עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. זה המחשב: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1INEE1D1ED הדרישות שלי הם בגדול: סרטים, מוזיקה, אינטרנט, משחקים לא כבדים מדי, ובעיקר לפנאי. התקציב הוא זהה למחשב הזה. משהו כמו 4,000 עם אפשרות לחריגה. אשמח אם תעזרו לי, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by skot,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 23 FHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפר…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by רינה אלמשט,

מחפשת מחשב נייד מומלץ לסטודננטים- בעיקר לשימוש משרדי וסרטים. חשבתי על הדגם Dell Inspiron 13 5378 IN-RD33-9742 אך הוא מעט יקר לי, ישנם מחשבים שדומים לו? חשוב לי שמהסך יהיה לכל היותר13.3 וטאצ' מחשב איכותי וחזק, יכולה לחרוג קצת מהתקציב אך מעדיפה שלא. אשמח להצעות , תודה מראש

4. אהלן, מחפש מחשב נייח לצרכי עבודה משרדית - אופיס ואינטרנט בלבד. אין צורך ב-1 טרה של אחסון מכיון ורוב העבודה מתבצעת על הגוגל דרייב. אשמח לשמוע המלצות. תודה רבה! **עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - אופיס ואינטרנט בלבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסו…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אחרי שיטוטים של שבועיים פה -נרשמתי! (אגב- פורום מעולה באתר מעולה!) הרכבתי לעצמי שני מפרטים אחד מבוסס AMD (אתלון 64 ווניס )ואחד על ( INTEL (630 שניהם פחות או יותר עם אותם תכונות ומחיר של 3800 לAMD ו4100 לאינטל(בלי מסך וציוד היקפי)-סביר? הצרכים:אינטרנט,אופיס,סרטים וקצת מטל"ב (אח...הפרויקט) וצריך שהמחשב יחזיק לפחות ~ שלוש שנים ועדיין למרות כל ההמלצות פה על AMD -יש לי התלבטות קשה.האם ללכת על הAMD או האינטל? האם העובדה שAMD כרגע לא תומך בDDR2 באמת משנה ?(עוד כמה זמן יוצא הSOCKET M2 ?) (אני הולך לקנות 512 *2 בכל מקרה) האם כדאי לחכות בגלל זה?ז"א -זה לא בעיה לקנות עכשיו מחשב ש"תקוע" על DDR 400 למרות שבעתיד אפילו הקרוב הDDR2 (או ה3...) "ישלוט" ? בנוסף- האם שווה להוסי…

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  6. Started by ShOw-Time,

אני צריך בבקשה המלצה על מחשב נייד לצרכים דיי בסיסים אבל עם חיי סוללה טובים ומסך טוב שימושים של אינטרנט מזויקה סרטים לא משהו מיוחד,שיעשה את העבודה ויהיה אמין... המליצו לי על שניי הדגמים הבאים Toshiba Satellite M645-נראה מצויין רק עם סוללה קצת חלשה,ואני יכול להשיג אותו במחיר טוב Acer Aspire Timeline X 4820TG-גם לפי הביקורות נראה סה"כ בסדר גמור חוץ מזה הייית רוצה עוד כמה המלצות, תודה רבה

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  7. Started by HappyFlappy,

שלום שמי עילי ואני מחפש מחשב גיימינג טוב למשחקים הבאים Csgo, pubg , paday2,the forest, subnautic, אם אפשר עזרה אם אופציות לקניה תודה יום טוב

8. Started by Gil28,

בפורום שקראתי (www.notebookreview.com) מלא אנשים הציגו בעיות רבות עם המחשב שכוללים: מסך מתפרק, לוח מקשים שוקעים, BSOD, כרטיס רשת שלא עובד, והכי גרוע שהבעיות האלה חוזרות גם לאחר החלפה לחדש\תיקון. שמתי לב גם שאת עיקר הבעיות מציגים האירופאיים. יכול להיות שיש בעיה בדגם האירופאי? מישהו נתקל בבעיות כאלה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Micha Alkoby,

אהלן חברים, אני מחפש מחשב נייד שיוכל להריץ בצורה חלקה תוכנות הנדסיות כבדות כמו האוטוקאד ,סולידוורקס, ווטארקאד ... התקציב הוא 2500 ( אם יש משו שחורג מעט לכיוון ה 3000 והוא משמעותית נותן תפוקה יותר טובה אני לא אהסס לקחת ) אני מצאתי את זה אבל לא יודע אם יענה לדרישות שלי : http://www.newvision.co.il/items/1468801-מחשב-נייד-Dell-Inspiron-15-5565-A12-9700 בכל מקרה אתם מוזמנים להמליץ על כל מחשב נייד שאתם רואים לנכון שיכול לעמוד בדרישות שרשמתי תודה

10. Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE Abit KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 512Mb 400MHz Twinmos x2 Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E 200GB SATA II 7200RPM 8MB Teac/SONY 1.44 Philips 16x48 NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 Altec Lansing ATP3 2.1 4575NIS מKSP... אגב למישהו יש המלצה לספק טוב שיחזיק את המערכת הזאת ? לא מתוכנן OC.. וכנראה שאני יקנה samsung 793df או איזה 19" יד שנייה כי נמאס לי מהPROVIEW שלי.. אהה, וכנראה שאני יקנה DIAMONDBACK, איך אפשר בלעדיו :silly: עריכה: ספק לא יקר.. משהו זול וטוב שיחזיק את המערכת יציבה בלי בעיות ועוד משהו, עזבו אותכם מחיר ויכולות OC.. מבחינת יחס ביצועים\אמינות מה עדיף ? ADATA או TWINMOS ?

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. לקנות עכשיו ADM 64 או לחכות עוד חודש (SOCKETים חדשים ועוד) לקנות 9800 PRO או לחכות שהכרטיסים החדשים יכנו לשוק ויפילו את המחיר שלו. ??? ??? ??? כמה זמן יקח לדעתכם עד שהשוק בישראל יתעורר למב החדש ??

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום אני צריך המלצה למחשב נייד 10.1" שהשימושים העיקריים שלו יהיו מוזיקה, אינטרנט, יוטיוב וקליפים לפעמים.. התקציב הוא עד 1500 ש"ח.. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם. מבקשת עזרה בבנית מפרט לעריכת וידיאו בפרימייר CS6, ופוסט פרודקשן בAfter Effect CS6, עם קבצי HD. 1. התקציב המקסימאלי - 6,000 ש"ח 2. במידת הצורך ניתן לחרוג עד 500 ש"ח. 3. שימושי המחשב - עריכה ואפקטים - ADOBE - לצורכי פרנסה. 4. מסך שקיים: DELL, 2209WA 5. הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות 6. אין צורך בציוד הקפי 7. אין צורך בצורב 5. חשיבות השקט בסולם של 1-10: 7 6. לא מתוכנן OC 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס, ההרכבה צריכה להתבצע בחנות(יש לי רשיון למערכת הפעלה ממחשב קודם) 8. אזור החנות המבוקש - מרכז (מנתניה עד רחובות) 10. חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. תודות רבות!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Intel Core 2 Duo E8400 3GHz Tray + Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ¤889 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 ¤380 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=101 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 ¤245 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=31 PIONEER DVR-212BK SATA ¤179 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=691 NZXT HUSH + SeaSonic 500WSS-500ET-APFC-F3 ¤580 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1192 הרכבה של מחשב חדש מעל 3000 שקל - ‏Assembly - New Computer more than 3000nis‎ ¤100 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=866 Twintech nVidia GeForce 9800GTX+ 512MB PCIe…

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  15. המחשב מיועד לאחותי בת ה 9 יש לה חדר מאד קטן. אז דרוש מחשב מזערי. אין צורך בהרבה עוצמה שיריץ WIN7 משרדי מוזיקה סרטים וסימס 3. ראיתי כזה צעצוע של DELL http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-hybrid.htm אבל את האמת זה די יקר. יש רעיונות? סליחה. זה היה לא לגמרי מובן. אני צריך מחשב קטן ממדים! לא MID TOWER! לדוגמה המידות של הDELL הזה: אורך 196.5 ממ גובה 71.5 ממ עומק 211.5 ממ משקל 2.18 קג שזה בערך 20X7X20 ס"מ!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי! נשפך לי נוזל ניקוי על המקלדת (המובנית) של המחשב הנייד, וכרגע היא לא מתפקדת טוב. חיברתי מקלדת חיצונית לעבודה זמנית עד תיקון התקלה, אבל המקלדת התקולה ממשיכה מדי פעם לפעול מעצמה (כאילו נלחץ מקש) מה שמקשה על העבודה. למישהו יש מושג איך אני יכול לנתק אותה ברמת התוכנה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, המפרט מיועד לילדה בת 11 שמשתמשת בעיקר לאינטרנט, משחקים כמו sims 2 והורדות. בברכה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  18. Started by guyyy,

שלום לכולם, אני מתלבט אם מספיק לשדרג את המחשב הקיים, או שעדיף להשקיע כבר בקניית חדש, ולכן אשמח לקבל עצתכם. השימוש שלי במחשב הוא לתכנות בעיקר בסביבות כמו - eclipse,android Studio,visual studio וכד'. וכעת התחלתי לשים לב לאטיות שנראה שנובעת בעיקר מזיכרון העבודה המועט. השדרוג עליו חשבתי הוא - להוסיף כונן SSD וזיכרון RAM של 2X4G 1600mhz (סה"כ 8GB) - בעלות של 600 שח. בנוסף הוספתי מפרט למחשב אופציונלי חדש, אז אשמח גם לדעתכם עליו. נוכחי: או לרכוש מחשב בעלות של כ 3000 שח עם המפרט הבא: תודה, גיא

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by melatonin,

הציעו לקנות ממני מחשב נייד של IBM מדגם R30 (יד ראשונה מ 2002): פנטיום 3 1GHz 256MB RAM דיסק 30GB מסך 13-14 אינץ' (לא בטוח איזה מהם) DVD כרטיס רשת 10/100 מודם (לא בטוח איזה) 2 יציאות USB יציאת FireWire PCMCIA יציאת S-Video ואין לי שמץ של מושג בכמה לתמחר אותו. יש למישהו רעיון?

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  20. Started by yon22,

נבחר

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  21. היי לכולם, אז... קיבצתי כמה שאלות והייתי שמח למענה כי אני באמת קצת אבוד. קודם כל, התקציב לקניית המחשב הוא עד 5,200 - אני חושב לנסות ולחסוך אם אפשר, אבל זה בגדול התקציב. המחשב מיועד לגיימינג ואני מעוניין לקנות בחודש וחצי הקרובים. חלקים עליהם אני לא מתכוון להתפשר: SSD, מסך 15.6, מעבד מסדרת ה-i7 וכרטיס מסך החל מ-GTX 1050ti. יש לי מכר שטס לארה"ב עוד שבועיים ויכול לבצע בשבילי את הקנייה - נכון לעכשיו אני מתלבט בין אחד ממחשבי ה-Alienware ל-XPS - הבעיה היא שהרחבת האחריות לבינלאומית קצת יקרה (מתחילה מ-100$) ויש דברים שאני לא רוצה לוותר עליהם ולכן להלן השאלות: 1. האם כדאי בכלל לקנות מחו"ל? 2. אם הוא פותח את המחשב בחו"ל ומתנייד כאילו …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by fp581,

1. מה התקציב? 6500 2. מטרות המחשב? מישחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?מסך טוב למישחקים ושהמישחקים יעבדו על h 9. האם חשוב שקט? חשוב אבל לא הכי חשוב 10. האם מתוכנן OC?כן למעבד כניראה ובינוני 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה.כל המישחקים הכי חדשים וכבדים כמו cryses ...

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  23. מישהו בעבר הזמין מחשב? כמה משלמים בתור מע"מ ומכס אם יש? והאם הייתם צריכים ליסוע לבית המכס בת"א כדי לשלם? או פשוט לאסוף מהדואר? תודה על התשובות! אני שוקל להזמין EEE PC 1000H עולה 550 דולר +55 דולר משלוח.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  24. טוב אז ככה, לא משנה לי מאיזו חנות (העיקר שיהיה זול ) בעקרון אני מעדיף מעבד מבוסס AMD64 ולוח NFORCE 4 .ללא מסך בלי ציוד הקפי רק מקלדת ועכבר פשוטים וללא צורב דיוידי רק צורב רגיל וטוב , גיגה זכרון (עדיף שיהיה מהיר) עדיף גם שני דיסקים של 80 גיגה למערך RAID 0 אבל אני עדיין בודק את הכדאיות של העניין והאם עדיף להשקיע במעבד יותר מהיר במקום, חשוב שהכרטיס מסך יהיה הכי זול שיש כי שום משחק לא הולך לרוץ על המחשב הזה, רק אינטרנט תכנות , וקצת קידוד..

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by ses30,

אני צריך עזרה לגבי שידרוג מחשב. הייתי רוצה מחשב שיכול להריץ את קרייסס על מסך של 22". הרכיבים שאני צריך הם: 1. לוח, מעבד. 2. כרטיס. 3. ספק. זיכרונות יש לי 1 גיגה. אני יודע שצריך לפחות עוד גיגה 1. מודה לכל אלה שיכולים לעזור לי.

• 8 תגובות
    • 946 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.