עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Aner,

איזה סוג אחריות יש לי כשאני קונה מהם DELL? שלהם? של DELL ישראל? במעבדות של DELL או בבית שלי? הדגם שאני מקבל זה הם מרכיבים או שפשוט מוציאים לי אותו מהקופסא כמו שהוא הגיע מחו"ל?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. האמת שזה דיי דחוף כי זה מתנה לבר מצווה (השבוע) של אח של חבר (מדודה שלו) אז כל הצעה תתקבל בברכה. אני הרבה זמן לא בעניינים, לכן אני פונה אליכם. המפרט צריך לכלול מקלדת, עכבר ורמקולים (2.1 איכותיים יספיקו). שימו לב שהמסך שקיים הוא LCD 17, אז יש לקחת את זה בחשבון שבוחרים את כרטיס המסך, כי הרזולוציה המקסימלית היא 1024*1280. הטווח הוא בין 4-5K בגלל המסך, אם אפשר להביא מחשב טוב בפחות כסף שאין הפרשי ביצועים גדולים מבחינת המשחקים, אז עדיף. תודה רבה לכל העוזרים מראש.

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  3. אני יודע שחפשתי לא מזמן מחשב נייד זול לסטודנט.. בזמנו היה מדובר בחבר. אני מחפש עכשיו לפטופ ללימודים בשבילי, והיתרון הגדול שאני נוסע עוד חודש וחצי לארה"ב ל-4 חודשים אז הקנייה תהיה שם. בגדול הדברים שאני מחפש שיהיה במחשב הם: 1. מסך 13.3 אינצ' (נראה לי אידאלי ללפטופ..) 2. גודל כמה שיותר קטן.. הייתי הולך על מקבוק אייר אבל הוא קצת מעל התקציב 3. יכולת המחשב, כרטיס גרפי לא קריטי אבל יכול להיות נחמד אם זה לא יפגע בזמן סוללה 4. חיי סוללה (קצת פחות רלבנטי, אבל שלא יהיה פחות מ-3 וחצי שעות) בינתיים חשבתי על 2 אופציות נחמדות: 1. מקבוק אלומיניום שעולה בסביבות 1200 דולר באיביי הוא יחסית קטן (גובה 20 מ"מ) ושוקל פחות מ-2 ק"ג 2. E4300 של דל, שעולה גם בסביבות 1200 דולר באיביי (גרסת ה-SP9300)…

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  4. Started by elad-k1,

שלום יש לי מחשב נייד של "לנובו" עכשיו אני רוצה לפרמט ו אני מנסה לפרמט מהפרטיישן מגי'ק שפעלתי עם דיסק מהבוט, ושאני מנסה לפרמט הוא רושם לי error#4 bad argument/parameter הוא רושם לי גם במחיצה error #105

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  5. ערב טוב, אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש בתוכנת עריכת סאונד - CUBASE בגירסאות 4 או 5 החדשה (כולל VST) יש לי את הציוד ההיקפי כגון מסך , כרטיס קול חיצוני ,מוניטורים ומקלדת+עכבר. אשמח לעזרתכם בבנית מפרט מתאים בתקציב (אם ניתן) והאם תהיה חובה להכניס למפרט זיכרון של 4 ג'יגה בכלל...או שאפשר להסתפק ב-2 ג'יגה (שואל כי בגירסה קודמת של התוכנה הייתי מקליט ועורך עם מחשב חלש יחסית להיצע של היום - פנטיום 4 עם 1 גיגה זיכרון..ולא יודע אם הגירסאות החדשות זוללות משאבי מעבד וזיכרון) תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by gofmarat,

שלום, אני מבקש מפרט למחשב HTPC שימוקם בסלון. חובה שוכב, 1TB הארדיסק, שיריץ תכנים ב1080P ללא כל צורך במשחקים, שקט ככל שניתן ושיהיה בו כרטיס רשת אלחוטי בתקן N(אם נכנס בתקציב) וכרטיס טלויזיה(אם נכנס בתקציב), תודה לכל העוזרים .

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  7. Started by vitalik1982,

מישהו יכול לתת חוות דעת על שתי המחשבים האלה ולהגיד מה ההבדלים ביניהם בין: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10569 לבין: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10912

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  8. מבקש לקבל הצעה ל- מפרט של מחשב לשימוש ביתי - מחיר 2000 עד ש"ח ועד -3000 ש"ח (יכול לשלם במזומן). אני צריך רק מחשב אחד - אני רוצה שהוא יהיה "חזק" ויעבוד בצורה חלקה ומהירה אבל מבלי להפריז במחיר. ראיתי את מחירי הרכיבים של מספר מפרטים כאן בפורום והתרשמתי שאין גבול לאפשרויות והתצורות שניתן לבנות (ואני לא מבין בזה בכלל). אני לא רוצה להוציא על מחשב 2000 ש"ח היום ושבעוד שנה הוא כבר יהיה חלשלוש או שיהיה כבר לא מספיק ואצטרך לקנות חדש. לכן ביקשתי 2 אופציות , במידה והאופציה היקרה יותר תהיה טובה משמעותית אז אעדיף אותה - בהתאם להמלצתכם. לגבי המפרטים - האם עדיף מחשב מבוסס אינטל או AMD ? השימושים העיקריים : צפיה בסרטים (גם באיכות גבוהה ), מוסיקה, אינטרנט, אופיס. צריך שהמחשב יהיה מסוג…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Bartleby,

טיפה התבלבלתי עם כל הכרטיסים שיש אז רציתי לדעת: יש לי חריץ הרחבה בלפטופ Type II PCI Express Card Bus 34/35. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי עבורו (הכי פשוט שיש). יש דבר כזה? או שכולם PCMIA? לא מעוניין ב-USB. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן אני נוסע לארה"ב בסוף החודש ואני מחפש לפטופ שיהיה כמה שיותר קל, אפשרי למסך 12-14 העיקר שלא יהיה כבד מידי. אפשר לחרוג מהמחיר במעט.השימושים הם בעיקר וורד אינטרנט ופוטושופ, ושיעמוד במולטיטאסקינג מינימאלי. אם יש לכם הצעות אשמח לשמוע. בתודה מראש[br]פורסם בתאריך: 17.03.2009 בשעה 20:03:33 הקפצה

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  11. היי, אני צריך הצעות למפרט למחשב שרוב העבודה איתו היא באינטרנט אבל הוא יהיה של סטודנטית לעיצוב מה שאומר שוא גם ישמש לתוכנות כמו: 3DMax, AutoCAD, Revit וכו' בכל אופן מסך יש וגם HD יש (ה-HD הוא 500GB חדש אבל IDE, כך שאני צריך שיהיה חיבור IDE על הלוח - מה שלא בעיה למיטב הבנתי). לא ממש אכפת לי intel או AMD מניסיון שלי עדיף intel לעבודות מסוג זה אבל אני לא מעודכן בנושא כבר יותר משנה. הבקשה דחופה כי אני רוצה להזמין אותו כבר הסופ"ש. תודה רבה רבה לכם על העזרה.

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  12. אני מחפש מפרט מחשב לאחותי (בת 12), רוב העיסוק שלה במחשב הוא אינטרנט ועבודות לבית הספר, ומשחקים קלים (הכי כבד הוא SIMS 2) המחשב הנוכחי שלה מת לחלוטין, אני צריך מפרט בתקציב הזה שיריץ גם את SIMS 3 בלי יותר מידי בעיות, וישרוד לעוד שנתיים+ (בהנחה שהצרכים שלה לא ישתנו)

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  13. אני מעיין במודעות מכירה של מחשבים ניידים משומשים ונתקל בביטוי הזה שאין לי מושגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג מה זה בכלל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 9 תגובות
    • 23.3k צפיות
  14. אני מתכוון לקנות מחשב נייד משומש. האם יש לי דרך לבדוק אם הסוללה תקינה? בהנחה שאין לי דרך כזו - ונניח ש"נפלתי" עם הסוללה. כמה תעלה לי סוללה חדשה? והם זה מסובך להרכיב אותה לבד?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני רוצה נייד קל שאני אוכל לשחק איתו קצת {PES} ושיעבוד מהר ראיתי את זה-Fujitsu Siemens Amilo Mini Ui 3520 http://www.fujitsu-siemens.com/home/products/notebooks/amilo_mini_ui_3520.html ואני רואה שיש לו כרטיס מסך- Intel® Graphics Media Accelerator 950 (shared memory מה הוא יכול להריץ לי...?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  16. מחפש מחשב נייד שישומש לצורך: - עיבוד תמלילים ועבודה עם מסמכים גדולים (סדר גודל של מאות עמודים). - צפייה בסרטי DVD. - משחקים. אני לא צריך שהוא יוכל להריץ את המשחקים הכי חדשים שיש. הדרישה היא שהוא יוכל להריץ את Bioshock תחת הגדרות נמוכות ורזולוציה נמוכה. דרישות: - מעבד וצ'יפסט של אינטל. - כרטיס מסך של nVIDIA. - כרטיס רשת אלחוטי של אינטל או של Atheros. - מסך 14-15 אינטש. התקציב הוא 4000 ש"ח, עם אפשרות לחריגות קטנות. תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  17. שלום, אני תופס רשת אלחוטית משכנה שגרה מעלי דרך הראוטר שלה. בידי הסיסמא והקליטה של הרשת מצויינת עד טובה מאוד לעיתים, בעיקר באמצע היום משום מה, המחשב מתנתק מהאינטרנט למרות שהחלון של הרשתות האלחוטיות של ווינדוס כותב שהרשת במצב מקושר ושהחיבור מצויין. רק אם אני מבצע כיבוי והפעלה מחדש הרשת מתחברת שוב מצויין ומהר. אם אני מנתק את הקישור אני לא מצליח להתחבר לרשת מחדש. מישהו אמר לי שזו יכולה להיות תוצאה של התנגשות בין מתאמי הרשת: התקנתי כשקניתי את המחשב אחד של Gigabyte (הגיע בדיסק עם המחשב) מול המתאם (?) שמפעיל הווינדוס. הייתכן? פרטי המחשב: Gigabyte 5550 עם ווינדוס XP 2002 מתאם הרשת של המחשב נקרא Gigabyte super wireless LAN card utility אשמח לעזרה ועצות תודה

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by danielz,

. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000-3500 לא במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? שום דבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת המחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא כך כך 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מבין בזה אז כנראה שלא.. 11. במפרט…

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by oshriel1994,

עד5000 שקל לא מזומן מטרה: משחקים כבדים(call of duty 5, BF 2142( צריך רמקולים העדפה למעבדים החדשים (I7) ולכרטיסי מסך החדשים (סדרת ***9/**2) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? צריך קירור טוב לא חשוב צבעים(אני עיוור צבעים) 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה ? כן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? נורמלי 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  20. המחשב מיועד בעיקר לאופיס, סרטים וקצת עריכה גרפית. INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX GIGABYTE GA-EG41MF-S2H · SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ · LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK SATA · KINGSTON 1024MB DDR2 800MHz x 2 (2 giga) · FSP 300W : ATX300-PNR תודה!

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by tobul,

שלום יש לי נייד של לנובו. כרגע יש עליו זיכרון של 1 גיגה (2 של 512 DDR2 במהירות 667) הגעתי למסקנה שאחד לא מספיק לי (השימושים של המחשב הם נטו אינטרנט צפיה בסדרות וזהו) אני רוצה לשדרג ל-2 גיגה ... 1- השאלה היא כזאת האם שווה לקנות 1 גיגה במהירות של 667 כפול 2 או לקנות זיכרון אחד של 2 גיגה ב-667 האם יש הבדל? 2- איך קינגסטון בניידים? תודה

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  22. שלום , אני מייבא מחשב מארה"ב. הסתובבתי הרבה זמן וראיתי הרבה דגמים. הדברים שאני מחפש במחשב הם: Multitasking עבודה הם הרבה תוכנות. מהירות. אפשרות לחברת לטלויזיה HD ולראות סרטים בHD. וטיפה להריץ משחקים. לאחר חיפושים בחרתי מחשב שיכול להתאים לי ורציתי לשמוע את דעתכם. אם אפשר התייחסות למעבד ולכרטיס המסך וכמובן אם יש הצעות נוספות. http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9172851&type=product&id=1218044029604 Asus - Stylish Laptop with Intel® Centrino® Processor Technology - Blue/Black Intel® Centrino® processor technology with interrelated Intel® Core™2 Duo mobile processor T6400 4GB PC2-6400 DDR2 memory Multiformat DVD±RW/CD-RW drive with double-layer support 14.1"…

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד למטרות לימודים ומידי פעם סרטים רגילים (לא HD), חשוב שיהיה קל ובעל מקלדת נוחה. אני מחפש מחשב יחסית מהיר (אני מניח שזה פונקציה של זיכרון גדול לא?) לא בהכרח חזק (אני לא מתכוון להפעיל עליו משחקים כלל). אין חשיבות לHDD גדול. שיהיה לו WIFI ועדיפות לBT. יש משהו מומלץ (עדיף שיעלה כמה שפחות. 3000 זה ממש גג). תודה מראש על הסבלנות.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ido h,

שלום לכולם, ברשותי Lenovo T400 חדש. עיקר עבודתי עם המחשב היא עיבוד תמונה ועבודה על כמות בינונית של תמונות במקביל. לצערי אני לא רואה הבדל ניכר במהירות העיבוד בין המחשב הנייח הישן שלי (שהיה חלש) לבין הנייד החדש. שאלתי האם הוספת זיכרון היא שתפתור את הבעיה ותאיץ את העיבוד (לא תלת מימד). כרגע בנייד יש 2 ג'יגה DDR2 במהירות 667mhz בסלוט אחר ויש סלוט פנוי. השאלות שלי הן האם תוספת של עוד 2 ג'יגה יאיצו את העבודה? היכן באיזור חיפה מומלץ לרכוש זיכרון כזה?, כמה אמור לעלות עוד 2 ג'יגה במהירות כזאת?. האם יש חשיבות לחברה ואיזה חברות מומלצות?. במידה ויש הצעות אחרות להגברת מהירות העיבוד אשמח לשמוע. מתנצל מראש על כמות השאלות.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. מפרט HTPC לסרטי 1080P ולמשחקים,דיסק של טרה,שקט חשוב מאוד,מארז שוכב.(כמה שיותר קטן) ללא כרטיס טלוויזיה. מה עדיף אינטל או AMD? בHTPC אני רוצה מחשב שקט חזק עם דיסק קשיח גדול ויוכל להתמודד עם משחקים כבדים,ללא ציוד הקפי. יום טוב.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים