עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by danezeq,

היי רוצה להתייעץ לגבי רכישת מחשב נייד שייעודו הוא תכנות באנדרואיד סטודיו. חשבתי על 2 אפשרויות: א. מעבד I7 ו16GB זיכרון ב. מעבר I5 ו8GB זיכרון. במקרה כזה רוצה אפשרות להרחיב ל16GB בהמשך. לדעתי ב2 האפשרויות כדאי שיהיה כונן SSD ולא HHD. מה לא חשוב? לדעתי אפשר לוותר על כרטיס מסך חזק, ועל שטח אכסון גדול. גם משקל ואיכות סוללה לא גורמים קריטיים. חיפושים בזאפ העלו את האפשרויות האלה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=932538 2229 שח http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=931070 3880 שח http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=935287 3874 מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by יהודה המתכנת,

שלום וברכה אני מתכנת, ואני צריך לקנות מחשב חדש. אני עובד על המחשב הרבה מאד שעות מדי יום, ולכן אני רוצה מאד שהמחשב יתאים לצרכים שלי, ואני מוכן לשלם מחיר הגון. חשוב לי להבהיר שאינני מחפש סתם לזרוק כסף על מותגים, ואשמח לשלם פחות אם אמצא מחשב טוב. השימושים במחשב: Visual Studio, Sql Server Express, Node, Angular בלי עיבוד תמונה ומדיה, בלי OC. תצוגה: - מסך 15.6, הכרחי. נדמה לי (ואשמח אם תתקנו אותי) שקשה מאד לפתח על מחשב 14'' - מסך מט, בלי השתקפויות - אינני צריך מסך 4K, ולא מסכים משוכללים של גיימינג. נוחות שימוש: - משקל עד 2 ק"ג. - מקלדת טובה, וכן משטח הצבעה טוב. - אינ…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by igalgerman,

שלום, אני מחפש מחשב נייד חזק שישמש אותי גם בבית כמחשב ראשי וגם אני יוכל לקחת אותו איתי למקומות כמו לימודים. (אני יחבר אותו בבית למסך..) אין לי הגבלת תקציב, עדיף שלא יעבור את ה8000 אבל אם צריך אני מוכן להשקיע כדי לקבל מחשב טוב ונוח. אני מתלבט האם לקנות את המחשב בארץ או להזמין מחו"ל - הבנתי שלרוב יש בעיות אחריות. * מטרות המחשב? תיכנות, שימושים כללים, צפיה בסרטים, קצת פוטושופ ועריכה ואולי טיפה משחקים לא הכי כבדים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 * משקל רצוי? רצוי מחשב קל מאוד עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by law89,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני משאיר את השאלה הזאת פתוחה. אני לא מספיק מבין במחירים. אני צריך משהו שיעשה את העבודה לתקופה של חצי שנה - שנה וכנראה אחרי זה כמעט ולא יהיה שימוש בו 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות. יהיה נחמד אם יתמוך בהעברת סרטים עם רזולציית 4k. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגב…

5. Started by lihi2910,

מחפשת מחשב נייד בעיקר לצורך תכנות ושימוש יומיומי. חשוב שיהיה חזק וישמש לכמה שנים. מסך לפחות 15 אינץ מעבד i5 /i7 בונוס : עם מסך טאץ וקל משקל תקציב: 4000+- תודה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by Bar London,

שנה הבאה אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב, קנו לי מחול את המחשב הזה http://www.toshiba.co.il/he/discontinued-products/portege-z30-b-118/ האם הוא מספיק טוב? ועוד שאלה, הוא הגיע לי עם ווינדוס 8 האם כדאי להתקין עליו ווינדוס 10? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by alonhagai,

1. מה התקציב המקסימלי? משער שלא יצטרך לעלות על 4K אך גמיש באופן כללי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ע"פ ראות עיניכם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות: C, Paython, JAVA וכו'.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא במיוחד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נוח לקריאה וכתיבה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Esg,

שלום, אני סטודנט לתואר שני במדעי המחשב, מחפש מחשב שישמש אותי בעיקר ללימודים: - את ההרצה הראשונית של הקוד אני ארצה לעשות על המחשב שלי. - הרצות מורכבות יותר אני אעביר בהמשך למחשבים חזקים יותר ואריץ עליהם (מחשבים שיש לי גישה אליהם מטעם האוניברסיטה) - דיבוג אשמח לעשות במחשב שלי. חלק גדול מההרצות דורשות GPU, ולכן אשמח למחשב תומך, גם אם פשוט יחסית (לצורך דיבוג בלבד) אשמח שהמחשב יישאר איתי גם אחרי הלימודים, אבל למטרות די דומות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב די גמיש.. נניח תקציב מירבי - 4,000₪, אבל מתאפשרת חריגה במידה וזה שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפ…

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  9. Started by tzatza,

טווח מחיר - 4000-5000 אפשר בלי מערכת הפעלה כדי להוזיל , נועד לתכנות * מטרות המחשב? :בעיקר תכנות, הרצת מכונות וירטואליות וכו' עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים, ע * גודל המסך? - 15-15.6 * רזולוציית המסך? - לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? משטח עכבר נוח * משקל רצוי? - כמה שיותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בהחלט אשמח לזמן סוללה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HD * Bluetooth? -לא קריטי *זכרון - עדיף 16 גיגה אבל 8 עם אופציית הרחבה זה גם טוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - SSD (פחות מבין בזה) אבל לפחות 500 גיגה שטח * כונן אופטי?-לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריו…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8 k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב באופטימזציה הגבוהה ביותר (הניתנת) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? (100-150 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בתוכנות כגון- eclipse , androaid studio ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod black ops3 (במידה ויתאפשר|) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו ה…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8 k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב באופטימזציה הגבוהה ביותר (הניתנת) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? (100-150 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בתוכנות כגון- eclipse , androaid studio ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod black ops3 (במידה ויתאפשר|) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו ה…

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8 k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב באופטימזציה הגבוהה ביותר (הניתנת) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? (100-150 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בתוכנות כגון- eclipse , androaid studio ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: (מעוניין באפשרות לשחק במשחקים די חדשים) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  13. שלום, אני באוקטובר עומד להתחיל ללמוד הנדסת מחשבים ואני צריך לפטופ טוב וזריז בעיקר לתכנות, טיפה פוטושופ ועריכה חובבניים וגיימינג קל במידת האפשר לזמן הפנוי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אבל עוד 500 שח לא יהייה נורא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים בדגש על תכנות אולי טיפה פוטושופ וגיימינג קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ba…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום שלום, אני סטודנטית למדמ"ח ואני מחפשת מחשב נייד חדש. כשהנוכחי (HP ProBook 430 G5) חוגג 4 שנים יחד עם התואר שלי, ומזמן כבר לא עונה על הצרכים שלי. חשוב לי: עוצמה - גם לצרכי תכנות (העיסוק העיקרי שלי, בגדול. מדי פעם משתעשעת קצת עם גרפיקה קלה (ב-Publisher, אבל הגיוני שאתפתח למשפחת Adobe בקרוב) ומעט 3D לעתים (Unity). כ-16" של איכות תצוגה ראויה (אני סובלת מאוד מהמסך ה-liveless של הנוכחי) התכונות שחשבתי עליהן הן +16RAM, 512 SSD, i7 Gen10. אני לא סגורה על המעבד, כי אני לא רוצה להוציא כסף סתם על תכונות שאני לא צריכה. השימוש הוא אינטנסיבי - לפעמים 12 שעות ביום. לא חשוב לי: חיי סוללה משקל (עד 2 ק"ג, אני בדרך כלל לא לוקחת אותו לקמפוס)…

15. Started by ronmar,

שלום. אשמח לעזרתכם במציאת מחשב נייד העומד בדרישות הבאות- * מטרות המחשב? תכנות, אינטרנט עבודה משרדית * גודל המסך? עדיפות למאט (אם אני לא טועה יותר טוב מבחנית תאורה) * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל- SSD, לפחות 128GB, עדיף יותר אם נכנס במחיר. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: אני מביא את המחשב מארה"ב אז אני מניח שאני אוכל להביא מחשב יותר ט…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by מור עמירה,

היי יש לי כמה שאלות עקרונית שחשובות לי יותר מההמלצה שלכם למפרט 1.האם לדעתכם עדיף לקנות מחשב עם ssd בעל נפח נמוך ולשדרג אותו באופן עצמאי ? כי שמתי לב שזה יכול להוזיל את המחיר. 2.אותו שאלה לגבי זיכרון ראם ,האם עדיף לקנות 8 גיגה ולשדרג באפן עצמאי ל 16 גיגה ?(ובכללי האם זה פשוט להוסיף ?) 3.במעבדים של אינטל מה ההבדל בין H U G ? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 אם חריגה של 200-300.(מחיר באילת ) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות בעיקר. גם קצת ML סרטים,קצת משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום מחפש מחשב חזק שיוכל להתמודד בקלות עם multitasking רב וגיימינג שצריך , חשוב לציין המחשב הולך להקנות בארה"ב! ( ככה שהמפרטים שאני צריך אמורים להכנס בתקציב) * מטרות המחשב? עבודה בעיקר עם תוכנות כמו android studio , photoshop , eclipse , unity , UDK , phpstorm , visual studio חלקן פתוחות במקביל בזמן שהגוגל כרום/פייר פוקס פתוח עם 20-30 טאבים ומוזיקה מתנגנת ברקע, ולהריץ משחקים חדשים כמו bf4, ac , the witcher 3 ב-50-60 fps. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה * רזולוציית המסך? לפחות FHD 1920x1080 למרות שהנטיה היא ל-3K או 4K למרות שאני יודע שזה overkill ויהיה לי הרבה בעיות עם כמה אפליקציות שלא מותאמות לרזולוציה הזאת(אבל אני מבלה הרבה זמן מול המחשב וחשבתי ש…

18. Started by Yarony90,

1. מה התקציב המקסימאלי? כ-8,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב אבל ניתן לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 800-1,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות בעיקר בסביבת web. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ישמש ללימודים ואז כמחשב לצורך פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מיועד לתכנות אז …

19. Started by ספי צרגס,

בוקר טוב וחג קניות שמח לכולם :) אני מחפש נייד להחליף את הU30S ASUS הישן שלי, סחב יפה עד עכשיו אבל ממש משתעל תקציב עד 3K+-, עדיפות למעבד I7, שואף ל16GB זיכרון ו1TB SSD ראית שני דגים שנראים לי זהים, אבל משום מה הפרש המחירים בהם הוא כ400 ש"ח, בכמה רשתות https://www.bug.co.il/brand/asus/color/gray/laptop/x515ea/bq869w https://www.bug.co.il/brand/asus/color/black/vivobook/15/x1500ea/bq2577w מה אני מפספס פה? שניהם בדיוק עם אותה חומרה לא? (וגם אותם כניסות USB וכו') תודה

20. שלום! אני צריך המלצה למחשב נייד לצרכי תכנות. צריך להיות מספיק חזק להריץ VStudio7 וכלי פיתוח ל- Java בקלות יחסית (כלומר, שיהיה 2GB זכרון). גם המשקל חשוב לי, אבל פחות. ראיתי שני מוצרים (בשניהם צריך להרחיב זיכרון): http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3243&catcode=510 http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3410&catcode=200 אני צריך המלצות אלו מבין השניים טוב יותר, מבחינת אמינות, התחממות, רעש , תדירות תקלות וכו'. כמו כן, המצלות נוספות יתקבלו בברכה. תודה!

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  21. היי , מעוניין לקנות מחשב לתכנות גרפיות כבדות , התקציב מוגבל ל3500 ש"ח , חייב להיות בישראל ועם אחריות (עדיף3 שנים) תודה!!!

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  22. היי חברה, אני חייל, לכן אני חושש לקנות מחשב יקר ולהביא לבסיס. עוד שנתיים וחצי מהיום אתחיל תואר בטכניון במדעי המחשב- רציתי לשאול האם לדעתכם המחשב יוכל להספיק לי גם שם, או שעדיף לקנות משהו פשוט יחסית, למכור אותו לפני התואר ולקנות משהו חזק יותר? בסופו של דבר לשנה וחצי הקרובות יספיק לי גם מחשב ב2 לדעתי. אם אקנה מחשב זול ואשדרג אותו במידת הצורך, זה יצא לי יקר יותר? בכל מקרה בינתיים זה מה שחשבתי עליו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 באילת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בהתאם לצורך ולמה שפירטתי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתכנת בעיקר …

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by ranrubin1,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 (אפשר לקנות באילת) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות וגיימינג קל ( LEAGUE FO LEGENDS / FORTNITE ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אם יהיה אפשר להשיג את המחשב ללא ווינדוס וככה להוזיל אשמח 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם במציאת מחשב מתאים לעבודה עם המאפיינים הבאים: מטרות מחשב: תכנות בלבד. ללא התחשבות כלל במשחקים / מולטימדיה. המחשב ישמש לקמפול קוד רב ולבדיקות ב VM-ים כך שחייב להיות חזק. גודל מסך: בעקרון כמה שיותר גדול (15-17), אבל לא קריטי. מעבד: כמה שיותר חזק (i7 כלשהו) זכרון: כמה שיותר (8-16 ג'יגה) כונן: SSD, 120GB או יותר (לא צריך כונן נוסף) כונן אופטי: כן, צורב CD/DVD (או לפחות אפשרות להוסיף) יציאות מיוחדות: USB, ethernet (זה מיוחד?) משקל: לא חשוב זמן חיי סוללה: לא חשוב כרטיס מסך: לא חשוב Bluetooth / wifi / cellular modem: לא חשוב אחריות בינלאומית: לא חשוב רשיון מערכת הפעלה: לא חשוב העדפה לחברה: אין אני מעריך שמחשב איכותי שיענה לצרכים הנ"ל יעלה בסביבות 5-…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. מחפש מחשב נייד לצורכי תכנות ולימודים: Visual Studio (C++) MatLab Java Python 1. תקציב עד 8000₪ (עם חריגה). 2. מסך מגע ועט סטילוס. 3. זיכרון 16GB מינימום. 4. אחסון 1TB. 5. גודל מסך: 14 אינץ' לפחות. ראיתי דגם שנקרא Asus Flow X16 ממליצים עליו? איך עט הסטילוס שלו, הכתיבה מדויקת? https://ksp.co.il/mob/item/219901

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.