עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בעיקר לאופיס וכו אינטרנט וכל הדברים הפשוטים.. אשמח לתגובות

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  2. שלום ברשותי IBM T43P, למי שלא מכיר - זה לא ממש T43 רגיל, אלא מחשב עם כרטיס מסך נפרד של ATI עם 128 מגה זכרון ומסך UXGA. לאחרונה המחשב קופא מידי פעם וממשיך - קראתי קצת על התופעה ולאחר התייעצות עם כמה מומחים נראה שיש סדק בלוח האם ושנדרשת החלפה שלו. האם יש מעבדות מומלצות לבצע החלפה כזו באיזור המרכז? [בבקשה בלי המלצות על IBM הראשית, המחיר שם להחלפה כזו שקול לקניה של IBM T43P חדש...] נתקלתי בטכנאי שהציע להחליף את לוח האם באחד שזהה ללוח האם הקיים, אלא ששם לכרטיס המסך יש 64 מגה של זכרון. האם ההבדל יהיה משמעותי? תודה מראש רון.

3. אני רוצה לקנות מחנות מסויימת ועלו פה כבר כמה אנשים שאמרו שהלנובואים שלהם ביבוא מקביל, אז לקחתי את המספר של הדגם והתקשרתי לתמיכה של לנובו והם אמרו שהם צריכים סיריאל - מה שנמצא על המחשב עצמו. כשדיברתי עם המוכר בחנות הוא אמר לי שיש אחריות רישמית של יבמ\לנובו, חיפשתי באתר הכנסתי את הארבעת הספרות של הדגם וישראל לא הייתה שם. מה אני עושה? בתמיכה לא ידעו לומר לי, או שאני לא יודע מה לשאול? הדגם הוא: 74542JU אם מישהו בדק עליו זה יהיה מצויין. תודה על העזרה!

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Naor80,

יש לי נייד של HP PAVILION DV5000 אני יודע שיש 3 דרכים להתקנה של ה XP 1.להגדיר בביוס שהוא יקרא אותו IDE ואז זה יעבוד (משו כזה) 2..לשלב את הדריברים של ה SATA לתוך ההתקנה של ה XP (כמו המדריך שיש פה בפורום) 3.או להשתמש בדיסקט אני פירמטתי את הנייד שלי והגדרתי בביוס שהוא יקרא אותו IDE זה משנה ? משאר הדרכים ? יש יתרונות חסרונות משו ?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  5. Started by pradelon,

לחברי הפורום שלום אני מתלבט בין T61 לHP 6910 בעלי מפרט דיי דומה (למעט כרטיס מסך ומעבד 7300 לHP מול 7100 ללנובו) שפער המחיר הוא הוא כמה מאות שקלים לחובת הT61 נטיית ליבי היא ללנובו ידוע לי שאין הבדלים רציניים בין המחשבים (אותו דור,אותו קונספט שניהם סנטה רוזה) האם קיימים הבדלים רציניים באיכות הבנייה בין החברות (חוזק וטכנולוגיות הגנה שונות) ולגבי שירות העסקי של החברות? כמו כן האם מוסיפים 200 שקל לשדרוג קל של מעבד מ7100 ל7300 האם המחשבים מתאמים לHD צרכיי למחשב הם אינטרנט עבודה משרדית וסרטים(רצוי HD לא לחוץ) מה שהכי חשוב הוא חוזק פיזי של המחשב וניידות(ההבדל 200 גרם בין המחשבים לא משנה לי כל כך)

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  6. 60% אינטרנט, 20% סרטים, 20% משחקים. המלצות ?

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  7. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן ולחבר אותו לרשת הביתית השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט וסרטים אני מתלבט בין 3 סוגי ניידים מחשב נייד MSI Wind U100 1.6GHz 160GB 2048MB מחשב נייד "8.9 HP Mini-Note 2133 FU353EA 1.6GHz 1GB מחשב נייד "10 Asus eeePC 1000 160GB תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by zvika.e,

אהלן. קניתי מחשב 1525 של Dell, ואני רוצה להתקין עליו XP. מצאתי באתר של Dell דרייברים לXP והורדתי, אבל עדיין יש כמה התקנות בחומרה שעדיין לא הותקנו ולא הצלחתי לזהות אותם. צירפתי תמונה של מה שלא הצלחתי לזהות. לגבי ה Ethernet הורדתי את כל הדרייברים שנמצאים באתר של Dell פה: http://tinyurl.com/bvptx4 בקטגוריית Network ועדיין זה כותב בעיה. למרות שהאינטרנט (Wi-Fi) עובד כמו שצריך והאינטרנט עובד. מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  9. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 8K, ללא חריגות. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס, משחקים, צפיה בסרטים, הורדות, עריכה גרפית (דו מימדית) - מדי פעם. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? העדפה למארז Sonata III ולכונן קשיח Samsung SpinPoint 1TB. כמו כן, יש העדפה לQ9550-Q9650 או אפילו I7 אם נכנס בתקציב. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. העיקר שהקירור יספיק ולא תהיה בעית טמפרטורות. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכב…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by nondos,

שלום ברשותי ThinkPad X200 ללא כונן DVD המחשב הגיע עם וינדוס ויסטה, אני רוצה להתקין עליו לינוקס מ USB Dock הורדתי Linux מהאינטרנט כקובץ ISO אבל אין לי מושג איך "לצרוב" את הקובץ כ bootable על ה USB Dock כי פתיחת ה ISO וכעתקת הקבצים ל USB Dock כמובן לא מספיקה איך עושים זאת? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by diva82,

בוקר! הבאתי לי מחשב חדש מחו"ל איך הופכים את המקלדת לאנגלית+עברית?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. דרוש לי מפרט חזק לעבודה עם סולידוורקס בנוסף אשתמש במחשב לעריכת וידאו ומשחקים אין לי מושג לגבי החומרה של היום אני עם פרסקוט 3.2 ו7600GT וזה כבר לא מספק אותי...סחבתי מספיק התקציב עד 5000ש"ח מודה לעוזרים יניב

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  13. היי אנשים, אני זקוק לעזרתכם.. מפרט למחשב אולפן, חשוב שיהיה מהיר ושקט. אמור להריץ תוכנות כמו קיובייס וכד' עם מלא תוספים שמכבידים מאוד.. אין צורך בכרטיס קול (יש כבר חיצוני). לא מתוכנן OC. כרטיס מסך שיתמוך כמובן ב2 מסכים (עם אפשרות להרצת משחק פה ושם) אבל הדגש העיקרי הוא בביצועים. תודה רבה תותחים!

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  14. מחפש נייד קטן וקל לנסיעות/גיבוי. דרש ליישומי אופיס וגלישה בעיקר במחיר לא יקר. מערכת הפעלה חלונות מועדפת. אשמח להמלצות.

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by avivlyaviv,

שלום ההורים שלי קונים לאחותי מחשב ליומולדת. התקציב הוא מינמלי השימוש בהתאם. כלומר: איסי,מסן,WORD וכד'..... איך המפרט הזה? אני לא בטוח לגבי שדני דברים 1. מעבד מספיק לשימוש ביתי או שעדיף ללכת על DAUL 2 CORE? 2. הספק והמארז מסיפק נורמאלים? כי עכשיו במחשב שיש לה הספק עושה קולות והמארז מתפרק.... מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ₪358 לוח אם: ASUS P5KPL-CM ₪274 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM : HD160JJ ₪194 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-2GBNT ₪117 מארז: JSP-TECH M-100A - MICRO ATX + EZCOOL 400W PSU ₪232 מחיר סופי: ₪1175 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by drorhazan,

אפשר לקבל חוות דעת על מפרט שהרכבתי? לוח אם: ASUS P6T Deluxe (iX58 Core i7 DDR3) 2x L1G +FW + Raid +2xSaS מעבד: Intel Core i7 2.66GHz (920/s 1366) 8MB 1333FSB צורב DVD: NEC DVDRW 7200S SATA x20 (bulk2yw) צורב שחור כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX 280 1GB DDR3 (512bit) DUAL DVI+HDMI זכרון: Kingston DDR3 2GB 1333MHz PC10600 ספק למארז: CORSAIR 750W CMPSU-750TX System Integrated Version (5yw) מארז כסוף ללא ספק: Thermaltake Soprano VB1000SWS הארד דיסק: WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2 (KS-3yw) מאוורר למעבד Intel Socket 1366 מה אתם אומרים? זה מפרט שאני הרכבתי ואמרתי למוכרים בדיוק את הרכיבים שאני רוצה (ידעתי איזה לוח, מעבד, כרטיס מסך וכו') והם רק נתנו הצעת מחיר. מה אתם אומרים? חשבתי …

17. אהלן כולם אני סטודנט לאנימציה, אני לומד בעיקרון גם אנימציית תלת מימד וגם קלאסית אבל מן הסתם שהתלת יגדיר את החומרה במחשב. ברשותי כיום מחשב נייח חדיש וחזק והסיבה שאני מעוניין לרכוש מחשב נייד היא לשם עבודה על השיעורים שלי בעבודה (כן יש לי עבודה שמאפשרת את זה) לשם חיסכון קריטי בזמן. בעיקרון אני אשמח להמלצות לגבי איזה דגם\רכיבים לקנות ומאיפה מומלץ לקנות את המחשב מבחינת אמינות ומחיר. הקרטריונים למחשב... מסך 15 לפחות, מעבד חזק שיוכל להריץ יישומים גראפיים כבדים ולרנדר מהר. מבחינת זיכרון אני מניח ש2 ג'יגה גם יהיה בסדר ו... כרטיס גראפי אני מניח שמשהו מסדרה 9xxxM הולך. המחשב יחובר רוב רובו של הזמן לשקע חשמל ככה שפחות קריטי לכמה הסוללה תספיק. אני מאמין שזהו פחות או יותר מבחינת…

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by MasterOr,

חשוב זמן סוללה ואולי כרטיס מסך סביר. תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Kazan,

אני צריך בשביל עבודה - סרטים - אינטרנט. 5000 ש"ח פלוס מינוס.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  20. איזה דגם עדיף? מה ניתן לעשות בעזרת השלט שמגיע עם ה- HP?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by Kazan,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 5000 ש"ח אבל אני הולך לאיבוד בין כל המחשבים... הוא ישמש בעיקר לעבודה ולצפיה בסרטים ואינטרנט וכו...

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  22. עבדתי על המחשב( DELL INSPIRON 1525 ) והוא נתקע ומאז ההארד דיסק לא מזוהה(SATA 250) - כשמפעילים את המחשב אז הוא מצפצף , והנורה של ההארד דיסק מהבהבת , אני אומר לו לעשות בדיקה -onboard diagnostics , ואז הוא אומר ERROR CODE 0141 , HARD DRIVE-NO DRIVE DETECTED , הוא אבוד ? עזרו לי בבקשה , אני כבר שבוע תקוע בלי המחשב , רק עכשיו הצלחתי להשיג איזה אינטרנט , ממחשב של חבר . יש לי XP ההארד דיסק לא מוגדר על SATA. תודה מראש . נ.ב - חשוב לי המידע , לא סוף העולם , אבל מאוד חשוב . מוכן להשקיע כסף. יש לי אחריות - רק לא לשחזור הקבצים .המחשב חדש- 3 חודשים , איזה עצבים . אם אני אחבר למחשב אחר - עם מערכת הפעלה , את ההארד דיסק , הוא יזהה אותו - ואז אוכל לעשות שחזור עם תוכנה או לא ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by the stig,

אז ככה, המחשב ישמש למשחקים, צפייה מרובה בסדרות, סרטים ואינטרנת. בנושא המסך אני צריך דיעה מכם על איזה גודל מומלץ לי ללכת שמתאים למטרות הנל ואשר ניכנס בתקציב, הכיוון ל22 האם המסך מספיק גדול או שאפר גם להסתפק ב19\20 ? יש לשים דגש על אמינות , הארדיסק\שתי הארדיסקים בנפח של מינימום טרבייט אין חשיבות לעיצוב, אין צורך ברמקולים, לא מתוכנן OC נושא השקט לא קריטי אבל רצוי במידה ומתאפשר הקניה מתוכננת להתבצע בTMS ק.אתא אם זה משנה תודה רבה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Cyron,

1. מה התקציב? 3000, ניתן לחרוג 2. מטרות המחשב? סרטים, עבודות משרדיות ומשחקים ברמה בינונית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?CM 690 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שיהיה שקט, הוא ליד המיטה 10. האם מתוכנן OC? כן, במטרה למתוח את המעבד כמה שאפשר מתוכנן לעבוד על מסך 24" בעתיד. תודה

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  25. ההורים שלי עכשיו בארצות הברית והם רוצים לקנות לי מחשב נייד (כי להביא נייח זה סיפור) , המחשב ייועד לעבודות משרדיות, משחקי מחשב (אני יודע שנייד לא מריץ אותם כמו נייח אבל אין מה לעשות) ואפשרות לניגון סרטי HD במסך פלזמה 50" אני לא מבין בתחום הניידים כלום אז כל תגובה תהיה מאוד יעילה! תודה רבה רבה על העזרה! נ.ב נראה לי הם רוצים לקנות את זה ב Costco למי שמכיר אולי זה יכול לעזור. תודה!

• 3 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.