ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם . אני מעוניין לקנות מחשב חדש בשבוע-שבועיים הקרובים, אך אני לא מעודכן בכל הנוגע לחומרה- אשמח אם תוכלו לעזור לי. חשוב לי שהמחשב שאקנה יוכל להריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות, ולכן אני מוכן לחרוג מהתקציב במעט במידה והדבר כדאי. מספר נקודות חשובות: * אני מעוניין במעבד של Intel, ולא של AMD. * אני לא מעוניין במוצרים של חברת ASUS. * מבחינת ציוד היקפי- קניתי מסך מצויין לא מזמן (Samsung SyncMasterT200), אז אין לי צורך במסך, וגם לא במקלדת או בעכבר, אם כי אני כן צריך רמקולים חדשים. * אני לא מתכנן להתעסק עם OC. תודה רבה לכם מראש .
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני עם E5200 @ 3000 כרטיס מסך HD 4830 @ GPU:675 MEM:985 זיכרון : G.SKILL 4GB 1000MHZ 5-5-5-15 קיבלתי 11775.... אני לא אמור לקבל יותר?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש תקציב של 6K למחשב חדש. השימוש העיקרי זה משחקים (גם כבדים) וסרטי HD אין לו צורך בכרטיס מסך , הארד דיסק וכרטיס קול כי יש לו את אלה מהמחשב הקודם. הכרטיס מסך שיש לו זה ATI RADEON HD4850 DDR5 חשוב שהמפרט יהיה מחנות אמינה ולא משהו בסגנון KSP נ.ב אם יש לדעתכם צורך לשפר את הכרטיס מסך אתם מוזמנים להגיד תודה רבה לכם
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב נייד, בעלות של כ6-7K, העלות היא גמישה למדי.. המחשב ישמש לצורכי- עבודה, משחקים בינוניים, מוזיקה, צפייה בוידאו וכל דבר שמחשב אמור לעשות. ניידות בינונית (14-16 אינץ'). איזו חברה נותנת תמורה טובה? חשבתי בעקרון על DELL, אבל שמעתי דברים טובים גם על LENOVO. אשמח להמלצות קונקרטיות מאוד! תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אלהן כולם(: בניתי מפרט למסך של 22-24" שאני יקנה אותו בעתיד אחרי שאני יקנה את המחשב כבר. היסתכלתי פה כמה הצעות של אנשים שנתנו לאנשים אחרים שילבתי כמה דברים ואני רק צריך את הדעה שלכם בנושא(: השימושים שלי למפרט הם OC חזק (אחרי שאני ירכוש מספיק ידע),רוב הזמן הוא ישומש למשחקים חזקים וכבדים שיצאו בשעה שנתיים הקרובות. אין לי צורך בציוד היקפי. בכללי זה מפרט של 5K. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1423 לוח אם: DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤649 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1291 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחרי…
-
- 37 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום כולם, אני מעוניין במפרט מחשב עד 2K לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט ושימוש בתוכנות פיתוח. הייתי שמח אם המחשב היה יכול לשמש אותי לפחות 2-3 שנים (לאותם שימושים כמובן). אין צורך בציוד היקפי. תודה, איל
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
1.מה התקציב? כולל הוינדוס אני מקווה עד 1300, 1500 גג-גג 2. מטרות המחשב? לשימוש משרדי של רופאה, השימוש היחיד זה בתוכנה של הקופת חולים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן אופטי משום סוג 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך במערכת הפעלה חוקית 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא אני צריך להרכיב את המחשב הכי הכי בסיסי שאפשר ובזול.…
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
למעשה דרוש רק: מעבד לוח אם זכרונות מארז וספק חשוב שהמערכת תהיה שקטה ובעיקר קרירה ויעילה. (רצוי קירור מעבד איכותי). תודה!
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום! אני מתעניין בקניית מחשב נייד. אני מחפש מחשב נייד שיהווה תחליף למחשב השולחני שלי (כלומר - הוא יהיה המחשב העקרי איתו אני אעבוד), ולכן אני צריך מחשב חזק. הסתכלתי באתר של HP לגבי מחשבים ניידים. אשמח לשמוע את דעתכם על המחשב בלינק הזה: http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/load_configuration.do?destination=review&config_id=2258632 שהוא למעשה מתבסס על המחשב בלינק הזה (לאחר כמה שינויים): http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&series_name=HDX18t_series&a1=Category&v1=Entertainment%20powerhouse תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, יש לי Toshiba Satellite L300 ואני רוצה לדעת איזה משחקים הוא יכול להריץ, שידרגתי את הראם ל3GB תנו לי השוואה לכרטיסים למחשבים נייחים של נגיד ATI או NVIDIA...
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לאחי של מחשב חזק למשחקים אין צורך בדיסק קשיח אין צורך בכונן דיסקים אין צורך במארז ואין צורך במוצרים נילווים יש לציין כי בידי 1.5 GB ראם של 667 MHZ DDR2 אולי זה יעזור תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את המחשב שיש לי כרגע (מג'ון ברייס) למחשב חזק לגיימרים. אם הלוח (BIOSTAR 945GC M7-TE) לא איכותי וחבל לשדרג, אז אני אשתמש במפרט שפרסמתי לפני כמה ימים. עשיתי עדכון ביוס ככה שהלוח אם יתמוך במעבדי 45 ננומטר (כל ה- quad core למיניהם- q6600, q9300, penryn) וחשבתי להחליף מעבד, להוסיף זיכרון, לשים כרטיס מסך ולהחליף ספק.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
זה המפרט, יש הצעות אחרונות בלי לעלות את התקציב ? משו לשנות? אני כבר כמעט סגור עליו ב100% רק עדיין לא סגור על עצמי עם המסך >< 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ) 9. האם חשוב שקט? כן. 10. האם מתוכנן OC? כן, בינוני. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. Gta IV, Crysis , SM W.O.S, P.O.P וכל מיני משחקים כבדים חדש על רזולוציה של המסך T220P 1920X1200 אני קונה בימים הקרובים, יש לכם איזה הצעות אחרונות? בלי לחרוג מהתקציב *עריכה: מי שעדיין רוצה להגיד לי משו על T220 וT220P, מוזמן.. אני עדיין קצת בלחץ בגללם ולא יודע מה לבחור
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
האם יש בשוק ניידים עם יכולת לעבוד בחוץ באור שמש?
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
ראיתי שחלק מהניידים הקטנים (גודל מסך 9-10") באים עם זכרון פנימי של 1GB RAM ומיעוטם באים עם זכרון של 2GB RAM. בהנחה שהשימוש העיקרי לו מיועד מחשב כזה הינו ישומי אופיס וגלישה, האם יש משמעות להרחבת הזכרון בפועל ועד כמה זה חשוב?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, שני המחשבים הם באותה סביבת מחיר. בגדול - המפרט של הג'יגהבייט יותר טוב מהטושיבה במעבד ובכ.מסך . - לטושיבה יש רמקולים טובים יותר , יציאת פיירוור , תוספת של ג'יגה לזכרון הפנימי ועיצוב טוב יותר. נראה לי גם שטושיבה חברה יותר טובה בניידים.. המחשב נועד לתיכנות , גרפיקה קלה (פוטושופ) אינטרנט וסרטים. מה דעתכם? להלן המפרטים: GIGABYTE W576V VS. TOSHIBA Satellite A300-1LT המפרטים הם: GIGABYTE מעבד : Intel® Core2 Duo P8400 2.26 GHz 1066 MHz זיכרון : 2GB 800MHz DDRII דיסק : 320GB 5400 RPM כוננים :Super Multi DVD RW DVD Multi Burner מסך : TFT LCD Glare Type 15.4 1280 x 800 מצלמה : Build in 2.0MP Web Camera כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 9600M GS 512MB כרטיס קול : 2 C…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב עד 3000 ש"ח לא כולל מסך אין צורך ב OC עדיף שיהיה שקט אבל לא חובה אני רוצה לקנות מחברת KSP כי אני גר בנהריה ויש שם סניף קרוב. המחשב הוא בעיקר לעבודה משרדית אבל אם ניתן להוסיף כרטיס מסך חזק , תוסיפו ! :> תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכל החברים אני מתכנן לקנות מחשב בשבוע הקרוב ואחרי שכבר הספקתי לחרוש ברשת ולהתבלבל לגמרי הגעתי לכאן. אשמח אם תמליצו לי על מפרט למשחקים כבדים. כרגע ברשותי מסך 19 אינץ בלבד (lcd) כאשר יש סיכוי שבשנה הקרובה אשדרג ל 22. התקציב 6000 שקל פלוס מינוס. לגבי ציוד הקיפי. מקלדת אני לא צריך רמקולים , פשוטים. עכבר אין צורך. תודה מראש !! עידו נ.ב נזכרתי בעוד דבר שנראה לי חשוב.. אני לא מתכוון לעשות OC.
-
- 11 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקבל במחיר ממש ממש טוב DELL XMS M1330 עם מעבד T5XXX 2 גי'גה זיכרון והרדיסק של 160 ג'יגה.. על פניו הוא נראה נייד מאוד מאוד יפה... נחשב כמחשב טוב נכון?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מעוניין במפרט מחשב עד סך של 2200 ש"ח ללא ציוד היקפי (עכבר, מקלדת, מסך) אך עם רמקולים שיהיו איכותיים לשמיעת מוזיקה. כמה דגשים: - המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ולצרכים קלים (האזנה למוסיקה, דפדפן, מסנג'ר, גג צפייה בסרטים) ולא יותר. - חשובה לי איכות השמע של המוזיקה אותה יפיק המחשב יחד עם הרמקולים. - אני ככל הנראה משלם במזומן, זהו תקציב מקסימום ואני מאוד מעדיף אם כל העסק ילך לכיוון של 1800 ש"ח סה"כ אז להתחשב בזה (: אני באיזור השפלה, מרחובות. תודה מראש !
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש את המחשב הקטן, הקל והזול ביותר להצגת מצגות למרצה באוניברסיטה. נתקלתי לאחרונה ב-Fit-PC. רק 380 גרם + ספק קטן ומריץ XP מלא עם יכולות אלחוטיות מלאות ודיסק גדול. סקירות קיימות לדוגמה ועוד פירסומים שונים בבלוגים ברשת מה דעת המומחים בעניין?
-
- 62 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
איך זה ? אשמח לביקורת... מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn BOX - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤603 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤477 מארז: Compucase HEC 6C28 300ART Silver/Black כמות: 1 מחיר: ¤277 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤137 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB כמות: 1 מחיר: ¤311 כרטיס מסך: Palit Nvidia Geforce 7300GS 256MB (Up to 512MB) Retail כמות: 1 מחיר: ¤145 כונן אופטי: LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤135 מקלדת: LOGITECH Internet 350 Keyboard Black - OEM כמות: 1 מחיר: ¤57 עכבר: LOGITECH Value Wheel Mouse Optical Black S90 - OEM כמו…
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שתומך ב BOOT מה USB איך אני מעלה את המחשב מה USB
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום שלום זקוקה למחשב נייד לשימושים כגון: אופיס, פוטושופ (כרגע אין שימוש, שתהיה אופציה לעריכת תמונות בסיסית), תוכנות אינטרנט (IRC, מסנג'ר וכו'), קצת סרטים, המון מוזיקה, שיעמוד ב20 טאבים פתוחים בו זמנית + תוכנה כגון אימיול ברקע (מבלי להאט עבודתו). מעוניינת שיכלול: צורב דיוידי, מסך לא מבריק (מט), מקלדת ופד עכבר נוחים (שימוש רב במחשב), חיבור לטלויזיה, מאחר והמשקל לא קריטי - עדיף מסך לא קטן.. *שמתי לב שבהמון ניידים יש מאין "קפיצות" של המקלדת או העכבר ללא סיבה נראית לעין - אם זה "באג" שניתן להימנע ממנו בבחירת המחשב, אז גם את זה לקחת בחשבון בבקשה כמו כן, תהיתי אם אכן יש הצדקה בכך שרוב הניידים מגיעים ויסטה ולא עם XP. יש אולי גם המלצות למקומות קניה? (דרך האינטרנט\באיזור קרי…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , - המפרט שאני צריך הוא יותר לעבודה ,אינטרנט אך גם למשחקים לא ממש כבדים בזמן הפנוי. אינטרנט כאשר יש לי תמיד הרבה טאבים או חלונות פתוחים במקביל... אני עובד על תוכניות ואתרים ב visual studio שזו עיקר המטרה. - התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח .. - אין צורך בציוד היקפי יש מהמחשב הישן.כנל לגבי צורב .(למרות שאם זה יתאפשר במסגרת התקציב אשקול להוסיף חדש) - חשוב הקירור .העיצוב לא מעניין כלל. - אין צורך במערכת הפעלה,אך כן ברכבת המחשב. וכמובן שיהיה שקט - אין צורך במסך יש לי מסך של מאג "17. המפרט שבניתי בנתיים הוא כך. אשמך להערות והצעות לגבי חלקים שכדיי להחליף או שאינם תואמים... מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤844 לוח אם ASUS P5QL PRO ¤536 (במפרטים שונים ממליצים יותר על gigab…
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-