עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by BasMar,

בעבר היה לי מחשב DELL סה"כ הוא היה בסדר * מטרות המחשב? ישומי אופיס (וורד + אקסל) ואינטרנט בעיקר. לעיתים קרובות אני גם צופה בשידורי טלויזיה דרך האינטרנט + סרטים. פה ושם משחק. * גודל המסך? מעל 13 אינצ זה בטוח, אפשר 14 ובהחלט גם 15 כי מבחינתי רק לא קטן מ13. * משקל רצוי? 2.2-2.7 גם לא כל כך משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות בקירוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא בהכרח * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא בינלאומית אבל כמה שיותר שנות אחריות. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. אבל שהשירות יהיה טוב. קראתי הרבה דיונים בפורום + …

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  2. Started by gggil,

http://www.tigerdirect.com/applications/category/category_slc.asp?CatId=2511 אני לא כל כך מבין בניידים אז הייתי שמח אם תעזרו לי קצת. איזה מבין המחשבים הניידים (הראשון והשני) טוב יותר? הראשון או השני? אני יודע שלראשון יש 2GB של זכרון אבל אולי עדיף על השני מבחינה מסויימת... בעקרון אני צריך נייד בטווח ה2500 ש"ח שאני אוכל לראות בו סרטים, לשמוע מוזיקה, אולי לשחק משהו פה ושם (במשחקים לא כבדים במיוחד כמוCRYSIS וכאלה..חחח..סתם..משחקים לא כבדים...נורמלים....מקווה שהבנתם..) אבל בעיקר לשימושים של כמה תוכנות בו זמנית וכל השאר אז אם יש לכם הצעות יותר טובות, תשתפו אותי

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  3. Started by yigal83,

שלום לכולם אני מתכנן מחשב פשוט להורים. המחשב אמור לגלוש באינטרנט ולהריץ משחקים מאוד פשוטים. היה רצוי מאוד שתהיה לו יכולת שינויים עתידית למקרה של שדרוג כלשהו (כגון מערכת הפעלה או מעבד וכדומה). חשבתי על מעבד כפול הליבה הבסיס שיוכל לשמש גם את מערכת ההפעלה הבאה. זיכרון של 1G (מאותה סיבה של המעבד). כרטיס המסך אמור להיות בעל יכולת הרצת משחקים בינונית (למקרה שהנכדים ירצו לשחק קצת במשחקים או אם יבוא תאבון להורים ...) ויציאת DVI למקרה של החלפת המסך למסך דק (העיניים שלהם לא משהו וכיום יש להם מסך 17'' של LG). המערכת אינה זקוקה למקלדת ועכבר (נלקח מהמחשב הישן). קבלתי הצעת מחיר למחשב ביתי פשוט עם הרכיבים הבאים: מארז - MASK M11A 450W 24P מעבד - INTEL P4 D805 2.66GHz (64BIT) S-775 2MB מא…

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by idan003,

הי חברים, לצערי הלך לי הלוח אם והמעבד יחסית ישן ואני מחפש לשדרג למחשב קצת יותר עוצמתי זה מה שיש לי כרגע לוח: G.sniper M3 מעבד Intel i5 3570K ivy bridge - חשוב לציין כי הוא על AC על 4.5 מאוור למעבד: Corsair Hydro H80i ספק: SeaSonic 860W Platinum-Series כרטיס מסך: Rendon r9 290oc 4GB חשבתי להביא את זה: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I7 6700K 4.0Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור נוזלי למעבד CoolerMaster Nepton 240M 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z170X-Gaming 7 LGA1151, Intel Z170, DDR4, 3xPCI-E, DP, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsai…

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  5. Started by אורניום,

היי, אני מתלבט אם לשדרג את המחשב שמיד אפרט את רכיביו, או לקנות מחשב חדש. עוד לפני שאני מפרט, חשוב לי להדגיש שהמחשב משמש לצורכי אינטרנט ויישומי אופיס, ולא למשחקים (מלבד פיפא ודומיו). לכן, אני מעוניין במחשב בסיסי, אבל מהיר מספיק כדי לספק לי את הצרכים הבסיסיים שציינתי. כלומר, בלי לחכות יותר מדי לטעינת דפי אינטרנט או העלאת קבצים.. להלן המפרט שיש לי: Intel Core 2 Duo E6420 2.13GHz לוח אם DG965OT של אינטל זיכרון 512MB DDR2 (אם אני לא טועה, 2 כרטיסים כאלו) GPU Intel G965 Express Chipset Family 256MB מובנה מקווה שלא שכחתי משהו קריטי (אה, דיסק קשיח 300WD) אז.. מישהו/י? תודה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  6. שלום, אודה סיוע בהגדרת מחשב לרכישה מידית תודה ערן 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין מגבלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות ווידאו (תחביב) ושימוש ביתי רגיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופייס, לייטרום, פוטושופ, פינטשופ פרו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אני נתקל עכשיו בכל מיני מודעות למחשב מוחדש (לא 'מחודש') שאומרות שמדובר במחשב שלא היה בשימוש של אף אחד אלא סתם עודף ממלאי יצרן. האם כדאי לי בכלל לשקול לקנות מחשב כזה? אה, ואחריות בכל המחשבים הללו היא תמיד רק שנה ולא שלוש. תודה!

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. ערב טוב לכולם. המחשב יהיה מיועד הרבה למשחקים,אך לא העיקר. יהיה בו שימוש גם לעבודה עם פוטושופ ,עריכה והמרה של סרטים וכד'. אני מבקש את עזרתכם למפרט מחשב המבוסס על קונרו e6700. שיהיו בו לפחות 2 ג'יגה זכרון מהיר ddr2,אין לי מושג אם יש הבדל אפקטיבי בין 667 ל800 mhz ,חשוב לי מאד יעילות ומהירות. אשמח לקבל חוות דעת על מספר דגמים ספיציפיים לזכרונות לוח אם שיתמוך בכל התקנים המתקדמים שיש כיום.[אם יש אפשרות לתמיכה בתקנים עתידיים אז אדרבא] כרטיס מסך מבוסס על צ'יפ של nvidia בלבד לא ati [העדפה אישית שלי מבלי לפגוע באחרים] וכאן מגיעה שאלת השאלות:האם שווה לי להשקיע בכרטיס הכי חזק שיש כרגע, או שכדאי לרכוש כרגע כרטיס מסך ברמה בינונית ולחכות לdx10 ??? דיסק קשיח יחיד לא raid .הכי שקט שיש עד …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי?-5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך-מה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?-מעט משחקים, עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-סדרת ה FM וסדרת ה CIV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by BlackDiablo,

אני צריך שני מפרטים למשחקים, OC , אינטרנט , בלה בלה בלה... אחד ב7K לחבר שלי ובשבילי אני צריך אחד ב2000$ אבל אני לא יודע את מה להביא מהארץ ואת מה מחו"ל... אני גם רוצה לחכות לR520 אז שמתי 550$ בצד לX900XT או PRO מה שיעלה מסביבות המחיר הזה... גם חבר שלי רוצה X900 אבל אני עוד לא יודע את המחירים של כל כרטיס אז אני לא יודע עוד איזה כרטיס הוא יכול לקנות אז אצלי אני משאיר 550-600$ בצד לכרטיס מסך ואצל חבר שלי כמה שישאר אחרי כל הדברים שצריך במחשב בלי ציוד היקיפי ובלי צורבים ושטויות..[ תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום, אני צריך מפרט מחשב למשחקים ברזו' 1680X1050 בתקציב של עד 3500 שקל. רעש ומראה של המארז לא משנים, המחשב יהיה בחדר די חם (קומה 1/1 בבית פרטי בלי מזגן), אז אם זה משנה תתחשבו בקירור למעבד וכ. מסך. התקציב לא כולל ציוד הקפי כלשהו. עריכה: שכחתי לציין, בלי OC. עוד משהו- תבנו לי בבקשה מפרט בTMS. תודה מראש, אורי

12. Started by Dr. David,

ברשותי מחשב בן 3-4 שנים בעל המפרט הבא: לוח אם: Intel Silver Reef מעבד: Pentium 4 , 2.4MHz 2 זכרונות 256 כ"א DDR 2 HD בסך כולל של 160MB כונן DVD וצורב DVD השימוש שלי במחשב הוא בעיקר אינטרנט, משרדי וטיפול בקבצי מוזיקה ווידאו כגון המרות, הדבקת כתוביות, וכד'. לאחרונה, התגלתה בעיה בלוח האם. האם כדאי לשדרג את המחשב הנ"ל ואם כן, מה לרכוש מלבד לוח אם? או שכדאי לרכוש חדש ? (חוץ מהכוננים שהם חדשים, האם יש משהו נוסף בעל ערך במחשב הנוכחי?) אני בעל ידע במחשבים של משתמש רגיל ומממוצע ....... אנא להתחשב בכך בתשובות............. : תודה על עזרתכם

• 58 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by welb,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייד למשחקים עם מסך גדול, התקציב שלי הוא בסביבות 1,200 דולר (אני מתכנן לקנות בארצות הברית). רציתי לדעת אם תוכלו להמליץ לי על מחשב בסדר גודל כזה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם ! אני זקוק לעזרה בבחירת מפרט אחד מבין שלושת הדגמים הבאים של חברת - GIGAYTE צרכים ראשיים - אינטרנט, אופיס, סרטים http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9409 זה הדגם שנראה לי משתלם יותר מהשלושה עם מסך LCD GLARE TYPE ומעבד 1.73 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9068 זהו דגם עם אותו מחיר, זיכרון איטי יותר, טיפה כבד יותר ומסך WXGA http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9489 זהו דגם כמו הראשון, יקר יותר כי יש לו מעבד 1.86 השאלות שלי הם: א. האם מסך WXGA טוב יותר ממסך GLARE TYPE עד כדי כך ששווה לקחת מפרט פחות טוב ויותר יקר ? ב. האם מעבד 1.86 יותר טוב בצורה משמעותית ממעבד 1.73 מבחינת מהירות עבודה של WINDOWS וגלישה באינטרנט ? תודה רבה לכל המשיבים ! ליאור.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  15. RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Venice Zalman CNPS7000B-AlCu 92MM Fan Twinmos 512MB DDR400 PC3200 *2 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Leadtek WinFast PX6200 PCIe GeForce 6200 128MB Bulk 3,609 ש"ח המחשב ישיש לאינטרנט הורדות הוא יהיה דלוק כול חייו... להקלטות מוזיקה קיובייס ותוכנות כבדות.. גרפיקה מפוטושופ פריאנד עד מאיה ועריכת סרטים.... [attachment deleted by admin]

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by tomtom29,

מחפש לפטופ באיזור ה4000 ובוחן את שתי האופציות. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Offens1ve,

יש אפשרות לחרוג מהתקציב ב100-200 ש"ח אני מתעקש שהמעבד יהיה i5 (ואני יודע שזה עולה לי ביוקר על חשבון ביצועים) אני מתעקש שהזיכרון יהיה 4GB (ואני יודע שאין לי צורך בכך למשחקים) יכול להיות שאבצע OC יותר מאוחר מה המיטב שאוכל להוציא במסגרת שתי המגבלות הנ"ל בתקציב 3200? (אין צורך בשום ציוד היקפי) המחשב יירכש בחנות RSM או KSP תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by SENCORE,

מה דעתכם על המפרט הבא: ‏מעבד אינטל Intel Core I7 6700K 4.0Ghz 8MB Cache s1151 - Tray‎ 1 31698 מאוורר למעבד ‏CoolerMaster Nepton 140XL CPU Cooler‎ 1 35313 לוחות אם למעבדי אינטל ‏Gigabyte GA-Z170MX-Gaming 5 LGA1151, Intel Z170, DDR4, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI‎ 1 37827 זכרונות ‏HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kit‎ 1 39896 כרטיסי מסך ‏EVGA GTX 1080 SC GAMING 8GB GDDR5X DVI HDMI 3xDP PCI-E‎ 1 29074 דיסקים קשיחים ‏…

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  19. שלום, לא מזמן קנינו טלויזיה 3D חדשה של פנסוניק, רציתי לחבר את המחשב ב HDMI והמחשב שלי פשוט לא מגיב ולא מקבל את האות כשאני מחבר את הכבל. יש לומר כי בטלויזיה אחרת של SANSUI החיבור מתבצע ללא בעיות כלל וכלל. השאלה שלי היא מדוע זה קורה? בטלויזיה פשוטה וזולה יותר עובד, ובטלויזיה יקרה לא, מחשב אחר מבית HP חלש יותר משלי ופחות מתקדם מבחינת כרטיס מסך - עובד ללא בעיות אבל שלי לא מוכן ואומר שאין שום חיבור כאילו לא עשיתי שום דבר. המחשב שלי מכיל כרטיס מסך 4650HD. בעבר גם בטלויזיה בבית פשוטה ולא מוכרת הוא לא התחבר. החלפתי כבל חדש ולא עזר (הנוכחי עלה לי כמעט 300 ש"ח). עדכנתי דרייברים - אין שינוי. מה יכולה להיות התקלה?

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  20. קניתי מחשב נייד hp pavilion מהסדרה החדשה המפרט הוא כזה: amd dual core 2.26 64 bit ati 3670 512mb 2g 800hz vista sp1 64bit משחקים כבדים ירוצו עליו קרייסיס far cry 2 ועוד?

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  21. Started by Marianim,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב עבור עריכת ווידאו וגרפיקה. הרכבתי לי את המפרט המצורף, אשמח לקבל כל הערה ו/או הארה שלכם תודה מראש מעבד אינטל Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray קירור למעבד Noctua NH-D14 CPU Cooler לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x8GB DDR3 1600MHz CL9 Kit כרטיס מסך Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E דיסק Intel 120GB SSD 520 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CW120A3K5 Retail צורב פנימי Samsung SH-224BB DVD±RW x24 Black Sata ספק כח Corsair TX550M 550W Modular Active PFC 14cm Fan מארז Thermaltake Element T Midi Tow…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by okpimp,

איך הספק הזה? RockeTeer III 500W Silent (24pin) ואיך הצורב DVD הזה? samsung sh-w162 dvd+-rw X16

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  23. שלום לכולם, אני זקוק למפרט שהשימושים שלו הם בעיקר משחקים (והרבה) וגם סרטים. התקציב שברשותי הוא 5200 ש''ח. אני מבקש את הטוב ביותר תמורת המחיר הנ''ל. בתודה, MuTaTiOn.

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by 123haim10,

איך אני מפרמט אותו?! תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 4.8k צפיות
  25. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=80208&item=6784131403&rd=1 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=80208&item=6784326274&rd=1 איזה יותר טוב מהם ?? ומה דעתכם עליהם ?? בכלל יש מחשב נייד יותר חזק מאלו ?? תודה

• 7 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.