ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,327 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה,אני צריך המלצות למחשב נייד,עדיפות למוקשח משולב עם הנתונים הבאים: *גודל מסך בין 12" ל14" *משקל לא רלוונטי *זמן סוללה ארוך מאוד רצוי *בלוטות *כרטיס מסך 512 מגה,9600M GT ומעלה *מינימום 320G *צורב די וי די כמובן שצריך *אחריות של שנתיים ומעלה במידת האפשר התקציב הוא 8K,אבל יש מצב שאני אביא מארה"ב,אז אפשר לכלול גם הצעות כאלה! השימוש הוא משרדי ומשחקים. תודה!
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מה התקציב? 2500 מזומן 2. מטרות המחשב? משחקים כדוגמת קרייסיס וקול אוף דיוטי 4 ו 5 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? יש לי מסך 17" LCD 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כן . האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? התאמה צריך . 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אני מעוניין בחלקים שציינתי למטה או תואמים לאילו. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? ברמה בינונית. 10. האם מתוכנן OC? אולי . אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, …
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום ביום שישי הבא אני הולך בעזרת השם לאייבורי לקנות משם מחשב אשמח אם תריכבו לי מחשב ולא משנה מאיזה אתר אני פשוט יקח תחלקים (בתקווה שיש גם לאייבורי חח) פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 2500-אשראי ( חריגה עד 200) 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן, כרטיס מסך 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן-לוח האם רק של החברה GigaByte ומעבד של אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? ממש לא כמה שיותר זול המארז יותר טוב חח 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעב…
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אז ככה שתי הדגמים מוצעים לי מטעם המכללה בה אני לומד בהנחה גדולה והם: הראשון: Module LENOVO ThinkPad R400 7439-CTO CPU Intel® Core2 Duo processor P8400 (2.26GHz,1066Hz,3MB) Display 14.1" wide: WXGA (1280 x 800) CCFL Backlight Display Adapter Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD /1394(firewire) Camera Integrated 1.3MP camera with microphone for CCFL LCD Memory 2 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1067MHz SODIMM Memory (1 DIMM) Chipset Mobile Intel® GM45 Express CS/ICH 9M-E Hard Drive 250GB 5400rpm Hard drive With Active Protection and Shock-Mounted Communication Intel® Gigabit Ethernet, Bluetooth®, Modem, Intel® WiFi Link 5100 (1x2 AGN) Microsoft Operating System Genuine Window…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פתחתי נושא בעניין בפורום "תקלות חומרה" אבל אני מאמין שאם יש מישהו בעל ניסיון בנושא זה יהיה דווקא פה - אשמח לכל עזרה שתוכלו לתת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=398769.msg3421967#msg3421967 אנא הגיבו בת'רד המקורי כדי לרכז את כל המידע במקום איד - תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לפי התקציב שלי הבנתם שאני מתכוון לקנות מחשב מחו"ל אני מעוניין במחשב למשחקים משהו כמו הTOSHIBA QUOSIMO ( טעיתי כנראה באיות ) חשוב שתהיה אחריות בין לאומית...וזהו כעקרון אם אתם צריכים עוד פרמטרים כאלה או אחרים אשמח לספק אותם.
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מה ההבדל בין המעבדים ? ....Intel Core 2 Duo P ....Intel Core 2 Duo T ????
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום, מכיוון שאת המחשב הנוכחי שלי (מפרט מימין) אני מעביר לאחותי אני אמור לקבל מחשב חדש. המחשב מיועד כמובן למשחקים כבדים, אני מתכנן לעשות לו OC וכמובן חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט וקר. אין לי צורך בציוד היקפי+מסך. גודל המסך שיחובר למחשב הוא 22" רחב. אני מקווה להשיג כמה שיותר ביצועים גבוהים עם המחשב כך שגם יהיה שקט אבל לא ברמה שתפגע בביצועים. תודה רבה למי שיוכל להרכיב לי מפרט שיענה על הדרישות שלי, אפשר לחרוג קצת מהתקציב אם זה הכרחי. עדיפות לחנויות מאיזור המרכז.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
ישבתי והכנתי מפרט שנראה לי נורמלי עם הדברים שאני רוצה בערך. הדברים העיקריים הם: -מעבד אינטל מרובע ליבות. -לפחות 1TB של שטח איחסון. -כרטיס מסך חזק שיעבוד על מסך 20 אינץ' ברזולוציה 1600X1200, על הגדרות הכי גבוהות לפחות לתקופה הקרובה. -לוח אם שיחזיק לי אוברקלוק להרבה זמן. לא מתוכנן משהו קיצוני, המטרה היא לחסוך. אם נגיד יש 2 דגמים של מעבדים שהזול מבינהם פחות 400MHz מהחזק, אז אקח את החלש ופשוט אעשה לו OC. אני רוצה שיפור טוב בביצועים, לא לשחוט את המעבד עד שיחנק. -קירור טוב שיחזיק את המעבד קריר ושקט. -4GB של זיכרון רם, שלא יגביל אותי עם הOC, חובה dual channel. -מארז שנראה טוב, שיספק שקט. לא משהו יקר. -ספק כוח שיחזיק לי את המערכת ביד רמה בלי שום הגבלה לOC. שיהיה שקט. אני עובד קשה…
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
השימוש העיקרי שלי הוא עריכת אודיו (אבל לא ברמה מאוד גבוהה שאני חייב קירור פסיבי, אופטימיזציה לאודיו, ספק שקט בצורה יוצאת דופן), ומשחקים- בעיקר WOW אני אריץ WINXP, לא 64 ביט ולמפרט: מארז EZ-COOL+ספק כוח מגן ברקים ומייצב מתח- 450W מעבד- E8400 core2duo 3.0Ghz לוח אם- P45 מבוסס אינטל- של GIGABYTE זכרון 3GB DDR2 800MHZ, של KINGSTON כוננים קשיחים SAMSUNG 320GB WD 160GB שניהם SATA2, 7200RPM צורב DVD- SAMSUNG +- X22 כ. מסך GForce 9600GT, 512MB DDR3, 256BIT + קירור לכרטיס מסך של ZALMAN כרטיס FIREWIRE PCI סה"כ כולל הכל 3150 ש"ח **הבחור שאני קונה ממנו אמר שאין טעם לקחת ליבה מרובעת- כי XP 32BIT לא יודע לנהל את זה כמו שצריך. מה אתם אומרים? מחיר טוב או שמישהו מנ…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסתכלתי קצת בפורום ורוב הדרישות במחירים האלה הם במטרה לעשות OC. המחשב שאני מבקש הוא לא לOC. אני מעוניין שהחנות תהיה באיזור המרכז - כלומר ת"א רמת גן והאיזור. אני מודע לכך שבחנויות כמו IQPC המחירים נמוכים יותר אבל זה לא אפשרי בשבילי להגיע לשם, וגם מבחינת האחריות זה יהיה קצת בעייתי. חנויות כמו KSP הם אפשריות.. אם תוכלו לעזור לי אשמח, לא ראיתי מחשב למשחקים בטווח המחירים הזה שכולל ציוד הקפי (רמקולים עכבר ומקלדת - לא חובה שיהיו מהשורה הראשונה.. העיקר שיעבדו), ולכן פתחתי אשכול חדש. תודה לכולם..
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB 1 655 655 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE כמות מחיר סה"כ G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E 1 265 265 זכרונות DDR II 800Mhz כמות מחיר סה"כ 2GB Samsung Value 2 135 270 כרטיסי מסך Sapphire כמות מחיר סה"כ HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1 1080 1080 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחיר סה"כ 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 225 225 צורבים Samsung כמות מחיר סה"כ SH-S223F DVD±RW x22 White Sata 1 115 115 מארזים CoolerMaster כמות מחיר סה"כ CM 690 Black (No PSU) 1 335 335 ספקי כוח Thermaltake כמות מחיר סה"כ TR2 Power W010…
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מחפש מחשב לחדר ילדים שנועד לישומי אופיס, גלישה וגם קצת משחקים. הדרישה העיקרית היא לקומפקטיות ולכן אני מחפש מארז שמשולב במסך ולא תופס מקום. (החלופה הפחות מועדפת היא לקנות נייד בסיסי ב-3K ש"ח).
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום רב.. יום שני אני הולך לקנות מחשב בחנות פנדה מחשבים. ולכן אבקש להביא מפרטים שנכללים ברשימת החלקים הזמינים של פנדה בלבד! (אני לא יודע אם מותר לי לפרסם פה תכתובת של האתר ולכן אני לא יפרסם) המפרט אמור לכלול בתוכו : א.את המארז של אנטק ..הלא הוא 182P BLACK שמגיע עם מסנני אבק ו-3 מאווררים ולכן צריך גם ספק כוח בניפרד..ואני צריך עזרה בבחירתו ב.חשבתי על מעבד 4 ליבות (ה-2.8GHZ) המחשב לא יעבור OC ולכן הקירור שמגיע עם המעבד יספיק ג.זיכרון 4GB..עזרה עם הסוג ד.וכרטיס מסך HD4870 של 1 ג'יגה ה.בבקשה עזרה עם הלוח אם (עדיף אסוס) ו.דיסק קשיח כמובן..של 500-750GB עזרה עם הסוג . ז.כמובן צורב DVD ח.מקלדת ועכבר.. שלא יעברו ביחד 300 ש"ח עדיף לא אלחוטי אם שכחתי משהו חשוב אפשר להוסיף בכיף. ושא…
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, בתור סטודנט, ממש לא מסודר, חשבתי על האופציה לקנות טאבלט זול (Gigabyte M912) ולהשתמש בו כמחברת, השאלה האם מישהו ניסה? האם זה נוח? אפשר להגדיר את המסך כדי שיגיב רק לעט (כשהיד שלי נוגעת במסך כשאני כותב שזה לא ישפיע)? כמה זמן סוללה יש לו, והאם אפשר להרחיב? חוץ מכמחברת כמעט ולא יהיה לי שימוש בו, כלומר גלישה באינטרנט לכל היותר, בשביל סרטים משחקים וכו' יש PC אני לא חובב ניידים :\ תודה רבה לעוזרים.
-
- 32 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה,לא מזמן פתחתי פה בקשה למפרט. מאז התקציב עלה מעט והתעגל ל 3,000 ש"ח. אין שימושים עיקריים,הכל מהכל. שימוש יומיומי,משחקים,תוכנות (והרבה),סרטים וכו'. אז תגידו איך המפרט לדעתכם,*הקירור בשביל OC: Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA, יחידות 1 ¤129 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1261 Samsung HD322HJ 320GB SATA II 16MB, יחידות 1 ¤259 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=758 Twintech nVidia GeForce 9600GT XT OC Edition 512MB, יחידות 1 ¤590 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1101 Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP …
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שבת שלום אני צריך את עזרתכם השבוע התחלתי ללמוד גרפיקה ממוחשבת, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך הלימודים ועבודה מהבית. צריך מחשב שיוכל להריץ את התוכנות כמו שצריך בלי קושי מסויים, המליצו לי על טושיבה וSatellite A300-1LTוToshiba האם הוא טוב בשבילי? יש דברים טובים יותר? תקציב: 5000 סוג התוכנות: פוטושופ, פלאש, אינדיזיין,אילוסטרייטר. תודה מראש, אלירן
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכלום, לאחר שחברה שלי קנתה לי ליום ההולדת מסך LCD 32 של LG ובנוסף שיש לי מסך מחשב 24 של סמסונג החלתתי שהדבר היחיד שחס לי זה מחשב חדש בשביל להשלים את החבליה. אז ככה הדרישות שאני צריך מהמחשב זה שהו יריץ משחקים באיכות ממש גבוה ותכניי HD. בנוסף אני רוצה גם בתקציב הזה שתי שלטים אלחוטיים למשחקים וכרטיס טלוויזיה למדיה סנטר. לפי ההודעות שאני רואה בפורום כולם ממליצים על הQ6600 או על הE8400... רציתי לדעת למה לא ללכת על המעבדים החדשים של AMD הPHENOM II. אשמח לקבל המלצות לבקשתי המבוססות גם על AMD וגם על INTEL. בנוסף אם תוכלו להסביר לי את ההבדל בין המעבדים של AMD לאלו של INTEL אני אשמח. ודבר אחד אחרון מה זה הI7 של אינטל למה הוא כולכך יקר והאם באמת שווה להשקיע כלכך הרבה כסף היום ב…
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עדיין מחשב נייד איכותי, מסך 13-14 אינץ', מעבד סנטרינו P8400 ומעלה, כרטיס מסך נפרד יהווה בונוס, לא חובה. המחשב לצורכי עבודה, וורד, אינטרנט - אך גם צפיה בסרטים תתקבל בברכה. ראיתי דגם של LG- R410 שנראה קרוב במפרט - אך השאלה עד כמה טובה ההרכבה, כמו כן ראיתי טושיבה פרוטג'ה m800 -10z שנראה טוב על הנייר והפער העיקרי שלו הוא כרטיס מסך ג'נרי. האם מומלץ כמחשב? קיבלתי המלצה על לנובו, אני מניח שT400 יהיה המפרט המתאים, האם כדאי? היכן ניתן למצוא? אגב, רצוי גם שיהיה אפשרות להפעיל עכבר עם ה"track ball" באמצע המקלדת מטעמי נוחות. כמו כן מאוד חשוב לי היכן ניתן למצוא את המחשבים הנ"ל ע"מ לראותם בעיניים ולחוש אותם בחנות.. אני מקווה שאוכל לקבל המלצה לחנויות לדוגמא. אודה מא…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אתחול של המערכת שלי (כמו פרמוט) בעזרת מחיצמת רקוברי שהגיעה עם המחשב. איך משתמשים בה?עלי לצרוב אותה? האם זהו באמת השימוש שלה? יש לי בעיה מוזרה, בכל פעם שאני מדליק את המחשב (או אחרי system restore) יש לי כמה גי'גה פחות בכונן הקשיח, בויסטה ביזנס, הבעיה מוכרת?) על המחשב לא מותקן כמעט כלום!! והוא מראה 60 גיגה תפוסים, כשאם מסמנים את הכל יש 10
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שבת שלום אני צריך את עזרתכם השבוע התחלתי ללמוד גרפיקה ממוחשבת, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך הלימודים ועבודה מהבית. צריך מחשב שיוכל להריץ את התוכנות כמו שצריך בלי קושי מסויים, המליצו לי על טושיבה וSatellite A300-1LTוToshiba האם הוא טוב בשבילי? יש דברים טובים יותר? תקציב: 5000 סוג התוכנות: פוטושופ, פלאש, אינדיזיין,אילוסטרייטר. תודה מראש, אלירן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לבנות לחבר מפרט מחשב למשחקים\סרטים\אינטרנט. לא מתוכנן OC התקציב זה עד 5000 ש"ח )אפשר לחרוג אם זה שווה, אז טיפה. כפי שנאמר לעיל , למשחקים, סרטים, אינטרנט, קצת עבודות ,OFFICE. המערכת הפעלה שתפעל עליו תיהיה XP 32BIT PRO ככה שלא מתוכנן VISTA רצוי מסך LCD 22 (הבנתי ש של ASUS מעולה.) VK222U וכרטיס מסך 4870 או 4850 מעבד כפול ליבה, יתקבל בברכה. המחשב לא מיועד לעבודות וידאו עריכות וכאלה. אולי טיפה לגרפיקה , אז לא נראה לי שצריך מרובע ליבה, אלא אם כן המחיר משתלם לאחד כזה. ציוד היקפי, עכבר מקלדת שיתאימו למשחקים לא חייב משהו THE END, וגם לא חייב לגמור את כל התקציב, או שמצד שני צריך לחרוג? לא צריך רמקולים. הייתי שמח אם המפרט יהיה מהחנות, א לומדה מחשבים. (אני מכיר אותם …
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למפרט מומלץ למחשב שישמש בעיקר ל: אינטרנט, הפעלה של Virtual Machines, קולנוע ביתי (אם יהיה לי כוח לגרור את המחשב לסלון...). תקציב - 2000 ש"ח נראה לי די והותר... (המפרט לא צריך לכלול מסך וציוד היקפי). מבקש שיהיה שקט ככל האפשר. מקום קניה מומלץ הוא KSP (קרוב יחסית לבית). תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה במפרט מחשב ! אז ככה התקציב שלי זה 3000 ש"ח ובלי חריגות גדולות בתקציב אני עושה הפתעה לאח שלי הקטן וקונה לו מחשב והוא בן 13 אז ככה המחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים ולכן אני צריך שתביאו לי את המחשב הכי חזק במסגרת התקציב שלי בלי מסך ובלי שום דבר רק המחשב עצמו ובלי oc וגם תנו לי הצעות מחנויות זולות וטובות! דרוש מחשב שיהיה שקט! זה חשוב!!!! שהמערכת קירור תיהיה טובה ושקטה אז תודה לכל מי שיעזור לי!!.....
-
- 9 תגובות
- 600 צפיות
-
-