עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תקציב: 2000-2500 ש"ח אפשרות חריגה עד 3000 עדיף כמה שיותר זול כמובן😁😁 שימוש:כרגע תוכנות אופיס למיניהם ובעיקר וורד אבל אני מתכנן ללמוד תכנות בקרוב ואני לא רוצה להחליף מחשב כלכך מהר אז עדיף מחשב שמתאים לתכנות גודל/משקל: שלא יהיה כבד יותר מ2.5 ק"ג הגודל לא משנה (כמובן עדיף מחשב קטן אבל ראיתי שבניידים יותר גדול יותר זול) מערכת הפעלה: ווינדוס 10 לא משנה home / pro מתי מתוכננת הקניה: בחודש הקרוב חנות מועדפת / איזור מגורים:אין חנות מועדפת איזור פרדס חנה כרכור (אני כרגע בצרפת אם יש פה משהו במחיר טוב) חיבורים: HDMI ו usb 3.1 (למרות שמין הסתם יש אותם ברוב המחשבים כבר) אפשרות לשדרוג: עדיף א…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום, אני מחפש מחשב נייד לקנייה באילת עם הדברים הבאים: מסך 15.6 אינצ' 500 SSD או 256SSD פלוס טרה. (גמיש אבל זה הגדלים המינימאליים) עדיפות לASUS. שימוש: שימוש ביתי לא למשחקים. חשוב מסך טוב וכרטיס רשת טוב. (שאיכות המסך תהיה טובה לסרטים. יראו הרבה סרטים אז גם שאיכות השמע תהיה טובה מבלי חיבור רמקולים חיצוניים) i5 מינימום. כולל וינדוס. כרטיס מסך פנימי. לא כבד. משקל פה גם חשוב בטריה גם חשוב. (זמן ללא טעינה) אין לי פה מחיר מקסימאלי. אבל הוא לא נועד לתוכנות כבדות ומשחקים אלא שימושים ביתיים נטו. אז מניח מקסימום סביבות 4. אשמח להמלצות.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום. אני מחפש מחשב נייד לשימוש מאוד בסיסי גלישה במחשב עבודה על אקסל וחיי סוללה ארוכים ואחריות ארוכה ככל שניתן. תקציב 2000₪-4500₪ לא מחפש להשתגע מצד שני רוצה מחשב שירוץ חלק שנתיים שלוש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש לעריכה גרפית ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SolidWorks תדיר, אילוסטרטור תדיר, פוטושופ תדיר, תוכנות משרדיות כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר אבל ממש פשוט 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אחותי לומדת עיצוב אופנה בשנקר, משתמשת בפוטושופ, אילוסטרייטור וכל מיני תוכנות דומות, הכל במקביל ועם כמה חלונות של כל אחד. כל זה בעת שימוש בלוח גרפי. המחשב הנוכחי לא עומד בזה (טושיבה סטלייט מלפני 4 שנים). את המחשב אני מתכוון לקנות בארץ. גודל מסך : 14-15.6 רזולוציה : כמה שיותר גבוה כונן אופטי : כן משקל : עד 5lbs או 2 קילו וקצת נשמע לי סבבה זמן סוללה : לא דרוש זמן מטורף - הנורמל מתאים(4 שעות?) כונן קשיח : לא פחות מ500, עדיפות ליותר ועם שילוב של SSD בין אם משולב או לא. מערכת הפעלה : כן, לא חשוב 7 או 8. אחריות : עדיפות ל3 שנים. חברות מועדפות : עדיפות לאסוס, דל, סמסונג. נטו בגלל איכות הבניה שחוויתי אצלם. תודה רבה על ההצעות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by mennys,

שלום, אני מתחיל ללמוד קרוס עיצוב גרפי במכללת ג'ון ברייס. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שאוכל להשתמש בו למטרות גרפיקה. האם יש למישהו המלצה למחשב (התקציב שלי הוא 2500-3500 ש"ח). בנוסף, הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על מחשב שהמליצו לי באייבורי תודה רבה "15.6 Acer Aspire 5750G i5-2450M GF [table][tr][td]מעבד[/t]Intel® Core™ i5-2450M Processor 2.50GHz[table][tr][td]מסך[/t]"15.6 1366x768 LED[table][tr][td]מצלמה[/t]יש[table][tr][td]מאיץ גרפי - Video[/t]NVIDIA® GeForce® GT 610M 1GB[table][tr][td]זכרון[/t]4GB DDR3[table][tr][td]דיסק קשיח[/t]500GB 5400RPM[table][tr][td]מערכת הפעלה[/t]Windows 7 Home Premium 64Bit[table][tr][td]שפת ממשק[/t]עברית, אנגלית או רוסית[table][tr][td]Office S…

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by Makegood,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? יוטיוב : עריכת סרטונים, עיצוב תמונות, לייטרום, שופיפיי וכתיבה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אולי אוסיף עכבר חיצוני לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא כבד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/א…

8. מחפש מחשב נייד בעל ביצועים מהירים עם מעבד חזק והרבה זיכרון ... שיפעיל מהר ישומים שונים ...

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  9. קניה בארה"ב * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, תכנות וצפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב . לפי המלצתכם ודעתכם האישית . * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ... מאוד חשוב מסך איכותי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מעדיף מקלדת טובה (כמו של ThinkPad למשל) * משקל רצוי? פחות משמעותי, רצוי לא יותר מדי כבד (מעל 3 ק"ג) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משמעותי, סטנדרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB,HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב, עדיף SSD אם אפשר אבל אני יכול גם לקנות בנפרד ולהחליף * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחרי…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני מחפש להורים שלי מחשב נייד פשוט שבו יוכלו לגלוש באינטרנט, לדבר דרך סקייפ עם מצלמה וגם יוכלו לראות סרטים . אני יודע שהדרישות הם לא בשמיים אבל אני רוצה מחשב מחברה אמינה עם דגם ספציפי כדי שאוכל לקנות מחנות כמו EBAY . אם מישהו מכיר דגם ספציפי של מחשב שכזה - בבקשה שישתף אותי. תודה !

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני מחפש להורים שלי מחשב נייד פשוט שבו יוכלו לגלוש באינטרנט, לדבר דרך סקייפ עם מצלמה וגם יוכלו לראות סרטים . אני יודע שהדרישות הם לא בשמיים אבל אני רוצה מחשב מחברה אמינה עם דגם ספציפי כדי שאוכל לקנות מחנות כמו EBAY . אם מישהו מכיר דגם ספציפי של מחשב שכזה - בבקשה שישתף אותי. תודה ! מסך גדול הכי חשוב,סוללה חזקה גם מאוד חשובה מחשב קל - לא בעדיפות עליונה , ולגבי אחריות , אני חושב שתהיה בעיה כי אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש אלא משהו משומש בEBAY ולכן אני חושב שהאחריות כבר תפוג אבל כן חשוב שיהיה מיצרנית מוכרת כמו Dell או HP או יצרניות מכובדות אחרות. נתתי תקציב בכדי שתתנו לי מפרט מתאים, אני מאמין שמחשב נייד ישן יעלה בסביבות החצי מחיר ממה שהקצבתי ולכן אני רק רוצה בבקשה המלצות על שמ…

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  12. שלום לחברי הפורום! ידידה שלי ביקשה את עזרתי (להלן: "עזרתכם") לקנות מחשב נייד שיהיה לשימוש אחד בלבד: חיבור HDMI לטלוויזיה וצפייה בסרטים מוזרמים מהרשת, כמו יוטוב אבל פלאש במקום HTML5 (אני חושב). היא יכולה להוציא עד 2000 ש"ח אבל ביקשה במיוחד לחסוך כמה שאפשר. היא מתנגדת בתוקף לכל פתרון שהוא לא מחשב נייד (קופסת טלוויזיה, HTPC, טאבלט וכו'). השאלה העיקרית שלי היא האם המחשבים שמוצאים בזאפ ב-1000 ש"ח יספיקו לצרכים שלה? לדוגמה: אינטל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=968244 AMD: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=948369 אם כן, אתם יכולים להמליץ על הכי מתאים מבין המחשבים הללו? הייתי מעדיף לא לקנות מחשב שהוא מעין טאבלט עם מקלדת, את…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by cookiemanstor,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים וסדרות, אולי טיפה ציור דיגיטלי ועריכה גרפית קלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה רועש נורא, אבל לא קריטי בתכלס 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש א…

14. Started by greendragon1,

שלום, אשמח לעזרתכם בקניית מחשב נייד. המחשב ישמש לשימוש כללי בבית במקום מחשב נייח. מטרות המחשב? שימוש ביתי כללי - סרטים, מוסיקה, משרד. * גודל המסך?מסך 15.6 * רזולוציית המסך? 1920x1080 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1T * כונן אופטי? - הכרחי כונן פנימי *מסך מגע - נחמד אבל לא הכרחי אני מתלבט כרגע בין שני דגמים, אבל אשמח לאלטרנטיבות אחרות. הדגמים הם: ASUS N550JK-CM062H Lenovo Flex 2 (15 inch) Touch Screen 5942-6631 http://ksp.co.il/?list_compare=.22517..23438. הasus בעל מפרט יותר מרשים, אבל למשל אין לו רכיב ssd. אני לא יכול להוסיף לו רכיב כי אני צריך את הכונן האופטי. גם לגבי השירות, יש באזז שלילי לגבי asus בזמן האחרון. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי שני המחשבים, ואולי…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  15. מטרות המחשב?אינטרנט אופיס סרטים וגם גיימינג. כל הכותרים הגדולים של העבר והעתיד הקרובים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינץ'. אם אפשר להכניס מאט בתקציב, מה טוב. * רזולוציית המסך? HD גם יספיק רק שהמסך יהיה איכותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אפשרות לSSD עתידי יהיה נחמד * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממה שראיתי הכרטיס הכי …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ההבדלים מינורים עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כללי + גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - פחות או יותר כל הריינג' משחקים האפשרי, מ-MMOים ל-RPGs לFPSים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני אשתמש ב-Dell ultrasharp 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי, מנסה לעזור לחברה שלי לרכוש מחשב נייד, לפי המאפיינים הכלליים שבכותרת 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000. ניתן לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר צרכי לימודים - עבודה משרדית + תכנות בעיקר בפייתון ומטלאב, אך לא משהו כבד מאוד שידרוש מעבד חזק במיוחד או כמות זכרון יוצאת מהרגיל אין עניין וצורך ביכולות גיימינג או עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשו…

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  18. Started by itay93,

[TABLE=class: forumline, width: 100%] [TR] [TD=class: left-row1, width: 100%, bgcolor: #EFEFEF][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2]מחפש מחשב נייד באיכות בנייה טובה (חייל) לשימוש כללי, ביום יום שימוש בתוכנות משרדיות ואינטרנט ומדי פעם שימוש בתוכנות עריכה (פוטושופ ואפטר), צפייה בסרטים (חיבור כבל HDMI הכרחי) וקצת משחקים. בפעם האחרונה שהייתי מעודכן מעבדי 2 Quad היו שיא הטכנולוגיה, מאז הדברים קצת השתנו. 3000-4000 דברים חשובים: שטח אחסון גדול יכולת הצגה HDMI איכות בניה (המראה החיצוני לא חשוב לי בכלל, אבל שיהיה בנוי מחומרים טובים הוא אמור לשרוד נסיעות רבות) יכולות גרפיות **זמן סוללה (אם זה בא על חשבון המפרט הטכני, מוכן להתפשר על זמן קצר) דברים שפחות חשובים לי: מותג …

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by Hod Ksig,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?4000 עם קצת חריגה לא חייב הכל לצערי פוניתי מביתי וחסר לי המחשב אז אני מחפש משהו כדי שיהיה בזמן שאני עובר ממקום למקום רצוי מסך וסוללה טובים אם איכשהו אז גם amd חדש אפשרי סדרתu ואם נכנס אז אולי p /h

20. Started by gnagar,

אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר זול ושיהיה סביר לשימוש בייתי 5,000 שקלים בערך.. חייב המלצות !תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  21. שלום לכל חברי הפורום אני מחפש מחשב נייד לפי המפרט הנ"ל: 1. מה התקציב? עד 5000 ש"ח. ניתן לחרוג מעט. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (קזו'אל), צפיה בסרטים, 3. גודל המסך? החל מ - 15.4'' 4. משקל רצוי? לא צריך להיות קל במיוחד. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. סוללה סטנדרטית תספיק. 6. יציאות מיוחדות? תקשורת: BT, Wireless, Eth, USB צריך גם מצלמת אינטרנט מובנית. אני לא מעונין במצלמה חיצונית. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 160G. 9. צורב DVD כן. שיתמוך גם ב - Double layer 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? לא. אבל שזו תהיה חברה מוכרת ולא מותג אנונימי. 8. אחריות לפחות לשנתיים. רצוי 3. הערה: אני מתניי…

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  22. היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד גמיש : 1. מקלדת מתפרקת או מתקפלת, כך שיהיה נוח לעבוד איתו באוטובוס. 2. מסך מולטי- טאצ'. 3. מסך 13-15 אינץ' כדי שיהיה נוח גם כמחשב שולחני. דרישות: 1. ssd - לא חובה אבל כדאי שיהיה. אם יש ssd, לא חייב אחסון נוסף. 2. שיוכל להריץ תוכנות גרפיות, כמו פוטושופ, לייטרום ואילוסטרטור. 3. אם יכול להריץ תוכנות יותר כבדות לעריכת וידאו, זה יהיה מעולה אבל לא הכרחי. תקציב: לפי המחירים של ארה"ב, כי אני מזמין משם. 800 דולר פחות או יותר. אשמח אם ההמלצה תהיה על מחשבים שיש במלאי של b&h, או חנות אמינה אחרת בארה"ב. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by adam777,

שבוע טוב לכולם, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר ללימודים (מדעי המחשב), אבל צריך לעמוד בכבוד גם בצפייה בסרטי HD (בעיקר 720p אבל שלא יבהל אם נזרוק עליו 1080p) ומשחקים (סביר להניח שלא משהו מודרני וכבד במיוחד). התקציב הוא בעקרון 5000 ש"ח, אבל אם יש משהו מוצלח במיוחד ניתן לחרוג לכיוון ה-5500 ואפילו להתקרב ל-6000 (אבל שם זה נגמר... ). מבחינת הדרישות: גודל מסך - המחשב ישמש כמחשב ראשי ולא אמור להיות מנויד יותר מדי (אין כוונה ללכת איתו ללימודים), מלבד בית<->אוניברסיטה, ככה שמסך "15.4 נראה לי אידיאלי לעבודה נוחה, אבל אם יש דגם מומלץ ב-14", נראה לי שנסתדר גם איתו. בעניין הרזולוציה, 1080p נראה לי יותר מדי ל15.4, אבל חוץ מזה, נראה לי שבסדר. משקל רצוי - לא אמור להיות מנויד י…

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  24. שלום. אני מחפש מחשב נייד לשימושים הבאים (קונה בארצות הברית): מוזיקה סרטים (גם תכני HD) תוכנות כגון- 3ds max (לצורך לימוד בעיקר ולא ליצור סרטי אנימציה באורך של שעה וחצי) photoshop, illustrator flash , dreamweaver משחקים- אני לא צריך מפלצת, כלומר איני גיימר ולא אשחק ברזולוציות הגבוהות ביותר. יכולת ממוצעת תספיק בהחלט. דברים שמאוד חשובים לי - אורך חיי סוללה נורמאלי (מניסיון אישי, ישנם מחשבים ניידים שאורך חיי הסוללה שלהם הוא שעה-שעה וחצי) גודל מסך מעל 15 אינץ'. אם יש אחריות בינלאומית אז מה טוב. חיפשתי קצת ומצאת את המחשב הזה:http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9172511&type=product&id=1218043606827 מה אתם אומרים? יש משהו יותר טוב? תודה רבה.

25. Started by ob,

מחפש נייד לאינטרנט סרטים ומשחקים קלים ... לא חשוב גודל מסך. אפשרות לקנייה באיביי . אם אפשר להשיג נייד יותר טוב באותו מחיר מיד שניה זה מצוין. תודה .

• 2 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.