ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,327 דיונים בפורום זה
-
הי, רציתי לדעת אם יש דברים כאלה ? כלומר כרטיס מסך נייד שמתחבר נגיד בUSB או משהו אחר...והאם כוננים קשיחים ניידים יעבדו טוב עם ניידים באותה מידה ? תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 465 1 465 זכרונות DDR II 1066Mhz Price Units Total 2x2GB Corsair Dominator TwinX CL5 650 1 650 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II 570 1 570 מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Price Units Total Freezer 7 Pro (LGA775) 115 1 115 מארזים CoolerMaster Price Units Total CM 690 Black (No PSU) 335 1 335 ספקי כוח Thermaltake Price Units Total ToughPower W0116 750W PFC (24pin) 670 1 670 עכברים Logitech Price Units Total RX1000 Laser Mouse 95 1 95 רמקולים Price Units Total X-Mini Mono High Quality Capsule Speaker 95 …
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום , אני צריך מפרט מחשב למשחקים עד 2000 ש"ח , בלי מסך , בלי ציוד הקפי. מהחנות TMS , לא מתוכנן OC. תודה.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
קניתי מחשב , ואני מעוניין לשמוע את הדעה שלכם , והאם הוא יריץ לי משחקים ברמה טובה מעבד - intel i7 920 לוח אם - MSI Platinum X58 זכרונות - 1066 4GB GEIL דיסק קשיח - 640GB SATA2 כרטיס מסך - Gigabyte GF9800GTX 1G ספק - Spire 550W ידוע לי שיש מוצרים יותר טובים. אבל האם המפרט הזה מספיק טוב כדי להריץ משחקים רמה טובה? אשמח לשמוע מה אתם חושבים
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט גיימינג שלא יהיה חלש ממה שיש אצלי כרגע..(מפרט בצד) רצוי שיהיה יותר חזק רצוי שיהיה יותר שקט ורצוי יפה(רשום לפי סדר עדיפיות, יופי לא גורם רציני במפרט) מתוכנן OC רצוי מארז Full Tower רצוי שיצא כמה שיותר זול אלה אם כן התוספת כסף מוצדקת רצוי שיהיה עם כרטיס מסך 295GTX ישומש על מסך 24' בבקשה אל תציעו כרטיסיי מסך חלשים יותר.. דגש על מפרט לא חלש משלי כרגע נ.ב בכמה אתם חושבים שאני יכול למכור את מה שיש אצלי כרגע?עם אחריות לעוד שנה
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
* לא לקחתי צורב וכרטיס מסך כי יש לי .... *למה המעבד Q6600 BOX עולה יקר יותר מ TRAY+Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ד"א הקירור הזה יספיק למעבד (Arctic-Cooling Freezer 7 Pro) * אני יודע שהלוח לא משו.. פשוט אני חייב לוח אם עם כרטיס מסך מובנה וזה הנורמאלי שמצאתי במחיר סביר אם מישהו יודע על לוח אם טוב יותר (עם 4 מקומות לזיכרון) שמתאים למפרט שיגיד לי ..(עד 460) *הזכרוונות בסדר? יפעלו על מערכות הפעלה כמו : ויסטה , WIN7 ... ? אני קונה את המחשב ב SKYPC הנה המפרט מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤899 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-S2H ¤458 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39500 כונן קשיח Hitachi Deskstar 500GB SATA2 1…
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2436&CatCode=315 ל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2557&CatCode=315 האם יש הבדל גדול ביניהם האם המעבד משמעותית יותר חזק מהדגם הזול?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט למחשב שישמש לגלישה באינטרנט, ללא משחקים (אין צורך בכרטיס מסך שאיננו OnBoard). התקציב הוא עד 2000 ש"ח (עדיף פחות במידת האפשר), כולל ציוד היקפי (מקלדת ועכבר - רצוי אלחוטי, אין צורך במסך ורמקולים). ובבקשה שהמחשב יהיה שקט. רצוי מחנות אמינה באזור המרכז. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למפרט מחשב+מסך 19(רמקולים מובנים) עד 3500 שח כולל הרכבה. במחשב הוא לשימושים כלליים אופיס אינטרנט ומשחקים קלים שמוצאים באינטרנט. כולל ציוד הקפי בלי רמקולים ואם זו לא בקשה מוגזמת אז שהוא יורכב באתר של נועה מחשבים http://www.noacomp.co.il/smartconfigurator.aspx. תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם. צריך מחשב חזק לחישובים כבדים - לא גרפיקה. חשבתי על מעבד ארבע ליבות 9400 כרטיס מסך לא כל כך חשוב, אך יציאת DVI הכרחית. רעיונות, הצעות? איזה לוח אם יתאים? תודה, 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 - אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. סטנדרטי: מקלדת + עכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי נדרש כרטיס קול בסיסי וכרט…
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם כונן הדיוידי במחשב הנייד שלי לא מתפקד : לא מצליח לקרוא שום דיסק , ובטח שלא לצרוב מחיפוש על הבעיה שלי בגוגל נודע לי שהבעיה הזו לא מיוחדת רק אצלי אלא קיימת אצל המון אנשים שבנייד שלהם יש להם את הצורב הנ"ל הבעיה היא , שבניגוד לשאר החברות שבמחשביהן יש את הצורב הזה (דל , טושיבה) שהוציאו עדכון קושחה ופתרו את הבעיה אסוס לא הוציאה עדכון כזה. באותם פורומים ראיתי שניתן לעשות פעולה שנקראת קרוס פלאשינג עם העדכון של דל למשל על הצורב שבמחשב שלי וזה לא יוצר שום בעיה מכיוון שמדובר באותו הצורב בדיוק אשמח אם מישהו יעזור לי לבצע את הפעולה הזאת (קצת בעסה לפטופ חדש בלי כונן אופטי , בטח כשאי אפשר לתקן אותו) תודה מראש לכל מי שיעזור לי משה
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יודע אם המחשב הנ"ל עונה על הדרישות הבאות?: # Some GPU-accelerated features require graphics support for Shader Model 3.0 and OpenGL 2.0 # Some features in Adobe® Bridge rely on a DirectX 9capable graphics card with at least 64MB of VRAM תודה.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
התבקשתי לברר כמה אפשר לבקש על מחשב יד 2 מעבד: AMD 2200 לוח: אני לא יודע בדיוק אבל יש עליו 2 סלוטים זיכרון DDR זיכרון: 512 (2 סלוטים תפוסים של 256) צורב: dvd lg מותקן עליו XP כמה אפשר לבקש/לקבל עליו? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הייתי שמח לדעת מה דעתכם על 2 הניידים הבאים: GIGABYTE W566N http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ProductID=2504 לבין HP Pavilion dv5-1179 GIGABYTE נותן כמעט את אותו המפרט כמו הHP.. רציתי לשאול מה דעתכם? ואם יש הצעות לניידים אחרים באותה רמה אני אשמח לשמוע! עריכה: מחפש מחשב נייד בעיקר לכתיבת מוסיקה.. עד 6 אלף שקל. עובד בעיקר עם Cubase, צריך שהיו כמה שיותר חיבורי USB למחשב נייד. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, אלה התשובות שלי לשאלות: 1. מה התקציב? כ- 5-5.5K 2. מטרות המחשב? משחקים, סרטים, אינטרנט, OFFICE 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חשוב השקט אבל לא צריך להיות מאוד שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב אבל לא מאוד 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. 1680X1020 משחקים כולל the Witcher, Supreme Commander, Red Alert …
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שיהיה 1TB כרטיס מסך - 1GB ראם כולל ציוד הקפי - מסך עכבר ומקלדת . פאד .
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
בניתי מפרט למשחקים כבדים: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz E7300 45nm : " SLAPB" - BOX ₪600 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ₪474 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce 9800GT 512MB GDDR3 - RETAIL ₪657 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ₪320 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪127 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK ₪289 מארז: ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATS PSU ₪466 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪75 מחיר סופי: ₪3008 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il איך הוא? הספק יחזיק?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מהי הקונפיגורציה המינימלית הנדרשת (שקולי תקציב), לגלישה בקצב 1.5M , כך שהורדת קבצים תהיה בקצב סביר , כלומר : קצב ההורדה יוכתב בעיקר ע"י הספק (1.5M ) ולא המחשב. תודה - בני.
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אוקי הדרישות קצת מיוחדות גודל- 14.1 קליל, או 13.3 , עדיף 13 אם זה לא פוגע בפונקציונלית\מחיר\תכונות אחרות בצורה דרסטית. מפרט- אין צורך במשו מיוחד, שיהיה מעבד מהסדרה האחרונה והשאר סטנדרטי. לא ירוצו משחקים בכלל או סרטים בכמויוצ משקל- שלא יהיה כבד, יטייל הרבה בתיק מראה- שיהיה יפה חשוב D: מחשבים של LENOVO נפסלים על הנראה הריבועי שלהם, פשוט חייב שיהיה יפה (מעוגל), אם אפשר בצבע כשלהו חוץ משחור. (אם יוצא שיש משהו ממש עדיף אז אפשר לחשוב על לוותר על העיצוב) זמן סוללה- חשוב, אבל לא קריטי, רוב הזמן ימצא בהישג יד ליד שקע מחיר- בעקרון לא קבוע, תציעו בסביבת 6-8 תודה נ.ב. חשבתי על הDELLים למינהם, הXPS1330, הE6400 וE4300 . מה ההבדל בתכלס במשקלים בין הXPS וE6400 ? אבל ראיתי גם…
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
1 . קיבלתי מחשב : FUJISIEMENS , סדרת - AMILO D , דגם- CY23 (זהה ל-6500 ). נתונים : - INTEL PENTIUM 3 , מהירות - 994M . - HD פנוי - 23.4G . RAM - 440M . - מערכת : WIN XP 2002 . השאלה : עד איזה מהירות מקס. ניתן לגלוש איתו ?. 2. מהי הקונפיגורציה המינימלית הנדרשת (שקולי תקציב), לגלישה בקצב 1.5M?. תודה - בני.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם ! בשעה טובה החלטתי לרכוש מחשב נייד, בגדול המחשב אמור לשמש אותי לאינטרנט ואולי קצת משחקים קלים (אני משחק ב XBOX רוב הזמן), מה שעוד חשוב לי שהוא יוכל לשמש אותי בעוד כשנתיים כאשר אתחיל ללמוד. התקציב שלי הוא בגדול 4.5K - 4K , ראיתי והמליצו לי על כמה וכמה דגמים לבסוף הגעתי ל 2 \ 3 הסופיים : DELL Inspiron 1525 http://www.notebookclub.co.il:80/prod-inspiron-1525-t8100.htm מחירו 4290 ש"ח HP Pavilion DV5 - 1120 או HP Pavilion DV6 - 1020 Full Keybord http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 מחירם 4590 ש"ח - 4390 ש"ח (המחיר יהיה נמוך מעט בגלל שאני מתכוון לשלם במזומן) אני אישית הלכתי כבר לכיוון ה HP , הנתונים שלו חוץ מהמעבד טובים יותר , חבר טוב שלי שמבין אמר שעדיף ה D…
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר לא מעודכן בשיט על טכנולוגיות ולכן אני נאלץ לפנות לחכמים ממני אני מחפש מחשב לאחותי וגיסי לשימושים של אינטרנט משרד וסרטים כלומר הארדיסק 250 גיגה לפחות ו2 גיגה זיכרון [למרות שזו לא בעיה..המחירים היום ברצפה] אשמח לקבל הצעות מחנויות אמינות [sKYPC ודומיו] תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום חברים. אני צריך את עצתכם . אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לשימושי אינטרנט וסרטים - שימוש ביתי רגיל . המחשב צריך להיות של חברת DELL ( שלוש שנות אחריות) , שיריץ VISTA כמו שצריך . מעבד ליבה כפולה החדש. זכרון 2 גיגה כמובן התקציב הוא עד 4000 שקלים אבל אם יש משהו במחיר יותר נמוך אז מעולה תודה
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני יכול לקנות את המחשב נייד קטן מאד ב 1000 ש"ח שווה ? http://www.fic.com.tw/product/ce260.aspx
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4000 ש"ח (מזומן או אשראי) - סיכוי קטן מאוד לחריגה...100-150 ש"ח מקס' 2. מטרות המחשב? קצת מוזיקה קצת סרטים קצת עבודה משרדית ולמשחקים בינוניים+ 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך דק, עכבר ומקלדת 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? *מפורט בהמשך* 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה (בלי מערכת הפעלה) 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזול…
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-