ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה אני מנסה להרכיב מחשב בשביל אישתי. היא בעיקר רוצה: - לראות סרטים ב-HD - לשחק ברזולוציה 1920X1200 אבל היא לא גיימרית או משהו כזה הייתי רוצה להשקיע עד 4000 ש"ח לקופסה בלבד (ללא מסך וכו') הרכבתי ערכה כדי להתחיל עם משהו - אודה מאוד על המלצותיכם כיצד ניתן לשפר את המפרט, במיוחד אם שמתי משהו לא ענייני http://tms.co.il/preview/spec/m59ywv3s בתודה מראש, ז'אן
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום. כאמור אני מחפש לרכוש מחשב רק מארז עם כל המכלולים. אני מחפש מחשב לרוב למשחקים ולגלישה באינטרנט. דרישות שלי :גרפיקה טובה יש לי כרגע RADEON 9600XT האם זה יספיק? או לקנות חדש? אני חייש שיהיה גם לפחות 160 ג'יגה על מה אתם ממליצים? עד ל3K
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום רב, 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? צפייה בhd כאשר המחשב מחובר לטלוויזיה, אינטרנט וקצת משחקים כגון GTA' FIFA א) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה? שימוש ביתי רגיל ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280/1024 SAMSUNG SYNCMASTER 931B * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקי ספורט, GTA * 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?7 7. ה…
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Scythe Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-UD3R s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2000, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ כרטיסי מסך Sapphire HD 5870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כרטיסי קול none צורבים none ציוד רשתות none מארזים Antec Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer (No PSU) ספקי כוח Enermax ECO 80+ 620W Active PFC 12cm Fan PSU מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none …
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני כבר שנים עם המחשב הגרוטאה שלי ואני כבר חייב מחשב חדש המחשב מיועד למשחקים בלבד ואולי גם קצת סרטים. אין צורך במסך. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים (תכנות) ובנוסף שימושים כלליים כמו סרטים ואינטרנט. * גודל המסך? 13-14" אם אפשר בתקציב אז גם מסך מגע. * רזולוציית המסך? לפחות 768*1366 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? פחות מ 2 ק"ג, עדיף כמה שפחות כי אני אעבוד איתו הרבה מחוץ לבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך יותר טוב - לפחות 5 שעות של גלישה באינטרנט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי ssd או עם אפשרות להרכבת ssd, לפחות 128 gb * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל אחריות 3 שנים תהיה מועדפת מאוד. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה, עדיף. * האם יש לכם ה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד חדש, דרישות: שיטוט אינטרנט ניגון 1080P בלי גמגומים יציאת HDMI מסך 14-13 רצוי עם כונן אופטי אך לא חובה. משקל עד 2 קילו לפחות 2GB זכרון מעבד כפול ליבה אין שום חשיבות לאיכות רמקולים וטביעת אצבע. מה יש לכם להציע ? תודה לעוזרים עריכה: תקציב עד 4000 ש"ח, מקווה למצוא משהו יותר קרוב ל3000.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדגמים הם Latitude D630 Lenovo ThinkPad SL500 השימוש שלי זה מוזיקה אינטרנט סרטים (HD) ותוכנות - ללא משחקים ללא תוכנות כבדות. לפי בדיקה כאן באתר ראיתי המלצה ל2 המחשבים הנל. חשוב איכות מסך עמידות איכות מחשב וזמן בטריה. מה דעתכם ואיזה מהם יותר כדאי? ישנה אפשרות ומבדיקה כאן לעבור לדגמים האלה Dell Latitude E6400 Lenovo ThinkPad T400 לפי הבדיקה נראה שהDELL עדיף יותר וגם על מסך הLED שלו שמבחינתי עדיף יותר. האם שווה לעבור לדגם הDELL E6400 או ללכת על אחד מ-2 הזולים יותר? איך איכות האינטרנט של כל הדגמים?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
http://tms.co.il/preview/spec/5fvul2nb זה המפרט תגיבו מהר כי כנראה שמחר נזמין אותו, אם יש מה לשפר או דרכים להוזיל מבלי לפגוע בביצועים.
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
1 ASUS CDROM X 52 Retail 116 ש"ח 1 Mitsumi floppy 1.44 51 ש"ח 1 WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special versionשלוש שנים אחריות 371 ש"ח 1 Compucase Midi Tower CI-6A19 Black 325 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8VT800 Pro VIA K8T800 667 ש"ח 1 OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Premier Series 516 ש"ח 1 ALBATRON GeForce FX5900XTV 1,215 ש"ח 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,399 ש"ח סה"כ 4660 האם משתלם להשקיע כל כך הרבה כסף במעבד amd64?
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לקנות מחשב חדש לשימוש משרדי בעיקר, וחשוב לי שתהיה לו עמדת עגינה. * מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך? לא קריטי * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין צורך בדיסק גדול (100G זה ממש מספיק) אבל אם אפשר - שיהיה מהיר * כונן CD/DVD? צורב? לפחות כונן DVD בעמדת העגינה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה מוכרת עם אחריות תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אהלן, הרכבתי מפרט ואשמח לחו״ד אם זה באמת אופטימלי. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868535 - Intel - i7-7700K Kaby Lake Quad core CPU - 4.2 GHz - Max Turbo Frequency 4.5 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 95W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1498/1468 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-Z170X-Gaming-3 - Gigabyte - Socket LGA1151 CPU - 4x DDR4 up to 64 GB at 3466Mhz - 3 x PCIe x16 - 2 x M.2 - 3 x SATAe - 6x SATA 6Gb/s - 7x USB 3.0 - 6x USB 2.0 - 2 x USB 3.1 type A and type C - VGA - DVI - HDMI - Killer Gigabit L... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 700/686…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב:3000 - 4500האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?:לנצלמהם השימושים במחשב? עבודה משרדית | גימינג קלבמידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: fifa 17 nba 17מתי מתוכננת הרכישה:חודש הקרוב האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד:לא האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה:לאגודל קשיח מינימלי:ssd מינימום 250 שעליו יהיה מותקן הווינדוס ועוד טרה של כונן קשיחהאם לתת דגש למשקל המחשב:לא בהכרח , אשמח למחשב קל אבל לא מפריע לי עד כדי כךהאם לתת דגש לזמן סוללה:כן חשוב לי מאוד אני צריך אותו למכללה ולכן זמן סוללה מאוד חשוב לי גודל צג רצוי:15.6 או 14 אפשרויות נוספות \ דגשים נוספים לגבי המחשב: מבין שייתכן ולא ניתן יהיה לענות על כל הדרישות במסגרת התקציב, אבקש את המלצתכם למחשב הקרוב ביותר
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני בנתי מפרט ואני רוצה שתגידו לי מה אתם חושבים או הייתם משנים . המחשב נועד להיות הכי מהיר שאני יכול לגרום לו להיות מבחינת הכל , משחקים תוכנות סרטים ופעולות יום יומיות Intel ci7 2600 Gigabyte ga-p67a-ud3 2x2 gb a-data ddr3 1600mhz Vertex 3 pro Corsair 650w Coolermaster haf 932 black Scythe yasaya 1156 Gtx570 1280mb
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום. אני סטונדט להנדסה ואני צריך לקנות מחשב נייד לעבודה בעיקר עם סולידוורקס. בדקתי בפורום לפני שפתחתי את הנושא וראיתי שיש הרבה ויכוחים בנושא הזה. כמה שאולת. 1. מה חושב יותר מעבד ,כרטיס מסך, או שילוב של שניהם? 2. מה ההבדל בין המעבד i5-7200U ל i5-8250U Quad Core ועד כמה ההבדל גדול? אשמח לקבל הצעות על מחשבים ניידים מתאימים בתקציב שלא עובר את ה2900 ש"ח דרישות : 8GB RAM 250SSD 15.6 אינטש כרטיס מסך ומעבד: לבחירה עדיף בלי מערכת הפעלה. (כל מה שלא ציינתי לבחירה) ואיזה יצרן של מחשב עדיף? צרפתי לינק למחשב שניראה לי מתאים תגידו לי איך הוא. https://www.ivory.co.il/catalog.…
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב של אייסר. בבית אנימתחבר דרך ראוטר לנטוויזן. בכל מקום אחר שאני מנסה להתחבר לרשת אלחוטית אחרת, המחשב מזהה את הרשת האלחוטית (ללא סיסמא) עם אות חזק מאוד. כשאני מנסה להתחבר החיבור לוקח זמן ארוך מהרגיל, ואז אני מקבל הודעה שהחיבור unseccessful, ואז מופיע לי limited access, ואני לא מצליח לגלוש או להתחבר למסנג'ר למשל. חשוב לציין שגם בבית מופיע לי. Limited access אבל אני גולש ומתחבר להכל ללא בעיה. מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם הרכבתי את המחשב לפי המפרט במחשבים הממולצים https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=236225 הרכבתי מחשב ורציתי לדעת אם צריך שדרוג או שהכל בסדר? הזכרון RAM סביר ? המארז ? חשוב לא מארז קטן מדי אלא גודל סביר איך החנות TMS ? תודה רבה מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 3 2200G With Radeon RX Vega 8 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 380 לוחות אם: Gigabyte B450M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 278 זכרונות RAM: DDR4 8G 2666Mhz Hynix כמות: 1 - מחיר: ₪ 161 מארזים: Antec DP301M כמות: 1 …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יש לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000, אבל בבקשה תנסו שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה גרפית קטנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ופרנסה אפשר להכליל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד, ליג אופ לגנדס, מינקראפט על הכי נקי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, אני מעלה פה בנושא בבקשה לקבל דעה, שימו לב להפרש של 1700 ש"ח שיש בין שני המחשבים הללו ותגידו מה יותר עדיף ולמה? לנובו: מחשב נייד Lenovo G550 2958-K3G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4468&CatCode=315 HP: HP Pavilion dv6-1340ej http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4379&CatCode=315 אם מישהו יודע על מחשב אחר שיש לו בערך את המפרט כמו למחשבים הנ"ל ובמחיר סביר אני אשמח לדעת. אודה לעזרתכם הרבה, דן.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תביעו דעתכם לגבי היכולת של הנייד Asus V551LB-CJ094D להתמודד עם תוכנות כמו פרמייר, 4Cinema, פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'. האם זה נכון שהמעבד i7 4500U הוא מעבד חלש וישנם אפילו מעבדי i3 שמגיעים לביצועים שלו? הנושא דחוף לי כיוון שאחי נמצא עכשיו בחילופי סטודטנים בספרד ונגנב לו הלפטופ, לכן אנו מנסים לשלוח לו מחשב חדש מהר ככל האפשר. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים אני רוצה לקנות מחשב ללימודי הנדסת חשמל יש לי תקציב של 6000 שח מה אתם ממליצים ?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייח שמיועד בעיקר לעבודות בתלת (Cinema 4d), רנדור באוקטן, אפטר וקצת יוניטי. קיבלתי הצעה למפרט הבא, על פניו נראה אחלה, אבל בכל זאת רציתי לשאול האם לשנות משהו…מדגיש שזה אמור להיות מחשב העבודה העיקרי, ואני רוצה מחשב שיוכל להתמודד בקלות עם רנדורים כבדים יחסית… תודה Intel Core i9-10900F 10 cores 20 Threads 10th Gen CPU - 2.8 GHz Max Turbo Frequency 5.2 GHz - No GPU Included Z490-A-PRO - MSI Z490 - LGA1200 10th Gen Intel - ATX ZT-A30700H-10P-PC - ZOTAC GeForce RTX3070 8GB Twin Edge OC - With New PC Only - Boost: 1755 MHz ASX8200PNP-512GT-C - XPG X8200 Pro 512GB SSD PCIe Gen3x4 M.2 2280 - 3500…
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?GTA V, Watch Dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים. הייתי מעוניין לקבל מכם הצעות למיפרט מבוסס A64 ללא מסך . מטרת המפרט הינה משחקים ואינטרנט והתקציב הינו כ 6000 שקלים. המחשב לא אמור לעבור שידרוגים אך אמור להחזיק כשנתיים. בתודה מראש. בקשה קטנה : 1G RAM
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-