עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אם אפשר מפרט מ tms.co.il מבוסס i5 2500k ו ATI radeon 5870 1G הייתי בונה אותו בעצמי אבל אין לי שום מושג בקירור, מארז , לוח אם, וספק כוח. בנוגע לעליונים אני מחפש את הציוד הזול ביותר שיעשה את העבודה (מארז, לוח אם, ספק, וקירור) מתכנן אולי לעתיד לעשות CrossfireX ולרכוש כרטיס מסך נוסף לכן הבנתי שאצטרך ספק חזק ואולי גם מארז מקורר היטב. מתוכנן אוברקלוקינג בעתיד. כונן דיסקים הכי זול של LG עדיף דיסק קשיח SATA 3 הכי זול שאפשר, יש לי מספיק אחסון בדיסק החיצוני. תודה מראש הוספתי מפרט שניסיתי לבנות, האם הוא סביר? האם יש מספיק כוח בספק להחזיק גם אוברקלוק ועוד כרטיס מאותו הסוג או שצריך יותר חזק? האם הקירור מספיק חזק? האם המארז מספיק גדול ואין בעיה עם שני כרטיסי מסך? את הלוח אם בדקתי. מפרט…

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  2. שלום לכל חברי הפורום ברצוני לקנות מחשב חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לנצל את כל התקציב אם אין צורך בכך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים תכני HD ואינטרנט וגם קצת עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין צורך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים ללא ז'אנר ספציפי, FPS, RTS וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות…

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  3. Started by Dusk,

Intel® Celeron® M processor 585 (2.16 GHz) 2GB 160GB 5400 15.4" WXGA 1280X800 TruBrite Vista Home Premium Intel GMA X4500 Up to 1340MB DVD Super Multi drive Wireless LAN (802.11b/g) מחשב מספר 3 פה: http://www.mixerv.co.il/toshiba.htm עכשיו יש מבצע שממש שווה לי בגללו אחריות לכל החיים פרטים: http://img179.imageshack.us/img179/8463/mivtza.jpg שווה ללכת על זה? אם לא יש לי אחד חמוד שמצאתי http://ivory.co.il/product.asp?productid=3855&CatCode=315 אם לא... תנו הצעות למחשב דומה בעיקר לעבודות, סרטים, אינטרנט ותוכנות [GUITAR PRO וכאלה..] ואולי טיפה למשחקים קלים [CS...] עד 3000

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by EVGA,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ואם זה שווה את זה אז עד 4000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD, משחקים, א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: יש לי מסך 22 , ואני משחק משחקי רשת של IJJI וגם קונטר וכאלה על גרפאיקה הכי גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?די שקט שלא יהיה טנק או משהו 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מ…

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  5. Started by aviad234,

אהלן חברים החלטתי למכור את המחשב שלי ולקנות חדש תעזרו לי כמה הוא בערך שווה הוא בן חמש שנים ודי חדש הוא לא עבר הרבה דברים זה המפרט שלו לוח אם-gigabyte G31M-ES2L מעבד-intel® CORE2 DUO CPU E7500 @2.93GHZ זכרון פנימי-2GB הארד דיסק-500GB כרטיס מסך-NVIADIA Geforce210

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  6. Started by most,

. מה התקציב המקסימלי? 2.6K 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.המסך יהיה 2209WA 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.ללא היקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?8 7. האם מ…

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  7. Started by full_clip,

אני מחפש נייד לסטודנט . כשהדגשים הם על זמן בטריה ארוך . משקל מה שפחות עד שלוש קילו למררות שרצוי אזור ה 2קילו. לפחות 1 ג'יגה זיכרון פנימי הארד דיסק באזור ה 160 ג'יגה 5400 RPM וצורב DVD תוספות שיכולות להיות מועילות כגון מצלמה בלוטוט וקורא כרטיסי זיכרון יתקבלו בברכה כשקורא כרטיסים הכי פחות הכרחי לגבי גודל מסך אני לא ממש בטוח אבל אם אפשרי לקבל אופציה גם לגביי 15.4 וגם לגביי 14.1 זה יהיה נחמד.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by levelone,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב הנייד שלי (HP Probook 4330s) כי למרות שהשימושים שלי בסיסיים הוא כבר לא עומד בקצב. עשיתי בדיקת מחירים והשוואות בין ניידים ונייחים בהתאמה אישית ומחשבי מותג והגעתי למסקנה שיש מחשב אחד שהוא גם חזק וגם המחיר שלו עממי יחסית ככה שאני נהנה משני העולמות. המחשב הוא Alienware x51. קישור: m.dell.com/mt/www.dell.com/us/p/alienware-x51-r2/pd.aspx?mboxDisable=1&oc=dpcwxy45hu כמו שאתם יכולים לראות בקישור המחשב כולל: מעבד intel core i7 4770 זכרון 8gb 1600mh כרטיס מסך amd r9 270x 2gb כונן קשיח בנפח 1tb במהירות 7,200 rpm עם 64mb cache כרטיס רשת אלחוטי ובלוטות׳ צורב dvd-dl בקיצור, כל מה שאפשר לבקש והוא עולה 1,000 דולר. יש גם אפשרות להרחיב את זכר…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. המחשב מיועד בעיקר ללימודים, לא גרפיקה מטורפת. כרגע, עד כמה שידוע לי זה יהיה יותר בתוכנות כמו C. אני מאמין שיהיו פתוחות במקביל מס' תוכנות כמו וורד, C, ACROBAT, אקספלורר ואי מיול. עדיף שהמחשב לא יראה סימני מאמץ במצב הזה. בנוסף בזמן החופשי יהיו מיועד למוזיקה, צפיה בסרטים (לא חובה יציאת HD), פוטושופ וקצת משחקים בינוניים(לא קריטי). עדיפות שהמחשב לא ישקול יותר מ 2.5 קילו, כדי שלא יהיה קשה מידי להסחב איתו בלימודים. כמובן חשוב שיהיה בו את כל הדברים הבסיסיים, שנראה לי שבאים היום בכל נייד, חיבור WI FI, צורב DVD ובלוטוט'.. יש עוד משהו חשוב שאולי שכחתי כרגע?! עדיפות לכרטיס מסך נפרד וזיכרון של 2 גיגה לפחות. גודל הדיסק הקשיח לא קריטי, גם 120 גיגה יספיק כרגע. מצאתי מחשב שלASUS דגם 220…

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by yakir4u,

היי לכולם! אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב נייד לאשתי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5 חריגה עד 4 רק אם מצדיק 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ניתוח נתונים של ניסויים, קריאת מאמרים ושיחות בזום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי אבל שלא יהיה עם מאוורר רועש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות לכמה שיותר קל, מסך בין 13 ל15…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לרכוש מיני נייד, נתקלתי במחשב הזה - http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-11z.htm מה אתם אומרים עליו? האם יש לכם המלצות יותר טובות ממנו? אני מעוניין שתיהיה יציאת HDMI במחשב, חובה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  12. Started by emilio,

TwinTech nVIDIA GeForce GTX 295 1792MB DDR3 PCIe או Club3D ATI Radeon HD5870 1024MB DDR5 PCIe מחירים בניהם הפרש של 20 שקלים אבל מבחינת יצרן משנה איזה?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  13. מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤545 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 לוח אם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤344 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38470 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤257 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤328 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1457 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32130 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD ¤160 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LH-20A1P מארז כולל ספק HEC 6A19 400W ¤386 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19-400 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤…

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  14. מצאתי את המחשב האולטימטיבי בשבילי בתקציב שלי (אחרי מתיחה)- http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=870800 סגרתי עם חנות מסויימת על יום ראשון שאני בא לאסוף את המחשב. הראתי לאבא שלי את המחשב היום והוא הבחין שהרזולוציה היא HD ולFULL HD. כלומר 1366X768 ולא 1080X1920 עד כמה זה משמעותי במסך 13.3? סרטים אני בקושי רואה, וגם אם כן אני משדר אותם באמצעות הסטרימר של יס או כבל HDMI לטלוויזיה. המחשב יותר לשימוש של אינטרנט,תמונות,שירים,ופה ושם סרטים. תודה ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  15. Started by liranman,

המחשב מיועד למשחקים, אינטרנט 24 שעות ביממה, סרטים (צפיה, הורדה, עריכה), עבודה משרדית-ביתית (תוכנות OFFICE למיניהם, תוכנות גרפיקה, תוכנות עריכת AUDIO ו - VIDEO). מערכת ההפעלה: WINDOWS XP PRO SP1 מסך: כנראה 19 אינץ'. המערכת תתבסס על מעבד אינטל, ויהיה צורב. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכם . ברשותי מחשב שולחני 2 Intel Pentium Dual Core .אני שוקל לקנות בארהב מחשב נייד " 13 MACBOOK PRO . האם אתם חושבים שתהיה לי בעיית העברת קבצים (בעיקר תמונות ) מהמק לשולחני ומהם ? הנייד מיועד לטיפול ומיון ראשוני של תמונות שאני מצלם . תודה מראש אדי

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  17. אני לפני רכישת המחשב הנל דרך האתר של DELL.com, ולאחר שיחה עם DELL ישראל הם אמרו לי שצריך אחריות מסוג NBD, דבר שאין אפשרות לבחור בו בעת הרכבת המחשב באתר.בשיחה עם DELL ישראל, נאמר לי שהאחריות למחשבים מארה"ב תקפה לכל הדגמים הנמכרים בארץ (ה XPS 1330 הוא אחד מהם) ולאחר התכתבות נוספת במייל עם DELL ישראל, הם החזירו לי את התשובה הנ"ל: מחשבי דל ניידים הנרכשים בחו"ל זכאים לקבל השירות בארץ ע"פ שני קריטריונים : 1. מחשב אשר נרכש עם אחריות בינלאומית (NBD) זכאי לקבל שירות ללא חיוב הלקוח עבור חלקים או עבודה. אין התחייבות לזמן התיקון מכיוון שתלוי בזמינות החלפים במחסני דל (במידה וסוג המחשב נמכר בארץ, סביר להניח שזמינות החלפים גבוהה). האחריות הינה לתיקון תקלות חומרה בלבד. 2. מחשב אשר …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Vitaly Lubin,

אהלן, אודה לעצתכם, מוכרים את הדגם מחודש בכותרת סביב 1600 שקל. יש מקומות עם עד שנתים אחריות. שווה את הסיכון? במקרה הכי גרוע זה להחליף סוללות? לצורך שימוש משרדי עם תוכנות סטטיסיות. המטרה שיחזיק כ4-5 שנים. לגיטימי או לא משתלם?

19. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד קל לנשיאה (1.5 ק"ג), וזמן סוללה סביר. (מעל לחמש שעות בפועל). הצרכים שלי הם גלישה, אופיס, קצת יוטיוב, ותכנות ב- C#. חשבתי על Asus 1215P, או Asus 1215N. מה אתם ממליצים? בתודה מראש, עמית

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  20. שלום לכולם, אבקש לקבל חוות דעת ותודה מראש. המחשב מיועד למשחקים, ללא OC. (התקציב נע בין 5K ל 5.5K). מעבד: Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0 שאלה 1) האם צריךלהחליף את הקירור או שזה מספיק ועל איזה קירור אתם ממליצים (אני חשבתי יותר בכיוון של ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro PWN). שאלה 2) האם זה נכון שיש גרסה יותר חדשה מ - Stepping G0 הנמצאת בחנויות בארץ? לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L דיסק קשיח: WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID שאלה 3) האם זה נכון שגרסת ה -RAID גורמת לכפילות מידע? והאם יש הבדל מבחינת ביצועים לגריסת AAKS המצדיק את הפרשי המחירים? כרטיס מסך: ASUS GEFORCE 8800GT 512MB PCI-E צורב DVD: ASUS DRW-2014BLT DVD-RW X20 LIGHTSCRIBE SATA Retail מארז: AN…

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  21. Started by RaZ^MaN,

מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T 1 מארזים WING RS 101 Front mesh grill, Tooless , BLACK 1 ספקי כוח FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC 1 זיכרונות CORSAIR 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon 3850 256MB DDR3 Retail 1 צורבים SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK 1 מסכים LG 19" L1970HR 2MS 1:2000 DVI 1 לוחות אם Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L 1 קשיחים למחשבים שולחניים 1 Western Digital 160G 1600AAJS (Single Platter SATA Power only) המפרט הזה בול בתקציב, במקרה ואתם מתבססים על המפרט הזה תנסו לא לחרוג מעלה. המפרט למטרות משולבות משחקים עבודה וסרטים. שאלה: מה זה ה"Single Platter SATA Po…

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  22. Started by קורלאונה,

אני צריך תגובות איך המחשב יריץ משחקים כבדים יש לי מסך 17 לא מתכנןן לעשות oc לשנות משהו?... http://www.uploadfileyou.com/files/5jhr7pe2n4eamgtt3v9x.jpg

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  23. Started by zedisdead,

יש לי היום מחשב בן 4 שנים שהמארז שלו הוא : מארז כולל ספק Antec Sonata Plus 550W אני מאוד מרוצה מהמארז כי שקט חשוב לי האם מומלץ להרכיב מחשב חדש על המארז והספק הישנים? העיקרון הדרישה היחידה שלי מהמחשב שכרטיס המסך יתמוך בחיבור שני מסכים - אחד של המחשב ושני טלויזיה לצפיה בסרטים באיכות כמה שיותר טובה. אבל רצוי כרטיס מסך שקט. מה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by Crazy Angel,

שלום רב, מאז ומתמיד, אני עם מחשבים ניידים של Sony Vaio, ואני מאוד מרוצה מהם. גם מהמחשב האחרון שלי, Sony Vaio PCG-31112L הייתי מרוצה מאוד, וכעת ברצוני לקנות מחשב נייד, מסדרת Sony Vaio. המסך הרצוי שלי הוא ב13 אינץ', והוא ישמש אותי הן ללימודים באוניברסיטה, והן לשימושים נוספים (מחשקי מחשב). ברצוני לקנות מחשב את המחשב הטוב ביותר בסדרת Sony Vaio, שעונה לצרכים שלי, וישמש אותי לשנתיים-שלוש הקרובות, ללא הגבלה של תקציב. מהו המחשב המומלץ לטעמכם?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  25. 1. מה התקציב? עד 3300 ש"ח (עם משחק של 100-200 ש"ח) 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים(חדשים וכו'), ומן הסתם לשימוש באינטרנט וכו' 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף אינטל ו-nvidia. דיסק קשיח - מינימום 500gb - wester digital. זיכרון - 4gb. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבת מחשב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שקט בטווח הנורמל (לא משהו רציני, אבל שלא ישמע כמו הליקופטר) 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים - …

• 3 תגובות
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.