ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, כבר כתבתי פה הודעה שאני מחפש מפרט ב4000 ש"ח, השבוע נודע לי שאני הולך לעבוד בחופש,ויהיו לי עוד 1500 ש"ח הנה מפרט שבניתי: (הקנייה מפוצלת ל2 חנויות) Skypc.co.il מעבד:Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 מחיר:708 ש"ח לוח אם:GIGABYTE GA-8I945PG-RH מחיר: 582 ש"ח כונן דיסקטים (כן,אני צריך את זה ) מחיר:39 ש"ח הרדיסק:Westren Digital WD2500KS מחיר:460 ש"ח צורב דוידי:LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 מחיר:207 ש"ח ספק כוח:HEC 550W HEC-win550 מחיר:450 ש"ח קירור למעבד:Thermaltake BIGTYPHOON מחיר:225 ש"ח noacomp.co.il זיכרון:PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL מחיר:620 ש"ח מארז:Sunbeam Transformer BLACK מחיר:350 ש"ח כרטיס מסך:CONNECT3D Radeon® X1800 GTO…
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט מחשב לסלון שיכלול (בנוסף לדברים הרגילים כגון צורב) גם מסך מחשב דק (LCD) בגודל של 21.5 אינצ' או 22 לא קטן יותר מ21, רמקולים, מקלדת, עכבר, מדפסת הניתנת לשימוש בתור פקס (היא תתחבר לראוטר שאפשר יהיה להדפיס דרכו אבל העיקר שיהיה גם שימוש בתור פקס), וגם מאווררים (אוורור טוב) שהמחשב יהיה לא רועש כי הוא הולך להיות בסלון בכל זאת... המחשב הוא לא בשביל גיימרים אלא בעיקר לעבודות משרדיות כאלה ואחרות... (מחשב לסבא וסבתא) כל המחיר אבל שלא יהיה יותר מ3000 שח (כולל הכל) לא צריך כמובן תוכנות וכו'.... זה משהו שאני כבר ארכוש בעצמי. (יש לי כבר וינדוס 7 פרו שרכשתי) תוודה מראש
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
זה המשחק היחיד שנתקע לי באמצע .. אני משחק כמעט ברוב המשחקים COD למשל , ועובד חלק המעבד הוא של אינטל T5800 .. והכרטיס מסך של .. HD3470 .. הדום 3 הןוא לא משחק כבד .. והכרטיס מסך שלי די טוב .. הרצתי יפה מאוד את COD5 החדש .. בדום המסך נתקע ואז יוצא ואומר לי שחזור מנהל תצוגה .. משהוא יודע מה זה אולי בבקשה .. ?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
המחשב הזה בעצם מיועד למשחקים האלו: CoD2 CoD4 CoD5 השאלה הוא הוא מספיק טוב להריץ לי אותו על 250 FPS מארז-ATX מפואר+3 מאוררים+X2 USB קידמי-500W לוח אם-INTEL G31-1600MHZ מעבד-Intel® Core2-E7400/2.83GHZ/3MB/1066FSB זיכרון-DDR2-2048MB/PC6400/800MHZ-KINGSTON כרטיס מסך- 9800GT FX HDMI 512MB DDR 3 דיסק קשיח: 320 GB - SATA
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
נייד של Acer דגם Aspire 5050, צ'יפסט של ATI. Win 7 Ultimate מותקן. כרטיס המסך מתחמם מאוד, המחשב ממש לוהט, ובשלב מסויים , לפעמים כמה שניות אחרי שמערכת ההפעלה עולה, ולפעמים כמה דקות, המחשב נתקע ועל המסך מתחילים להופיע פסים. יש לציין, שכשהחדר מקורר מאוד, זה לא קורה. גוף הקירור יושב היטב, ואין שם משחה טרמית. יש שם כמו גומי טרמי כזה. יש מה לעשות? יכול להיות שזו בעיית דרייבר, ואם אתקין XP זה יסתדר?
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי נשרף הלוח אם והוא מעוניין לקנות מחשב חדש. החלקים שאני צריך הם מעבד, לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך וספק כוח. התקציב הוא לא גבוה ולכן בניתי את המפרט המצורף. מה אתם אומרים על המפרט? אפשר להוציא משהו יותר טוב בתקציב הזה? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעתכם, מחשב לילד לטובת משחקים, בעיקר משחקי רשת + פיפ"א חדשים וכד'. תקציב - 3.5K מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+ 200 ש"ח 2..מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים כבדים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - fifa 12 ועוד משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)/Samsung s23a950d LED -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. …
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
התקציב אינו גמיש אף לא בשקל ואם אפשר אז גם לרדת מתחת לכיוון ה-3. * מטרות המחשב? משרדי, לימודים, קצת סרטים, כל מיני תוכנות שירוצו (לא גרפיקה). * גודל המסך? 13-14, רצוי FULL HD בשביל להשאר בקדמה. טאץ' יהיה בונוס נחמד. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? וואלה לא. * משקל רצוי? לא כבד. בחורה קטנה כזו. הייתי אומר עד קילו וחצי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, יחסית. שיוכל לעבוד 6 שעות נניח. מוכן גם לשמוע על טיפה פחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, טריוויאלי שיהיה USB3 וHDMI (או לפחות מינידיספליי), ג'ק לאוזניות. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? היא אומרת שהיא צריכה לפחות חצי טרה. נורא הייתי רוצה שיהיה לה SSD כמו שצריך שהמחשב ירוץ כמו סילון. אני יודע שחצי טרה כזה לחלוטין לא בתקצ…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E8200) 1333MHz/FSB 6MB 45nm - BOX ¤884 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤554 כרטיס מסך: SPARKLE PCI-EX 2.0 GEFORCE 9600GT 512MB GDDR3 - PASSIVE COOLING - RETAIL ¤1001 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.10 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320620AS ¤381 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL5D-4GBPK ¤543 מארז: THERMALTAKE SOPRANO (SILVER) VB1000SNS w/o PSU ¤352 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W : ELT400AWT ¤361 מחיר סופי: ¤4076 מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
האם חברת פקרד בל נחשבת לטובה ??? מה ההבדל בין מעבד פנטיום 4 רגיל במחשב נייד לפנטיום 4 מובייל ומה יותר טוב אילו חברות נחשבות להכי טובות ולבסוף הצעות עד 9 אלף שקל אם מישהו מכיר דגמים טובים שיכתוב ועדיף בסביביות ה8 אלף
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים........ תקציב: 4500 שקל אם חריגה עד 5000 צריך: הארד דיסק 80-120 גי'גה צורב DVD מעבד לוח זכרון 512 מגה כרטיס מסך טוב (למשחקים) תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, לימודי אנימציה. שימוש תדיר בתוכנות כמו מאיה, 3Dmax ,tv paint , AVID, אפטר אפקטס פרמייר וכו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? ללימודים וראיית סרטים * גודל המסך? 15" * רזולוציית המסך?HD (אם ב FHD ההפרש קטן אז עדיף) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מסך מגע חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 2-3 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB מינימום * כונן אופטי? אפשרי לא חובה בכלל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מסך מגע תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לכם אם תוכלו לעזור לי למצוא מפרט למחשב בתקציב 2500-3500 ש"ח. המפרט צריך לכלול מסך, מקלדת עכבר (פשוטים לא אלחוטיים). אם אפשר לכלול בתקציב גם מערכת הפעלה זה טוב אבל לא חובה. עדיף שהמפרט יהיה שקט אבל לא ברמות מטורפות. כמו כן המחשב לא אמור לשמש למשחקים או OC. השימושים שכן יהיו בו הם אופיס, אינטרנט, הורדות , תיכנות בJAVA, MATLAB . אין צורך בהרכבת מחשב במעבדה. יש לי צורך בחיבור לרשת אלחוטית. בתודה מראש, אוריאל.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם ערב טוב ... הדרישות מהחשב הם שהמחשב יוכל להתמודד עם משחקים חדשים אינטל CUR 2 קשיח 250 גיגה דגש על ארדיסק "שקט" 2 גיגה ראם בדו'אל צא'נל כרטיס מסך שוב לא חלש ספק דגש על "שקט" לוח אם עם קירור כמה שיותר פסיבי אין צורך שיהיה עם כרטיס קול או מסך מובנים המחשב הולך לקבל כרטיס של קראטיב audigy zs 2 מארז יפה ואנגנטי ;D צורב DVD או שעדיף להעביר את הבנקיו החדש dw1620 אממ אני חושב שהוא הצעות ותוספות תתקבלנה בברכה תודה לכולם !
-
- 13 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הי אנשים נשים וטף יש לי מחשב חדש יחסית שקניתי לי מפרט שהתפרסם פה באתר לפני כ 4 חודשים וזה המיפרט: AMD ATHLON 64 3000+ BOX-socet754 -מעבד GIGABYTE GA-K8NS-pro - לוח אם GeIL 512MB DDR 400MHZ - זיכרון -X2 Gigabyte 6800 128MB - כרטיס מסך אם אני לא תועה זה היה במיפרט של ה 6000 שח למישחקים , חוץ מה כרטיס מסך שהשקעתי בו יותר. לא הרבה זמן עבר מאז והתמונה השתנתה מאוד באותו מיפרט של 6000 שח למישחקים המעבד 754 כבר לא מומלץ, וההמלצה עברה ל 939. הלוח אם וכרטיס המסך עברו לטכנולוגית pcx ול chipset nv4 כרגע בגלל שיש לי בעיות אם המחשב (המחשב ניתקע אחרי זמן עבודה מסוים בביצועים גבוהים) , אני מתכוון לשדרג שוב למרות הזמן הקצר מאז הקניה. ברור לי שכרטים מסך חדש אני לא יקנה (למרות ההיתלהבות הג…
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ללא ציוד היקפים חוץ ממקלדת BT ועכבר BT לא חייב משהו איכותי בטירוף מטרת המחשב סרטים ומשחקים בקטנה ממש בקטנה
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית מחשב ישן מלפני כמה שנים שכבר לא עובד. אני רוצה לשדרג אותו ולהפוך אותו למחשב משרדי. מאחר שהדרישות אינן גבוהות, העלות היא המרכיב המשמעותי ביותר. לשם השדרוג, בדקתי ומצאתי שני מפרטים שונים: הראשון מ-TMS מעבד - Sempron 64Bit AM2 3000 Box ASM230B לוח אם - Gigabyte M61SME-S2 AM2 GM61SMES2 זכרון - Kingston Original 512MB DDR2-667Mhz K512667 652 ש"ח [/center ] והשני מKSP Sempron 3400+ (Socket AM2) K8M890M2MA-RS2H AM2, DDRII800, Chrome9, PCI-E 512MB Kingston 615 ש"ח לשני המפרטים הנ"ל, אני צריך להוסיף לפחות מאוורר אחד למארז (אין מאווררים במארז) שיהיה כנראה Zalman F1. בכל אופן, אם למישהו יש הצעות למפרטים עדיפים, או לקיצוץ נוסף בעלות השדרוג, אשמח אם תוכלו לעזור לי…
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למחשב נייד לסטודנטית -העדיפות היא למחשב שלא יהיה כבד(יהיה בתנועה רוב היום) - מסך 13.3 -שיהיה לו זמן סוללה ארוך -המחשב יהיה למטרות למידה עבודה ואינטרנט חשוב שיהיה נח לתפעול ויהיה בעל כונן קשיח של לפחות 320 -המחשב יהיה לשימוש ב5 שנים הקרובות ככה שחשוב שיהיה של חברה אמינה עם אחריות. -אין צורך בכונן cd או bluray -אין צורך ביציאות מיוחדות מלבד vga או hdmi -חשוב שיכלול בתוכו ווינדוס עם רשיון ועם וופיס מלא ולא נסיוני. -התקציב כמו שרשמתי עד 6000 תודה רבה דניאל
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
הגיע הזמן לשדרג את אחד המחשבים בבית - למשחקים, אינטרנט ויישומי אופיס.. לא אפרט רכיבים פריפריים סטנדרטים כגון כונן אופטי ואמצעי קלט מצאתי את המחשב האפשרי הבא, מאינפוסרוויס (חנות בבאר שבע) מארז InfoService (#35) MidiTower ATX Model SPL-930Z מארז Front 2*USB and 2*Audio. Silver-Black color. Rear fan 120mm. With power supply 500VA and special ventilations for Prescott CPU מעבד Intel® Core2 Duo Processor E4500, LGA775 Package 2.2GHz Dual Core Conroe engine, Bus 800MHz (4*200), 65nm, 2048k Cache L2 Intel Extended Memory 64 Technology לוח Intel Dragontail Peak DP35DPM Intel P35 Express Chipset + ICH9R, 800/1066/1333-MHz system bus, LGA775 CPU Socket, Pentium-D, Core2 Duo & …
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מחשב חדש שיהיה בעל מעבד וזכרון חזק שמיועד בעיקר להנדסת תוכנות, צפיה בסרטים , ומשחקים ברמה סבירה 3 שאלות : איך נראה לכם המפרט הזה ? התקציב כ 3500 ש"ח. איזה כרטיס מסך עם יחס תמורה - מחיר הכי כדאי לקנות עד 600 ש"ח ? לגבי מארז -- האם אפשר להרכיב את כל החלקים הללו במארז שמיועד ל HTPC ולא תהייה בעיה עם זה למשל של דוחק רב או בעיה בקירור? הרכיבים יהיו: מעבד Intel Core i5 ASUS P7H55-M PRO לוח אם כרטיס מסך Sapphire ATI HD Radeon 5670 1Gb GDDR5 קשיח Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ KINGSTON DDR3 KVR1333D3N9/2G 2GB 1333MHZ CL9 שתי יחידות זכרון SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA צורב ספק כח : HEC 500TE 500W מארז? טרם החלטתי.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה המלצה למפרט למחשב חדש התקציב עד 3.5 למזומן השימושים שלי הם למשחקים בעיקר המשחקים העיקריים הם GTA החדש קרייסיס UT3 פיפא09 כרגע אני לא ממש מכיר משחקים כי המחשב שלי לא מסוגל להפעיל אותם אני מתכנן להכיר הרבה אחרים וכבדים כשיהיה המחשב החדש וכמובן שאני מעדיף לשחק בהגדרות גבוהות אני מתכנן להפעיל ברקע תוך כדי שאני משחק: אימיול, USD (התוכנה שמורידה מראפידשר) ושירים. אני מוריד הרבה, אני רואה הרבה סרטים ואני מאוד אוהב מוזיקה אני מחבר למחשב רסיבר (מגבר) עם מערכת רמקולים, כדאי לי גם כרטיס קול? או שאני לא ארגיש הבדל עם המובנה? אני צריך כרטיס טלוויזיה פשוט (רק בשביל לחבר אנטנה ולראות ערוצים 1,2 ) אין צורך ב: עיצוב רמקולים עכבר ומקלדת צורב מערכת הפעלה אני כרג…
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב ללא הגבלת תקציב,הרעיון הכללי הוא שהוא יספק לי מקסימום ביצועים למשחקים. וגם לתלת מימיד (כולל פוטושופ) איזו חומרה עלי לרכוש? מעבד- i7 ? כרטיס מסך - gforce 690 או quadro ? איזה מסך ? הכי איכותי,לא פחות מ 27 אינץ. וכל השאר לא חשוב. (אני מעוניין ברכיבים הכי חדשים ומעודכנים עד היום) תודה.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף כמה שפחות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צרוך לחרוג. התקציב מספיק. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש בMATLAB, שימוש בVM, ויז'ואל סטודיו ושימושים כלליים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך+מקלדת+עכבר. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? שקט מאוד חשוב. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (א…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אני רוצה לשדרג את המחשב, להשאיר ציוד היקפי, להשאיר את הראם. רק לוח אם, מעבד וכרטיס מסך (וספק במקרה הצורך, כי שלי רק 300W). בתקציב של 2400, מה אני יכול להוציא?
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-