עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by habarbash,

1: אני רוצה לקנות מחשב נייד ורציתי לדעת איזה מעבד לקחת מבין שניהם ההבדלים הם בסביבות ה 110$, השאלה היא האם שיפור הביצועים יהיה משמעותי או שכדאי כבר להשקיע את הכסף בשיפורים אחרים ?? 2: אני כרגע בארה"ב ואני קונה את המחשב מפה, אז אם אפשר גם להמליץ לי על מחשב ,( חיפשתי אתרים שסוקרים ניידים ולא כ"כ מצאתי). נ.ב אני מעוניין להשקיע בסביבות ה 1800$ ( אחרי TAX שזה בסביבות ה 8% ממחיר המחשב ) . חשוב לי זה שיהיה : מעבד C2D , מ 1G זכרון שיעבוד ב DC , וכרטיס מסך שיוכל להריץ את ה AERO של VISTA . פחות חשובה לי הניידות (גודל) יותר הביצועים. כמובן שאם ה GMA950 של אינטל יכול להריץ VISTA עם ה AERO אז אני יסתדר איתו . ואם אפשר שיהיה גם WI-FI עם תמיכה ב N . תודה רבה .

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by The Man123,

צריך המלצה למחשב שיישמש כמשרד נייד (אינטרנט, אופיס) יהיה רוב היום באוטו ובהתניידות, בערב ישמש גם כמחשב בייתי. חשוב לי מסך שיהיה ניתן לראות כמו שצריך גם בחוץ כשיש שמש, סוללה חזקה, אמינות ועמידה בטלטולים. מחיר רצוי- 6000 ש"ח, מחיר מצוי- 8000/9000

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  3. שלום אני רוצה לקנות מחשב ב10 אלף שקל (גיימינג) ואני קצת מתקשה לבחור חלקים ואת כול הקטע של הבילד החלקים שחשבתי ללכת איתם הם I7 7700k Gtx 1080ti Asus maximus ix hero 16gb ram 250gb ssd 1Tb hdd Nzxt h440/ h340 כמו שאתם רואים אני יודע מה אני בערך רוצה אבל אני עדיין לא סגור על כמה דברים, אשמח לעזרה איתם. אני גם לא יודע מה יהיה כול הקטע של המחשב (לכול המחשבים המשוגעים יש קטע משלהם, צבעים תואמים ושם... בא לי גם), אני אשמח לעזרה גם בזה. תודה

4. אני רוצה לקנות מחשב למטרות משחקים, בתקציב של 4K המסך שיש לי הוא 23" אינץ' כמה שאלות: שווה להשקיע בDDR3? אני משער שלוח האם יהיה קצת יותר יקר, אבל יכול להיות שDDR3 יחזיק הרבה זמן ואז אם אני ארצה לשדרג זיכרון, אני אצטרך לעבור לDDR3 ובאותה הזדמנות להחליף את הלוח אם, אז אני שואל אם לא כדאי להשקיע בזה ולחסוך הוצאה עתידית על לוח אם חדש מפרט: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Tray, יחידות 1 ¤815 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=11 Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ¤114 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 CHIPSET, יחידות 1 ¤502 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=479 OCZ 4GB Kit DDR2 1066Mhz Gold Edition CL5, יח…

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  5. Started by sagi berholz,

אהלן חברה. יש לי אפס ידע בתחום ואני מחפש לפטופ ללימודים. תקציב 3000שח אבל גמיש. דרישות: מסך 13.3 משקל: עד 1.5קילו. זיכרון 500GB. לגבי מעבד אני לא רוצה לרדת מi5. מיועד בעיקר לעריכת מסמכים ושימוש יום יומי. לא לגיימינג. אבל מצד שני חשוב שיהיה מחשב חזק ואמין. המליצו לי על asus zenbook ux330ca וdell xps13 פתוח להצעות ולשמוע עוד טיפים בנושא. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by smaly77,

הייתי רוצה לקנות מחשב לצורך משחקים ומוסיקה המחשב לא צריך להיות ברמה גבוהה במיוחד ולכן גם התקציב בהתאם - עד 3500 ש"ח כולל מסך אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  7. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1101 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 ¤713 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39209 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤368 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤592 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1726 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב Pioneer DVR-112D X18 DVD ¤172 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR112DSV מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤390 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZApolloB ספק כח Enermax Liberty 400W ¤428 http://skypc.co.il/product.asp?p…

• 66 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. שלום לפורום הנפלא הזה! מחשב קל אני מחפש מחשב נייד קל ודק, כזה שאפשר להסתובב איתו כל היום בלי להרגיש. נניח באיזה ה-2 פאונד (0.9 קילו), באמת כמה שפחות כי יש לי בעיות גב. ביצועים אני מחפש מחשב שאפשר להפעיל עליו תוכנות אדובי כדוגמת פוטושופ CC עריכת וידאו בסיסית (פרימייר) ולהשתמש בו בתוכנת Ableton Live ליצירת מוזיקה (לייב!) אשמח גם להמלצות על ציוד נלווה אם יש צורך לדעתכם. תקציב: 2000-6000 ש"ח, עדיף כמובן כמה שפחות. לשמחתי אני יכול לקנות את המחשב בארה"ב, באמזון או B&H. המשקל והביצועים יותר חשובים מהמחיר. זה מה שמצאתי: https://www.bhphotovideo.com/c/product/1328130-REG…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום, אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט ל-HTPC (ללא ציוד הקפי) בתקציב של עד- 2500 שקלים (אם אפשר משהו טוב בפחות אז מצויין ). על המחשב יותקן WINDOWS 7 (אין צורך להוסיף למפרט), אשמח למארז איכותי הכולל תצוגה (עם שלט?), המחשב צריך לתמוך בסרטים באיכות FHD בקלות, לכלול הרד דיסק של 1G (אם אפשר יותר מ 1G מצויין). עוד לא החלטתי אם המחשב יחובר לרשת קווית או אלחוטית, ולכן יש צורך בכרטיס רשת רגיל או אלחוטי. לא יעשה למחשב ב- OC. מעבר לצפייה בסרטים יתר השימושים יהיו גלישה באינטרנט, הורדות והאזנה למוזיקה (אולי אישה משחק פשוט מדי פעם). המחשב יהיה מחובר לטלוויית LCD. ראיתי שמישהו שאל לגבי הקלטה וצורך בכרטיס טלוויזיה, אשמח להסבר קצר לגבי זה כך שאוכל להחליט אם שווה לי לקנות... ואם אפשר להר…

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  10. Started by אליאור רביניאן,

אהלן חברים מחפש מחשב נייד לעבודה לימודים וגלישה באינטרנט התקציב הוא עד 3. ראיתי את המחשב הנל בksp אשמח לחוות דעת, כמו כן אם יש מחשב נייד אחר מומלץ אשמח לשמוע ( אציין שאני לא מבין ממש במחשבים) https://ksp.co.il/?uin=39049 בתודה ושבת שלום, יונתן

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  11. הודעה : המפרט הקודם בסוף לא נקנה כי היה מיותר לגיימינג . שלום , ברצוני לרכוש מחשב חדש בתקציב של 2500~3000 ש"ח ניתן לחרוג מעט, המחשב מיועד בעיקר לקצת גיימינג של הדור החדש-ישן למשחקים כגון : CSS , GTA:SA , FEAR COMBAT , WOW וגם כן לגרפיקה כגון : Photoshop ותוכנות גרפיקה תלת-מימד. אני מעדיף שהמחשב יפעל בשיטת הליבה הכפולה או המרובע ליבה (עדיפות גבוהה) של אינטל , גם לוח אם עם צ'יפסט טוב , אני רוצה שהמחשב יפעל מהר מאוד ואני גם רוצה להוסיף ויסטה שמותאם לשימוש ביתי (זה בכלל שווה?). הערה : המפרט לא כולל ציוד הקיפי או מסך. חשוב מאוד! : אני רוצה מחשב שאוכל לחדשו כאשר החלקים יהפכו להיות יותר זולים , בקיצור מחשב שאפשר לשפר לאחר יציאתם של חלקים מתקדמים יותר, אבל מחשב ממש טוב ומהיר. תו…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אנשים , אחי עכשיו נמצא בארה"ב .. אחי ביקש ממנו מחשב נייד עכשיו באמת אני לא ממש מבין בניידים , הייתי רוצה לדעת לגבי חברות ואיכויות בהתחלה הוא הציע לו לקנות את הsony vaio cs320. המחשב מרשים מבחינת המעבד זיכרון והשאר אבל הכרטיס מסך הוא מובנה אתם יודעים של intel.. ועכשיו הוא לא פוסל שימוש במשחקים , הוא אוהב את הwloverine ואת הbatman החדש שהולך לצאת אני אשמח עם תעזרו לו להחליט , אין הרבה זמן זה ממש דחוף... הסכום שהוא מוכן להשקיע הוא 5000 ש"ח... רצוי שהמחשב יהיה מהיר לגלישות מסמכים פוטושופ.וכמובן שהמחיר יהיה שווה את הקנייה משם ולא מהארץ.תודה לעוזרים תודה שוב

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  13. היי קודם כל שאלת NOOB- מה ההשפעה של כרטיס המסך (או הזכרון של כרטיס המסך) על עריכת וידאו ממצלמה ביתית? עד כמה שאני זוכר ההשפעה היא דיי אפסית. אחרי שעברנו את הרגע המביך הזה, חבר מהעבודה מחפש מחשב כמו שמתואר בכותרת, אין צורך במסך ואין צורך גם במע' הפעלה (יותקן XP ויעבור לWin7 במבצע הראשון) המחשב לא יריץ משחקים, או לפחות לא משחקים כבדים כך שעדיף להוציא את התקציב על דברים שלא קשורים. יש צורך במקלדת ועכבר. בין הפותרים נכונה יוגרל פותר שלא ענה נכונה

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  14. חיפשתי פה מפרטים ומצאתי בפורומים פה אחד שנראה טוב ואני רוצה עוד חוות דעת על המפרט לפני שאני קונה אותו מה אתם חושבים? מפרט למשחקים כבדים. מעבדים AMD Phenom II X4 940BE + A-Data 4GB 800 CL4 Vitesta Extreme + ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 ¤2550 פתרונות קירור למעבד Scythe MUGAN 2 CPU Cooler ¤212 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤439 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤389 ספקי כח SeaSonic 550W SS-550HT A.PFC 120mm Fan 2xPCI-E 6+8 6xSata 80Plus ¤429 כוננים קשיחים Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB ¤338 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 מסכים מסך מחשב LCD 22" SAMSUNG דגם P2250 Full HD ¤1156 סה"…

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם זה לא ישפיע על הביצועים אז אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 1,rainbow 6,cs-go,star wars:battlefront 2 ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מסך benq xl2411z עם רזולוציה מקסימאלית של 1920X1080 בגודל של …

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד dell Inspiron 1525 , 2.0GHz (T5750), 2048mb(2X1024)/667, 250GB, , . מגיע עם כ.מסך intel gmax3100 מישהו יודע האם זה מחשב מתאים לעבודה עם photoshop ן- matlab בעיקר לגבי הכרטיס מסך? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  17. Started by Editor Online,

שלום אני מחפש מחשב לשימוש ביתי אינטרנט + אפשרות להתקין עליו בהמשך תוכנת עריכה של סאונד + וידיאו. תוכהת עריכה avid וסאונד protools לאלן מפרט שבניתי ישמח לקבל דעות בנושא גמיש במפרט אבל במחיר לא יכול לעבור את 5K לוח אם Topsfield מתוצרת Intel ב Intel P43 F מעבד (Intel® Core2 QUAD Q9400 (in original box 2.66Ghz 1333Mhz Quad Core LGA 775 6Mb cache מאוורר וצלעות קירור אינטליים וכן בקרת מהירות מאוורר ובקרת טמפרטורה מארז ATX Full Midi Tower מקצועי דגם: 6AG6, ספק כוח ייעודי 450W כולל מאורר 12 ס"מ זיכרון Hynix 4Gb DDR2 800Mhz דיסק קשיח Hitachi / Seagate SATA2 250Gb 7200rpm צורב DVD LG DVD-RW x22 כרטיס מסך NVIDIA Geforce 9600GT / 1Gb DDR2 / 2xDVI כרטיס קול קריאטיב כרטיס רשת Intel P…

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  18. היי חברים, תוכלו בבקשה לעזור לי לבחור באחד המפרטים האלה לאבא שלי יש מחשב די ישן עוד עם לוח AGP :-\ , סוף סוף הוא החליט שהגיע זמן לקנות מחשב חדש השימוש במחשב הזה יהיה בעיקר לאינטרנט , פה ושם לסרטים (עדיף לHD אבל בטח זה יותר מדי לבקש במחירים כאלה) , וגם קצת לפוטושופ (ברמה הכי חובבנית שיש) וגם מאוד חשוב שפשוט יחזיק לו לטווח של כמה שנים. אני מבקש להסתכל רק על מעבד ,לוח וכרטיס מסך. מארז , מאווררים,ספקי כוח לא חשובים לי מפרט ראשון (מפרטים מKSP) מפרט טיפה יותר זול (אבל הוא דווקה עם הI3 הזה , כדאי יותר עם I3 או עם E8400?) או שאולי בכלל כדאי ללכת על הכי זול והוא גם יעשה את העבודה? תודה מראש על העזרה!

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by Niv99,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (O…

20. אני שוקל לקנות מחשב לאחרונה ואני מאוד מתלבט לגבי מספר דברים. הייעוד של המחשב הוא בעיקר אינטרנט, סרטים, ומעט מאוד משחקים (האתגר הויזואלי העיקרי יהיה Myst 4 ודומיו). אני חושב בכיוון אינטל מאחר ואני בור לחלוטין ב-AMD - לא יודע להעריך מה טוב או לא ולעשות השוואות. אני לא זקוק למסך אבל יש לי הגבלות שונות אחרות כפי שאציג זאת תיכף. התקציב שלי הוא עד בתחום של 3500-4000 ש"ח. אהיה מוכן לחרוג ממנו במעט אם אקבל תמורה טובה יותר משמעותית. מעבד: P4 2.8 HT 800MHz הבנתי שעדיף 512KB מטמון ולא 1MB בשל בעיות טכניות של האחרון לוח: Intel Rocklake D865PERL לא מאוד יקר ומכיל את מה שאני זקוק לו: אודיו, רשת, USB 2.0, SATA, Dual DDR 400MHz Support זכרון: Dual DDR 400MHz 512…

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  21. Started by yarl,

שלום לכולם ברשותי מ.נייד לנובו עם ויסטה אולטימט 32 ביט לאחר ההתקנה רציתי להתקין את הדרייבר של כ.המסך NVIDIA מהאתר של לנובו הורדתי את הדרייבר אבל המחשב לא מתעדכן ואין לי אפשרות להשתמש בכרטיס מה אני עושה יש לציין שהורדתי את הדרייבר הנכון לפי כל מה שאתר דרש כדי לקבל את הדרייבר הנכון למי שהיה בעיה דומה בבקשה פיתרון תודה מראש

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by JentuS,

שלום לכל חברי הפורום הסיפור שלי הוא כזה : אני רוצה להרכיב מחשב נוסף בכדי שישמש בעיקרון לתוכנת השרת של Microsoft 2003/2008 , ואולי גם גלישה והורדה באינטרנט וזהו. ז''א המחשב יהיה כמו שרת כזה ביתי והמחשב הראשי שלי יהיה כמו תחנת עבודה המקושרת למחשב בו יהיה מותקן השרת אני לא כתבתי מה התקציב שלי בכותרת כי פשוט אני לא יודע כמה יכול לצאת המחיר בשביל מפרט למטרה זו , אני מצפה שאתם תעזרו לי ותגידו כמה זה יצא במחיר ואיזה מפרט מתאים , אני רק מנחש שבשביל שרת בלבד המפרט לא צריך ליהיות יקר וחזק מידי , אם אני טועה אז תקנו אותי בבקשה. אני רק אוסיף קצת פרטים : 1. לא אכפת לי מאיזו חנות יהיה המפרט 2. לא מתוכנן אוברקלוק או שדרוג עתידי 3. השקט של המחשב לא חשוב לי 4. לא צריך שום ציוד היקפי ולא צ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by idann,

תקציב 6.5K~. מטרות גיימינג, תכנות וחישובים הנדסיים. מפרט: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151v2 CM8068403358316 - Intel - i7-8700 Coffee Lake Six cores CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 4.6 GHz - Intel UHD Graphics 630 - Socket LGA1151v2 - 14nm - 12MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1432/1403 ₪ פתרונות קרור - מאווררים למעבדים DCACO-FP701-CSA01 - Arctic - Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 - 775/1150/1151/1155/1156/1366/AM3/AM2 /AM2/939 - 115W - 127mm (H) - Ultra quiet - 92mm - PWM fan... שנה אחריות כמות: - 1 - 102/100 ₪ לוחות אם - In…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. m.board Albatron k8x800 pro II k8t800 Chipset motherboard for AMD socker 754 CPU- RETAIL Cpu: AMD Athlon 64 3200+, 1 MB L2 Cache, the only 64-bit Windows Compatible Processor OEM Memory: Corsair Value Select 184 pin 512MB DDR PC-3200 X 2 OEM Hard drive: Samsung 120Gb 7200RPM SATA Hard Drive, Model Sp1213c, OEM Drive Only Vgc: Sapphire Ati Radeon 9800PRO Video Card, 128MB DDR, 256-bit,Dvi/TV-Out, 8X AGP, Model RADEON 9800PRO-U 128 RETAIL CPU Cooling : Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Gigabyte 16/48 Retail CD-RW / DVD-RW : Toshiba SD-R5112 4/2/12//16/10/40 Bulk DVD-RW Cases : Thermaltake Xaser III VM3000A SCULL S…

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  25. איזה מהם עדיף מבחינת ביצועים ומהירות במשחקים ומדיה? וגם איזה מהם עדיף מבחינת איכות ואמינות המערכת בין שתי החברות? לדל יש כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 435M 2GB מעבד i7-740QM 1.73GHz ו-6GB 1333MHz זיכרון ל-HP יש כרטיס מסך ATI 5650 1GB מעבד i7-720QM 1.60GHz ו-8GB DDR3 זיכרון איזה מהם עדיף?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.