ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכולם, ברשותי Asus שנרכש בסין, לפני פחות מחצי שנה. רציתי רק לדעת אם Global Warranty תקפה לגבי המחשב הזה, או שהייתי צריך לנקוט במספר צעדים בכדי להפעיל אותה..? שאלה נלווית: האם יש ספקי זכרון 667/800 Mhz למחשב נייד "הוגנים" אשר אתם ממליצים עליהם?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בקניית של נייד חדש. נתחיל מהשאלון: * מטרות המחשב? בעיקר ללימודים. (לימודי הנדסה) עבודה עם תוכנות כמו "מאטלב" "סולידוורקס" וכדומה. שימושים נוספים יהיו בעיקר אינטרנט, צפייה בסרטים (חיבור למסך LCD ) ומדי פעם משחקים (כשימוש משני לחלוטין אך שתהיה אפשרות להריץ משחקים). * גודל המסך? 14 אינץ. * משקל רצוי? לא מעבר ל 2.3 - 2.4 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? יכולת עבודה רצופה של 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? עדיפות. לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן לאחר חיפוש מעמיק בפורום. ה…
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום , אני מתכנן לקנות מחשב חדש שיהיה מיועד בעיקר למשחקים חשוב לי שהוא יהיה שקט ובנוסף שהחנות תהיה באיזור חיפה אני מבקש את עזרתכם מפני שאני לא רוצה לבזבז כסף על דברים מיותרים חיסכון בכסף יתקבל בברכה ... אני מתלבט מאד בין e6600 ל 6300 כי כבר סבלתי מספיק ממחשב שזז כמו צב שמפעילים יותר מתוכנה בו זמנית אבל מצד שני חבל על הכסף אם הוא לא יעזור למשחקים יש לי כבר מסך EIZO1931A
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 -300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני ומעלה ותכנות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3 , MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1920X1080 מסך דל 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינינות לגבוהות האם יש צורך בציוד הקפי : אין צורך בציוד היקפי . עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 האם מתוכנן אוברקלוק(OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ל…
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הי, האם למישהו יש נסיון או מידע לגבי Asus Flip TP500LA? (זה שנמכר בארץ - יש להם מספר דגמים בעולם תחת אותו קוד) ושאלה ספציפית נוספת - האם המסך שלו IPS ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בביקורות הבנתי שהחומרה בסדר עבור גיימינג של 1080P אבל בניית חומרים של המחשב לא משהו. אשתמש במחשב בבית וגם במשרד בעבודה. מחיר: 4099 שקל. האם שווה?
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מאוד מעוניין בדגם Asus Transformer Book TX300 , זה בעצם מחשב נייד, שהמסך מסוגל להיפרד מהמקלדת ולשמש כטאבלט בעל OS Windows 8. אבל כאשר ניגשתי לחנויות, קיבלתי את הרושם שכבר הפסיקו לייבא את ה-TX300, וזאת בגלל בעיות מרובות בדגם הנ"ל. כאשר ביררתי עוד על הנושא, שמעתי מספר פעמים ששירות הלקוחות של אסוס לגבי תיקונים הוא נוראי עד זוועתי. לכן אני רוצה לשאול כל מי שהיה לו את המחשב הנ"ל או שבכללי היה לו מחשב של אסוס ונאלץ להשתמש בשירות התיקונים שלהם, מהי חוות דעתו? והאם הוא ממליץ על הדגם הנ"ל, או שיש אופציות אחרות בשוק. מה שבמיוחד אהבתי בדגם הנ"ל זה את העובדה שניתן להשתמש במסך כטאבלט לכל דבר, אבל מבלי לאבד את היתרונות של עבודה נוחה והרבה זיכרון קשיח. לשם הבהרה: במקלדת …
-
- 51 תגובות
- 19.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט בין שני מפרטים האחד כבר הועלה פה בפורום 1. Intel® Core2 Duo Processor E7300 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 7 Pro לוח GIGABYTE עם צ'יפסט P43 GA-P43-DS3L זיכרונות Geil GX21GB6400DC Twintech3D 9800GT XT OC 512MB קירור CoolerMaster Vga Cooler צורב DVD-RW בחיבור SATA דיסק קשיח Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATAII מארז CoolerMaster Elite - 334 + CM 420W PSU מפרט 2: Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz 3Mb 1066mhz BOX GIGABYTE EP43-DS3L Intel P43 G.SKILL DDR2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 WD 320GB 7200RPM 16MB SATA2 SAMSUNG DVDRW SH-S223F BLACK 22X DUAL LAYER SATA Innovision 9800GT GDDR3 512MB PCI-E COMPUCASE 6A19B Black No PSU TOPOWER TOP-EZ 500W Silent-EZ M…
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
תקציב: 3500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 1000 מתי מתוכננת הרכישה: עד 23/8/15 מהארץ או מחו"ל: (האם אתם מוכנים לייבא את המחשב? אם מחו"ל-איזו ארץ?) בעיקרון מתכנן לקנות בארץ. אני נמצא בניו יורק ובניו ג'רזי בינואר הקרוב ובשיקגו עוד שנה. אני מוכן לייבא את המחשב משם אם ידוע לכם שהמחשבים שם זולים יותר. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: (חנות מועדפת שתרצו לקנות ממנה) אין יד ראשונה\שניה: (לקנות אחד חדש או משומש) חדש זמן אחריות רצוי: (כמה זמן אחריות והאם רצוי אחריות בינלאומית או לא) כמה שיותר זמן אחריות, לא חשוב לי בינלאומי אבל אני לא אתנגד חברת המחשב הניד המועדפת: (חברה מסויימת שתרצו שהמחשב יהיה שלה) לא משנה לי כל עוד ביצועי המחשב ממצים את התקציב מער…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד סוג: IIntel® Pentium Dual Core Processor מהירות המעבד: 2 GHz זכרון מטמון cache: 1 MB סדרה: T2410 BUS SPEED: 533 MHz מסך גודל המסך: 15.4 " רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: Intel GMA X3100 זכרון כרטיס מסך (UP TO): 358 MB מסך: WXGA מסך רחב- WIDE: כלול זכרון נפח: 3072 MB הרכב: (3072MB (1024MB X1 + 2048MB X 1 מהירות: 667 MHz סוג זכרון: DDR 2 כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון: 160 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע כרטיס קול: Toshiba Bass Enhanced Sound System רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מצלמת אינטרנט מובנת: integrated VGA Web Camera for Video over IP תקשורת כרטיס רשת 10/100: כלול מו…
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, סרטים באיכות HD. גודל המסך: הגודל הנחשק הוא 14.1" לא יותר גדול משקל רצוי: עקב ייעוד המחשב ללימודים כמה שפחות יותר טוב זמן סוללה: סוללת 6 תאים במינימום תמיכה ברשת אלחוטית: תמיכה גם ברשת n בנוסף לb, יציאות מיוחדות: HDMI לחיבור למסך LCD חובה וכרטיס זכרון יהיה נחמד בלוטות: חובה גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 7200RPM גודל זיכרון פנימי: 4 גיגה DDR3 צורב DVD: חובה מצלמה מובנת במסך חובה רמקולים שיהיו איכותים אחריות בינלאומית: לא, המחשב ירכש בארץ העדפה לחברה: חברות מוכרות בתחום המחשבים..
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום מחפש אתר לקנות בו מחשב נייד בארה"ב אלה הדרישות: *. מטרת המחשב - עבודה עם תוכנות בתחום ההנדסה כמו matlab,solidworks ודומיהם ובנוסף קצת משחקים/סרטים *. גודל המסך - 15.6" אין צורך במסך מגע או משהו מיוחד *. רזולוצית המסך- FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- עדיך מקלדת מלאה * משקל רצוי- לא קריטי,כמובן שעדיף כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך- גם לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות-HDMI * Bluetooth- אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח-500 גיגה לפחות אם אפשר לצרף SSD עדיף אבל פחות קריטי * כונן אופטי- לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית- לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית- כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה- לא חובה * האם יש לכם העדפה לחב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הציעו לי את המחשב הזה ב 2000 ש"ח, האם כדאי: מעבד amd ryzen 5 3600x לוח אם gigabyte x570 gaming x זכרון 32ram כרטיס מסך radeon rx 580 ויינדוס 11 פרו 2 כונני ssd כל אחד 1 טרה ספק כח corsair vs550 קירור נוזלי למעבד
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד ב7K לפני מע"מ עם התנאים הבאים: מחכה להצעות . -שיהיה מסך גדול ואיכותי שיראו בו מעולה -כרטיס מסך חזק מאוד -WIFI -BT -חברה איכותית כמו DELL או שיהיה VAIO למשל אבל פתוח להצעות.. -שיהיה יחסית מהיר -צורב DVD -לא פחות מ80 ג'יגה -לא פחות מ512 זיכרון -7000 ש"ח לפני מע"מ - אפשר גם יותר אבל העיקר שלא יעבור את ה8000 . תודה.
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מעדיף AMD וכרטיס מסך ATI... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
* מטרות המחשב-משחקים(גיימינג קל עד בינוני),עריכה בפוטושופ,עריכת סרטים בפרמייר וטיפה אפטר אפקטס,צפייה בסרטים וכ''יוב. * גודל המסך- 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך-לעריכה גרפית ומשחקים רצוי גבוהה * משקל רצוי-לא מפריע לי, * האם נדרש זמן סוללה ארוך-לא משלה את עצמי,ברור לי שמחשב איכותי בתקציב שלי יהיה בעל סוללה נמוכה, * Bluetooth * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית-לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית-אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-מערכת הפעלה built in כרגע בהתלבטות בין שני דגמים, האחד- Lenovo IdeaPad Z510 59403266 שהמליצו לי עליו והוא בול לתקציב שלי, השאלה היא האם הוא יספק את הצרכים שלי ממחשב, השני-Lenovo IdeaPad Y510p 59375357 שהוא יותר טוב אבל ג…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז קניתי מחשב חדש ואני רוצה למכור את הישן יש כמה שמעוניינים כבר אבל אני לא סגור לגבי כמה למכור... זהו המפרט: asus p4p 800 gigabyte cpu fan cooler intel pentium 4 3000ghrz samsung 1gb nvidia g-force 7600gs hd wd 80 gb
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות כבדות, הרבה crawlers שרצים במקביל, עיבוד של קבצי מידע בגדלים של מספר ג'יגות עם יותר מדי טאבים פתוחים ברקע. * גודל המסך? 17.3 אינץ' האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע כל כך מה ההבדל, משהו שירגיש כמו מסך רגיל של מחשב (יש לי samsung bw2233 אם זה עוזר איכשהו). * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מניח ש FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת נוחה, לא חובה מוארת אבל זה לא יכול להזיק אם היא באה ככה. * משקל רצוי? לא קריטי, הולך …
-
- 15 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
המחשב הנייד מיועד לעבודה משרדית, כעיקרון לקורס DevOps וכחלק מזה להרים VM של אובונטו כנראה רק עבודה ב-Terminal לא משהו כבד. אני מעוניין במחשב 13.3" קל משקל עד 1KG. מתלבט בין 2 הדגמים הבאים: Lenovo Yoga Slim 7 Carbon 13IAP7 Zenbook S 13 OLED UX5304VA מה כדאי לי?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב חדש כמה זמן צריך להטעין תמחשב ? ואם זה שונה מדגם לדגם או סוללה מסוללה ?? מתחת לרישיון בשימש וונדוס 7 יש את סרגל BING מה זה ?? ולמה בהתקנת מערכת הראשונה הוא מכריח אותי לעשות אליו V ??? אני יכול להסיר את זה אחר כך ?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום חברים בקרוב אני מתחיל את חיי הסטודנטיאלים ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש. הדרישות שלי מהמחשב הם כמובן מעבד כמה שיותר חזק (i7 או i5) וחיי סוללה סבירים.. בנוסף חשוב לי גם כרטיס מסך אבל אני לא מאמין שאני צריך להתפרע שיריץ לי פיפא 15 ואני מבחנתי מסודר (: מרבית העבודה במחשב זה תהיה משרדית רק מדי פעם אני מניח שיצא לי לראות בו סרטונים או לשחק בפיפא... תודה רבה(: * מטרות המחשב- עבודה משרדית , משחקים לא כבדים במיוחד (fifa15) * מסך- עד 15,6" - מסך מגע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת עם numpad רצוי אבל לא חובה * משקל רצוי - עד 2,5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי כמה שיותר ארוך כי אני בכל זאת הולך להיות סטודנט ו90% מהעבודה על גבי המחשב תהיה משרדית! * האם יש צורך בי…
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה ואני צריך מפרט למחשב למטרות גיימינג שיעלה עד 10 אלף שקל. אם תוכלו להכין 2 מפרטים, אחד עם מסך ואחד בלי זה יהיה מעולה(כי יש לי מסך XJ700T של חברת MAG, ומישהו אמר שאם אני אקנה מחשב טוב הוא לא יוכל לנצל אותו במלואו) ובלי מקלדת, עכבר ורמקולים.
-
- 45 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה.. אני מחפש מפרט טוב ושקט למשחקים במחיר של 5K .. ללא ציוד היקפי .. אני מתכוון גם לקנות מסך LCD לחדר 32" ולחבר אותו למחשב לצורך צפייה בHD ומשחקים .. ה8800GT יכול להציג על רזולוציה כזאת או שצריך לקחת את הGTS ? לא מתוכנן OC .. לפחות לא כרגע.. אנחנו מתכננים לעשות רשת אלחוטית .. אז צריך גם כרטיס רשת אלחוטי .. ורציתי הסבר קצר על HTPC .. מהם היתרונות והאם כדאי לשלב את זה במחשב הזה ? תודה מראש למי שיעזור
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני משחק באפשרות של לשדרג את המחשב הקיים שלי. ועלה לי רעיון, שבמקום ללכת על הדרך הרגילה והמשעממת עם מארז מידי שתופס לי את כל המקום מתחת לשולחן וסתם גדול ללא צורך, אני אקנה מארז SFF, כמו ה- NSK1380, אשים בו לוח mATX, ויאללה בלאגן. שימו לב שאני מתכנן לשים של 640GB HD, וכרטיס קול ASUS D1 ועכשיו השאלה היא מה לגבי מעבד וכרטיס מסך? אני מעוניין בעקרון E7300 עם 9800GT (ללא OC), אך השאלה היא האם לא יווצרו פה בעיות התחחמות? מה דעתכם? 1. מה התקציב? בערך 3000 ש"ח. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים (אבל לא חובה ברזולוציה הכי גבוהה, אין לי בעיה להוריד רזולוציה ו/או רמת פירוט), אופיס, תכנות, סרטים.. השטויות הרגילות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ס…
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש בקרוב והשאלה שלי היא אם כדאי לעשות אוברקלוק? המחשב מיועד לגיימינג וישמש אותי בעיקר במשחקים כבדים,סרטי HD וכו...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-