עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. פרטים לפי ההנחיות בכללי הפורום: 1. תקציב: באזור ה 2500 ש"ח, אבל דיי גמיש. 2. כרגע המחשב ישמש לעבודה משרדית, צפייה בסרטים ומשחקים קלים, ולכן אני לא מוסיף כרטיס מסך נפרד. אבל כנראה שבעוד כשנה אני אוסיף כרטיס מסך רציני (למשחקים כבדים) ולכן אני רוצה שהוא ייתמוך באפשרות. 3. אין צורך במסך או כל ציוד היקפי אחר(רמקולים, מקלדת, עכבר וכו'). 4. כאמור - ללא כרטיס מסך. 5. אין העדפות לחברות או חלקים כלשהם - העיקר שיהיה טוב ולא יקר :-) 6. לא מעניין אותי קירור או עיצוב, רצוי שלא יהיה רועש מידי. 7. צריך הרכבת מחשב בלבד, יש לי כבר מערכת הפעלה חוקית שאני אתקין בעצמי. 8. צרכים מיוחדים: רצוי מחנות באזור חיפה... בניתי את המפרטים בהנחיית המפרטים המומלצים פה באתר: מפרט amd: Amd Athlon 64 X2 Dual…

2. Started by The-StiG,

אני מחפש מחשב לאינטרנט וסרטים מידי פעם .. לא משו רציני מידי .. מיועד להרבה נסיעות אז חשוב שתהיה סוללה חזקה ,מקשים נוחים ולא קטנים מידי . מה אתם ממליצים ? דרך אגב האם עדיף לקנות מחשב עם מודם סלולארי מובנה ? כי אין לי שום דרך להבטיח שיהיה לי גישה לרשת אלחוטית במקומות שאני נוסע בהם . תודה =]

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  3. שלום אני רוצה לשדרג את המחשב כרגע יש לי מחשב ניד I5 ואני מעונין במחשב נייח חשוב לי יהיה מהיר מאוד לאינטרנט ולסרטים וחשוב לי שיהיה יציאת HDM לחיבור לטלוויזיה לצפייה בסרטים הר דיסק 1T לפחות התקציב שלי 3000 מקסימום 3300 אשמח ליעוץ מקצועי תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by stip89,

יש לי מחשב נייד של hp probook 4520s הוא עלה לי 3000 שקל יש בו בעיה קטנה ולכן אני הולך יום ראשון לחנות ממנה קניתי אותו (ivory) ומחליפים לי את המחשב למחשב חדש עם אותו מחיר רציתי לשאול אתכם איזה מחשב אתם חושבים שאני צריך לקחת איזה חברה נחשבת טובה כי ראיתי את lenovo ואני לא יודע אם היא טובה ואיך השירות שלה בארץ...(מה שאני יכול להגיד על hp שהשירות שלהם מדהים בארץ!) פרט מאוד חשוב במחשב זה שאני רוצה שהביצועים הגרפיים שלו יהיו גבוהים זאת הסיבה שהם מחליפים לי כי ביקשתי כרטיס מסך וקיבלתי משהו ברמה נמוכה יותר ממה שביקשתי (ביקשתי radeon 5470 וקיבלתי radeon 4300) ... אודה לכם מאוד על העזרה !! תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  5. המחשבים הללו הם מחשבים חזקים במחירים סבירים 5500-6500 אחד מהם עם 8600 GT והשני עם 9600GT לא מצאתי מחשבים אחרים עם יחס כזה טוב של ביצוע מול מחיר הבעייייה היא שהם לא עוזרים לי בגרוש כי לפי כל הבדיקות שעשיתי הזמן בטרייה שלהם ללא חשמל ממש חלש! מדובר על שעתיים שעתיים וחצי ללא חשמל וזה ממש לא עוזר לי בתור סטודנט אני מחפש מחשב נייד עם כרטיס גרפי (מחשב נייד שיחליף את הנייח גם בנושא משחקים) אבל שאני אוכל לעבוד איתו בהרצאות באוניברסיטה (שזה מחייב זמן בטרייה של 3-3.5 שעות!) בבקשה עזרררה אני באמת לא יודע איפה אני יכול למצוא משהו כזה :s05:

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by Cyron,

שלום אשמח להמלצה לנייד רב תכליתי בתקציב הנ"ל שימושים רגילים, אינטרנט, סרטים, אפשרות לחבר ל-LCD לא ממש מבין בניידים, חוץ מהמעבדים, עדיף משהו חזק C2D ולא פחות מזה. גודל 13.3-14.1, אם יש משהו ממש טוב עם מסך גדול יותר אני מוכן לשקול המון תודה מראש עריכה: נתקלתי בסדרת ה- Latitude 6400/5400, איך הם ? מה בדיוק ההבדל המשמעותי ביניהם מלבד המחיר ?

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  7. Started by darkspell,

יש לי קרוב משפחה שעובד ב-HP ויכול להשיג לי את המחשב הנ"ל, חדש, ב-4338 ש"ח. האם כדאי לי לקפוץ על המציאה או ש-HP מוכרת לעובדיה מכשירים מיושנים כדי להיפטר ממלאי קיים ? האם המפרט חזק מספיק לעריכה גרפית ? המפרט מצורף בקובץ. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. נשבר לי המסך במחשב הנייד. עלות התיקון היא כ-900 או 950 שקלים כולל מע"מ חלקים ועבודה. האם שווה לי לתקן? (נא התייחסו גם לכמה זמן יחזיק התיקון כי המחשב עצמו יחזיק לצרכיי עוד שנתיים לפחות) אינני מעוניין לקנות מחשב מיושן כיון שמחשב זה הספיק לי ואם יש מחשב חדש (Core i5 או סדרת sp core 2 duo) במחיר של שלוש וחצי אשקול לקחת.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by dorbarnea,

אהלן, רציתי לדעת מה הsocket או המעבד הנמכר ביותר והכי משתלם שיש היום בשוק... בנוסף אני ישמח לקבל גם שמות של motherboards .. בנוסף מה הmb של הכונן קשיח הנורמלי של היום, והגודל הנורמלי להארד דיסק של pc "3.5\"2.5| תודה מראש, דור.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by neshro,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב שלי בבית. ראיתי שרוב המפרטים שאתם מכינים מבוססים על מעבד AMD. מדוע זאת? האם תוכלו להפנות אותי לאתר שמשווה בין מעבדי AMD MainStream לבין Intel הנפוצים לטווח מחירים המדובר (כמו e5400). להלן פירוט הצרכים לפי הפורמט המקובל באתר: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000. חריגה קטנה אפשרית. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית לרוב, קצת גרפיקה בסיסית ואולי משחקים (גם בסיסי). 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם…

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  11. Started by Alex_1k,

שלום צריך המצלה למחשב לשימוש כללי עם כרטיס טלויזה

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  12. Started by ירוןX,

לנובו מציעים לי כפיצוי על אי עמידה בזמנים (אני מחכה למחשב כבר כמה חודשים) את SL510 במקום ה R500 עליו שילמתי במקור הייתי רוצה לדעת האם המחשב המוצע עושה את העבודה והאם עליי להסכים לעסקה באופן כללי הייתי שמח אם תוכלו להסביר מהם ההבדלים הבולטים בין השניים בברכה, ירון שהרבני

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  13. Started by denzel12,

היי אנשים, אשמח לקבל את חוות דעתכם למפרט שבניתי. = מעבד: Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 3Mb 1066mhz BOX זיכרון: OCZ GOLD 2GB 800MHZ DDR2 CL5 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L כ. מסך: Inno3D 9500GT 512MB DDR2 PCI-E PASSIVE COOLING דיסק קשיח: WD 320GB 7200RPM 16MB SATA2 כמו כן, אשמח אם תמליצו לי על ספק ומארז שמתאים למפרט שבניתי. תודה.

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  14. Started by Sygnus,

מדובר במפרט זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1EK26DC1D7 ניתן לקנותו ב 4000 שח. ברצוני לדעת איך נחשב המעבד הזה T2330? האם ויסטה שמגיע איתו יעבוד חלק עליו ? והאם יש הבדל משמעותי בינו לבין סדרת מעבדי ה T5000 ? תודה.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  15. מחשב מבוסס אינטל עם לפחות ג'יגה זכרון (800 mhz) וכרטיס מסך טוב שיוכל להריץ משחקים. תקציב סביבות ה 3500 שח, אין צורך במסך, מקלדת, עכבר ושאר אביזרים נלווים.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי?3200 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מוטב לנצל רק כ-3000 ש"ח מהתקציב הנתון, אם זה יהיה שווה את זה - אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3200 ש"ח ותו לא. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג בלבד. משחקים: BF:BC, Crysis 2 ובעיקר GTA IV. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650X1050. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גיימינג - גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש צורך בכל הרכיבים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ייתכן שיבוצע OC קל לכרטיס…

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  17. TOSHIBA A200-1YW אם מישהו מכיר את הדגם ויכול לתת המלצות? יתרונות\חסרונות,מחירים. או המלצה למחשב באותו טווח מחירים, אני לא מחפש מחשב למשחקים אז אני מתפשר בעניין הכרטיס מסך אבל חוצמזה מה עוד אתם יכולים לייעץ לי? תודה.

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  18. אהלן המחשב החדש הולך לשמש בעיקר למשחקים, ברזולצית מסך 1080*1920 כמו כן מתוכנן גם OC בשאיפה להגיע לפחות לאזור ה 4GHZ והכי חשוב שיהיה שקט כמה שניתן ברמה סבירה (הוא די קרוב למיטה...) 1 מעבד האם כדאי לחכות ל I5 760 עבור תדר יותר מהיר (2.8) לעומת 2.66? 2 לוח אם מה ההבדל בין ה P55A ל P55UD3R? והאם התוספת של ה100 ש"ח שווה את זה 3 זיכרון מתלבט בין ה RCO ל RIPJAWS המוכר אמר לי ש ECO עדיפים עקב מתח נמוך יותר. 4 קירור למעבד כאן חשוב לי השקט אני לא יודע עד כמה ה CORSAIR HYDRO H50 שקט, ואם ניתן להגיע להגיע לOC יותר גבוה, אם לא אז אלך על הNOCTUA. 5 כרטיס מסך מניסיון של שנים אין כמו NVIDIA קראתי באחד הפורומים ברשת שהוא די מרעיש האם ברמה סבירה?מאד חשוב לי שהכרטיס מסך יהיה יחסית שקט, אנ…

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  19. Started by meirdor,

lg,gigabyte ו-hp.אז ככה אני מעוניין בנייד עד 5 אלף לסטודנט שיעודו בעיקר גלישה תוכנות קלילוות ופעם ב...FIFA או STARCRAFT2 כשייצא.אני מתלבט מאוד מכיוון שאחרי סקירה מעמיקה של ניידים עם אותו מעבד T7250 של שלוש החברות ה W566N של ג'יגבייט עולה3980 בערך ה HP DV6670EJ עולה הכי זול 4230 אבל החסרון שלו לעומת הג'יגבייט הוא שיש לו רק 1 ג'יגה זכרון במהירות 667 MHZ לעומת ה2 במהירות 800MHZ של ג'יגבייט והיתרונות הםHDMI וכמובן עיצוב ואיכות חומר מעולה לעומת הג'יגבייט שלפי מה שהבנתי גם מחומר טוב אבל לא ברמה של HP ומערכת הפעלה,רמקולים מעולים(ALTEC LANSING) וגם נושא האחריות ששל ג'יגביט הרבה יותר טוב (שנתיים לעומת שנה).המתמודדת האחרונה ,LG הוא דגם ה E500 שאין בו לא יציאת DVI או HDMI אבל ב 5300…

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  20. שלום, אם תוכלו לבנות לי מפרט בהתאם לצרכים האלה אודה לכולכם מאוד ! 1. מה התקציב? 2000 2. מטרות המחשב? משחקים עכשיווים בעיקר, אבל לא הכבדים במיוחד. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לכלול הרכבת מחשב בבקשה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. במשחקים חדשים אבל לא הכבדים ביותר. רזולוציה רגילה, 1024X768 לא משהו מטורף... מקווה שזה מפורט מספיק תודה רבה !!! D:

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  21. היי, אני מחפש מפרט עבור מחשב שישמש בעיקר לדברים כגון גלישה, הורדות ומשחקי רשת (לא כבדים ). הייתי רוצה שהמחשב יהיה מסוגל להפעיל משחקים קלים יחסית ( בעיקר משחקי mmorpg, כמו maplestory למי שמכיר ). אין צורך במסך, ובציוד הקפי כגון מקלדת, עכבר, צורב ( או כונן ) , רמקולים... אני גם לא מתכנן לעשות oc וכבר יש לי מערכת הפעלה ( xp ). התקציב למחשב הוא באזור ה 1500 (מזומן), עדיף כמה שיותר זול כן הייתי רוצה שהמחשב יפעל חלק ויחסית מהר (אם אפשר אז גם שקט ..). בנוסף יש לי כמה חלקים מהמחשב הישן, שאני לא יודע אם עוד שימושיים אבל בכל זאת אציין אותם : GeForce 5700Fx והארד דיסק כלשהו של סאמסונג ( חח ישן..) תודה מראש חברה . כל הצעה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  22. שלום! שידרגתי את המעבד שלי מ-AMD Athlon 64 3200+ AM2 ל-AMD Athlon 64 3800+ AM2. יש לי עכשיו מעבד פנוי (Athlon 3200 בתושבת AM2) שאני אשמח למקם במחשב חדש ומינימלי. אני צריך לוח-אם, זיכרונות (512MB או 1GB אם לא יקר), ספק כוח HEC לא יקר שיתן מספיק חשמל למחשב, ומסך LCD בגודל של "15 או "17. יש לי מארז, דיסק קשיח, מקלדת ועכבר. אשמח לקבל המלצות בתקציב נמוך ככל האפשר.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by liko,

מחשב : Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz 160G ASUS לוח אם: ASUS P5VD2-VM מעבד: Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz זיכרון: 1024MB DDR II 667MHZ דיסק קשיח: 160GB SATA II 7200RPM צורב: DVD-RW DL מחיר: 1,268 ש"ח האם מומלץ ? אשמח להמלצות לשינוי/תוספת במפרט. תודה !

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by uncommon,

הייתי שמח לקבל התייחסותכם למפרט הבא שהוצא לי. *עד 8,500 ש"ח ל: RAM. מעבד, כרטיס מסך ולוח אם [השאר קיים]. הרכיבים נבחרו על בסיס תאימות בינהם מיועד לעבודה על תוכנות תלת, עריכת וידאו וגרפיקה בכלל - הן לעבודה שוטפת והן לרינדור מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 - 2.4Ghz - 4MB לוח אם: Intel 965 Chipset for LGA 775 CPU - DDR2 800Mhz ] GA-965P-DS3 ] זיכרון: DDR2, XMS2-6400 2x128Mx64 ] TWIN2X2048-6400 ] כרטיס מסך:1GB Geforce PX7950GX2-PCIe , TV Out, Dual DVI, DDR3 ] PX7950GX2 ] (קשיח 160ג' ומארז חזק +צורב כבר קיימים) אשמח לקבל הערות לשיפור / או חיסכון.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  25. Started by TeaHwpce,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4917&CatCode=315 אני מעונין לקנות המחשב. אני יודע שהמחשב אינו מותאם למחשקים ואינני מתכנן להריץ משחקים, אני רק אתקין ליתר ביטחון כך שאני לא קונה את המחשב למטרות הנאה. עיקר השימוש של המחשב הוא אינטרנט ותוכנות כבדות. האם כדאי לי? אם אתם יודעים על מחשב אשר מתאים לרצונותי, אנא ידעו אותי.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.