עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ככה קניתי מחשב HP DM3 1110 ej עכשיו במפרט שלו הוא מגיע עם כרטיס מסך של NVIDIA ה G105 עכשיו קיבלתי את המחשב ואני נכנס למנהל ההתקנים ורואה שם בעצם כרטיס מסך של INTEL נכנסתי לאתר היצרן לדרייברים של המחשב ומצאתי שם באמת 2 התקנות לכרטיסים גרפיים מבדיקה שעשיתי גיליתי שכנראה ניתנת האפשרות לעבור בין כרטיסי המסך המובנה והלא מובנה לצורכי צריכת חשמל. מישהוא יודע אם יש אמת בדבריי? או מישהוא יודע איך עושים את המעבר בין הכרטיסים? תודה רן

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Phyro,

היי, אשמח לקבל מפרט למחשב ללא החלקים הבאים : * זכרונות. * דיסק קשיח. * ללא ציוד היקפי. בעיקרון מה שאני מחפש זה לוח אם ( תמיכה בזכרונות DDR2 + PCI-E ), מעבד, כרטיס מסך מומלץ עם חיבור HDMI + DVI ומארז יציב שלא מתפרק ( לא חייב להיות עם חלון ). יש עדיפות לכרטיסי nVidia שימוש המחשב - הכל. הערות כלליות : * צריך כרטיס מסך חזק שמסוגל לשדר לכבל HDMI באורך 10 מטר. הכרטיס מסך הנוכחי שלי לצערי לא מסוגל לעשות את זה אז אני מחפש תחליף. * לא מתכנן לבצע OC על שום חלק מהמעבד, אז לא להסתמך על זה בבחירת כרטיס מסך. * גודל רזולוציה טבעית של המסך : 1920X1200. אשמח להצעות, תודה

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  3. Asus N75SL 17 " 16GB RAM Nvidia 635M I7 27670QM 1 X 128GB SSD 1 X 1TB HDD (כן, קיימים 2 סלוטים במחשב) המחשב כבד וגדול ובשימוש שנתיים וחצי. נקנה בארץ עם קבלות. בכמה לדעתכם ניתן למכור אותו? בברכה, דניאל.

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by f16qwe,

היי אני צריך מחשב עריכה גרפית(סרטים עם זה משנה) עד 3K עם גלישה עד 3.5K חשוב שזה יהיה מחשב עריכה גרפית כמה שיותר חזק+הרבה מקום(500GB מינימום עדיף 1T) ללא אביזרים(אכבר מיקלד מסך וכו'...) תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  5. כולל מסך, אני מעוניין שהכונן יהיה dvd וכן אם אפשר 1024 זכרון. המחשב מיועד למשחקים לצפיה בסרטים וכן להורדות, המחשב אמור להיות פתוח 24 שעות ללא הפסקה !! בתודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by nachumsh,

שלום ברשותי מחשב נייד IBM T60 מסך 15" 2G RAM 250G HD7200 CORE 2 7200 @ 2GHz אני מכבה את המחשב למצב hibernate מידי פעם (יותר מידי פעמים - כל 4-5 הפעלות מחדש) המחשב עולה לי כאשר המקלדת והעכבר הפנימיים של המחשב לא מגיבים חיבור של מקלדת ועכבר חיצוניים עוקף את הבעיה - כאשר אני במשרד - לא פתרון קביל בנסיעות ושימוש מחוץ למשרד reset למחשב פותר את הבעיה - אך זהו לא פתרון שידרגתי את ה-bios לעדכני ביותר לפי המלצת הייצרן הבעיה החלה כמה חודשים לאחר קניית המחשב בצמוד לשידרוג זיכרון המחשב מ-1G ל-2G המחשב ברשותי כשנתיים ואני לא מצליח לפתרון את הבעיה המטרידה הזו בחברה שלי מחשבי IBM מאותה סידרה עם בעיה זהה עזרתכם תתקבל בברכה

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  7. שלום לכולם, אני משדרג את HTPC שלי, אני מחליף בעצם את הבסיס - לוח אם, מעבד, זיכרונות, כרטיס מסך. מה שאני צריך בעצם זה מחשב שיכול להריץ סרטים באיכות HD (עד 1080p) על מערכת מבוססת ויסטה. יש לי העדפה למערכת מובססת אינטל אבל זה מכורח ההרגל, אני פתוח להצעות נוספות. למיב הבנתי, כרטיסי המסך של nvidia מהסדרות 8400, 8500 מספקים תמיכה מעולה לסרטי HD אז הייתי שמח לקבל את התייחסותכם לזה. למחשב אין עוד שימושים חוץ מלשמש לצפיית סרטים (וגם לא יהיו). תודה רבה! גלעד

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  8. Started by DonHuck,

יעלה לי משחקים כבדים על חלק? מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤876 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤411 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 ¤414 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤482 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe ¤1561 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37381 צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤185 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA II + 23CM FAN ¤388 כמות:1 http://skypc…

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  9. שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב חדש עד סכום של 2200 ש"ח, שמיועד בעיקר לפיתוח תוכנה, ולמשחקי ילדים לגיל קטן 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד כמו VS PHOSOTSHOP FLEX FLASH ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד אבל למשחקי ילדים פשוטים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הג…

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  10. Started by itay_izra,

שלום מחפש מחשב נייד חזק ויחסית לא יקר. תקציב : '1000-1200$ מסך 14'' חשוב שיהיה דק. זיכרון :8-16gb לפחות Hdd : 1t כרטיס מסך סבבה (שיריץ gta v ומשחקים חדשים יחסית) * המחשב ישמש בעיקר ללימודים וסרטים. לכן הכרטיס מסך לא צריך להיות כזה טוב אבל שיריץ משחקים בצורה בינונית לפחות. אשמח לקבל המלצות על דגם טוב . ואם מישהו מכיר מקום טוב שמומלץ לקנות ממנו אשמח לשמוע . תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. פרמטתי את כל הHD בנייד התקנתי WIN XP ושאני מדליק את המחשב מופיע לי 2 אפשרויות של של בחירה להכנס לווינדוס xp ועוד אחת אותו הדבר לכניסה לווינדוס xp באנגלית כמובן כמו המצב שיש 2 ווינדוסים מותקנים במחשב ואז בוחרים לאיזה מהם להכנס אבל מחקתי את כל הhd בוודאות והתקנתי רק ווינדוס xp אחד למה זה?

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  12. אהלן אנשים , אני מעוניין לקנות מחשב כמה שיותר חזק לשימוש ביתי . זה בעיקרון לעבודה באינטרנט , משחקים חדשים , צפייה בסרטים . בעיקרון רציתי מעבד של אינטל אבל אנשים אמרו לי שעדיף AMD . הייתי רוצה שהמחשב יוכל לעבוד עם ויסטה בצורה טובה ושיהיה לי אפשרות שידרוג בעתיד .. תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 921 צפיות
  13. שבת שלום לכם, לפני יומיים קניתי מחשב נייד חדש עם הדגם HP שרשום בנושא. הנה מפרט שלו: ) שלוש שנים אחריות Processor: I3 -2330 M 112.4 GZ Hard disk\; 320 GB DVD DL drive 15.6 LED (flat screen) Wi-fi and camera built-in. כתבתי באנגלית כי זה העתק מהודעה. עכשיו שעתיים עשיתי לו הפעלה מחדש כי עכבר האלחוטי שלו זוהה ע"י מחשב. הפעלתי מחדש את המחשב והוא התחיל להתקין עדכונים ולא הצלחתי להפסיק את זה וגם הוא עשה מאוד לאט זה לא אופייני למחשב כ"כ חדש. לחצתי על כל מיני מקשים וגם ניסיתי להזיז עכבר מובנה והוא לא הגיב.1) יש איזשהו כפתור אחר שיכול להפסיק את המחשב. 2) ובעניין של עכבר אלחוטי - קניתי אותו בבלוקבסטר רחובות ב-50 ש"ח - הוא עובד על סוללה, יש לו חיבור USB (עכשיו הוא עבד אתמול) ועכשיו ה…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של בערך 6,000 ש"ח. לעבודה גרפית בעיקר על Photoshop CS5 Illustrator CS5 אני רוצה לשים עליו WINDOW 7 64BIT. רצוי מסך 15. תודה מראש על העזרה, איתמר

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  15. Started by wArezm0n,

היי, ככל הנראה כיום אני ארכוש את השילוש מאחר ולא קיבלתי תשובה בפורום האחר אני שואל פה. דרישה:שילוש (מעבד,ראם ולוח) למטרת עיבודים גרפיים(Photoshop,AutoCAD), צפייה בסרטי HD ושימוש עם Front End כמו XBMC,ושימוש למטרת הקלטות (אולפן בייתי),הפקת למוזיקה,מיקסינג וטראקינג עם תוכנות כגון קיובייס ופרו-טולס (ברקע ירוצו הרבה טאבים פתוחים של דפי אינטרנט) בקיצור ולעניין מדובר במולטי טאסקינג מסיבי חשוב לציין שפעולת הקלטה ועריכה גרפית לא ייעשו בו-זמנית אך ייתכן ותהיה צפייה בתוכן HD תוך כדי עריכה גרפית,או תוך כדי הקלטה. *חשוב שהמערכת תהיה שקטה עקב נושא ההקלטות! (המארז שקיים כרגע שקט מאוד לכן חשוב שהמעבד והלוח יהיו שקטים) *המערכת תהייה פעילה כמעט כל הזמן לפעמים ללא כיבוי של 3-4 ימים לכן חשו…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by nahonh,

עד אתמול(ירידת המחירים)הייתי די סגור על המפרט הבא: מעבד:Amd Athlon 64 X2 Dual Core 5600 BOX AM2 לוח: ASUS M2N-E כ.מסך: GeForce 8800GTS 320MB זכרונות: TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ועכשיו לאחר ירידת המחירים של אינטל יש את ה-E6420 בכמעט אותו מחיר כמו הAMD -הפרש של 50 ש"ח,ואם אני מחליף את המעבד צריך להחליף גם את הלוח (ל-GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3) שזו תוספת של 100 ש"ח. עכשיו השאלה מה עדיף כמובן במידה ואני כנראה לא יעשה OC בזמן הקרוב(עד שהמחשב יפסיק "לסחוב", לפחות שנה ככה נראה לי)והאם התוספת כסף שווה? כמו כן האם אני ירגיש בהבדל בין 1מגה בAMD לעומת 4 מגה באינטל???

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  17. שלום, אני מחפש מחשבים קטנים הניתנים לתלייה מאחורי מסך פלזמה. המחשב צריך להיות מינימום P3 עם 10 גיגה הרדיסק לפחות, יתרון יהיה במחשב ללא מאוורר או אפילו ללא חלקים נעים בכלל, (אולי מבוסס פלאש דרייב) אשמח לתגובות הצעות והמלצות

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by Theoldadam,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לצורכי עריכה קלילים של תמונות ווידאו לא משהו רציני. הדרישות שלי למחשב הן משקל שיהיה קל ומסך קטן גג עד 15 אינץ', עדיפות למסך קטן, יציאה ל HDMI עד כמה שזה נשמע מוזר. חזק בשביל להריץ את התוכנות עריכה (בין אם זה ה Movie maker ואולי פוטושופ) אשמח מאוד לקבל המלצות על מחשבים כאלה ואולי חוות דעת לגבי מחשב שמצאתי http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-11z.htm תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  19. שלום אני מחפש לגיסתי סטודנטית נייד ללימודים, בית. היא מעוניינת מחשב דיי פשוט, שאפשר לעבוד איתו על אינטרנט, אופיס, וצפייה בסרטים וסדרות באינטרנט. גודל המסך 13-15 כמובן שעדיפות לביצועים הכי מקסימליים, כל השאר סוללה, מסך וכו' פחות משנה, פשוט שהמחשב יהיה כמה שיותר חזק ומתאים למה שהיא צריכה. מצאתי לה את שלושת הדגמים האלה : http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=840843,893535,893862 וכמו כן את הדגמים האלה : http://shirion-computers.com/product.asp?aff_a=1&Pid=Inspiron-N5010-Ci3-350&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=9&aff=Zap〈=he http://shirion-computers.com/product.asp?aff_a=1&Pid=HP-G62-460SJ&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=7&aff=Zap〈=he מה ההבדל…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום אני שובר את הראש כבר שלושה חודשים מאז שרכשתי את המחשב הזה. הביוס עדכני ביותר. ניסיתי לפרמט כמה פעמים ולהתקין WIN7 מחדש עם כל הדריברים הכי עדכניים. כבר בזבזתי 600 שח על 3 עכברים אלחוטיים מבוססי NANO XMTR. הראשון של מיקרוספט 6000 והני של A4TECH והשלישי של לוג'יטק. כולם מתנהגים אותו הדבר. לא משנה לאיזה USB מבין ה 4 שאני מחבר. כולל USB3, העכברים בקושי מגיבים. נתקעים. הסמן קופץ לאן שבא לו וזוחל ללא תגובה... מה לעאזאזל יכולה להיות הבעיה? עכבר חוטי עובד מצויין בכל USB.. ניסיתי את העכברים במקומוש שונים כדי לשלול הפרעה אלחוטית אזורית... אני כותב את אותה הבעיה בפורומים באנגליתלרבות של דל.. אף אחד לא מגיב לי כאילו שאני ממציא דברים שלא קיימים.. בתמיכה של דל בארץ ביקשו שהריץ בדיק…

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  21. Started by Dan1919,

הי, אני צריך מפרט לחבר בתקציב של 2000 שקל. יש לו דיסק 80 גיגה (אני חושב ide) וכרטיס קול 5.1 של קריאייטיב,כך שלא צרך כרטיס קול וhd. הוא לא משחק משחקים. צריך צורב דיוידי,וכרטיס מסך שיש לו dvi. בתודה מראש,דן.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Finjan,

מעבד: intel d930 לוח אם: abit ni8 sli זכרון: corsair 667 1024X2 כרטיס מסך: evga 7600gt הארד דיסק: wd 160gb sata2 מארז: compucase 2X12CM fans קירור למעבד: thermaltake big typhoon צורב: nec 3550a מסך: viewsonic vp920b רמקולים: creative t-3030 2.1 כל זה ב 8000 ש"ח מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  23. שלום לכל חברי הפורום! אני מעוניין במחשב לגיימינג בינוני, לא מצפה ל-crysis על כל ההגדרות הגבוהות אבל כן מצפה להריץ בהגדרות נורמליות משחקים של היום + עתידיים. מסך כבר יש לי, ברזולוציה 1920x1080 רמקולים, מקדלת עכבר וכל ציוד היקפי כל שהוא- יש. אין צורך בחדש. דרישות תקציב: עד 3000₪ עם אפשרות חריגה של כל היותר 500₪. כמובן שכמה שפחות יותר טוב. דרישות מפרט: לא אכפת לי AMD או אינטל, אני מעדיף את מה שעולה פחות ונותן יותר. אם במפרט השימוש בזיכרון יהיה מסוג DDR2, אז יש לי בבית כרטיס 2GB ככה שלא צריך יותר מ-2G ראם במפרט. במידה והתקציב מאפשר, אשמח ללוח אם תואם SLI\CrossFire שקט חשוב לי. כמה שפחות יותר טוב. ולא צריך כונן אופטי. תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  24. Started by shayh,

היי, שלחתי הודעה דומה בתחילת החודש אבל הדרישות שלי השתנו ולכן אני צריך מפרט חדש. 1. התקציב הוא בין 3500 ל4500 ש"ח במזומן (אני משיג חלק מהרכיבים, במיוחד אלו של Intel, במחיר טוב יותר מהמחיר בשוק אז לא צריך להיות דיוק במחיר) 2. המחשב הוא מחשב משפחתי ולכן משתמשים בו לצרכים מגוונים: אינטרנט, אופיס, ICQ, מסנג'ר, פוטושופ, שיתופי קבצים, משחקים (לא כבדים), שמיעת שירים וצפיה בסרטים. [לפעמים תוכנות מסויימות כמו ICQ ומסנג'ר פתוחות יותר מפעם אחת]. 3. אני לא צריך ציוד היקפי בכלל. 4. המחשב צריך להיות מבוסס intel Conroe. יש לי העדפה לרכיבים מהדור החדש: הארדיסק SATAII של WD, צורב DVD, הרבה יציאות USB (לפחות 6 אחוריות וגם קדמיות), כמות מספיקה של זיכרון RAM (2GB או יותר) אני רוצה שבבוא…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.