ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
Intel P4 3.0 800Mhz GIGABYTE GA-8IPE1000-G rev 4.0 Geil 1 Gigabytes 400 Mhz (Dual X512 Powercolor Radeon 9800 Pro X3 Western Digital 120 Gigabytes Sata LG 52X32X52 LG DVDRW Thermaltake Sviking 380 Enemarx אני עומד למכור את המערכת לטובת נייד, יופיע בTradezone
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לא מזמן נייד מדגם Toshiba Satellite M305-S4910 ונאמר לי שהוא מגיע עם ויסטה ותוכנן לעבוד רק איתה. השאלה האם אני חייב להישאר עם מערכת ההפעלה הנ"ל? הסיבה שאני שואל היא כי שמתי לב שהמערכת לא לגמרי יציבה ופועלת באיטיות בהרבה מקרים ביחס לנתונים שלה (4GB RAM ומעבד 2GHz T6400). כמו כן היא סובלת מהרבה בעיות עם תוכנות שונות, מה שלא היווה בעיה עם XP אם כן אשמח לדעת איפה אוכל למצוא חבילת דרייברים עבור הדגם ולהתקין XP Pro. המחשב הגיע ללא דרייברים ואמרו לי שניתן לקנות אותם ב100$ מהיצרן, האם זה הגיוני? תודה.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט לחבר שלי. המפרט יהיה בעיקר למשחקים אבל לא כבדים מדי הוא צריך לכלול גם מסך, מקלדת ועכבר אפשר לחרוג טיפה מהתקציב אם צריך תודה.
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לעריכת וידאו עם PREMIER ןAFTER EFFECTS וגם לקצת משחקים פה ושם אז רצוי כרטיס מסך בינוני+ אני צריך רק את המחשב- בלי ציוד היקפי ומסך תודה
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?חריגה של עד 100 שקל (ואפילו אז עדיף לא) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים, גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כמו bf3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות- גבוהות 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Eclipse, Netbeans באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft,dota וכל מני משחקי FPS מדי פעם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440x900, 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. הא…
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
קודם כל תודה מראש לעוזרים. אני רוצה לקנות מחשב טוב פעם אחת ולתמיד אז רק מי שבאמת מבין בחומרה שירגיש חופשי לעזור לי ואני יודה לו מאוד כי אני לא מבין כלום בחומרה של המחשבים. אני מתכנת בכל סביבת ה.NET כבר הרבה זמן ברמה גבוהה עובד על פרויקטים גדולים לצד עבודה בגרפיקה ואוהב לשחק בין השאר. אז ככה.. התקציב למחשב לצורכי תכנות עריכה ומשחקים הוא 4000 ש"ח ללא ציוד הקפי - רק המחשב. ברור שלחסוך זה תמיד טוב אבל שוב אני רוצה לקנות מחשב אחד טוב מאוד פעם אחת וזהו אז רק במה שלא יוריד מהאיכות. ואם אפילו לא ניתן לחסוך ולהיפך צריך לחרוג קצת בשביל להשיג איכות אני מוכן לחרוג בכ500 ש"ח מהתקציב. שוב, המחשב הוא לצורכי תכנות בסביבת .NET עם Microsoft Visual Studio http://www.microsoft.com/vi…
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכל,לא שזה הרבה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לנסות לא לחרוג,עד 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?עבודה משרדית,סרטים,קצת גרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).PSמזדמן והשאר שימושים רגילים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?לא מיועד * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת וע…
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
HP PAVILION DV6 2130EJ I5 520M 4GB RAM NVIDIA GEFORCE GT320M? כמה אפשר למכור אותו ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1074 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤649 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤700 (ספיישל אופס אדישן,עד כמה שאני יודע זה סטיק ממש משתלם לאוברקלוקינג) כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1682 מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤440 ספק כח Enermax Liberty 400W ¤417 קרור למעבד Thermaltake BigTyp 120 VX ¤258 סה"כ מחיר לכל המוצרים:5220¤ מ skypc יש מה לשפר בתקציב הנוכחי? (אני לא רוצה להוסיף יותר כסף אם זה לא הכרחי,כי התקציב המקורי היה 5k בערך) *אני יודע שלא שמתי הארדיסק\כוננים\שאר ציוד היקפי,אני לא צריך.
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח, גם מחיר נמוך יתקבל בשמחה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, מסמכים, צפיית סרטים, אינטרנט, תכנות. (על eclipse) א) תוכנות עיקריות - chrome, eclipse, office 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. חשוב שתהיה מצלמה, שהמסך לא יהיה מבריק ובגודל 14.1. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קנייתי היום HP Pavilion DV6-1120 מעבד T4200 2.0GHZ 2GB DDR2 160GB HD 4530 אינטרנט טלחוטי יש BT יש כל מה שרציתי יש במחשב מרוצה מאוד מה דעתכם? קנייה טובה?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מטרות פיתוח בלבד. * גודל המסך? 15" * רזולוציית המסך? לא מכיר רזולוציות בלפטופים, אך עדיפות למסך בעל יחס רוחב\גובה נמוך יותר, כדי שארוויח גובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה. * משקל רצוי? עדיפות למשהו קליל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשיבות גבוהה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני לא ממש משתמש בניידים, אך אני בדיוק טס לחול לשבועיים ואני צריך מחשב איתי. את שני המחשבים האחרונים הצלחתי להרוס, כך שאני לא ממש עדין איתם בלשון המעטה לכן הפעם אני מחפש לפטופ יחסית זול כשלביצועים כמעט ואין חשיבות מבחינתי, אסתפק בi3 עם GPU מובנה,…
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לאחר שגם המחשב שלי נגנב (וד"א tamir245 - צירוף מקרים מוזר, גם הוא היה 6282. יכול להיות שמישהו אוסף אותם ?! ) חיפשתי מחשב שיתפוס את מקומו. גם אני הרגשתי את כובד משקלה של ויסטה על GB1 והחלטתי שזה יהיה מחשב עם GB2. כרגע אני מתלבט בין שני המחשבים האלה כאשר ההפרש הכספי ביניהם (לאחר שידרוג הזיכרון של ה-6515 ל-2GB) הוא באזור ה-500 ¤. הבדלי החומרה ביניהם (שוב, מתוך הנחה שה-6515 הוא משודרג ל-2GB) מסתכמים ל- : ה-6515 מגיע עם מעבד T7300 2.0Ghz ודיסק קשיח של 160GB במהירות RPM 5400 ה-6514 מגיע עם מעבד T7500 2.2Ghz ודיסק קשיח של 200GB במהירות 4200 RPM מה הפגיעה בביצועים והאם אני ארגיש אותה ב-6514 בגלל מהירות הדיסק הקשיח ? האם בגללה כדאי ללכת על ה-6515 המשודרג ? (נניח כי ההפר…
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי 1300 חריגה עד 1500 שימושים צפויים אופיס, אינטרנט ומשחקים קלים, צפייה בוידיאו (לא דרושה איכות מקסימלית). אין צורך בציוד היקפי תוספת רצויה - 4GB זכרון. חשוב שישאר מקום לזכרון נוסף. אין צורך במערכת הפעלה חשוב שהחנות תיתן שירות בירושלים (או בגוש עציון). תודה
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד, תחליף שולחני, שאמור לשמש אותי למטרות לימודים (Matlab) וצפייה בסרטים בפורמט FHD. בנוסף ייתכן שארצה להריץ עליו גם תוכנות של גרפיקה ואוטוקאד. זמן סוללה ומשקל אינם מהווים שיקול. אשמח לקבל לשמוע את דעתכם על שני המפרטים הבאים: HP Pavilion dv6-3160ej XR527EA ב- 4.6K http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=17648 DELL Inspiron N5110 i7-2630QM ב- 4K http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=17751 מדוע ה- Dell זול יותר מה- HP? עושה רושם שהמפרט שלו טוב יותר. אם למישהו יש המלצות לגבי מפרטים נוספים, אשמח לשמוע. תודה מראש, רן
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום רב לצערי אני רואה במפרטים המומלצים רק מחשבים למשחקים ו/או שימוש משרדי ולא ליישומים גרפיים אני זקוק למחשב שיאפשר עבודה מהירה על קבצי HD ממצלמת הוידאו שלי התוכנה העיקרית שאני עובד איתה היא ULEAD שאר השימוש במחשב הוא גלישה וישומי אופיס ברמה בסיסית בלבד התקיב עד 3000 ש"ח למחשב נטו ללא ציוד היקפי אשמח להמלצות תודה מראש רן
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי, בהמשך לדיון הקודם, החלטתי כן לרכוש גם כרטיס מסך. עדכנתי את המפרט וזה מה שבניתי כרגע. המחיר מעט גמיש (עד4.5) . מיועד למסך FHD 1080. (למרות שאני שואל אולי לשדרג גם מסך בקרוב ולכוון ל2k). האם כדאי ללכת כבר על 2060 ? ואם כן זה ידרוש שינוי בלוח אם או ספק? ושאלה נוספת - מה ההבדלים בין כרטיסי ה-1660ti של גיגהבייט? מספר המאווררים? האם כדאי ללכת על ההכי יקר עם 3? מה דעתכם? https://www.tms.co.il/55807 קטגוריה מוצרים כמות מחיר מעבדים Intel Core i5 9400F / 1151 Tray 1 ₪ 706 קירור למעבדים Antec C400 Elite Performance CPU…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שיעבוד בו פיפא וסימס 2 בסביבות 1500 שקל, בלי מסך, לא צריך יותר מדי דיסק קשיח, 80 ומעלה כרטיס מסך טוב כדי שיעבדו בו משחקים, גלישה טובה באינטרנט דרך ראוטר, צפייה נורמאלית בסרטים , הורדה רגילה. ואם שכחתי משהו תוסיפו. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אמור לשמש בעיקר לאינטרנט,אופיס וסרטים. מסך 15.4 (רצוי מט ולא מבריק). וכמובן אחריות בינ"ל. כמו כן אם אפשר הסבר קצר או לינק להסבר לגבי הפרוצדורה של הבאת מחשב מארה"ב (מבחינת מכס, מע"מ וכו'...) אם יש איזה אתר לגבי השוואת מחירים של חנויות בניו-יורק אני גם אשמח.
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי , אני מעוניין להחליף מחשב נייד ישן בנייד שיתאים לעבודות גרפיקה בעיקר תוכנות של ADOBE שאלון: שלום. מתייעצת לגבי קניית מחשב נייד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K אפשרי טיפה חריגה למעלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית על אופיס + פוטושופ ואילוסטרייטור ושאר תוכנות ADOBE 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפ…
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנטית חדשה לעיצוב גרפי מחפשת מחשב שיתאים לשימוש בתוכנות הנלמדות בשיעורים כגון פוטושופ ILLUSTRATOR אידיזיין וכו' בתקציב של עד 3500שקל ללא ציוד היקפי (מסך מקלדת וכאלה יש לי כבר מהמחשב הישן שלא סוחב את התוכנות הכבדות הנדרשות) עזרתכם נדרשת בדחיפות!! אין לי איך להכין שיעורי בית... :'( תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש בידי סכום של כ- 2100 שקל. ומצאתי את החלקים הבאים: Maxtor 120GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Oem Genius SW-5.1 Value 5.1 Channel Value Systems Speedlink True Voice Microphone RAIDMAX Cobra Deluxe 822WBP 400W Gaming Case Black Logitech QuickCam Communicate ובידי יש את המעבד הבא: intel pentium® 4cpu 2.40ghz אני מעוניין לקנות את כל החלקים המצויינים למעלה. האם יש לי בעיה מסויימת בלקנות משהוא? אם כן מה? אני מחכה לתשובה מיידית! בתודה!
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מחפש קירור אויר איכותי ללוח Z690 AORUS ELITE AX DDR4 מיצרן Noctua שמתאים ללוח הנ"ל למעבד 12900 מרוב קירור בצדדים של הלוח קשה לדעת איזה קרור צריך
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
- 1 follower
-