עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני מחפש המלצה על מחשב נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח. המחשב עצמו יחליף את המחשב השולחני שלי,לכן אני רוצה מחשב חזק שיעמוד במשחקים,סרטים ואינטרנט ללא בעיה. אין בעיה של משקל,הייתי מעדיף מסך גדול. תודה.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  2. Started by Ic3 CuB3,

טוב אז ככה, חבר צריך מחשב נייד במחיר של עד 6K. המחשב הוא לשימושים ביתיים רגילים. כמובן שעדיף 1 ג'יגה ראם בשביל וויסטה. מעבד CORE DUO. צורב DVD. כרטיס מסך לא מובנה (אם אפשר). מסך טוב. חברה טובה. אחריות ארוכה. תודה רבה !!! :xyxthumbs: :yelclap: :hi: :-* :-*

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by ori-silver,

אני מחפש המלצות על מחשב נייד בסכום גג של 6 K,המחשב הוא לאוניברסיטה אז חשוב שלא ישקול טון.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  4. אני צריך מחשב נייד ללימודים, זה בערך התקציב. הדרישות שלי ממנו זה מעבד נורמלי (1.7 לפחות) זיכרון 512 מגה הארד דיסק לפחות 40 גיגה, מחברה אמינה עם אחריות טובה. לא חשוב כרטיס מסך לא חשוב יופי. אה ולא צריך תעכבר הזה שעובד על מגע אצבע הוא סתם מייקר תעסק יותר מדי. מה אתם מציעים ? תודה !

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  5. מחשב נייד עדיף 14 - 12 אינץ , אני סוכן שטח עיקר עבודת המחשב היא אווטלוק, אקסל, וורד , פוואר פוינט , והוא נמצא עלי בתוך התיק רב היום פיזית לכן הדברים החשובים ביותר הם המשקל והגודל ? אחר כך ביצועים ןאחר כך אחריות . אני לא מתעסק בכלל עם גרפיקה או משחקים מקסימום מצגות פה ושם. לגביי המחיר עם בהבדל של 1000ש"חל יש הדל תהומי בין טכנולוגיות אז אני גם אפשרי אני שמעתי שLG שווים מבחינת אחריות וטכנולוגיה אבל הם קצת יקרים חשוב לי היחס מחיר תמורה . תודה רבה ויקטור www.nadlanos.co.il

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by Asusman,

צריך מחשב נייד עד 6200 ש"ח בבקשה

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  7. Started by The-Crush,

שלום אני מחפש מחשב נייד שיהיה גם קל וגם כן למשחקים וגם למוסיקה אני בינתיים מצאתי את זה http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3412&catcode=425 אבל כמו כן מצאתי את זה שזה יותר טוב ממנו אבל הוא מעט כבד http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3164&catcode=166 אנא עזרו לי למצוא משהו טוב או שתמליצו לי על אחד מאלה כמו כן יש אפשרות לחרוג מעט מהתקציב בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  8. Started by yan,

אני מחפש מחשב נייד חזק בשביל להפעיל בו תוכנות כמו פוטושופ וכו' במחיר של עד 6 אלף אפשר לחרוג במאה מאתיים שקל..

9. Started by hitman47,

קודם כל שאלה איך הנידים האלה ? שווה לקנות אחד מהם ? http://img526.imageshack.us/img526/4861/scanbv8.jpg אם אתם לא רואים תשמרו תתמונה ותגדילו .. אממ .. אם לא טובים תביאו מחשב נייד נחמד שיסחוב משחקים כמו GTA וזה

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  10. מחשב עד 6K כמו בכותרת חשוב מאוד מסך קטן מ15" והרבה מקום אחסון (לפחות 100GB) חוץ מיזה כמה שיותר טוב 802.11- כמובן ועדיף CORE 2 עשיתי חיפושים בפורום אבל לא מצאתי משו מתאים לי תודה מראש....

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  11. Started by Zentai,

חשוב שיהיה שקט יחסית שיריץ אייבלטון חלק משהו אמין שיחזיק כמה שנים טובות. אפשרות חריגה של כמה מאות שקלים אם צריך תודה רבה!

12. שלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם בנושא מפרט למחשב נייד. המחשב עומד להיות מחשב עיקרי לעבודת משרד רבות (אופיס, גרפיקה קלה וכ'ו..) וכמו כן בעל יכולת מולטימדיה (קולנוע ביתי משהו) מחיר: עד 7,000 ש"ח. תכונות חשובות (מבחינתי לפחות)- - מעבד חזק וחדש - זיכרון 8 ג'יגה - SSD ככונן קשיח - יצאות USB 3.0 (2 לפחות) - יציאת HDMI - יציאת VGA - מסך לא מבריק - גודל ומשקל : 13'' - 15.6'' (כמובן שאשמח ל 14'' עם משקל נמוך) - סוללה חזקה - וכמובן כל המרבה הרי זה משובח.... אשמח לעזרה בעיניין. תודה מראש, דניאל.

13. Started by Rule The Pc,

אהלן אבא שלי צריך לעבודה מחשב נייד חזק..... עד 7500 שקל.... דרישות: סנטורינו 1.5GHZ הארדיסק לפחות 40 אבל גם 40 זה טוב כרטיס רשת WIFI שן כחולה צורב כרטיס מסך משו כמו 9800P כי הוא הולך להשתמש בתוכנות ענקיות כי זה אתר בנייה רצוי חריץ זכרון לSD אבל זה אפשר לוותר אם לא תמצאו אינפרא חשוב USB2.0 פיירוויר תודה.....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני רוצה לקנות מחשב נייד בסביבות ה700$ בחנות כלשהיא באורלנדו... הנייד צריך לשמש אותי רק לצורכי גלישה באינטרנט ועבודה משרדית... עדיף על דגם אמין ובטוח, עם מסך כמה שיותר גדול במשקל כמה שיותר נמוך. אשמח לקבל דגמים. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  15. שלום חברים,מקווה שתוכלו לעזור. כמו שצויין בכותרת אני צריך מחשב רב תכליתי.תחליף נייח(שיהיה לי בבית של החברה). לפיתוח/משחקים הדרישות שלי הן מקלדת מוארת, מסך 15.6 I7 ו רזולוציה של FHD (1920X1080) אין דרישות מיוחדות מכרטיס המסך. העין שלי שמה לב כבר כמה זמן ל: http://www.notebookclub.co.il/products/studio_precision_alienware/dell-xps15-2760qm.htm הוא יקר למדי. אבל יש בו הכל כלומר ניתן ככל הנראה לוותר על רמקולים מקלדת ומסך. האם למישהו יש סייגים ממנו? או המלצות היכן ניתן להשיג אותו ביותר זול? המלצה לדגם אחר? אשמח להערות והארות.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by raz002,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד לעבודה משרדית בעיקר חשוב לי שהוא יהיה במשק יחסית קל עם מקלדת ועכבר נוחים . ראיתי כמה מפרטים באייבורי : http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=7 חשבתי על זה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=32&CatCode=7 מה אתם אומרים? המעבד שלו מספיק חזק ? אם יש לכם המלצות למחשבים אחרים אני אשמח . בתודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by itay3ezvenum,

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: איבורי אבל לא חייב אם יש מחשב כמובן יותר חזק למשל אם אותו מחיר במקום אחר או מחב יותר טוב וזול בחנות אחרת מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: חודש חודשיים תקציב:7000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: בלי חריגה יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: שנה לפחות חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה מועדפת: WIN 7 גודל כונן קשיח מועדף: GB500 ומעלה משקל הנייד המועדף: לא חשוב גודל הצג:15.6 ומעלה עדיפות ליותר זמן סוללה רצוי: לא חשוב צבע המחשב הרצוי: לא חשוב אפשרויות נוספות במחשב: מטרת המחשב למולטימדיה למשחקים של היום בהגדרות והגרפיקה הגבוהות ביותר שיעבוד בצורה מהירה חלקה בלי תקיעות בנ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by cheese_lover,

אני מחפש מחשב נייד לסטודנט לצורך עבודה על vs וכתיבה, תקציב עד 5000 לא יותר חשוב לי שיהיה 2 גיגה זיכרון וגם מצלמה אם אפשר.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Gohan,

המחשב הביתי שלי כבד (מארז + מסך 55קילו) ואני הולך למסיבות רשת אז החלטתי לקנות מחשב נייד יש לי 7000שקל והמחשב היחיד שראיתי שמשתלם ביחס עלות הוא ה ZEUS P4245GRPX מ ksp המעבד הוא 2.4ghz והכרטיס מסך r9000 השאלה היא , לקחת די וי די + צורב או 512mb ddr (הוא מגיע עם 256 ) תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by XpR,

* מטרות המחשב? לעבודה, משחקים * גודל המסך? 15.6-14 * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD עד 512GB * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? שהמחשב יריץ משחקים חדשים(fallout / the wicher 3) לא חייב להיות על הגדרות מקסימליות.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  21. Started by niv_easy,

אז ככה, אני אשמח להמצלה למחשב נייד. אני חושב שבמחיר הזה אפשר לדאוג שהוא יהיה טוב להכל ובגלל זה אני לא אומר שהוא לגיימינג או לעבודת משרד, תכל'ס הוא אמור לשמש להכל, לימודים (אוניברסיטה בעיקר עבודה שותפת) גם תוכנות גרפיות למיניהן(autocad וכאלה אבל זה ממש לא העיקר) וגם למשחקים (אבל בקטנה). חשוב לי מהירות שקלתי מאוד את ה-I7, וחשבתי על LENOVO T510, אבל קראתי שהביצועים של הכרטיס מסך שלו לא טובים וגם ראיתי מחשבים של TOSHIBA עם מפרטים מרשימים יותר במחירים נמוכים יותר, אז למה IBM כאלה יקרים? קיצור אני אשמח להמצלה למחשב איכותי.

22. Started by strifer,

ראיתי כאן שהרבה ממליצים על ה ACER 5672WLMi אבל לפי דעתי הוא יקר מדי לעומת זאת ראיתי את ה Inspiron 6400 של DELL שהם מספקים אחריות ל3 שנים שזה יתרון מובהק השאלה על איזה מהם אתם ממליצים כמו שאמרתי בכותרת המחשב הנייד לצורך עבודה ומכיוון שאני הרבה בנסיעות אז גם לצורך בידור אישי(משחקים סרטים וכדומה) מודה על העזרה בראש ואל תצלבו אותי אם אני לא עומד בחוקים נ.ב. האם בשני הדגמים הכרטיס מסך מגיע עם S-Video ? שוב תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. לא אכפת לי העיצוב, שיהיה קל (2.5 ק"ג בשאיפה בגג), וחזק, עם אחריות בינ"ל ותמורה איכותית לכסף. זמן סוללה ארוך חשוב, קישוריות מלאה (לא שיש מחשב בלי - BT, WIFI) כונן קשיח לפחות 160GB, צורב DVD. אגב - משתלם יותר לקנות בארה"ב מאשר אצלנו מבחינת אחריות/תמיכה וכו'? עברית הרי תמיד אפשר להדביק/לחרוט. אני נגד ויסטה, אז שתהיה שמורה האופציה לעשות downgrade לXP... תודה!

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by Shasoosh,

המחשב מיועד לגרפיקה 2D \ פוטושופ וכו' חשוב שהוא יהיה יפה חיצונית איכותי וכמובן עם רכיבים ביחס למחיר. המשקל פחות משחק תפקיד ושאלה: http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1520-8600-120.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1520+160GB.htm שני המחשבים הנ"ל ניראים לי אותו דבר חוץ מהכרטיס מסך, האם הדבר מצדיק הפרש של 4000 שקל?? * היום ראיתי בערוץ הקניות מחשב נייד ב 5700 ש"ח עם המעבד המתקדם של אינטל. CELERON . איזה חוצפה יש לאנשים.... בכל אופן, תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  25. Started by hwMiller,

שלום לפורום, אני צריך מחשב לעבודה, לפיתוח. אני מאוד רוצה HD SSD. Docking station - יתרון. המליצו לי על http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12405 אני קצת חושש כשאני משווה אותו ל http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12304 שנראה הרבה יותר חזק. אשמח להמלצות מהפורום המכובד. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.