עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by DTW,

היי לכולם. מחפש מחשב נייד עד 4500 שקל (ללא חריגה נוספת) , ליום יום, ללימודים עם עבודה של תוכנות בסיסיות(אקסל,וורד וכדומה) ולצפייה בסרטים. עדיפות למחשב עם מסך מגע ומתקפל ( אם אין משהו טוב במחיר עם שתי התכונות, אשמח לשמוע המלצות רק על מסך מגע), וכמובן עדיפות לסוללה כמה שיותר חזקה. תודה ואחלה סופ"ש.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  2. Started by msean,

מטרות המחשב: לימודים, כנראה אלמד ניהול מערכות מידע, אשמח שיריץ גם מעט משחקים אולי 940gt או r7 שיריצו cod וכו גודל המסך: 14 אינץ ללא מגע מט רזולוציית המסך: fhd לפחות דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין משקל רצוי: באזור ה2 קילו ומטה האם נדרש זמן סוללה ארוך: סביר ומעלה האם יש צורך ביציאות מיוחדות: hdmi Bluetooth: לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: ssd 256 כונן אופטי: מוכן לוותר האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL שמת…

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  3. Started by FPSbanana,

מחפש מחשב נייד של lenovo או HP עם C2D T5500 זיכרון 512MB S-VIDEO WI-FI RJ-45 Bluetooth Windows XP מקורי intel Graphic 950 upto 128MB

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  4. Started by orlupo,

שלום, מחפש מחשב נייד עד 4K. המחשב הולך להיות לשימוש כללי במקום מחשב רגיל, מטעמי מקום. עדיפות לללא מערכת הפעלה וחובה 4GB זיכרון. הרדיסק לפחות 320GB. תודה.

5. Started by jonathanh,

שלום, אבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד שאמור לשמש סטודנטית באוניברסיטה, אבל בעיקר כתחליף למחשב בייתי. תודה יונתן. * מטרות המחשב: אופיס, SPSS, קצת סרטים וגלישה ביתית. * גודל המסך: 13.3-14 * רזולוציית המסך אין לי מושג. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט אין, אבל חשוב שתהיה מקלדת שנוח לעבוד איתה. * משקל רצוי בסביבות 2 ק"ג. עדיף פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)\ חשוב לי שיהיה בו כונן SSD ככה שיעלה מהר ממצב SLEEP * כונן אופטי? אין לי מושג * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב. רצוי. * האם יש…

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  6. Started by Ic3 CuB3,

אבא שלי רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה בעיקר לגלישה ולאופיס. שום תוכנות מיוחדות, ולא שיא הביצועים. צריך שהוא יעבוד מהר, יהיה של חברה טובה, כמה שיותר קל ושיהיה לו כרטיס רשת אלחוטי. אני יודע שהתקציב בעייתי, אחרי שלי קונים מחשב ב6.5K אין מצב לחריגות תקציב. מה אתם אומרים על זה: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1106&scat=320&tcat=20 ***אם ממש אין מחשבים טובים לתקציב הזה אז אפשר לחרוג*** תודה !!

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  7. Started by KF,

היי , מחפש מחשב נייד לאחותי למטרת לימודים , אין דרישות מיוחדות מבחינת תוכנות כבדות. השימושים יהיו בעיקר ללימודים , גלישה וכד'. דרישות מהמחשב : מסך מט 13-14 לפחות. קל משקל סוללה בינונית זיכרון לפחות 8GB מעבד I5 מערכת הפעלה מובנית 256 SSD בודדים לדעתי יספיקו. תקציב 3-4K אם כי לא חייב לנצל את כל התקציב! תודה לכם

8. Started by Noam S.,

שלום, אני צריך עזרה במחשב נייד במחיר של עד 4,000, עם חריגה קטנה לשימוש לימודים וגיימינג בינוני. רוצה שיהיה שם: i5/i7 דור 7/8 כמה שיותר SSD (אם אין ssd אבל עומד בדרישות אשמח גם אם תשלחו) לפחות 8GB RAM כרטיס מסך שהוא לא אינטל (mx150 ודומיו יספיק) מסך מגע העדפות: כמה שיותר סוללה כמה שיותר קל אני יודע שהדרישות שלי גבוהות אבל אשמח להצעות אם תמצאו. כדאי לקנות בחו"ל בבלאק פריידי? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by tal1993,

* מטרות המחשב? בעיקר תכנות (eclipse, linux וכו') ושימוש ב-VMים. (עד 2 מכונות במקביל). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 אינץ'. מסך מאט. * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הייתי רוצה שהמחשב ישרוד יותר מ-3-4 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין. * Bluetooth? לא רלוונטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 1TB HDD * כונן אופטי? אם אפשר, לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך…

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  10. Started by dyn,

שלום, אני צריך מחשב נייד עד 4000 ש"ח (אפשר לחרוג), הייעוד שלו הוא למטרת לימודים, אופיס וכדומה, כמובן חשוב לי שיהיה חזק ביחס למחיר שלו. הבנתי של- DELL יש מחשבים טובים, משהו אולי יכול להמליץ לי על דגם מסויים? או בכלל על מחשב נייד שיתאים לצרכיי תודה ענקית מראש

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by Classify,

המחשב הוא למטרות לימודים כך שלא צריך להיות משהו מפציץ. זמן סוללה חשוב. בעקרון המפרט של Fujitsu Siemens Lifebook AH530-4 מספיק, הבעיה היחידה זה אחריות לשנה (רוצה 3) וסוללה חלשה. להרחיב אחריות עולה כ-500 שקל ובגלל זה אני מגיע למחשבים של דל. DELL Studio 1558 - יקר DELL Inspiron n5010 DELL Vostro 3500 את 2 האחרונים אפשר לדחוס בתקציב אבל אני לא יודע איך הם מבחינת סוללה (כמה זמן תספיק 6 תאים וכמה 9). או אולי יש דגמים יותר מומלצים? עריכה: הבנתי שעל הווסטרו אפשר לעשות חביתה אחרי כמה שעות עבודה (אז אם זה באמת כך זה פוסל אותו).

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by MasterGal,

שלום לכל חבריי הפורום, הייתי מעוניין לרכוש מחשב נייד שכל שימושו זה אינטרנט ICQ וקצת מסנג'ר, לא כרטיס מסך חזק מידיי לא מעבד הכי חדיש, משהו שיתן לי לגלוש בכיף בלי יותר מידיי תוספות, אשמח אם תעזרו לי, תודה מראש, גל.

13. Started by r0ckY,

שלום, אני מחפש נייד בעיקר לעבודה משרדית, אופיס, אינטרנט ותוכנות שרטוט קלות (EWB וכו'..) כמו כן, מידי פעם שאוכל להריץ סרטים באיכות גבוהה ומשחקי תפקידים כמו WARHAMMER ONLINE. שאלה שנייה שלי, התעניינתי במחשב MSI EX620, השאלה שלי האם הוא יכול להחזיק שלוש שעות עם הסוללת 6 תאים שלו בעבודה? תודה.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  14. היי מחפש המלצה לנייד עד 4000 שקלים שמיועד בעיקר למטרות של אינטרנט, אופיס ותכנות. זיכרון רצוי שיהיה 4 ג'יגה ו HD במהירות 7200 (גודל לא חשוב). הגודל שיהיה בין 13 ל 15 אינץ', לא קריטי איזה מהם. תודה

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  15. אז ככה בגלל שאני יודע שמחשב נייד בד"כ ממש לא בנויי למשחקים הייתי רוצה לדעת אם יש מחשב בסכום הזה שיסחוב לי משחקים כמו GTAIV+-. אני יודע שאין דבר כזה לבנות מפרטים של מחשב נייד וכל זה אז אם יש אפשרות לקנות מחשב מסויים ולשדרג לו משהו זה יהיה גם בסדר גמור. מקווה שזה לא בקשה מפגרת מידי בשבילכם, תודה חבר'ה.

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  16. * מטרות המחשב? לדוגמה:משחקים בסגנון Flight Simulator, צפיה בסרטים אונליין, אינטרנט וחיבור לטלויזיה * גודל המסך? 15.6 אם יש אפשרות אז 17 *האם חשוב מסך מבריק או מאט? מבריק. * רזולוציית המסך? אין לי מושג מה צריך להיות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad לא חובה * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין חשיבות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 750 (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא ת…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. לחברי הפורם שלום אני מחפש מחשב לידידה בתקציב של עד 4K היא נרשמת ללימודי עיצוב גרפי ומשתמשת ב CS3 ואולי CS4 בעתיד הדרישות הן: 1. מסך טוב בעל פנאל איכותי 2. מעבד חזק והרבה זיכרון 3. הארד דיסק מ 80G דרישה נוספת היא כרטיס מסך סביר. אני אמרתי לה שCS3 ו CS4 אינם תומכים בהאצה גרפית של כ. מסך האם אני טועה? אופציה נוספת שחשבתי עליה היא מחשב תקציבי סביר + מסך טוב שיהייה הרבה יותר שימושי לעריכת תמונות... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  18. אני רוצה להשיג מחשב מהיר עד 4K עם מעבד מהיר (שיהיה לפחות 2400Mhz תדר בסיס) וזכרון RAM של לפחות 8GB עדיף מסוג חדש. עובד עם בלוטות' ועם WI-FI מכל הסוגים הנפוצים (n g b) ויתרון לכמה מהירים ועתידיים, ומסך בין 14 ל15 אינץ'. רצוי שישקול פחות מ1.6 קילו. אחסון לפחות 128GB SSD. לא חובה גרפיקה טובה (לא גיימר) ומסך 1920x1080 לפחות. המחשב נועד להתחרות ב HP Pavilion 14-al112nj Z3E68EA . עדיף שיהיה מתקפל אבל לא מתפרק. אם הוא לא מתקפל אז גם לא צריך מסך מגע. לפחות 10 שעות עבודה לפני שהסוללה מתרוקנת. שלא יתחממם (מאוד חשוב) תודה רבה לכולם ולעוזרים בפרט. עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמעט כולו ב) במידת הצורך - עד כמה נ…

19. Started by shlomibandit,

בבקשה תביאו לי הצעה למחשב נייד לעבודה משרדית עד 5 אלף שקל.. תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  20. Started by Judas Iscariot,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית שוטפת(אופיס) ועריכה גרפית ומידול קל(פוטושופ, autocad, sketch-up וכד') * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? אין העדפה(כמובן שעדיף פחות מאשר יותר, אך המשקל אינו מרכיב קריטי) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא נחוץ, יכול להיות נחמד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? SSD קטן בתוספת לHD רגיל יכול להיות טוב, אבל ממש לא נחוץ. HD 5400\7200 - מינימום 350GB * כונן CD/DVD? צורב? כונן D…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by R.E.A,

אח שלי הולך עוד מעט לאוניברסיטה, והולכים לקנות לו מחשב נייד. התקציב הוא עד 5,500 ש"ח, אבל עדיף כמה שפחות. בינתיים ראיתי מחירים די טובים במחירות קבוצותית, אבל מחירים עוד יותר נמוכים על מחשבים מחודשים (מחשבים משומשים שהוחזרו לחנות ותוקנו - עם אחריות בין 3 ל 6 חודשים), מ 2000-5000 ש"ח. מה אתם חושבים שעדיף לקנות? ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by topy11,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 קנייה באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדי מיועד לסטודנטית להוראה לעכשיו וגם לאחר התואר היא כבר בסוף 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?אשמח להצעה בין 14-16 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/א…

23. Started by hitman47,

שיסחוב משחקים וזה .. כמו GTA וכאלה ..

24. Started by avner_100,

היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד עד 5.5 אלף שקל. יש לי כמה דרישות: 1. שלכרטיס המסך תיהיה יציאה של HDMI ויריץ סרטי HD 1080 ללא תקיעות. 2. 2 גיגה זיכרון. 3. מינימום hd 160GB. 4. לפחות 3 כניסות USB. 5. עדיף שהמסך יהיה 15.4 או 15 אינץ. 6. אם יש דגמים עם ביטוח בין לאומי מחול אז אפשר להוסיף גם אותם.. (ד"א אם אתם יודעים מחרים בסקוטלנד זה יעזור..) 7. רצוי שהכרטיס מסך יחזיק גם משחקים אבל לא חובה.. תודה על ההצעות ולעוזרים...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. * מטרות המחשב? : תכנות , צפיה בסרטים, MATLAB, הרצת תוכנות סימולציה, עריכת סרטים וכו' שיהיה מהיר וחזק.. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? קל , לכל היותר 1.8 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 6 שעות (אפשר להתפשר במידת הצורף גם על 5+) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב ? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS או DELL (אפשר גם חברות אחרות עם אחריות של 3 שנים) חובה: I5 מהסדרה IVY BRIDGE, מסך מט. …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.