ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,327 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימוש ב: אופיס,גלישה באינטרנט , סרטים וכו'. אין דגש מיוחד על חברה, אבל אני מעדיף משהו אמין ולא משהו שרק יצא מפס היצור (כלומר שלא יתגלו באגים כאלה ואחרים בדגם ספציפי אחרי כמה שבועות , כמו שקורה בדרך כלל). מסך ;14-15 אינץ' , אני לא ממש יודע איזה סוגים יש. אבל הבנתי שיש מט ועוד משהו ,כאשר יש פחות השתקפות במט. אני נמצא הרבה בחוץ לכן חשוב שעניין ההשתקפות לא יפריע לי. מאותה סיבה יש גם עדיפות למשקל נמוך. אבל כמובן אם זה בא על חשבון ביצועים אעדיף לסבול. כמו כן אם אפשרי , אני רוצה מעבד חזק ע''פ רכיבים אחרים כמו כ.מסך לדוגמא.(אני רגיל לעבוד אם הרבה תוכנות/חלונות פתוחים במקביל). אני לא מבין גדול בתחום הניידים לכן אשמח אם תסבירו למה עדיף לי רכי…
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, מבקש את עזרתכם בהרכבת מחשב אודיו לאולפן ביתי. המחשב ישמש להקלטות אודיו\מידי ולמיקסים על תוכנת CUBASE ועוד כמה נלוות. משתמש בכרטיס קול חיצוני בממשק FIREWIRE חוץ מאודיו אני ארצה לגלוש באינטרנט ולהתקין תוכנות אופיס. שום דבר מעבר לזה.. שום סרטים ושום משחקים - ממש ממש כלום. הדגש הוא כמובן על שקט. מכיוון שאני פותח מיקרופונים רגישים בחדר בו נמצא המחשב (והוא קטן יחסית ולא מטופל אקוסטית), חשוב שהמחשב יהיה שקט לחלוטין. אני ארשום את המפרט שחשבתי עליו עם ההגיון מאחורי כל רכיב ואבקש שתתקנו אותי אם אני טועה?/עזרו לי בהתלבטויות: מעבד: Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB (נראה כמו סטנדרט במערכות מהסוג הזה בתקציב הזה) לוח אם: ASUS P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, P…
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
המחשב כבר לא פרגית אבל הוא מתאים לצרכי לחלוטין (אחרי שאני פותר את בעיית התקיעה שלו כל כמה שעות..) למעט דבר אחד.... יצא EMPIRE:TOTAL WAR ובא לי עליו... אין כסף להשקיע.... מה לעשות? כרטיס מסך משומש? האם זה כל הענין? ראיתי 8600 ו 8800 משומשים למכירה 300-400 ש"ח. האם המערכת תחזיק? האם ממליצים על משהו? האם צריך שדרוג אחר? P.S מנהל פורום נכבד, אם אני לא במקום הנכון אנא ראה לנכון להעביר ל...? תודה
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מדובר פה בחפירה קטנה - נא לקרוא כדי להבין מה אני מחפש. אז ככה אני גר במן שכונה סגורה (כ600 אנשים - לא מדובר בבית משוגעים) בכל אופן בזמן האחרון פקד אותנו גל וונדליזם והוועד החחליט שצריך להחליף את המצלמות האבטחה הותיקות במשהו מתקדם יותר, במצלמות וידיאו מתקדמות באיכות גבוה. והוחלט שליתר בטחון עדיף יהיה לשמור את כל התמונות לשבוע (Just in case) לאחר מכן החבר'ה קצת נסחפו ורצו להפוך את המחשב לשרת שבוא אפשר יהיה לשמור קבצים ולהוריד אותם לכל מחשב בשכונה (בשכונה כ150 יחידות דיור שמחולקים ל15 בתים כשלכל בית חיבור 10 מגה בייט - משותף לכל יחידות הדיור באותו בית) - כמו כן כמובן גם האפשרות לעשות סטרימינג מכל מקום לכל מקום (בשכונה כמובן) כמה שאלות לפני? 1.האם יש צורך לשנות את החיבור לפני…
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אהלן! אני קונה מחשב חדש, בעיקר למשחקים, רציתי שתאמרו לי את דעתכם על המפרט הבא: Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX, יחידות 1 ¤1660 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4333 INTEL SMACKOVER DX58SO Intel X58, יחידות 1 ¤1470 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4364 OCZ Intel® i7 DDR3 TRIPLE CHANNEL 3GB 1333MHZ CL8, יחידות 1 ¤500 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4558 WD 1TB 7200RPM 32MB SATA2, יחידות 1 ¤635 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3826 INNOVISION Geforce 9800GTX+ 512MB DDR3 OC Freezer Edition PCI-E, יחידות 1 ¤880 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3592 NEC DVDRW 7200S BLACK/WHITE 20X DUAL LAYER SAT…
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
דרוש מפרט מחשב לגיימיניג + עבודה רצופה במחשב של תוכנות למידה וכו' ,עם זכרון RAM רציני של 4GB בוודאות בשביל זה. עד 5000 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
תקציב: 4.5K ש"ח, מטרת המחשב: משחקים (World of Warcraft) ועוד, ברזולוציה 1900X1200, אין צורך בציוד הקפי, יכולת לצפות בסרטים בהיכות HD (לא צריך קונן מיוחד, הסרטים מורדים מהאינטרנט). מחשב שלא יצטרך שידרוג בזמן הקרוב.
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הנה האשכול הקודם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396568.0 נתתם לי כמה הערות ועשיתי שינויים הנה המפרט הסופי Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHZ 12MB 1333MHZ BOX GIGABYTE EP43-DS3L Intel P43 Kingston DDR2 2GB 800MHZ CL5 X2 WD 1TB 7200RPM 32MB SATA2 LG GSA-GH22NP40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK GIGABYTE Geforce 8400GS 256MB DDR2 PCI-E ANTEC NSK6580 430W סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤3965 אני עדיין לא סגור אם לקחת את ה1TB או 500 GB נראה... כפי שאתם יכולים לראות חסכתי עוד ברטיס מסך וזכרונות כי הבנתי ממכם שמעצבות לא צריכות יותר מזה... עכשיו השאלה שלי אם הספק שבא עם המארז של ANTEK מספיק לי? תודה רבה ואני קונה את המחשב מנועה כי אני קומה מהם גם את המחשב משחקים ב7000
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הנה המפרט שהכנתי הוא למשחקים חזקים Antec P182 Aluminium No P/S ATX Black Case Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro for 775 CPU Cooler Intel Core2 Quad 2.83GHz 12MB Q9550 Box CPU WD WD5000AACS 500GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 DDR2 ATX Motherboard for Intel OCZ OCZ2V8002G 2048MB 800MHz DDR2 Memory X2 LG GH-22NS30 x 22 Black/White S-ATA Retail DVD±R/RW Enermax PRO82+ 525W CrossFireX 24Pin Power Supply Sapphire Radeon HD4870 Toxic PCI-e 1024MB DDR5 Retail Video Card 5990 ¤ לא יבוצע OC המלצות? שינויים?
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה למפרט למחשב בבנייה עצמית. אני רוצה המלצה לכל רכיב ורכיב, מהמארז ועד המעבד. הדרישות הן כאלו: יכולות עיבוד חיזוק - יכולת התמודדות עם מאטלאב ודומיו, ותוכנות שירטוט כמו סולידוורקס. כל סוגי הקישוריות (חשבתי אולי עדיף לקנות כבר איזה משהו שיתחבר ביו אס בי למחשב במקום לקנות כרטיס וויי פיי וכו'). אינני חושב שיש צורך בכרטיס מסך רצחני, הוא לא למטרות גיימינג. כרטיס קול צריך להיות משובח, סאונד חשוב לי מאוד. המטרה היא לחבר אליו מערכת רמקולים (נגיד כרגע 5.1). המארז צריך להיות כזה עם יציאות USB בחזית. השימושים העיקריים שלי בוא אמורים להיות מדיה - סרטים ומוזיקה, אינטרנט, מסמכים, ועיבוד מתמטי ושירטוט - (מאטלאב וסולידוורקס) מחיר - 1500 ש"ח (לא כולל מסך). המלצות למפרטים …
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ממש לא מבין גדול בדסקטופים, אני כבר שנים עובד עם לפטופ והחלטתי לגוון, אני מעוניין במחשב למטרת משחקים, גלישה, סרטים ואופיס. אין לי העדפה לחברה מסויימת, חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ושלא יהיה מארז עם תאורה שתאיר את כל החדר. כמו כן אני מעוניין לקבל המלצה לחנות מקצועית ואמינה באזור רעננה שתרכיב את המחשב ותתקין את מערכת ההפעלה והדרייברים הנדרשים. מסך אני לא צריך,חוץ מהמסך אני צריך את כל הציוד הדרוש. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? - התקציב הינו 3000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית , סימולטור טיסה של מיקרוספוט , סרטים לעיתים רחוקות , אימיול , עריכת וידאו ביוליד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו:, כונן דיסקטים, 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עדיפות למארז לא גדול במיוחד. משהו כמו המארזים הנחמדים של HP לא בגודל …
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום אנשים, ברשותי מחשב ישן של דל - Inspiron 6000 לאחרונה הוא החל להשמיע רעש ממש חזק בזמן שהוא פועל. אני בטוח כמעט ב-100 אחוז שהרעש מגיע מהמאוורר, שכנראה מלא אבק או מקולקל. כאשר ניסיתי לפתוח את המכסה האחורי של המחשב, נתקלתי בבעיה: למרות שהברגתי החוצה את כל הברגים (ויש הרבה), עדיין אני לא מצליח לשחרר את המכסה (הוא תקוע באיזור של היציאת כרטיס מסך מאחורה) - כאילו יש איזה בורג נסתר או משהו... האם מישהו מכיר את המארז של המחשב הזה ויודע כיצד ניתן לפתוח את המכסה האחורי שלו? רוב תודות, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 8-9 אלף מזומן 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים כמו gta iv/cod5 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא יש הכל 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ivory 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מחשב שקט לא חייב במיוחד אבל שלא ירעיש כל כך 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הכל שיהייה מותקן בחנות 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאי…
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין במחשב נייד שיתאים לדרישות הבאות: תקציב - 3800 ש"ח שימושים: תוכנות אופיס, סרטים, תוכנות מסרים, מולטי טסקינג, הורדות, משחקים קלים. גודל מסך 15 אינטש מסך מבריק משקל - סביבות 3 kg אני נמצא בסלובקיה, ומצאתי בחנות מסויימת דגם מחשב מסוג טושיבה בהבדל מחירי מאוד גדול. לינק למחשב - http://www.datacomp.sk/default.asp?cls=stoitem&stiid=25474 3100 ש"ח TOSHIBA A -300 1LT 1)הייתי רוצה לדעת האם מחשב זה מספק את צרכיי. 2)האם יש מחשבים מומלצים אחרים בתקציב שלי. הרכישה תתבצע בימים הקרובים . תודה רבה מראש לכל העוזרים. ירון.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
המחשב בעיקר לתוכנות עריכה אינטרנט ומשחקים אין בכוונתי לבצע OC והמסך יהיה כנראה 22 אינץ של סמסונג התוכנות עריכה יהיו בעיקר פרימייר פינקל סטודיו וכדומה. המפרט: מעבד: Intel QuadCore 45nm Q8200 1333 MHZ 2.3 G 775 4 M לוח אם: Asus P5QL זיכרון: Kingston CL5 2G DDR2 800MHZ X2 כרטיס מסך: Shpphire HD4850 ATI 256B 512M D3 דיסק קשיח: Western Digital 500G 7200 RPM SATA 16M צורב: Samsung SHS223F מארז: Master Cooler CM690 ספק כוח: Huntkey LW 6550-HG 550W Fan12 מאוור למארז: COOler Master 12CM25 וכנראה מסך: Samsung 2243EWX דעתכם מאוד מאוד חשובה לי!!! חשוב לי לדעת איך המחשב והאם יש מקום לשיפור או משהו שלא נראה לכם.... חשובה דעה מקצועית. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אהלן, מדובר על מחשב שיריץ סרטי Full HD, יש צורך בכונן טרה אחד בלבד (יש לי אצלי עוד 2). המחשב יתחבר גם לטלויזיה 40" וגם למסך רגיל למטרת גלישה באינטרנט. אני מעדיף לא לקחת את המינימום על-מנת להריץ FullHD בשביל להיות על הצד הבטוח בזמן הרצת סרטים כבדים מהרגיל.. אין צורך באוברקלוק ובציוד היקפי, רק הקופסא (כולל מארז HTPC), תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכל האנשים הטובים שנכנסו לעזור הגיע הזמן אחרי 7 שנים לקנות מחשב חדש סוף סוף הבעיה היחידה היא שאין לי מושג בחומרה יש לי כיוון כללי לגבי המחשב שאני רוצה אבל יש עדיין שאלות ואני עדיין פתוח להצעות במקרה ואני טועה לגבי כמה דברים אז ככה מטרת המחשב היא משחקים, כמה שיותר כבדים (מוכן להסתפק בשלה אחד מתחת לפרטים הכי מטורפים, אבל תמיד עדיף שגם בהם זה יעבוד חלק ^^) ועבודה עם שפות תכנות, בעיקר C ו JAVA התקציב הוא עד 4,500 ¤ (במקרה הכי הכי גרוע שזה הבדל של כמה מאות שקלים שמפרידים בין 2 עולמות שונים של חוויות בגלל חלק אחד אז אני מוכן גם להוסיף עוד קצת) אני מאוד מתלבט בין מעבד עם ליבה כפולה לבין מעבד עם ליבה מרובעת ובאיזה מהירות כדאי שיהיו הליבות (יש העדפה ל Intel) מה …
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב לילדה בת 16 שישמ אותה לאופי, אינטרנט וכל שאר הדברים שילדות בנות 16 עושות במחשב (לא משחקים) יש צורך במסך (עדיפות ל 22) ושיהיה שקט כמה שאפשר. כמו כן צריך ציוד היקפי ( פשוט) התקציב הוא 3000 ש"ח תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
יש לי את הנייד הנ"ל יש לי עליו ויסטה והחלטתי לזנוח אותה לטובת xp יש לי נסיון רב עם מחשבים כך שלא הייתה לי בעיה לעשות זאת, כשהכנסתי את הדיסק, הוא נטען עד שהיה רשום "windows is loading" במסך הכחול של ההתקנה... וא הופיע המסך הכל - מסך המוות הכחול.. מסתבר שבניייד הזה אי אפשר להתקין xp בגלל הדרייברים של ה sata (אחרי נבירה בפורומים בחול וחיפוש בגוגל) האם יכול להיות והגיוני שאני לא אוכל להתקין xp על הנייד שלי? יש מישהו עם נסיון שיוכל להגיד לי מה עושים במקרה הזה? אני ממש לא מעוניין בויסטה על הנייד.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי במתנה מחשב נייד של apple macbook pro 15 הנתונים שלו הם 2 גיגה זיכרון מעבד אינטל Dual Core כרטיס מסך 8600 256 מגה 200 ג'יגה זהו בגדול יש לי בעיה קטנה איתו אני ממש אבל ממש לא מבין איך להסתדר עם מערכת הפעלה שלו אז ככה יש לי שתי שאלות * עם אני יכול להתקין עליו ויסטה 32 ביט ? ועם אפשר עם זה נעשה באופן רגיל כמו בכול מחשב עם דיסק כשמעלים את הדיסק דרך הboot * עם בכול זאות אפשרי להתקין השאלה איך אני משיג תדריורים של המחשב לווינדוס עם הוא בנוי למערכת הפעלה של mac ?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, לאחר ניתוח קבצי DUMP הבעיה בקובץ: BATTC.SYS איך ניתן לסדר את הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הבקשה היא לחבר.... המחשב לא באמת יזוז מחוץ לדירה, השולחני שלו פשוט התפגר והוא החליט לקנות תחליף שולחני במקום... השימושים הם עבודה משרדית, צפיה בסרטים, האזנה למוזיקה, שיטוט ברשת... תודה! עריכה - ניתן לחרוג עד 600 דולר אבל במידה והחריגה תתן יתרון
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מבקש מפרט למחשב הנ"ל. אותה סטודנטית צריכה את המחשב לשימושים כלליים, אינטרנט וסרטים וכאלה, וגם מאטלב. עכשיו, היא לא מריצה דברים מסובכים מדי, היא יכולה לחכות כמה דקות עד שהמחשב יסיים סימולציה, זה בסדר גמור אם ייקח לו 3 דקות במקום 1, אבל בכל זאת, עדיף מעבד חזק בתחום התקציב, ועדיף 4 ג'יגה זכרון כדי להפעיל עוד דברים בזמן שמטלב רץ תודה! עריכה: הורדתי את המטלב מהנושא של ההודעה כי זה באמת לא החלק החשוב
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין במחשב לסלון שיהיה מחובר לפלאזמה ולמערכת שמע רצינית ושהשימוש היחיד בו יהיה שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטי dvd-rip (לא HD). על הכרטיס קול אני סגור לכן לא צריך לכלול כרטיס קול במפרט. כמו כן אני צריך דיסק קשיח של 1 טרה לסרטים. אני מניח שאני יכול להסתפק במחשב חלש יחסית. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-