכרון HD לא גדול, 200GB יספיק לוח אם עם כרטיס קול, כרטיס מסך וכרטיס רשת מובנה. כולל מארז כמובן וספק. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by henna,

רציתי לדעת אם אני היחידה שמאד מרוצה מהמחשב פבליון חברת HP שלה מלבד המטען שנאלצתי להחליף כבר כמה פעמים. האם לדעתכם החברה מייצרת אותו חלש בכוונה? עד כמה חשוב לקנות (בפעם הבאה שוב) מטען HP מקורי או שאוכל להסתמך על מטען תואם שזול בהרבה? האם זה יגרום נזק? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  22. שלום לכולם. אשמח להמלצה על מפרט ותגובותכם על מפרטים שבנתיים מצאתי. המחשב יחובר למסך 19", ללא OC. מחשב לסטודנט ושם גם יצליח להריץ טוב משחקים. אין צורך בציוד הקפי. בנתיים חשבתי על זה: http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1506 עוד קיבלתי המלצות: http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1602 http://skypc.co.il/pl_product~sky103~88~0.htm ומפרט שהרכיבו לי בIQPC: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤368 לוח אם: GIGABYTE GA-EP31-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤369 כרטיס מסך: XFX PCI-EX 2.0 RADEON HD4830 512MB GDDR3 : HD-483X-YDFC - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤613 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM -…

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by aaronc76,

אהלן! קורא קצת בפורומים השונים ולומד כל יום קצת. יש הרבה מאוד מידע וקשה לי לסנן. בכל מקרה, אני זקוק למחשב ביתי. השימושים העיקריים שלי הם לאינטרנט, אופיס ותוכנות ביתיות. התוכנות הכבדות יותר הן פוטושופ, ACDC. אולי להתקין סביבת פיתוח של .NET כולל SQL server. כיום כשאני מפעיל WMP עם פוטושופ, המחשב בקושי זז.... טוב זה מחשב די ענתיקה. דרישותי: מסך - דק, לפחות 19" HD - של 1 טרה או שמא עדיף שניים של 500G?! של WD זכרון - של לפחות 3GB. הבנתי שXP לא תומך ביותר מזה. אבל מצד שני אולי כשויסטה/7 יגיע לרמה של XP ארצה לעבור למע' ההפעלה החדשה. אז אופציה גם ל4GB של זכרון כשבשלב הראשון ינוצלו רק 3 מהם. מקלדת ועכבר אלחוטיים. כרטיס מסך נפרד - מעוניין רק בNVIDIA, כולל כמובן יציאות רלוונטיות לTV…

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  24. אני מתחיל מהתקציב: 5200 ¤ לא כולל מסך (ניתן למתוח עד ל5400 גג) המחשב הוא לשימוש במשחקים רבי משתתפים MMORPG חשבתי על קנייה באייבורי או ב2 חנויות אם זה יחסוך כרטיס טלויזיה לא יזיק, אם הוא בסכום נמוך, אין לי צורך במשהו יקר אין צורך ברמקולים או במקלדת ועכבר כלשהם (יש לי סט אלחוטי של לוג'יטק) אני צריך צורב DVDRW , כונן דיסקטים 1.44, וכרטיס קול למשחקים, לא משהו למהדרין.. הקירור חשוב לי, ואני כבר סגור על המארז וכן, שהצורב יהיה בצבע שחור ביחד עם המארז וכו', לא נראה לי שזה יהווה בעייה אני כן זקוק להרכבת מחשב במעבדה, ואני מתכנן לקנות בIvory אבל הסתכלתי על מחירי חלקים בכמה מקומות (כמו נעה מחשבים) ואם אני אצטרך לקנות כמה חלקים ולקנות אותם בעצמי אני מעדיף. אבל .. תגידו לי אתם אני א…

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  25. Started by guySch,

שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב גיימינג רציני פלוס מסך בלי מקלדת וכל השטויות האלה מחשב ומסך נטו מסך אני רוצה 22 אינץ' אני רוצה שהמפרט יכלול גם כרטיס קול רציני של 5.1 אני חושב שאני ילך על 4 ג'גה ראם ככה שזה יהיה kit של corssair כרגע אני מתכנן להתקין עליו אקס פי אבל בעתיד אני יתקין עליו ווינדוס 7 שהוא יצא מבטא. תודה על העזרה

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים