עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. טוב אז אני הולך לקנות מחשב... וצימצמתי את האפשרויות שלי לשני מפרטים... כיון שאני קצר בכסף כרגע התוכנית שלי היא לקנות כרגע מחשב בסיסי.. עם לוח עם בעל SLI ובעתיד לקנות עוד כרטיס מסך ולהוסיף זכרונות: הנה המיפרטים: לוח אם: gigabyte GA-K8N PRO SLI http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N%20Pro-SLI.htm מעבד:AMD K8 64BIT 512K +3500 זיכרונות: 2XDDR 512MB 400 של MAJOR מאיץ גרפי: PCX6600GT - NX66T128VP-oem היצרן הוא gigabyte http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66T128VP.htm כרטיס קול: 24bit LIVE 7.1 CREATIVE / retail LG DVD X 16+CDRW 52X32X52 :combo drive הכל במארז נחמד של ATX2 סך הכל: 3996.5 ש"ח. המפרט השני הוא: לוח אם: (gigabyte GA-8N SLI PRO (…

• 14 תגובות
    • 922 צפיות
  2. במחשב של סוני VAIO הצלחתי להתקין את כל הדרייברים ולמרות זאת לא היה תקשורת למדפסת, ועכשיו נשרפו היציאות USB יש אחריות על המחשב אבל בסוני טוענים שכיון שהתקנתי מערכת של 32 ביט זה גרם לתקלה ואין אחריות! הייתכן דבר כזה? :s05: בנוסף אמרו בסוני שאי אפשר להתקין מערכת הפעלה ויסטה אולטימט על מחשב שנמכר עם הום פרמיום אפילו אם שניהם 64 ביט

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by sgsg,

המפרטים די דומים, הדל יותר יקר ב 200 ש"ח בערך. ההבדלים שמצאתי (אולי מישהו יודע על הבדלים נוספים): HP - מגיע עם כרטיס 8400M G Dell - מגיע עם כרטיס 8400M GS HP - מקס. זיכרון 2GB Dell - מקס. זיכרון 4GB HP - אחרריות שנה Dell - אחריות 3 שנים מה הייתם בוחרים? השימוש העיקרי לא למשחקים, הכרטיסים הם רק אופצייה להפעיל משחקים פשוטים.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום לכולם המפרט שלי הוא: P-D 820 2.8 MHZ DAUL CORE 800FSB Intel® Board D102GGC2 + ATI X300 Video 512 DDR2 667Mhz BENQ FP93GX DVI עכשיו השאלה שלי היא מה עדיף לעשות מה יתן יותר ביצועים ויהיה עדיף משיקול כספי וגם יתן תמורה טובה יותר בפועל למחשב: להוסיף כרטיס מסך שגם ינצל את חיבור ה DVI של המסך וגם לא ישתמש בזיכרון במחשב. או להוסיף זיכרון 256 מגה ואז יהיה לי 768 זיכרון כללי למחשב ובכך אני יכול לתת למחשב יותר זיכרון לכרטיס מסך O/B שהוא X300 ATI ואז יהיה לי יותר זיכרון למחשב אבל המסך לא יחובר ב DVI. אז חברים בבקשה מה כדאי לי לעשות תקציבי דל גג 250 שקל תודה לכולם.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום חברים יקירים, אחרי שבוע של חיפושים והמלצות הצלחתי לגבש החלטה לגבי המפרט המצויין מטה... יש להדגיש שהמפרט הוא בהמלצת חברי הפורם הזה ונוספים ברשת. תקציב: 4000 שקל השימושים:גיימינג כבד תוכנות וצפייה וסרטי FULL HD גודל המסך: 42" PHILIPS בעתיד יבוצע OC על המחשב מעדיך מעבדי INTEL בלבד המפרט........ מעבדי אינטל Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray חנות RSM מחיר 915 שקל מאווררים וגופי קירור COOLERMASTER HYPER TX3 חנות BENDA מחיר 84 שקל לוחות אם למעבדי אינטל P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E חנות PCBAY מחיר 609 שקל זכרונות KINGSTON HYPER-X 1600 2X2GB CL9 DDR3 חנות IPC מחיר 153 שקל דיסקים קשיחים 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ חנות GRAF PC מחיר 273…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אחרי בירורים רבים אני החלתתי ללכת על amd במקום אינתל אז הנה המפרט Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray [ ¤ 1369.87 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 Motherboard (FSB800,OTES,Secure IDE,µGuru,SATA-R,1394,G-LAN,5.1 Sound,USB2) [ ¤ 903.73 ] 1 CPU Cooling : Thermalright SP-97 CPU Cooler for AMD [ ¤ 308.56 ] 1 Hard Disks : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 638.47 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1568.97 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 - Black ! [ ¤ 216.73 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Black CD-RW [ ¤ 251.87 ] …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם. כרגע אני משתמש ב Dell Latitude E6430s, עם Intel Core i5-3320M, 16GB RAM, SSD מעוניין לשדרג בעיקר בגלל שהמסך שלי קטן מידי (14') עם רזולוציה מיושנת 1366x768. השימוש העיקרי שלי הוא ללימודים (הנדסת תוכנה). יש אפשרות לרכוש את המחשב בארה"ב ושחבר יביא לי אותו לארץ. (מגיע עוד כחודשיים). * גודל המסך: לפחות 15.6, FullHD (אין צורך במסך מגע) 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ש"ח או $1350 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעוניין לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב: משמש ללימודים בעיקר, סרטים ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיו…

8. שלום לכולם. מכיוון שעד היום די עזרת לי (בעיקר מקריאת הפורום) אז... זה המחשב שקניתי ואני מאוד מאוד מאוד מרוצה. ממליץ בחום למי שיכול לקנות בחו"ל ומי שלא אז... E1505 Dual Core Intel® Core 2 Duo processor T7200 (4MB Cache/2.00GHz/667MHz FSB), Genuine Windows® XP Media Center Edition 2005 Inspiron E1505 LCD Panel 15.4 inch UltraSharp Wide Screen SXGA+ Display with TrueLife Memory 1GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 533MHz, 2 Dimm Video Card 256MB NVIDIA® GeForceGo 7300 TurboCache Hard Drive 120GB 5400rpm SATA Hard Drive Operating System Genuine Windows® XP Media Center Edition 2005 Network Card and Modem Integrated 10/100 Network Card and Modem Combo/DVD…

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  9. 1. מעבד: INTEL ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 2. לוח אם: ‏ASUS -‏P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio ‎ 3. כרטיס מסך: ‏ASUS ATI RADEON - ‏HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0‎ 4. 4.כרטיס קול: ‏Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional 5. זכרון: KINGSTON VALUE RAM DDR II-800MHZ- 2 GB 6. דיסק קשיח: ‏Western Digital ‏500GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ 7. צורב: ‏DVR-215DBK DVD±RW x20 Black SATA PIONEER 8. מארז: ‏Raidmax SMILODON ATX Mid Tower Black 9. ספק: ‏Enermax‎ - ‏PRO82+ 525W Active PFC 12cm Fan‎ מתנצל מראש שלא יכול לשייך לינקים לכל חלק במפרט! אך זה לא ניתן עקב מבנה האתר של החנות בה אני קונה. מה דעתכם לגבי מחשב ברמה בינוני…

• 9 תגובות
    • 617 צפיות
  10. היי לכולם. יש לי הזדמנות לקנות מחשב נייד משומש (כמעט חדש) דרך EBAY במחיר מצויין, עם אחריות, והמוכר מוכן לשלוח את המוצר לארץ. מה לגבי המכס בשליחת נייד משומש ? האם יש עליו מכס בכלל? אני צריך להצהיר משהו בפני המשרד? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. בהמשך לת'רד הזה, גם אחי הקטן צריך מחשב חדש, אבל הדרישות שלו שונות: 1. תקציב: כ- 3000 ש"ח, לא יותר מ- 3200 ש"ח. 2. מטרות: גלישה, סרטים, הורדות, תכנות ומשחקים. צפוי מולטיטאסקינג אבל לא כבד כמו במפרט הקודם שביקשתי. 3. ציוד היקפי: לא צריך. 4. דברים שלא צריך: כונן דיסקטים או כרטיס קול איכותי במיוחד. 5. העדפה: אינטל, למרות שאפשר לערוק ל- AMD אם זה משלם מספיק. 6. עיצוב קירור ושקט: עיצוב לא חשוב. קירור חשוב במידה והוא יאריך את תוחלת חיי המחשב (לא צפוי OC). שקט די חשוב. 7. מערכת הפעלה: לא צריך. 8. צרכים מיוחדים: לא. 9. שקט: חשוב. 10. OC: לא מתוכנן. 11. משחקים: זה לא הולך להיות השימוש המרכזי אבל רצויה יכולת טובה ככל האפשר במגבלות התקציב, לפחות כל עוד זה לא מערב פגיעה משמעותית בתפקו…

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  12. ניסיתי להרכיב בעצמי מפרט אבל קצת התבלבלתי אם להשקיע יותר במעבד או יותר בכרטיס מסך ונהייתי אובד עצות המחשב מיועד גם לעבודה וגם למשחקים. אני חייל משוחרר טרי אז תרחמו עליי. ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לצורך חומרה הכי טובה שניתן במחיר הזה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה על תוכנת SQL SERVER 2012, משחקים בינוניים, תכני FHD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SQL SERVER 2012 פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 30 תגובות
    • 4k צפיות
  13. Started by alex_188,

שלום, עד לא מזמן רציתי לרכוש את UX31A של אסוס, שלדעתי, על פניו נראה ultrabook מעולה. אבל לאור הביקורות הנוראיות שיש עליו ב-ZAP, הבנתי שצריך להתרחק ממנו כמו מאש. בעקרון מחפש ultrabook עם תכונות דומות לזה של UX31A, בדגש: מסך 13' ומעלה. דיסק קשיח SSD לא משנה מה הגודל מספיק גדול שיהיה אפשר להתקין עליו WIN וכמה תכונות חשובות, השאר יכול להיות בדיסק קשיח שני. משקל: ~1.4 או פחות (פחות זה טוב). זמן סוללה סביר של לפחות 5-6 שעות. מה שחשוב זה ניידות - אני סטודנט ואני רוצה שהסוללה תחזיק ליום לימודים ושיהיה קל משקל. תודה על ההמלצות נ.ב. אני רוכש בארץ, אשמח להמלצות מקומיות ובנוסף לא דגמים עתידיים.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by dyn,

אז ככה המפרט מצורף בתמונה למטה. רציתי לדעת אם ישנם דברים שאני יכול לשפר גם אם ישנה חריגה קלה. המחשב עצמו מיועד בעיקר למשחקים כבדים ולא ל OC או משהו אחר. [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום לכולם, אני סטודנט ומתכנן לקנות מחשב נייד חדש בתקציב של עד 5K אפשר לחרוג קצת... השימושים הם: לימודים (אופיס, טקסט וכו' ) וגלישה. חשוב לי מאד שהמקלדת תהייה נוחה להקלדה ושהמחשב יהיה קל לנשיאה (מתכוון להתנייד איתו הרבה) ומסך מספיק נוח לדרישות האלו -לא קטן מידי ולא ענק!! המחשב לא ישמש למשחקים או סרטים ואני מעדיף שיגיע ללא מערכת הפעלה. דרישות נוספות: מעבד חזק, נפח דיסק מינימום 160GB מינ' זיכרון 2GB וחברה איכותית ומומלצת עם שירות טוב. אני מודע לזה שקיים מבחר עצום ונכנסו הרבה חברות שעד לא מזמן לא היו חזקות בשוק הניידים-הבלבול הוא אדיר ולכן אודה לכם אם תוכלו לתת המלצות שיגלמו בתוכן גם את איכות המוצר והחברה שמאחוריו ולא רק את איכות המיפרט ובנוסף אם אתם יודעים מאיפה …

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ooxoo,

שלום לכם אנשים! אני צריך מפרט עד 4000 שח כולל מסך לא צריך כרגע ציוד הקפי! המחשב מיועד לילד בן 14 השימוש העיקרי הוא משחקים! יש מצב לחריגה קטנה אם זה שינוי משמעותי. אין העדפה לחברה מסויימת. (לי יש amd ואני מבסוט ממנו). המטרה היא למצוא את המפרט הכי משתלם/תועלת במחיר הזה תודה לכם!

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  17. מסך לפחות 14 אינץ תודה רבה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  18. אני שוקל לרכוש כזה, אני עובד הרבה בתכנות, עם המון מסכים פתוחים, (דפדפנים, וורד אקסל וסביבות הפיתוח כמובן), וגם עם תוכנות עריכה (adobe) וכו'. תמיד "חסר" לי מקום במסך, חשבתי אולי לעבור ל-4K, השאלה אם זה לא קטן מדי, ובלתי אפשרי לראות משהו. אשמח לשמוע רשמים ממשהו שקנה כזה דבר.... תודה

19. שלום רב, אשמח לסיוע מבעלי ניסיון. יש צורך במחשב נייד חזק לתקשורת עם רובוט (במטל"ב\סימולינק) וגם כנראה לעיבוד תמונה בזמן אמת. (מערכת הפעלה) לא אפל. מחיר עד 2.5K USD בחו"ל. כונן עדיף SSD אבל לא קריטי. לגבי הנפח לא באמת משנה. מעבד חזק וכרטיס מסך לCUDA זכרון לפחות 32GB + אופציה להרחבה. משקל או סוללה לא חשובים. גודל מסך לא משנה. יציאה (ללא מתאם) לכבל רשת באותה הנשימה - אם יש מתכנתים או מהנדסים שמעוניינים להכנס לתחום הרובוטיקה (זרועות רובוטיות תעשיתיות), אתם מוזמנים לשלוח הודעה פרטית.

20. Started by buki45,

יש לי מחשב נייד ישן מאוד, שאני רוצה לתרום לילדה...אבל עשיתי פירמוט ואין לי את הדרייברים של כרטיס מסך וכרטיס קול ולכן למרות שרציתי למסור לה את המחשב כבר בתחילת החופש הגדול העניין מתעכב אין לי קול במחשב, והגרפיקה לא טובה מה עושים? אנא עיזרו לי למסור לילדה (נזקקת) את המחשב (אין לה מה לעשות בחופש, לבד בבית) ניסיתי דרך אתר hp ולא מצאתי שום דבר מתאים? (אני חייבת לציין שאני לא מבינה בנושא)

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by shisho8,

שלום לכולם! ברצוני לרכוש מחשב נייד עם זיכרון ראם של לפחות 4 ג'יגה, כרטיס מסך איכותי, 500 ג'יגה זיכרון, חשוב שתהיה לו כניסת פיירוויר המחשב אמור לשמש לעריכת וידיאו.. תקציב : באזור 4500 ש"ח תודה רבה

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  22. Started by msacco,

מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2600 גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, טיפה עריכה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sony vegas. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS Global Offensive, BF3, Far Cry. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440x990 topfield TLD1900D. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות לעכשיו, בינוניות עד נ…

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  23. אהלן ! אני צריך מפרט למחשב חדש עד 6000 שקל (לא יותר) לא כולל מסך, מארז, וציוד נלווה (מקלדת, עכבר, רמקולים). המחשב מיועד בעיקר למשחקים, אבל אני נותן יותר עדיפות לחלקים האחרים מאשר לכרטיס מסך (בגלל שבקרוב יצאו הכרטיסים החדשים וחבל לזרוק סכום גדול של כסף). אני לא מבצע OC משוגעים אבל בהחלט יש אפשרות שאני ישתמש בזה בעתיד. תודה רבה מראש.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייח לתוכנות גרפיות בעיקר solidworks קצת photoshop, illusrator אשמח לדעת מה הצעתכם

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  25. Started by barak91990,

שלום אני חדש אני צריך מפרט למחשב לאחי הקטן : 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב המקסימלי הוא עד 2300 ניתן לחרוג ב500 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? השימושים העיקריים של המחשב הם…

• 3 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.