ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,346 דיונים בפורום זה
-
Intel Pentium Dual Core 2.50GHz 2MB E5200 Box CPU 395.00 ¤ 1 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 DDR2 ATX Motherboard for Intel 490.00 ¤ 1 Kingston KVR800D2N5 2G DDR2 800MHz Memory 135.00 ¤ 1 Sapphire Radeon HD4830 PCI-e 512 MB DDR3 Retail Video Card 670.00 ¤ 1 Antec NSK4480B 380W ATX Black Case 455.00 ¤ 1 WD WD5000AAKS 500GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 315.00 ¤ 1 LG GH-22NS40 x 22 Black S-ATA Bulk DVD±R/RW 125.00 ¤ 1 Computer Integration + Win For Testing Only 160.00 ¤ 1 2745 ¤ 1. שאלה קטנה מה ההבדל בין DUAL CORE ו core2due ואם זה צריך להיות חשוב בשבילי?? 2. האם הספק כוח חזק מספיק בשביל כל המחשב?? פה כתוב שחייבים 450W מינימום: http://shopping.trustedrevi…
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הקרובים לדעתכם ? או לפי מקור מאמן בעיקר בניידים מתחת ל3000 שח בגלל המיתון תודה
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
נועד לגלישה+ אופיס וצפייה בסרטים פעם בחודש חודשים. בנוסף לאחסון תמונות וסרטונים מהמצלמה. בנוסף כדאי שהמארז יראה סביר ולא ירעיש מדי. אין לי עניין להשקיע כסף דוקא במארז ומאוררים שיהיו שקטים מאוד!!!! רעש סביר בסדר בעיניי.
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש הצעות למפרט למחשב HTPC בתקציב של 5K כולל ציוד היקפי ולא כולל מסך. המחשב ימצא בחדר שינה ולכן חשוב מאוד שיהיה שקט. כמו כן, חשוב שיהיה מקלדת ועכבר אלחוטיים (רצוי, אך לא הכרחי, גם שלט לשליטה ב-media center) המחשב מיועד מעבר לצפייה בסרטים גם למשחקים ולתוכנות מתמטיות (MATLAB). אם ניתן ל"דחוף" במסגרת התקציב גם כרטיס רשת אלחוטי זה בונוס רצוי. כמובן שנדרשים גם HD גדול ככל הניתן, כרטיס טלויזיה וצורב DVD (אני מניח שצורב blue-ray לא בא בחשבון כרגע..) תודה רבה מראש על עזרתכם!
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
צריך חוות דעת על מפרט שאני רוצה לקנות (3400) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1601 מסך 19 המחשב למשחקים יש מצב אני עושה oc דחוףף צריך תגובות !!!!!
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
חשבתי שיכול להיות נחמד אם יהיה נושא שירכז את כל הניידים של המשתמשים כאן, עם חוות דעת עליהן, תמונה קטנה או שתיים ועוד... אם לדעת המודרים של הפורום הנושא לא מתאים הם יכולים להעביר לאן שבא להם אפרסם את שלי מעט מאוחר יותר...
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אהלן לכם חבר'ס, אני רוצה מפרט למחשב ב5000 ש"ח, אפשר לחרוג עד 5500 ש"ח בלבד שזה תכלס מספיק למפרט משחקים חזק. לא צריך ציוד היקפי, לא מתוכנן OC (אני לא יודע לעשות ואני לא הולך לשרוף מחשב כדי ללמוד איך לעשות...), אבל מה שאני כן מבקש למחשב זה ככה: מחשב חזק ומהיר שיכול להחזיק בעומס של אינטרנט ותוכנות כמו פוטושופ בו זמנית. יכול לסחוב משחקים טוב ולא יתחיל לקרטע לי בכל משחק שאני משחק, וגם שיפעיל גרפיקה חזקה. אני רוצה מערכת הפעלה מקורית של ויסטה (פרימיום)[בגלל זה עדיף גם 4GB ראם, לא?] ושלמחשב יהיה קירור טוב, החדר הוא כמו כבשן בקיץ, פשוט חם פה נורא ואני לא רוצה התחממות יתר במחשב. גם כן מה שאני מבקש זה שיהיה למחשב גם יציאת רשת כדי אני אוכל לחבר את הXbox360 שלי ואם אפשר אני ממש אשמ…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד, שיהיה ניתן להפעיל עליו ILLUSTRATOR & PHOTOSHOP CS4 ושישמש כמחשב עבודה נוסף. עדיין לא יצא לי לעבוד עם גרסא זו, אך לפי מה שהבנתי, ע"מ לעבוד עם גרסא זו בצורה טובה על המחשב להיות מצוייד בכרטיס מסך לא משולב. עלי לציין כי שימושיי בפוטושופ ואילוסטרייטור הם דו מימדיים בלבד! אך לעיתים קיימת עבודה עם מספר קבצים רב במקביל. ואני לא משחק משחקים כלשהם. ע"מ שתבינו את רמת השימוש שלי והדרישות שלי מהמחב אפרט את המצב הנוכחי, כרגע אני עובד עם PS3 עם מחשב : AMD DUAL-CORE 3800 2GB RAM INTEGRATED ATI X1250 ואני יחסית די מרוצה. כמובן שאם אקנה נייד חדש, אעדיף שכבר יעבוד יותר טוב. חשבתי על מעבד 5800 2.0MHZ זכרון 3GB 800MHZ כ.מסך ATI 3470/3450 או GEFORCE 9300 …
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב בסביבות המחירים 2800-3000 ש"ח שישמש בעיקר לישומים קלים עד משחקים קלים.. אני לא צריך מסך רמקולים מקלדת ועכבר. תודה
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
חברים שלום, לחברה שלי יש לפטופ lenovo 3000n200 והייתי רוצה לדעת האם אפשר לקבוע במשטח המגע (במידה ואני לא ברור הכוונה לחלק שמדמה את העכבר) את האופציה של קליק שמאלי של העכבר כשלוחצים במרכז ההמשטח.. האם יכול להיות שדרייברים מסויימים לא הותקנו או שזאת בעצם הוראה שצריך להפעיל בויסטה או שלחילופין פשוט אין את האופציה הזאת בלפטופים של lenovo. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית הכוללת שימוש בדפדפן (גלישה באינטרנט), שימוש בOffice, שימוש בתוכנות הבאות: DreamWeaver, Photoshop, Flash * גודל המסך? 14.1 אינץ' * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות אך לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 GB * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? IBM תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
עד כמה משמעותי ההבדלים באיכות הבנייה בין R61 ל-T61 שגורם לזה שבד"כ מוכרים את R61 עם אחריות לשנה בלבד? סך הכל גם הוא מגיע עם roll cage, והגנה ל-HD ודבר נוסף, הבנתי שתם עידן וב T400 יש flex במקלדת. למישהו יצא להתנסות עם זה? עד כמה הוא משמעותי? האם הייתרונות של הנייד (על פני T61), מכסות על המקלדת הפחות טובה? (ד"א, קראתי גם שהיא יותר עמידה מבעבר .. זה נכון?)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 400W ולאחרונה ראיתי שמאוורר אחד לא עובד אצלו והשני חלש מידי אני מתכוון להחליף לו את המאווררים של 120mm מהחנות KSP.. מישהו יכול להמליץ לי על 2 טובים? וראיתי שיש לו מעין מנתב אויר למעבד שמחובר בצד של המארז, שווה לפרק אותו ולהוסיף במקומו מאוורר 80mm? תודה (:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש מעבדה או חנות או בנאדם פרטי שעושה תיקונים לנזק חיצני ללפטופ?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
כלומר, בעיקר שימוש בתוכנות מתמטיות (דוגמת מטלב), ואין כ"כ צורך למחשב למשחקים. עם זאת, במחשב בדרך כלל גם נעשה שימוש בצפיה בסרטים. לא מתוכנן לעשות OC... ואם אפשר אז מפרט מחנות באיזור חיפה/קריות תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בהרכבת שני מפרטים לשימושים שונים. האחד- מחשב לאבי שאינו משחק במשחקים , בעיקר שימושיו הם גלישה באינטרנט , סקייפ, צפייה בסרטים(סטרימינג) . השני- לאחי שהוא צורך את המחשב ביתר אינטנסיביות שזה כולל אופיס , אינטרנט, (סקייפ , אי סי קיו , מסנגר -במקביל) מולטי טסקינג, וגיימינג קל. *לשניי המחשבים אין צורך בציוד הקפי. *למחשב השני אין צורך בספק (נקנה לא מזמן GLN -FSP 400W). *לשני המחשבים אין צורך בצורב DVD. ----אני מעוניין במינימום תקציב אך ללא התפשרות בצרכים שאותם פירטתי.---- -- אני שייך לאסכולה של המקובעים על מעבדי אינטל כך שאני אשמח שיופיעו במפרטים.--- תקציב גג לשניי המחשבים ביחד 3000 ש"ח . העדפה לקנייה באיזור פ"ת והמרכז. תודה , ירון.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כחלק מהמסע של שיחזור הנייד החמוד הזה בחזרה לחיים שמתי לב כי הסוללה שלו מתנהגת ממש מוזר, היא לא חדשה בדיוק וזמן הסוללה שלה נע סביב השעה וחצי שעתיים לא יותר, אך מד הסוללה של הוינדוס מתנהג מוזר, מראה 100% יורד ל-99 ואז 98 ואז כעבור הזמן יורד פתאם ל-7% ואז זמן הכיבוי קרוב. בנוסף אין מן הסתם חיווי של זמן בשעות בוינדוס. יש משהו לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אז ככה כנראה הלך לי הלוח אם במחשב הנוכחי שלי ואני מחפש מחשב חדש לשימושים הנ''ל. כרטיס מסך שיהיה מובנה בלוח, מבחינת מעבד מה שתמליצו לי, בטווח מחירים הזה אני לא יודע מה מומלץ יותר AMD או Intel-לשיקולכם הסרטים שאני רואה לא מטורפים (לא 1080p,720p) אולי אולי 480p. הארד דיסק חשוב לי שיהיה מספיק גדול (640 ג'יגה יהיה נהדר) וספק חשוב מאוד שיהיה איכותי! אם תצליחו לדחוף את כל זה לתקציבי זה יהיה נפלא
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין לינוקס על המחשב הזה, מאיפה אני משיג דרייברים? והאם זה מומלץ (לא הלינוקס, אלא העובדה שזה לא הOS שמגיע עם המחשב)
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עדיף שלמחשב תהייה יציאת DVI. המסך שמחובר למחשב הוא מסך 20". לא צריך ציוד היקפי כלל. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי לכבוד יום הולדתי מחשב נייד חדש של טושיבה http://explore.toshiba.com/laptops/satellite/L300/L305-S5921 ^ זה הדגם שלו אם אני לא טועה. הבעיה היא שמי ששלח אותו קנה את זה בגרמניה. והוא שלח לי את זה דרך מישהו ( לא הצטרכתי לשלם מיסים וכו' ^^ ) אבל לא היו דיסקים שם או שאין בכלל ? X: בכל מקרה אני לא יודע אם צריך או לא אבל אני עכשיו רוצה לפרמט ולשים ווינדוס חדש באנגלית. השאלה שלי היא כזו.. האם אני צריך לדעת משהו לפני שאני מפרמט ? יש שם כל מיני תוכנות כאלה לתפעול הלאפטופ ואני לא יודע עם בכלל צריך אותם או לא ואין להשיג אותם אחרי הפירמוט לגבי הווינדוס השאלה שלי היא המחשב הגיע עם ווינדוס ויסטה 32 מקורי הומ פרמיום האם הSERIAL יעבוד גם על ויסטה באנגלית ? האם זה מחשב ס…
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מטרה אחת ועיקרית בלי שטיות לנגן סרטים של 720P וזהו . -שיהיה לפחות 500 ג'יגה עם אפשרות להוסיף כונן קשיח בעתיד -לוח אם שיהיה כבר עם יציאת HDMI -מארז כמה שיותר קטן ונקי מצידי שיראה כמו קופסת נעליים שחורה (עם כמה כניסות USB כמובן ) כל שקל שתחסו לי יהיה מצויין ותודה רבה מראש על העבודה שאתם עושים כל הכבוד מוערך מאוד מאוד !
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי נייד של siemnens fujitsu פירמטתי אותו והתקנתי לו XP התקנתי את כל הדריברים שקיבלתי בדיסק עם הנייד ועדיין יש לי דרייבר אחד לא מותקן במנהל ההתקנים כתוב לי unknown אני כמעט בטוח שזה הבלוטוס כי הבלוטוס לא מותקן שאני מתקין את הבלוטוס הוא מבקש ממני לחבר אותו (הבלוטוס פנימי) ולא נותן לי להמשיך בהתקנה השאלה שלי היא איך מתקינים את הבלוטוס ואם זה ההתקן שלא מותקן תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב נייד, עכשיו שאלתי היא האם צפויה ירידת מחירים משמעותית כלשהיא בחצי שנה הקרובה? (עם כל עניין מעבדי הI7...) לא רוצה שיקרה לי כמו שקניתי לפניי כמה שנים כרטיס מסך וחודש אחריי זה יצא הDX10 והכרטיס מסך שלי הוזל כמעט ב50 אחוז. אשמח לשמוע אם ידוע למישהו איזה משהו בקשר לזה. המחשב לא דחוף לי ואני מוכן לחכות בשביל חסוך קצת כסף (או אולי לקנות באותו התקציב מחשב טוב יותר.) תודה מראש לכל העונים!!!
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד שיתאים לדרישות הנ"ל, מעוניין בעיקר בכרטיס מסך חזק, כדומה ל 9600GT ומעלה אם ניתן, 200GB לפחות ומעבד שיחזיק הכל יחד.. כמו כן מתוכנן להתחבר למחשב הנ"ל כרטיס קול מקצועי לטובת עבודות וגם כרטיס כמו INDIGO. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 885 צפיות
-