ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? סטודנט, ככה שאופיס אינטרנט וכו' וגם לעבודה גרפית(ADOBE וכאלה) * גודל המסך? 15.6 ומעלה. * רזולוציית המסך? FHD+ * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף פחות מ 2.5-3 קילו (לנוחות בסחיבה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות לכמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין. * Bluetooth? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עובד עם כונן קשיח נייד ככה שאין יותר מדי צורך במקום גדול. מה שכן, אם SSD יעזור אז עדיפות ל SSD. * כונן אופטי? לא חשוב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא כל כך. * האם יש לכם העדפה לחברה …
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אהלן, קראתי את מדריך הייבוא מחשב נייד מארהב אבל אין לי מושג איזה דגם לבחור. אני רוצה מחשב שיהיה נוח לשימוש, שתהיה תצוגה יפה וברורה, לא נחוצים ביצועים מטורפים. שימוש משרדי כמו אופיס ואינטרנט. כמובן שעדיף שתהיה אחריות בארץ. הנה לינק לדגם שבחרתי באתר שממנו דוד שלי מתכוון לקנות דרכו: http://www.futureshop.ca/en-CA/product/hewlett-packard-hp-15-6-intel-core-i3-350m-laptop-dv6-3034ca-future-shop-exclusive-dv6-3034ca/10146269.aspx?path=661f40c2b0d685d9cbfdd79346ac2f87en02 מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מבחינה עקרונית , מחשב נייד שהוא refurbished יש סיבה לא לקנות?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לחוות דעת על המחשב המצורף - מחודש ב 1500 ש"ח. רק לשימוש אינטרנט ואופיס. האם כדאי? תודה אם יש המלצות אחרות למחשב שיחזיק לפחות 4 שנים בתקציב או פחות ממנו אשמח לשמוע. עבור אדם מבוגר. שמשתמש רק באופיס ואינטרנט ולוקח לבתי קפה - לא רק בבית. https://shop.zap.co.il/product-model?offerid=14690232 מפרט טכני: יצרן: HP דגם: x360 1020 G2 Convertible 2-in-1 Laptop/Tablet מעבד: Intel Core i7 (7th Gen) 7500U / 2.7 GHz מהירות מעבד: 2.7 Ghz זכרון: 16GB דיסק קשיח: 512GB SSD כרטיס רשת : RJ45 GB1 מסך: 12.5″ Full HD 1920 x 1080 Touchscreen Display כרטיס מסך: Intel HD Graphics 620 כרטיס קול מובנה מערכת הפעלה : Windows 10 Pro 4 יציאות 3.0 USB קישוריות: WIFI Port…
-
- 1 תגובה
- 392 צפיות
- 2 followers
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מחולל רק מחנויות באמריקה, אם אתם יכולים אז המדינה היא דנבר קולרדו... תקציב: עד 1500 דולר יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא, רק בממש מעט. יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: לא משנה, העיקר שיהיה בינלאומית, יענו גם בארץ חברת המחשב הניד המועדפת: הכל מערכת הפעלה רצויה: WIN 7 62 BIT כונן קשיח מועדף: 500GB+ משקל הנייד המועדף: לא משנה גודל הצג: לא משנה צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה מהיר ולא יזוז כמו צב. מה מטרת שימוש המחשב? : הוא יהיה למשחקים כבדים, אבל לא חובה על מקסימום גרפיקה, משהו כמו קרייסיס במדיום יהיה טוב, הוא יהיה גם לתוכנות מוזיקה- יש לי תופים…
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום רב . מחפש המלצה לנייד טוב עד 4000 ש"ח שייתן תמורה ביחס למחיר השימושים יהיו גלישה באינטרנט ואולי משחקים מידי פעם המשחק הכי כבד שירוץ הוא PES2010 חשבתי לכיוון של טושיבה 4000K http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL50513E או דל 3900K http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5010 או HP במחיר 3700K http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKDV62110ej בכולם תיק מתנה ותשלומים נוחים האם כרטיס מובנה יספיק לשימושים או שצריך חיצוני וגם האחריות זה מה שצריך לשחק תפקיד DELL נותנת 3 שנים טושיבה שנתיים HP שנה אחת תודה למי שייתן עזרה
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אם כבר יש פורום ניידים אז נשתמש בו יש לי : fujitsu-siemens lifebook C1020 שעבר שדרוג קל ל40G ו512M מעבד P4M NORTHWOOD קשיח fujitsu MHR2040AT גם הHDD וגם הCPU מראים לי 50~55 חופשי לצערי אני לא זוכר את רמת ההישרדות של ניידים לטמפ' אז תעזרו לי קצת
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס * גודל המסך? 10-13", גמיש. הדרישה היא למחשב קטן (מיני) ולא מפלצות 15" שמנות וכבדות * רזולוציית המסך? לא רלוונטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות (אגב השאלה הזאת קצת טיפשית, אני לא רואה מצב שבו מישהו יעדיף מחשב כבד... לכל היותר צריך לנסח את השאלה: "האם משקל המחשב הוא פרמטר חשוב?") * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ מין הסתם (אותה הערה כמו השאלה הקודמת) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא רלוונטי * כונן אופטי? לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? מה זה? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לח…
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפשת מחשב נייד מיני ללימודם ואני ממש לא מבינה במחשבים אז אשמח לקצת עזרה. השימוש העיקרי של המחשב יהיה אופיס, אינטרנט וצפיה בסרטים. * גודל המסך? עדיף 13 (לא חובה) * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך שיספיק ליום לימודים (6-8 שעות בערך) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMIוכו) HDMI לא חובה, השני אני לא יודעת מה זה אז סביר להניח שאני לא צריכה את זה. * בלוטות? כנראה שלא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,SSD, או שילוב - דורש mSata) לא יודעת * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכ…
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
אשמח לקבל מידע עבור דגמים מתאימים בעלי כרטיס מסך אשר תומך בFULL HD לאחר שאני לא מצאתי מחשבים כאלה תודה
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
חברים, יום שלישי הקרוב אני טס לסין ורציתי לדעת איזה מחשב נייד הכי שווה לקנות מבחינת הכל, ביצועים, מהירות, כרטיס מסך(גרפיקה טובה שתפעיל לי כל דבר כולל המשחקים הכי חדשים) ומבחינת מחיר אני מוגבל ל5000 אלף.(אך אם צריך להוסיף קצת אין בעיה) תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אודה על המלצות למחשב נייד מסך 14 עד 4500 ש"ח תנאים: 1. לא סלרון/סמפרון 2. 1 ג'גה ראם 3. שיכלול ויסטה פרימיום
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד עבור סבתא היא רוצה דווקא נייד ודווקא מסך 17 לך תתווכח אתה בעקרון שימושים זה צפייה בעיקר אבל צריך מחשב לא עדין זאת אומרת בניה טובה (מה שאני לא בטוח שיש בגודל הזה במסגרת התקציב) היא לא כ''כ מרחמת מניסיון העבר אני מעדיף עבורה את דל או לנובו תקציב עד5500 מה אומרים תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מטרות עיקריות - תכנות,סרטים,אינטרנט. בכללי - צריך להיות חזק אם יוכל להתמודד גם משחקים - חבל על הזמןץ חשוב - מולטיטאץ',חיי סוללה ארוכים (כמה שאפשר)
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על מחשב נייד עם מסך גדול, הכי שניתן. לשימוש של עבודה מרחוק באמצעות VPN, כך שיכול להיות פשוט יחסית מבחינת חומרה. לא משנה לי אם יהיה כבד. במחיר סביר, ואפילו יד שניה אם יש המלצה למקום שאפשר לרכוש. תודה ליאת
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכם, אתם ממליצים על מחשב DELL M6800 מסך 17 אינץ? אני מחפשת נייד עם מסך גדול. יש לי אפשרות לקנות ב 2200 שח יד שניה. אשמח להלצות או הצעות אחרות. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד עם מסך כמה שיותר גדול שמיועד לעבודה משרדית, וורד ופאור פוינט בעיקר. בתור אחד שכל החיים השתמש במחשבים נייחים, יש לי 0 הבנה בנושא של ניידים. זה מחשב שמיועד לאמא שלי, היא לא רוצה מחשב נייח, ומעדיפה ניידץ למרות שהיא לא לוקחת את המחשב מחוץ לבית. התקציב הוא עד 5000 ש"ח. העיקר הוא מסך גדול (כמה שאפשר), רזלוציה טובה, לא צריך גיימינג. אבל משהו שיהיה מספיק חזק להריץ סרטונים ביוטיוב וכל זה. הסוללה לא קריטי, כי זה מחשב שעומד במקום ותמיד ליד חשמל. לא משנה לי החברה, לא צריך טאץ' וכל מיני שטיקים מעבר לזה. משהו פשוט. צריך שיגיע עם ווינדוס 10 בעברית. באותו נושא, האם כדאי לנסות לבדוק מחשבי מיני? פה אני מבין אפילו פחו…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 - קניה באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? קצת מהכול (מחשב תלמיד) בדגש על מסך מגע ועט לציור על המסך 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN10 …
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! בחיפושיי אחר מחשב חלומותיי, הגעתי למסקנה שאני מחפש אחר מסך באיזור ה-13 אינץ', מט, עם כרטיס מסך חיצוני שיספיק למשחקים בינוניים (משהו בסגנון Gforce 310m, 320m או Radeon 4570, 5470) ומעבד i5 או i3. מצאתי את ה - HP probook 4320s שעונה על הדרישות למעט הכרטיס מסך שהוא 530v, כרטיס מסך מובנה לוח אם. גם את ה Dell Vostro 3300, שיכל להיות אופציה מושלמת, אם רק היתה לו יציאת HDMI. התקציב שלי הוא עד 4800 ש"ח - כולל אחריות ל-3 שנים, ולא כל כך משנה לי חברה וגם לא כונן דיסקים. אם לא אמצא עוד אופציות כנראה שאתפשר על ה 4320s. לפני שאני עושה את זה וגוזר עלי כרטיס מסך מאוד ישן, אשמח לדעת אם מישהו מכיר עוד מחשב שעונה על הדרישות. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד עם דור המעבדים החדש של אינטל, דגם i5. עד 4500 שח, Laptop או Ultrabook. תנו לי אפשרויות ואם אפשר גם דעות אישיות ממי שיש לו מחשב נייד כזה. והאם שווה לחכות קצת עד שיצאו דגמי מחשבים ניידים יותר איכותיים? תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר ?? התנסה מעוניינת לשמוע פרטים לטוב ולרע על הנייד הזה (LG E310-2B5 ) עומדת לרכוש אותו דרך איבורי..תודה
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
קיבלתי כמה מפרטים למחשב נייד של חברות שונות מה דעתכם המטרה זה מחשב כללי לא משהו ספציפי. יותר להפעלת תוכנות כלליות ולימודים. יש לי כמה חברות וכמה הצעות toshiba 300-15b ,toshiba a300 1ec fujitsu esprimo v55352,fujitsu esprimo v55359 dell studio 1353 bk 237,dell studio 1535 bk/bl 575 ויש גם acer השאלה היא איזו חברה הכי מומלצת ומאיזו כדאי להתרחק? ואיזה מחשב מומלץ מבין אלו? או אולי יש המלצות אחרות? תודה
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מצאתי באינטרנט את המחשב הנייד הבא אם x1600 ati (הכרטיס המסך הכי חזק בנתיים לניידים) והכל במחיר מצחיק של 1080$ גיגה זכרון, 120 גיגה וduo core 2 פרטים:http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16834115246 מה דעתכם
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ידידה שמתעסקת בעיצוב גרפי צריכה מחשב רציני לצרכי עבודה ושמה עיניה על המקבוק פרו הזה: http://store.idigital.co.il/mac/macbookpro/macbook-pro-15-with-retina-display-2-3ghz-me294hb-a-7077 הבעיה - הוא "טיפה" יקר. ראיתי מכוניות סבירות שעולות פחות. האם יש מחשב נייד מקביל לו מבחינת מפרט טכני שיהיה זול יותר, או שההפרש לא מאוד משמעותי וכדאי כבר לקנות את המקבוק?
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אבא שלי טס לקוריאה.. ולפי מה שאני יודע המחירים שם נמוכים.. חיפשתי אתרים של חנויות אלקטרוניקה בכדי לקבל אינדיקציה למחירים אבל לא מצאתי.. בכל אופן הבנתי שהמחירים שם מאד נמוכים.. רציתי להתייעץ איתכם איזה מחשב כדאי לי לקחת.. כמה פרטים.. אני רוצה מסך 15 אינצ'.. חשוב לי שהמעבד יהיה מעבד טוב שיחזיק לשנים הקרובות .. המחשב ישמש בעיקר לאח שלי שהולך ללמוד באוניברסיטה החל משנה הבאה.. למחשב מיועד גם כן לאינטרנט.. ככה שכרטיס רשת זה דבר שנדרש.. מה הייתם ממליצים לי לעשות? איזה דגמים נחשבים לטובים.. קנייה של חברה קוריאנית עשוי להוזיל משמעותי את ההוצאה? (דוגמאת LG)? תודה
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-