עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, לאחר והתעניינתי על כל חלק במחשב בניפרד לעומק הגעתי למפרט סופי סוף סוף,המפרט בנוי בשבי למשחקים כבדים OC למעבד(אולי כרטיס מסך),וזהו. אם יש לכם כל דבר שלדעתכם יש מקום לשיפור אני ישמע בשמחה,כמו כן המפרט בנוי ל5K. המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤932 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤503 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD501LJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤277 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501LJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤324 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי Sparkle nVIDI…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי?2200 ללא מסך ללא ווינדוס וללא ציוד היקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל ... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2200-2300 2. מה שימושי המחשב :משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל שלל המשחקים מספורט ועד פעולה diablo 3 fifa וכו... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1920:1080 משהו כזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס לא אין צורך לכלול התקנה ביתית 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by pitt,

Core i7 875K processor OC 4.0 Gigabyte GA-P55A-UD7 SATA 3 USB 3ADATA 8 GB 1333 CORSAIR HX Series HX850 850W Cooler Master: HAF 932 מארז מאוורים 200 מילמטר ועוד 3 מאווררים A-DATA Premier Pro 2.5-Inch 128GB SSD Western Digital WD1002FAEX Caviar Black 1 TB SATA III Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB 7200 RPM MSI R9 280X 3GB GAMING כמה אתם אומרים שהמחשב הזה שווה?

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by elados123,

היי כולם, מישהו מבין ויכול לעזור לי לבנות מפרט למחשב נייח pc רק שאוכל לעבוד איתו על גרפיקה לדפוס, הדמיות, עריכת וידאו ... הבנתי שצרך להיות מבוסס i7 עם כרטיס מסך חזק והרבה זיכרון בקיצור מחשב סופר ואין הגבלה במחיר תודה

5. אהלן מחפש מחשב גיימינג מומץ ונוח שיהיה לא ממש כבד וכמה שיותר דק במסגרת תקציב של 3500 ~ 4000 ש''ח. * מטרות המחשב? לדוגמה: גיימינג - LOL,starcraft2,tera ועריכה - פוטושופ ואילוסטריטור. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 15 ולא משנה סוג המסך. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) חשוב שתהיה גבוה אך במסגרת התקציב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - * משקל רצוי? שיהיה משקל שפוי. * האם נדרש זמן סוללה …

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  6. קודם כל שלום לכולם אני רוצה מפרט לחבר שלי בעיקר למשחקים..... עד 5000 ש"ח לא צריך שום ציוד הקפי (מסך רומקולים מקלדת עכבר לא צריך) תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי את הנייד הזה במקור עם win 8.1, מאתמול עם 10. מאז שהחלפתי ל-10 הוא הרבה יותר מהיר וממש מעולה, אבל שמתי לב שאין יותר את האפשרות לגלול את המסך עם 2 אצבעות על המשטח. איפה אני יכול לטפל בהגדרה הזו? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. חברה של אחותי ביקשה להרכיב לה מחשב ובגלל שאני די לא מעודכן בהרבה דברים אז אני פונה אליכם אין בדיוק הגבלה תקציבית אז אפשר לחרוג בטעם הטוב. מטרות: 1. מחשב חזק שיעבוד מהר ויחזיק לאורך זמן. 2. שקט! כמה שיותר, קירור פסיבי או מאוררים איכותים ושקטים! 3. מסך נעים לעין. 4. אין צורך במשחקים. תוכן HD גם נראה לי לא נחוץ כל עוד זה לא יהפוך לסטדרט ביוטיוב או משהו ;D 5. יש צורך בכרטיס קול נאות עם כניסה נורמלית על מנת להמיר קסטות לקבצי סאונד. (אל תשאלו אפילו) 6. אין צורך במארז מנקר עיניים , אבל שיהיה אסתטי. מה שאני חושב שיהיה נכון: מעבד - לא נראה לי ש4 ליבות נחוצות פה אז מעבד כפול ליבה יספיק זכרון - אני הייתי אומר 4 גיגה בייט, במחירים של היום אין מה להתפשר על פחות. לוח אם -…

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  9. Started by Blue Omega,

צהריים טובים, בשנת הלימודים הקרובה אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה, אני מעוניין לרכוש מחשב שיתאים לסטודנט בתקציב של עד 4000 ש"ח שישמש לעבודה יומיומית. משחקים וכד' לא הכי עקרוניים, הכי חשוב מבחינתי הוא מעל 2GB RAM ו-HD יחסית גדול (מעל 160GB) כדי שבעתיד אני לא אהיה מוגבל בהתקנה תוכנות ו/או מערכות הפעלה וכן גודל מסך של 14.1", אבל הדרישה האחרונה לא כזו קריטית. ערכתי חיפוש קצר ומצאתי שני מועמדים שאני חושב שאולי יעשו את העבודה, הראשון של LG והשני של GIGABYTE: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=23281 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11080 אודה לתגובתכם.

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  10. Started by Rockout,

* מטרות המחשב? עריכה גרפית, שימוש כללי (כולל הרצת משחקים בינוניים) כעיקרון המחשב הוא לצבא כדי שאוכל להמשיך לערוך מוזיקה ווידאו אל גם להעברת הזמן כמובן. * גודל המסך? 15" ומעלה * משקל רצוי? לא הכי משנה, עדיפות לכמה שיותר קל אבל זו לא מגבלה * האם נדרש זמן סוללה ארוך לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאות סטנדרטיות וכמה שיותר יציאות USB יועילו. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אל אני מעדיף חברה מוכרת עם תמיכה טובה. תודה הרבה לעוזרים! ;D כמו כן מה אתם חושבים על המחשב הזה? http://www.…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, מבקש את עזרתכם בבניית מפרט לחבר (freelancer במקצועו, כמהנדס מכונות). תוכנות: Solidworks, CATIA. תקציב: עד 3000 ש"ח, עדיפות לאיזור ה-2000. בנוסף, שימוש ביתי לא כבד יותר מדי.. אם אפשר לדחוף במחיר SSD עם נפח נורמלי, אז למה לא. אין צורך בציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להגיע לאיזור ה2000-2500 אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי, תוכנות מידול (Solidworks, CATIA) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: DOTA…

12. המחשב ישמש לשימושים כלליים: 60% עריכה גרפית ועריכת וידאו, ניגון תכני HD . 40% משחקים * אני מעוניין במעבד מסוג אינטל Core Due ובזכרונות 1 גיגה 2X סטיקים מספיק איכותיים, לוח אם איכותי ואולי משהו עם מקום לשני כרטיסי מסך (בינתיים אני רוצה רק אחד) .. * כרטיס מסך איכותי עם יחס ביצועים\מחיר טוב, כרטיס עם קירור פאסיבי בעדיפות ראשונה אלא אם כן יש משהו יותר טוב\יותר זול משמעותית עם קירור רגיל . * אפשרות לאוברלוק נחמד . אם יש מקום בתקציב אז ארצה גם המלצות לקירור שקט של רכיבי המחשב: מאוורר מעבד, קירור מארז, קירור ספק תודה רבה מראש.

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. ישבתי והכנתי מפרט שנראה לי נורמלי עם הדברים שאני רוצה בערך. הדברים העיקריים הם: -מעבד אינטל מרובע ליבות. -לפחות 1TB של שטח איחסון. -כרטיס מסך חזק שיעבוד על מסך 20 אינץ' ברזולוציה 1600X1200, על הגדרות הכי גבוהות לפחות לתקופה הקרובה. -לוח אם שיחזיק לי אוברקלוק להרבה זמן. לא מתוכנן משהו קיצוני, המטרה היא לחסוך. אם נגיד יש 2 דגמים של מעבדים שהזול מבינהם פחות 400MHz מהחזק, אז אקח את החלש ופשוט אעשה לו OC. אני רוצה שיפור טוב בביצועים, לא לשחוט את המעבד עד שיחנק. -קירור טוב שיחזיק את המעבד קריר ושקט. -4GB של זיכרון רם, שלא יגביל אותי עם הOC, חובה dual channel. -מארז שנראה טוב, שיספק שקט. לא משהו יקר. -ספק כוח שיחזיק לי את המערכת ביד רמה בלי שום הגבלה לOC. שיהיה שקט. אני עובד קשה…

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by funsoft,

שלום רב, אני מתלבטת בין מס' דגמים של מחשבים ואשמח לעזרת הצוות. כעקרון המחשב נישא בכל יום ולכן עדיפות למחשב קל. אסתדר גם עם מסך גדול יותר כבר התרגלתי. מצרפת את שמות הדגמים ואת התשובות לנעצים. כמו כן, אשמח אם יש לכם הצעות נוספות למחשב שיכול לענות על הדרישות, עדיף מהמעבדים החדשים של סדרת ה-5. "DELL INSPRION N3442 14 TOSHIBA SATELLITE L50-B-23P DELL INSPIRON 3543 IN-RD09-8515 "DELL INSPRION N3542 15.6 * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך עדיפות למסך גדול אבל עדיפות גדולה יותר משקל? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? רזולוציה גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיף מחשב שניתן להשיא אותו ממקום למקום * האם נדרש זמן סוללה ארוך…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. היי, אני זקוק לייעוץ למחשב גיימינג חזק + פעם בכמה זמן עריכת וידאו / המרות ובתדירות גבוהה יותר photoshop לתמונות המשפחתיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לרדת לכיוון ה- 4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר FPS ומדי פעם עריכת וידאו ותמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe premier, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3, max payne 3 וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם! אז ככה.. אני צריך בבקשה עזרה בבנית מפרט.. ייעוד: אופיס, אינטרנט, מוזיקה ומעט מעט מעט משחקים (סגנון סימס). תקציב: 1500 - 1700 ש"ח, עם שאיפה לכמה שפחות (עדיף 1500 ש"ח..) נדרש: רק "הקופסא", אין צורך בציוד היקפי כלל (אגב, כן נדרש צורב DVD) הערה: אני אקנה מ-SKYPC, אז אני מעדיף מפרטים רק משם... תודה רבה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי, לאחרונה קיבלתי מחשב נייד של dell דגם inspiron 3515. האם יש איזה דרך להגן על המחשב מפני גניבה בצורה שבמידה והמחשב נגנב אז לא יכולים לעשות איתו כלום? בנוסף אשמח לקבל כמה טיפים איך לשמור ולהאריך את חיי המחשב.

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by Shafoiir,

מחשב לחבר שמתעסק אך ורק עם מוסיקה! לא מתוכנן OC, אין צורך בציוד היקפי, מסך , וכרטיס קול מה שכן חשוב זה יכולת עיבוד כמה שיותר חזקה , הוא עובד עם קיו בייס ולכן חשוב שזה יהיה אינטל.

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by yovel842,

שלום, אני מבקש את דעתכם על המפרט מחשב הזה full gaming ברמה הכי גבוהה שאפשר שימו לב שיש מסך בשווי 684 ש''ח http://www.tms.co.il/preview/spec/jx4ateds ‎5000‫1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברמה הכי גבוהה שיש א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). איו תוכנות ספציפיות אך ורק גיימניג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כולם! כל משחק שיש שאוכל להריץ אותו בלי בעיות ועל ההכי גבוה מבחינת הכרטיס …

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. אני מצטער מאוד האשכול הקודם ככל הנראה הציג תמונה מאוד שונה ממה שרציתי. אני רוצה שיהיה ברור שאני לא בא אל אף אחד בתלונות (גם לא לאלו שפגעו בי, אני מבין שככה הם מתבטאים ואני לא בא לחנך אף אחד) וזו לא הייתה הכוונה שלי בכלל. הסיבה שאני פותח את האשכול הזה היא בגלל שהיו הרבה תגובות לאשכול ההוא, חלקן כמו שתיארתי לעצמי נוקבות וקשות, חלקן סתם לא קשורות אבל היו גםחלקן בעלות ביקורת בונה (ולא הרסנית כמו הרוב). קראתם לי טרול / ספאמר / ילד בן 12 אז אני מבקש לשנות את הדימוי השגוי שקיבלתם: אני לא באתי הנה במטרה להספים או להפריע, במקור באתי הנה כדי לבקש עזרה בשדרוג המחשב האישי שלי (נושא שבו היו פה משתמשים שעזרו לי ללמוד ולהבין ובסוף גם בחרתי לקבל את העצות שלהם וזה עזר המון). לאחר מס' שיטו…

21. Started by Gekass,

היי, מעוניין לדעת בכמה אפשר למכור כיום ZOTAC GeForce 660 Intel I5 3470 תודה מראש לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום כרגע יש לי e8400 oc to 3.7ghz giga ep43-ds3l 4GB g.skill 800mhz evga 9800gtx+ corsair 550 psu קניתי אותו לפני שנה+ והיום רוב המשחקים החדשים אני מריץ על LOW למשל באד קומפני 2 על LOW והוא מקרטע על 30-40 FPS וגם אני לא מצליח לעשות OC למעבד בגלל הלוח אם הזה או שפשוט אין לי מושג איך לעשות OC אם מישו יכול לעזור לי אני אשמח.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  23. שלום, הרכבתי מפרט כמעט סופי שהולך להירכש עוד שבוע בערך אך כרגע יש לי התלבטויות אחרונות לגבי כמה חלקים. אך קודם, השאלון. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD- BLUERAY. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: DIABLO 3, MASS EFFECT 3 בהגדרות המקסימליות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

24. Started by razswiss,

שלום, חבר שלי הרכיב מחשב לפי מפרט שלכם לפני זמן מה ואני הייתי שמח לייעוץ גם כן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל לא קריטי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cs:go, injustice -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  25. קודם כל זוהי ההודעה הראשונה שלי בפורום האדיר הזה! אתם באמת הכי גדולים! אני מתלבט אם כרגע לגבי קנייה בין 2 הניידים הבאים ACER: ACER ASPIRE 5672WLMi 1.66GHz http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2750 לבין HP Pavilion DV5164EA Duo 1.66Ghz : http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=2825&catcode=166 1. קודם כל אני שוקל האם באמת להמתין כחודש וחצי עד סוף אוגוסט לירידת המחירים לאחר כניסת הקונרו ? או שזה לא ישפיע על הניידים בטווח הקצר? 2. האם המפרט החביב הזה של ה ACER שווה את ה 1500 שקל הבדל מה HP? 3. המאיץ הגראפי של ה ACER רשום 512. הבנתי שרק 128 הוא DEDICATED. בשורה התחתונה אני אראה עלייה חדה בביצועים?שווה את ההשקעה? 4. מי הם ACER בכלל בניידים (סליחה על הבו…

• 6 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.