עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ndnd,

אהלן כרגע יש לי Q6600 לוח P35 DS3L 8800GT ספק של CORSAIR HX520 מארז CM690 מסך 19' אני מעוניין לשדרג את המחשב לקראת BF3, MW3, RAGE וכל המשחקים שעומדים לצאת מה אתם אומרים על זה? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1159 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-D3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪503 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪157 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE כמות: 1 - מחיר: ₪911 סה"כ: ₪2730 . המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן ה…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שבוע טוב לכל משתמשי HWZone אני רוצה להתחדש במחשב נייד ולכן אשמח אם תעזרו לי. התקציב שלי הוא 3K-4K שקלים. אני מצרף גם טופס בהתאם לחוקי הפורום: * מטרות המחשב: תכנות, עיצוב בפוטושופ פעם בכמה זמן, עבודה עם אופיס, גלישה רגילה באינטרנט, שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים (די שימושים סטנדרטיים). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 אינטש. לא משנה לי המסך. * רזולוציית המסך? 1366x768 יתאים לי מאוד. אך למעשה לא כ"כ משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן, של מספר שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יש במ…

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by noynisim12,

שלום לכולם וצהריים טובים. אני מחפש מחשב שהייעוד שלו הוא למשחקים כבדים (בעיקר לאלו שהולכים לצאת בשנה הבאה) מה שאני מבקש מכם זה לבנות לי מפרט שיוכל לעשות את העבודה על הצד הטוב ביותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג ב 200 ש"ח בלבד! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of duty / Assassin's Creed / GTA IV / METRO 2033 / BattleField מיועד למשחקים…

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח אך הם כמו חלק מהתקציב לומר התקציב הוא 4200-4700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS, ASSASSIANS CREED, COD ומשחקים אחרים הרמת גרפיקה דומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם לקנות מסך בתקציב הזה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  5. אני מתחיל ללמוד קורס עריכת וידאו אני ילמד תוכנות אדובי: פרמייר,אילוסטרייטר ופוטושופ, מחפש לקנות מחשב נייד טוב ופשוט לתפעול, מעדיף מחברות DEEL או LENOVO אשמח להמלצות מ KSP או מכל מקום בארץ. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 תיתכן חריגה עד 1000 ש''ח נוספים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ערכת וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה ח…

6. ראיתי את המסך הזה של MSI, אבל אין עליו ביקורות ברשת? MP271QP עם רזולוציה של 2560x1440 מה אומרים?

7. Started by FatalElement,

אני צריך דיסק קשיח, כרטיס קול , צורב דיוידי, כונן דיסקטים, מארז, ספק לsli וקירור למעבד כל זה בתקציב של 3000 שקלים את כל שאר החלקים יש לי. הנה משהו שאני הרכבתי דגם מחיר כמות WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII 585 ¤ 1 CREATIVE LIVE 24-bit 7.1 BULK 215 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 GIGABYTE 3D AURORA 690 ¤ 1 Antec TruePower 2 550W SLI READY 640 ¤ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 250 ¤ 1 סה"כ: ¤ 2750 מחיר כל תשלום: 2667.5 מחיר סופי: 2667.5 איך? אפשר לשפר למשהו יותר טוב

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by anevsky,

מחיר עד 4300. שימוש: OFFICE וכו' - שימושים שוטפים אשמח מאוד להצעות - איזה דגמים כדאי לשקול. המון תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  9. Started by Hellcat,

CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ Motherboard Abit KN8 Ultra (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) RAM Memory 1024 MB Crosiar (PC3200 DDR SDRAM) Audio Adapter Creative Audigy LS Audio Processor Disk Drive WestrenDigital WD1600 SATA Optical Drive HL-DT-ST DVDRAM GSA-4160B ATA Device Power Supply Noisetaker 485W ATX12VV2.0 Graphic Card XFX GeForce 7600 GT PCI-e 256MB DDR3 128bit Case Antec Tower (see picture) front door missing תודה רבה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by lionvv100,

מעוניין במחשב נייד לצורך לימודי מדעי המחשב באוניברסיטה. מבחינת דרישות: מעבד I7 משקל קל (עד 1.5 קילו) כרטיס מסך סביר+ מבחינת גודל עדיפות ל14 אינץ 16 GB RAM יש לי גם התבלבטות אם לקחת מחשב נייד עם מסך מגע כך שישמש גם כטאבלט,מהבחינה הזו הLENOVO IDEAPAD 5 FLEX מצא חן בעיניי,אך אשמח לשמוע אם סוג כזה של מחשבים אכן חיוניים. תקציב עד 4500

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  11. שלום לכולם , אני מחפש מחשב לעבודה משקדית ומשחקים קלים בתקציב של 2100 ש"ח ללא חריגה . תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  12. אישתי רוצה מחשב נייד וזה לא משאיר לי ברירה... השימוש העיקרי יהיה לגלישה באינטרנט. פה ושם סרטים (לא HD) , קריאה, צפיה בתמונות, משחקים לא כבדים. לפי מיטב הבנתי כל מחשב נייד היום יכול לספק צרכים אלו. האם זה נכון? מה שחשוב זה גודל מסך של 14-15 אינץ', ושירות של הספק. חיי סוללה אינם חשובים, אבל שלא יהיה פחות משעתיים. המשקל כן חשוב, 3 קילוגרם גג ועדיף כמה שפחות. יש הרבה דגמים של HP, COMPAQ, LENOVO, DELL, ACER, FIJITSU שהינם בתקציב שלי ואני לא יודע אם ההבדלים בינהם משמעותיים לשימושים שלי או לא. איזה מעבד עדיף? האם T4200 הוא המועדף בדגמים הזולים? או לקחת T3400 או סלרון? האם 2GB זכרון יספיק ? האם יש חשיבות למאיץ הגרפי מעבר למאיץ המובנה? או שמאיץ גרפי לא יקר ישפר משמעותית את הצפיה ב…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by DeaglinG,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ומה שהרכבתי בנתיים היה זה * Microsoft® Works * LCD 16.4" (XBRITE-FullHD) * No Fresh Start * 320 GB SATA Hard Disk Drive [7200 rpm] [Regular price $150] * Video Standard * No Engraving * Large Battery * QuickBooks Simple Start * WLAN (802.11a/b/g/n) with integrated Bluetooth® technology * ATI Mobility Radeon HD 3650 with 512MB vRAM * Intel® Core 2 Duo Processor T9400 (2.53GHz) * None * DVD±R DL / DVD±RW / DVD-RAM Drive * Windows Live OneCare 90-Day Trial * Black * Microsoft® Windows Vista® Home Premium 64-bit * 2 GB DDR2-SDRAM (DDR2-800, 1GBx2) עכשיו השאלה שלי היא האם המפרט הזה כדאי? אני לא רואה שום סיבה …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, אני מעצבת גרפית ואנימטורית פרילאנסרית, ברצוני לקנות מחשב לצורך עבודה עצמאית, שיחזיק את כל התוכנות , יחזיק מעמד לתקופה ארוכה אבל כן עם אופציה לשידרוג עתידי. התוכנות שאני עובדת איתן: כל חבילת אדובי cs6 פוטושופ אילוסטרייטור אינדיזיין פלאש פרימייר אפטר אפקטס ותוכנות הדמיה נוספות solidworks אוטוקאד 3d max מאיה ובקיצור עובדת על עריכה גרפית, הדמיות, רינדורים, עריכת וידאו ואנימציה. אני מצרפת הצעה שקיבלתי למפרט מחשב. אשמח מאוד לשמוע דעות של מקצוענים ומביני עניין האם יש אפשרות לחסוך ברכיבים מסויימים ובעיקר האם יש צורך להשקיע בכזה כרטיס מסך??( מחירו 2150 ש"ח) ומה אתם חושבים על המחיר. עניתי מראש על השאלון שהוספתם. תודה מראש!! הרכבה עצמית של מחשב נייח intel מחיר: 6545 ש"ח [h=1]מ…

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  15. אהלן .. אני צריך מפרט שכולל את הסוקט 939 הארד דיסק SATA (נפח >80) כרטיס מסך טוב שלא עובר את ה 1000 שקל זיכרונות 400 mhz (ג'יגה ואם לא אז 512 לפחות) יש לי ספק חזק שקניתי לא מזמן אז ספק גנרי הכי מסכן יהיה טוב ומסך 17" לא יותר גדול מזה ולא עובר את ה 700 - 800 שקל תודה רבה רבה לעוזרים ! (ד"א גם אם זה גולש קצת זה לא קריטי) אם המפרט גולש הרבה מעל אפשר לצמצם דברים שיהיה אפשר להוסיף אותם בעתיד הלא רחוק .. כמו זיכרונות וכו'

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. בניתי מפרט, תמונה: http://www.israfiles.com/show/70268/pic.JPG קודם תגידו לי אם הכל שם מתאים ותומך אחד לשני, כרטיס מסך חבר שלי מביא לי Leadtek PX8500GT : http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4999 עכשיו שאלה שלי אם אני יקנה עוד אחד כזה ויהיה לי SLI איך אני מחבר ומאיפה אני משיג את החיבור בין שני הכרטיסים, תודה מראש... מקווה שזה הפורום הנכון

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. תקציב: 2.5k-3k חריגה אפשרית: 250 ש"ח יעוד: גיימינג קל-כבד משחקים לדוגמא: pes 12 nba 2k12 cryciss2 call of duty 7 asb ציוד היקפי: מסך מקלדת עכבר הארדיסק: 500gb-1tb וצורב אם אפשר אז ציוד שאפשר עליו oc תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  18. Started by domiel,

אני צריך מפרט לחבר שלי, תקציב רשום. על המחשב ירוץ ubantu עם mysql והרבה תוכנות עריכה (פוטושופ וכו'). מבחינת משחקים הוא צריך משהו שיריץ משחקים בצורה סבירה ולא יותר, לא צריך להוציא על זה יותר מ500 שקל, העיקר שירוצו. אין צורך בציוד היקפי. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  19. מחפשת מפרט למחשב עבור ביצוע הדמיות ושימוש בתוכנות תלת מימד. תוכנות שבדר״כ משתמשת 3d max. veray. blander מחפשת מפרט שיעמוד בעומס, קיבלתי המלצה על כרטיס מסך rtx 3070 NVidia והבנתי שהזיכרון 32g זה מה שאני צריכה. מפה צריכה את עזרתכם.. במידה התקציב שהצבתי לא מאפשר זאת, אנא הציעו לי מפרט בתקציב המתאים לצרכי. תודה

20. שלום! המחשב שיש לי כרגע כבר ישן אז הגיע הזמן להתחדש! בתכלס תכלס, המטרה היא להריץ בכיף את god of war החדש שיש בsteam *אני לא תמיד מריץ משחקים כבדים, הירוס 3 לדוגמא זה אחד האהובים עלי. אני רוצה משהו שיהיה לי טוב לכמה שנים

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  21. Started by מרתה,

היי לכולם, אני סטודנטית בטכניון וזקוקה למחשב חדש. הדרישות: להריץ אופיס ושאר ירקות, מטלאב, וגם קצת משחקים (מכורה לסימס2). מצאתי את המפרט הזה באינטרנט ולא כל כך ברור לי איפה הקאטצ'... אני אשמח אם תענו לי בהקדם - תודה רבה!!! (המחיר - רק 3000 ש"ח...) לוח אם: דגם: INTEL SORENTO 945P BLKD945GNTL מהירות FSB 1066 MHz כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 Intel® High efinition Audio כרטיס רשת: משולב Intel 10/100 4 יציאות 2 S.ATA יציאת PCI Express X16 3 יציאות PCI 8 יציאות USB 2.0 תמיכה ב- Hyper-Threading תמיכה ב-667 Mhz Dual channel DDR2 תמיכה בדיסקים 2 S.ATA תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit תמיכה במעבדי Intel Dual Cure כרטיס מסך משולב: Intel® GMA950 onb…

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  22. שלום... אחותי מחפשת מחשב לצורכי עבודות מסיביים של פוטושופ ברמה מתקדמת ותוכנות עיצוב כגון : 3dmax , solidworks , flash , ilustrator המחשב צריך להיות חזק ברמה של עבודה מאומצת התקציב הוא 4700 שח וברצונה גם מסך בדוגמת samsung 2243bw לא מתוכנן OC ורצוי לא לחרוג מהתקציב יטופלו בקבצי תמונות גדולים [לא יודע בדיוק גודל הקבצים] אין צורך להוסיף מערכת הפעלה ומחפשת לקנות באיזור רמת גן ממתין לעזרתם תודה....

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  23. שלום, יש לי נייד מסוג פוגיטסו אמילו L 6820 והלך לו הלוח אם, אני לא מצליח למצוא חברה שמוכרת לוחות אם... אשמח אם מישהו יעזור לי למצוא לו לוח אם עבורו אפילו לוח אם מסדרה אחרת של פוגיטסו מתאים... תודה לכל העוזרים...

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  24. שלום שלכולם המפרט שלי הוא קצת שונה, הוא מבוסס על ה-i3. בגלל שיש לi3 יכולות וידאו חשבתי שזה יכול לחסוך לי את הכרטיס מסך. אני טועה? אז הנה: 554 מעבד Intel Core i3-530 Box 588 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 282 זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value 272 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB 521 מארז כולל ספק Antec NSK 2480 Silver 380W ₪2,217 5 פריטים שמרתי עליו מאוד פשוט, ועניין שהוא מאוד עקרוני לי הוא ה-Intel, מכיוון שאני מריץ מערכת ייעודית אשר תרוץ על המעבד הזה.(לא amd) אין צורך כרגע בכרטיס טלויזיה, אולי בהמשך הוא יתווסף. מה שעוד נחמד במפרט הזה הוא שניתן לשפר אותו עם הזמן... כרטיס מסך וכו'. המערכת כרגע אמורה להריץ וידאו…

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  25. בקשה לעזרה בהרכבת מפרט: 1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק אם ממש אין טעם לקחת משהו יקר וטוב יותר. אין בעיה להשתמש בתקציב המלא. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? רב שימושי - מולטימדיה HD, עבודה משרדית בעיקר על אופיס, אינטרנט והורדות. שיתמוך במולטי טאסקינג כמו גדול. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. שימוש יום יומי. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: אינו מיועד למשחקים אך מיועד לתכני HD ברזולוציה של 1680X1050 לפחות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.