עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by roei.lahav,

שלום אני חדש פה ורציתי להתיעץ איתכם בקשר למחשב שלי... אז ככה זה המפרט (נרא לי שזה הכל): מערכת: Microsoft Windows XP Professional גירסה 2002 Service pack 2 מחשב: Intel)R Pentium® 4 CPU 2.80GHz RSM של 512 MB 2.79 GHz כרטיס מסך: Radenon 9200 Series רציתי לדעת אם יש משהו שאני חייב לשפר ואם כן אז עד 1000 שקל תודה לעוזרים RoEi

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  2. שלום לכולם , יש לי מחשב נייד R50 של IBM עם 512 מגה זכרון , 1) תקנו אותי אם אני טועה , הזכרון שמגיע איתו הוא DDR2 400Mhz ? 2) אני רוצה לשדרג את הזכרון ולפי מה שאני רואה יש רק סלוט אחד של זכרון במחשב , יכול להיות ש 1 GB של זכרון למחשב עולה 700 ש"ח ?!?!? אני אשמח אם מישהו ימצא לי משהו במחיר קצת יותר סביר , בכל זאת , זה זכרון שנחשב כבר לדיי ישן. 3) מישהו מכיר חנות שתסכים אולי לעשות לי טרייד אין על הזכרון הישן? כי ברגע שאני מחליף אותו לא יהיה לי כבר מה לעשות איתו. 4) בכל מקרה , בכמה לדעתכם אני יכול למכור את ה 512 מגה ביד שניה? תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  3. טוב, מסתבר שאני צריך מחשב נייד. מכיוון שאני סטודנט לתואר שני אני צריך אותו לעבודות- אופיס ופוטושופ, אבל אני גם רוצה יכולת כלשהי להריץ בו משחקים, כלומר הוא צריך להכיל כרטיס מסך יותר טוב מהכרטיס מסך המובנה. יעני ברמה הכללית המחשב הזה צריך לשמש בתור תחליף שולחני. שמתי את עיני על ה6282 של HP, השאלה היא האם יש אלטרנטיבה כלשהי שאיני מודע אליה. כשהסתובבתי קצת באופיס דיפו ובאג גם הדלים מצאו חן בעיני אבל לא היה להם דגם נורמלי. אעריך את עזרתכם. התקציב הוא 6500~ שקל עם חריגות מינימליות. דרישות- כמה שיותר זכרון, כרטיס מסך סביר וליבה כפולה כמו כן שהמכשיר יהיה בעל איכות בניה סבירה ולא יגיע מלנובו . טכנית גם אני מרגיש שהגיע הזמן לויסטה פרימיום. האם זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  4. חבר שלי צריך מחשב חדש רוב השימושים שלו הם משחקים ומעקב והקלטות של המצלמות אבטחה של החברה של אבא שלו כרגע אין עדיין הגבלת מחיר אבל בבקשה לא להגזים חשבתי על משהו עם מעבד ה X2 של AMD לפחות ג'יגה זיכרון פנימי 1TB חובה geforce 7800gtx זה בעיקרון מה שאני חושב שהוא צריך אז הצעות יתקבלו בברכה ולילה טוב

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  5. Started by omri2050,

שלום! אני לפני קניית מחשב נייד, רציתי לשאול רק לגבי מעבד, שאני מתלבט לגביו. מה יותר טוב... ‎Intel® Core™ i5-520M Processor, 2.4GHz,3MB Cache,1066MHz FSB או Intel® CoreTM i5 Processor 460M 2.53GHz Max Turbo Frequency 2.8GHz אני יודע שיש עוד דברים חשובים חוץ מהמעבד...אבל המפרטים די זהים. רק לגבי המעבדים אני מתלבט המון תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by it_amit,

הכרטיס צריך לדעת לעבוד גם עם יס וגם עם הוט וצריך לתמוך בהעברת ערוצים (IR BLASTER). אני גם מעדיף שיהיה לו שלט, משהו בסיגנון של Hauppage pvr150 mce. או בקיצור האם יש להם כרטיס שמשתווה ליכולות של ה HAUPPAGE? (אולי LeadTek WinFast DTV1800 H?) בלינק הבא: http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=315 הם עובדים עם החברות Leadtek, AverMedia, GigaByte.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by happyshasha,

הי, אני מחפשת כרגע מחשב נייד שיתאים לי גם ללימודים וגם להתמכרות הקלה שיש לי לאינטרנט, לפייסבוק ו.... לסימס.... האם יש למישהו הצעה טובה או לפחות טיפים לגבי מה עליי לחפש במחשב? תודה חברים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית (מהבית) הכולל שימוש בתוכנות אופיס, אינטרנט וכן תוכנות ייעודיות של ראיית חשבון. חשוב שהמחשב יעבוד בצורה מהירה, בעל מסך גדול (15.6") ובעל יציאה לכבל רשת. התקציב הוא 3000-3500 ש"ח. יש לי מספר שאלות: 1. עד כמה חשובה רזולוציית המסך 1366x768 לעומת 1920x1080 לעבודה משרדית? 2. האם כדאי לחפש מחשב בעל יציאת USB-C? 3. האם יש עדיפות לתקן AC אלחוטי? מתלבט בין המחשבים הבאים: 1. Lenovo IdeaPad 510-15 80SV00A1IV: http://ksp.co.il/?uin=35898&select=.268..271..211 2. HP Notebook 15-AY109NJ http://ksp.co.il/?uin=35739&select=.268..271..162..211. 3. D…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by kovar2,

ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות מסחר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by shabak,

בוקר טוב, גיליתי את המחשב שבנושא הלילה. המפרט שלו והביקורות שמצאתי (בעיקר מאתרים אוסטרליים והודיים), נראים די מבטיחים. נראה שיש לו גם אחלה עיצוב שלא נתקלתי בדגמים אחרים של Lenovo. קצת יותר אטרקטיבי מה thinkpad, לטעמי לפחות. ביקורת אוסטרלית + מפרט: http://www.pcworld.idg.com.au/review/notebooks/lenovo/ideapad_y430/257409#cb הבעיה שבארץ מצאתי שהוא משווק רק ע"י 2 חנויות (נראה לי חשוד קצת), עם מפרטים שונים בכל אחת. להלן: http://www.thinkpadworld.co.il/pl_product~3231U~11~0.htm http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTITY4301&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=76&aff=Zap〈=HE מישהו אולי מכיר ויודע למה לא משווק בצורה רחבה יותר בארץ, ואם יש סיכוי שזה יקרה בעתיד הקרוב? ראיתי ש…

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  11. ערב טוב ושבוע טוב! יש לי נייד די חדש,כחצי שנה,מחברת טושיבה דגם L650-10H אני מרוצה מאוד מהנייד פתאום עכשיו המטען לא מטעין,הוא כותב לי ככה כאשר הלפטופ מחובר לחשמל: plugged in,not charging למה?,מה זה יכול להיות? תודה רבה ליאור

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. כולל עכבר+מקלדת <רצוי טובים> כמובן לא כולל צורב+סורק+מדפסת ולא כולל מערכת הפעלה שיהיו רמקולים טובים, ראשי ושניים קטנים לא מעל 400 שקל מסך שטוח (לא דק) לא פחות מ-17' לוח אם שיכלול כרטיס קול+כרטיס רשת מחשב הכולל את כל הדברים שהוא צריך לכלול (כרטיסים, כונן קשיח, זכרונות...) התקציב הוא בערך 4000 (אפשר לחרוג מעט) סליחה על הטירדה

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  13. Started by JohnMiz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2300 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1…

14. מישהו שאני מכיר צריך המלצה למחשב נייד, הוא רוצה 15 אינצ' אפילו, כזה שהוא לא יתנייד איתו הרבה, אבל כשהוא כן, הוא רוצה סוללה גדולה שתספיק להרבה שעות. סביר להניח שהוא יהיה מבוסס אינטל, רצוי מהדורות האחרונים בשביל החיסכון בסוללה. קראנו ביחד ביקורות על ה-G560 של לנובו, שמשלב מחיר זול עם פונקציונליות גבוהה ומסך ענק, ואנחנו די נעולים עליו, השאלה היא אם במחיר הזה יש משהו יותר טוב.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי רכשתי נייד לפני שבועיים של יצרן GIGABITE בשבוע ה 1 הוא קפא 3 פעמים + פעמיים מסך כחול הוצאתי את אחד מכרטיסי הזכרון שבו והוא עבד תקין עד היום. היום קפא פעמיים + מסך כחול BAD_POOL_HEADER החזרתי את הכרטיס שהוצא בשבוע שעבר והתקנתי שתי תוכנות CFU + SPEEDFUN - העליתי נתונים שהן הנפיקו http://uploaded.fresh.co.il/2008/08/02/48464874.jpg חשוב - ב SPEED FUN כבר ראיתי 53-54 מעלות על המעבדים . נא עזרתכם לפני שאני זורק להם את המחשב בחזרה ומבקש החזר כסף.

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by hilushh,

שלום, מחפש לקנות מחשב ונתקלתי במחשב הבא: *כונן 2 TRa *כרטיס מסך- gtx 980ti *סיביות (RAM) 32 *מעבד- Intel Core i7 7700K *מערכת הפעלה- windows 8 pro כמה המערכת שווה? יד שנייה כמובן. והאם זה שהמערכת נקנתה מאייבורי צריך להדאיג אותי?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  17. שלום לכל התותחים,אין לי שום ידע במחשבים ולכן פה אתם נכנסים : איזה מחשב יתאים לתקציב 3000 -4000 לסטודנט מתחיל להנדסה - אינטרנט , - מסמכים ,-אלמד שפת C ואשתמש בתוכנות מסויימות להנדסה ושירטוט שלא ברור לי כמה הן משפיעות ואם בכלל יש לסטודנט הנדסה (הנדסת מכונות) צורך לעשות בהן שימוש בנייד האישי שלו-אולי לכם יש ידע בנושא ? כמו כן שהיה אמין .מעוניין בחיבור אלחוטי פרקטי אשמח אם תשפכו על זה קצת אור (כרטיס רשת ,שן כחולה ,B ,וכו') (ואיך אדע אם למחשב יש חיבור ישיר לטלויזיה) וחיי סוללה פרקטים. תודה רבה ממש!

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  18. אחרי שהקנייה מיד שניה לא צלחה (ואולי לטובה), אני אקנה מחשב חדש ורק את הכרטיס מסך מיד שניה (אין צורך להוסיף כרטיס מסך במפרט). אין צורך בציוד הקפי. התקציב כמו שציינתי הוא עד 1500 (+-100 שקל). כשהרעיון הוא להגיע ל2000 כולל הכרטיס מסך המשומש. אני מניח שצריך להתפשר על AMD. רמת השקט לא כל כך חשובה לי. אפשר גם לוותר על צורב (למרות שזה רק 100 שקל אני מניח). והארד דיסק אפשר להתפשר עד 500GB. אם המחשב יצליח להריץ את הElder Scrolls החדש שיצא בסוף השנה זה יהיה מעולה ;D אשמח גם אם יהיה ניתן להסביר מעט על מה ההבדל בין AMD וINTEL, בהנחה שאנחנו מדברים על אותם נתונים יבשים. הייתי כל החיים עם אינטל וזה נשמע לי קצת מוזר לעבור. עוד דבר חשוב זה שהלוח אם יהיה תואם לכרטיסי מסך ישנים יותר (לכשאני…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. רכיב דגם מעבד מעבד INTEL דגם I5 760 8MB בתדירות 2.8 ג'יגה הרץ ל 1156 כולל מאוורר מקורי לוח אם Gigabyte דגם GA-P55-USB3 זכרונות G.Skill 1333Mhz מסוג DDR3 בנפח של 2 ג''יגה כרטיס מסך GIGABYTE ATI Radeon HD6850 1GB DDR5 256BIT כונן קשיח WD WD1002FAEX 1TB 7200rpm 64MB Buffer S-ATAIII מארז ANTEC בצבע שחור דגם Three Hundred לא כולל ספק כוח ספק כח Antec High Current Gamer HCG-520 520W צורב DVD LG GH-24NS50 x 24 Black S-ATA Bulk DVD±R/RW

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by EyalOnn,

הי, חבר ביקש ממני מפרט טוב למחשב גיימרים בסביבות ה-5000-6000 ש"ח. הוא רוצה להריץ משחקים ובעקרון לא להיות מוגבל ממש עם המחשב אני מניח שעדיף מסך 15"-17", כונן קשיח 320-500 גיגה, מה שהכי חשוב כנראה זה כרטיס מסך טוב (יחסית לניידים) ומעבד אשמח להצעות נ.ב. הוא אמר לי שהתקציב שלו זה עד 6000, עדיף בפחות

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  21. האם ההבדל בין קונרו לדואל קור במחשבים נידים ומחשבי PC הוא אותו דבר? הכוונה יש כזה הבדל בין דואל קור לקונרו במחשבים ניידיים כמו שזה משמעותי במחשבי PC?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by zaroor,

שלום לכם האם יש דרך שונה ממחשב שולחני לגבי פירמוט וחלוקת המחיצות בנייד DELL 6400 הבנתי שיש מחיצות מוסתרות שה XP לא רואה אותן ...האם אני יכול להכניס את XP-PRO בעיברית שיש לי במקום האנגלית עם הסריאל שאני מקבל עם המחשב ? חוץ מזה ראיתי בביוס אפשרות ל..VT שהיא בברירת מחדל של הביוס ב OFF האם כדאי להפוך ל ON ולמה זה יתרום ? תודה לכם

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  23. צריך מפרט למחשבשיריץ משחקים באופן טוב ושיעבוד חלק ומהר בשימוש כללי. ללא ציוד היקפי תקציב 2K שיהיה בחנות הכי זולה

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by tabir,

שלום, לפני ~שנה קניתי מחשב שמשמש כHTPC רק בלי כרטיס טלויזיה... עכשיו אני מעוניין להוסיף לו כרטיס טלויזיה שיוכל להקליט גם שידורי HD וגם SD. אנחנו מחוברים ל-הוט אבל היינו רוצים משהו שמתאים גם ל-יס. מה המלצתכם? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  25. Started by Yovel123,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד חדש שישמש אותי בתואר (רפואה) ובכללי לשירות יומיומי. לאחר דיון קודם בפורום הגעתי לכמה הבנות והכוונה יותר טובה אבל עדיין לא מצאתי משהו מתאים. אני מחפש מחשב עם מערכת הפעלה של intel i7, 8-16 ג'יגה ram ssd של 500 ג'יגה מסך 15.5 אינץ. חשוב שתהיה מערכת הפעלה ואחריות כלולה. פחות חשוב לי מחשב עם טאצ' או מתקפל. (ושלא יהיה יותר מידיי כבד). טווח תקציב 4000 פחות או יותר. תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 963 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.