עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,500 במידת הצורך ניתן לחרוג כי הכוונה היא גם ככה לקנות בחו"ל או באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, עבודה משרדית, Photoshop, vegas, premiere, צפייה בנטפליקס, תוכנות עריכה שונות ותוכנות לסטודנט (MS) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב (למידה בכיתה ועבודה במשרד) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?…

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  2. תקציב: 4000 , עם חריגה של 300. גודל מסך: 13-14inch שימושים: עבור סטודנט- אופיס, matlab, אינטרנט, סרטים. דרישות חשובות: -קל משקל, עד 1.75 קילו ומטה. -סוללה סבירה. - חשוב מסך טוב לצפייה בסרטים. - מקלדת נוחה להקלדה. -לא שולל touch אם יש תמיכה טובה בעט. תודה.

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by Step,

היי חברים, מתכנן לקנות מחשב נייד חדש. קודם כל השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מחפש VFM. הכל הולך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, לימודים סרטים כולל HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ מזדמן, עריכת סרטים מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא קריטי כלום עד היום היה לי אסוס…

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  4. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד חדש וקל משקל בגודל של 13-14 אינץ. ראיתי Dell insporion 13-14 7000 lenvo flex 2 מה העדיפות בין שני החברות והסדרות? תודה לכל העוזרים - - - תגובה אוחדה: - - - ראיתי שאפשר למצוא גם Lenvo yoga 2 באזור המחיר המדובר. אשמח לשמוע גם עליו

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. תקציב- עד 5000, אפשר לחרוג קצת.. 13.3 אינץ' הכי חשוב - קל משקל ונח (אם יש מחשב ששוקל פחות מקילו או עד 1.2 זה יהיה מעולה) שימוש עיקרי: - לימודים ובעיקר מחקר = הרבה קריאה וכתיבה. מתלבטת האם כדאי מסך מתקפל מבחינת הנוחות בקריאת מאמרים (?), אבל לא על חשבון המשקל! - משתמשת בעיקר בתוכנות office, ובתוכנות פשוטות של עריכה מוזיקה (Audacity ו-musicscore שלדעתי לא שוקלות הרבה) - האזנה למוזיקה ומעט צפיה בסרטים בנוסף: - חברה אמינה ובלי הרבה תיקונים (מהבחינה הזו מרוצה מ-DELL). - שיחזיק מעמד ל-4-5 שנים ויהיה עמיד בנסיעות וטלטלות קלות. - מבחינת מפרט חיבורים וזכרון: לא מבינה מספיק במשמעות של הפרמטרים האלו. …

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by iSolt,

עזרה? מחפש מחשב נייד עד 8K שקל קל משקל עד 1.5KG בגודל 15/16 חוץ מLG GRAM לא מצאתי מחשב אחר הבעיה שהוא לא נמכר בארץ או שמציעים מחשב 14/13 או צבע שחור ואני מחפש רק לבן/כסוף (בהיר בלבד)

7. Started by arei1,

מבקש המלצה למחשב לנסיעות לצורך גלישה לימודים ומשחקים גודל המסך 14"

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  8. אני שוקל לרכוש מחשב נייד חדש. זקנתי וחשוב לי שהמחשב יהיה קל מאוד. ולצורך כך, אני מוכן לוותר על דברים מסויימים ובעיקרם כמובן, גודל המסך. המחשב מיועד לעיסוק משרדי אינטנסיבי (כולל דפדפן פתוח בהרבה כרטיסיות, קבצי אקסל מרובי נתונים, נוסחאות וגליונות ותוכנות שונות בו זמנית) בנוסף חשוב לי שהוא ידע לעבוד טוב גם על תוכנות גרפיקה (כמו אינדיזיין, אילוסטרייטור ופוטושופ) אם כי העיסוק בגרפיקה הוא לא אינטנסיבי. אבל כשצריך שיתן מענה... אם אפשר שהמטען שלו יהיה נייד וקל. בטריה טובה שיכולה להחזיק זמן סביר + מסך איכותי ברזולוציה טובה ולכאורה עדיף מט. רצוי אחריות לטווח ארוך ובאתר הלקוח. תקציב 4,000-6,500 (תלוי כמובן במוצר) עד היום בד…

• 13 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. Started by tzahi04,

מטרות: 1. המחשב צריך להיות קל מאוד. סבתא רוצה לקחת אותו איתה לכמה מקומות בחו'ל. 2. זיכרון לפחות 1 גי'גה, הארדיסק לפחות 80 ג'יגה, כרטיס רשת אלחוטי, עדיפות למצלמה ומיקרופון מובנים. 3. סקייפ, אימייל, גלישה באינטרנט, האזנה לרדיו, צפייה בסרטי DVD. תקציב: עד 5000 שקל. הסבתא נעולה על המחשב הנייד הזה: LG R400-E.C2 BCE T2450 2.0GHZ אני לא כלכך מבין בתחום המחשבים הניידים, איזה עוד מחשבים ניידים אתם ממליצים לה לשקול? האם מבחינתה זה משנה אם במחשב מציעים Vista Home Basic או pro ? תודה..

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  10. אורח אור

היי, יש לי מחשב כבר הרבה שנים ואני לא מכיר את הדגמים בשוק ולכן אשמח לעזרה. אני מחפש מחשב נייד 13 אינץ קל, נוח ומהיר לעבודה יומיומית תודה (: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 - 4000א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשאר בטווחב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם יש משהו כדאי מאוד במחיר קרוב2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה שוטפת, עבודה משרדית, תוכנותא) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי, יש לי מחשב כבר הרבה שנים ואני לא מכיר את הדגמים בשוק ולכן אשמח לעזרה. אני מחפש מחשב נייד 13 אינץ קל, נוח ומהיר לעבודה יומיומית תודה (: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 - 4000א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשאר בטווחב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם יש משהו כדאי מאוד במחיר קרוב2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה שוטפת, עבודה משרדית, תוכנותא) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by k534d,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 אפשר לחרוג קצת אבל מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול עבודה משרדית וצפייה בסרטים לא יותר מזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה תחנת רוח 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי, אבל אפשרי לחכ…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום! אני מחפש מחשב נייד קל משקל (אולטרבוק?), בסביבות 13-14 אינץ', ברזולוציה גבוהה ומסך איכותי. SSD לא הכרחי, אך גם אין צורך בהרבה אחסון. המחשב לא ישמש בכלל למשחקים, אלא רק לגלישה, ועבודות משרדיות למיניהן (מסמכים, מצגות). בדר"כ הרבה דברים פתוחים במקביל, שזה בעיקר אומר זיכרון גדול (8GB?). אין צורך בכונן אופטי. הזמנתי כבר לנובו u41-70, מסך 14" FHD עם מעבד 5200U, ב-3000 ש"ח, אבל אני מתלבט אם לבטל את ההזמנה. ראיתי ביקורת שהמסך לא משהו. יש דגמים מומלצים? המחיר גמיש, אבל רק אם יש לו הצדקה. לא רוצה סתם לזרוק 7000 ש"ח על פוזה. איך מעבדי הcore M החדשים? לא רוצה להיתקע עם מחשב מקרטע כמו עם הATOM. ושלא יהיה מק. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Eargasm,

חשובה הניידות שלו ומעבר לזה רק להוציא את הכי טוב למחיר. הכרטיס מסך יכול להיות on board אבל שיהיה מהחזקים יותר ולא משהו חלש מידי. יחליף toshiba z900, שהבעלים הייתה מרוצה ממנו וצריכה שדרוג. עוד פרט חשוב זה שהוא יהיה חזק, לא משהו שישבר בנפילות (כמו הXPSים הישנים) מומלץ ואפילו עדיף לקנות מארהב (להביא לארץ תשאירו לנו) תודה לממליצים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הדגש על המשקל הנמוך כמו גם על איך שהוא נראה הוא ישמש למצגות ולאופיס בעיקר

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by Fexor,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, סרטים. מחפש מחשב שהולך להיות איתי הרבה בנסיעות ולכן חשוב לי שיהיה קל ושלא יתפוס הרבה מקום (חשבתי על מסך 13 אינץ'). מעדיף מסך מגע קטן בשביל מצבים שיותר נוח בהם בלי מקלדת, מצד שני אני מתכוון גם להשתמש בו רגיל בתור מחשב ראשי. עוד חשוב לי שאוכל לחבר אותו לטלויזיה HD לראות סרטים בלי בעיות. מעדיף דגמים עם SS…

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by שירן ויצהנדלר,

היי! אשמח להמלצה על מחשב נייד קל לצרכי לימודים ועניינים ביתיים עד 2000 שח +/- תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הדולר בשפל וזה זמן טוב לשקול נייד חזק חדש. מסכי ה12 וה13" קצת קטנים לטעמי, בפרט היות ואני לא אהיה המשתמש היחידי על המחשב. האם קיימים(וכדאי לקנות) נייד עם מסך 13" שאינו WIDESCREEN? האם בתקציב הנ"ל קיים נייד חזק עם מסך 14.1" ויותר שמשקלו קטן מ-2 ק"ג ואפילו מתקרב ל1.5 ק"ג? שימו לב שאני מעוניין בנייד במשקל 1.5-2 ק"ג. כמה שפחות עדיף. למרות זאת חשוב לי שהוא יהיה חזק, - כלומר לא עם מעבדי הLV החלשים, אלא עדיפות לפנרין 2.4GHZ-2.5GHZ. כמו כן חשוב לי מסך טוב ובכלל נייד טוב באופן כללי. כרגע מה שראיתי זה רק את הXPS או את הVAIO SZ, אבל לשניהם מסך 13.3" רחב. אשמח לשמוע הצעות אחרות המתאימות יותר.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ben389,

שלום. אני בהתלבטויות לגבי מחשב נייד חדש ואשמח לעצות. הדבר הכי חשוב לי זה המשקל לכן זה חייב להיות מחשב 12" ומטה. הדרישות הן אינטרנט ועבודה משרדית לכן C2D-LV לא אמור להוות בעיה. חשבתי על שתי אופציות שך DELL בינתיים: D420/430 - המחיר טוב, המפרט גם רק השאלה היא אם שווה לחכות וכמה צריך לחכות ל430? כבר יש לו מפרט? XPS M1210 - היתרונות הן שזה כבר ממש מחשב והחסרונות הן המשקל, הוא כבר לא ממש קל ולפי ביקורות הבנתי שיש לו מסך מבריק ואני מעדיף מט. יש כמובן את ה X60/61 אבל הם כבר ממש יקרים. יש רעיונות לעוד דגמים? אני מעדיף להמנע מHP וLG. תודה.

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  20. תקציב 1000-1100$ מטרות המחשב- צפייה בסרטים ועריכת סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 * רזולוציית המסך - איכות מסך גבוהה מאוד ,מסך FHD 1080*1920, IPS * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות -HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - לפחות 750 (7200) האם נדרשת אחריות בינלאומית - כן אבל לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- …

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by sam76,

שלום, מחפש נייד בתקציב של עד 2500 חדש ועד 1500 יד 2,לשימושי אינטרנט,אופיס ווידאו.מחליף את ה-PC יש למישהו המלצה או הצעה? תודה!

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  22. אהלן חברה זהו, הגעתי להחלטה שעליי לרכוש בנוסף לנייח, אחד נייד. בנייחים אני פחות או יותר מבין קצת במפרטים , אך לעולם לא יצא לי להתעסק עם ניידים, כך שאני צריך את עזרתכם. אני סטודנט, והנייד ישמש בעיקר ללימודים,אופיס, אינטרנט, הרבה סרטים , ומידי פעם תיכנות ויישומים כמו פוטושופ וכאלה... אני רוצה שהמחשב יהיה פרקטי, אך עם זאת גם נוח לעבודה. אני מניח שמסך מ-12" עד 14" יתאים כאן. זמן סוללה סביר, כמו כן, יש אפשרות להטעין נייד ברכב ע"י כניסת המצת או משהו בסגנון? בלוטות,DVD לא קריטי, אפשר לוותר. כן מעדיף יציאת HDMI וכונן גדול, 500GB לפחות , משום שהולכים להיכנס בו הרבה סרטים. 720P לפחות. לא צריך מערכת הפעלה , או אחריות בינלאומית. מה שכן, חשוב שהמחשב יעבוד חלק ושוטף, שיריץ 720P בלי להת…

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  23. Started by jordan_lv,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד בסכום שבאיזור ה 5,000 ש"ח + ישנה אופציה לקנות דרך עסק ובכך לפטור את המע"מ... * מטרות המחשב: צפפיה בסרטים רצוי ב hd, משחקים כגון Manager, ואופציה לעריכת סאונד ברמה גבוהה (האם דרוש כרטיס קול שונה?) * גודל המסך: 15 * משקל רצוי: באיזור ה 3 ק"ג * זמן סוללה 3-4 שעות * יציאות מיוחדות: אופציה לחיבור לטלויזיה(לא חובה) * בלוטות?אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 GB * צורב DVD? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית:כדאי * העדפה לחברה כלשהי: מאוד התרשמתי ממחשבי הdell inspirion אך זה ללא הבנה מרובה בתחום * הבנתי שאינטל הולכת להשיק מעבד חדש....האם יש צורך לחכות ליציאת המעבד כדי לקנות מחשב אשר המעבד נמצא בו או כי הדבר יגרום לירידת מחירים של המ…

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  24. שלום, יש לי מחשב נייד טושיבה סטלייט מלפני שנתיים לערך. לאחרונה שמתי לב לתופעה מוזרה: לפעמים האויר היוצא מפתח הקרור שבצד המחשב פשוט רותח! בדקתי עם SPEEDFAN (המעבד הוא DUAL CORE ולא C2D אז REALTEMP ודומיה לא עובדות) ואכן, המעבד מגיע בכיף ל64-65 מעלות. ועכשיו לחלק המוזר: מילא אם זה היה קורה תחת עומס - אבל לפעמים זה קורה כאשר אין על המחשב שום עומס, למשל כאשר הוא במצב שינה או סתם בדסקטופ בלי שום תוכנות שרצות ברקע, באופן אקראי לחלוטין. האם זה הגיוני שהקרור מכבה את עצמו לגמרי כאשר המעבד קר ומפעיל את עצמו מחדש רק כאשר המעבד כבר הגיע לטמפרטורת רתיחה? למיטב ידיעתי הקרור הניידים הוא בכלל פסיבי ועל כן אין מה לכבות...

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Zeev86,

היי. יש לי מחשב נייד ACER ASIPIRE 5740G עם דרייברים רק ל- WIN7: http://support.acer.com/us/en/product/default.aspx?tab=1&modelId=1878 האם אני יכול להתקין WIN8 ולהשתמש בדרייברים של WIN7?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.