עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by OreoCookieh,

שלום,אני מתלבט בנושא קניית מחשב לסטודנט.אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב באוקטובר הקרוב וזקוק למחשב נייד.שמתי לב למחשב Asus ux305, האם הוא מומלץ בהתאם לדרישות(מפורט מטה)? * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס, אינטרנט, סרטים וסדרות בHD, אולי משחקים קלים כמו פיפא. *תקציב: 3500, גמיש במידה ושווה את זה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3-14.1 מאט * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? USB3 * משקל רצוי? כמה שיותר קל, סביבות ה1.5 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן. 5 וצפונה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?…

• 71 תגובות
    • 15.3k צפיות
  2. Started by gilvi,

שלום, אני סטודנט להנדסת חשמל, ולאחרונה התעורר אצלי צורך להפעיל כל מני יישומים כבדים ולא סימפטיים בשעות מוזרות של היממה, יישומים שהמכונה העכשווית לא מספיק טובה בשבילהם. אני רוצה מחשב נייד עם מסך 15'' (כדי שקטגוריית המשקל שלו תהיה עוד נורמלית), שהוא יצטרך להיות נייד באופן בינוני לכל היותר(אולי להוציא אותו מהבית פעם בשבוע), התקציב מאוד משתנה ואני אשמח אם תמליצו לי על מחשבים בסדר גודל של 4,5,6 אלף שקל. המחשב יצטרך להתמודד בקלות עם תכנות מקצועיות שונות כגון: Matlab, Spice, Orcad, Mathmatica ועוד אחרות שהשימוש בהם יבוא בהמשך. בנוגע למערכת הפעלה, אני מעדיף(אם כי לא הכרחי) שתבוא מותקנת כבר על המחשב, שתהיה XP. המחשב ישמש גם לעבודה באינטרנט, עבודה משרדית ומולטימדיה(סרטים ומוזיקה). …

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  3. Started by yoniko,

אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה4000 שקלים (כמה מאות לפה או לשם לא קריטי אם זה שווה את ההשקעה), צרכים יום-יומיים של לימודים, מוזיקה, אינטרנט ותוכנות בסיסיות, נפח דיסק נדיב (320-500), 14.1 אינץ', חיי סוללה בריאים אבל בעיקר שיהיה נוח לעבודה מרובה עם המקלדת (יתפקד גם כמחשב ביתי). לגבי מעבדים וכו' אני לא מבין הרבה, הבנתי שכדאי להתמקד בסדרת core של אינטל (3,5,7). מה בעצם ההבדל בין המעבדים? ומהירות דיסק קשיח? מה ייתן לי זמן סוללה טוב ביותר בלי להתפשר הרבה בביצועים? חשבתי על Dell Inspiron N3010 i5-430M HD 5470 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=756117 אבל הוא קצת קטן לטעמי... אשמח מאוד להמלצות והכוונות תודה!

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  4. Started by Guy_1710,

אני סטודנט למדעי המחשב ומחפש מחשב נייד חדש * מטרות המחשב? בעיקר לימודים, אז חשוב שיהיה קל ונוח להקליד עליו. סרטים ומשחקים לא כבדים הם מטרה משנית. * גודל המסך? חשוב שיהיה מסך איכותי מאוד, בכל מקרה לא מעל 15.6 ולא מתחת ל13.3 * רזולוציית המסך? 1920x1080 או יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מאוד num pad, ובכללי שהמקלדת תהיה programmer friendly. * משקל רצוי? כמה שיותר קל, אבל לא על חשבון איכות בניה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר במסגרת התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 3.0 USB לפחות 2 חיבורים. HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD בלבד, לא כונן היברידי. 250 גיגה, אם יהיה 512 אפילו טוב יותר * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתח…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. מה שחשוב - מסך של 13.3". שיוכל להריץ מאטלאב היטב. מה שרצוי - אחריות ארוכה ככל האפשר איסוף מהבית חברה שאכן מספקת שרות טוב המלצות ?

6. מחשב לסטודנט בתקציב בסביבות ה3000. גר בתל אביב אם זה משנה. מטרות המחשב: בעיקר ללימודים ואינטרנט, אבל יהיה נחמד להריץ בו כמה משחקים קלים\בינוניים. גודל המסך: 15" משקל רצוי: לא משנה. האם נדרש זמן סוללה ארוך : מעדיף ארוך (מישהו אי פעם העדיף אחרת? ;]), 2-3 שעות או יותר אם אפשר. בלוטות: כן, אלא אם כן זה מנפח מחיר. כונן 500gb רגיל. כונן CD/DVD: כן כונן Bluray: לא חובה האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא, כי אני לא מתמצה. חברה שאפשר לסמוך עליה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Speed Demon,

ערב טוב. אני מחפש לי מחשב נייד בעיקר ללימודים וגלישה באינטרנט, אולי בעתיד שיהיה גם לשימוש בתוכנות גרפיות כמו Solidworks וכו'. לא מעניינים אותי סופר ביצועים לגיימינג וכו', זאת לא המטרה של המחשב. ערכתי את הודעתי לפי השאלון בפורום. * מטרות המחשב? לימודים וגלישה באינטרנט, אולי שימוש בתוכניות שרטוט כמו Solidworks. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ' בלבד. * רזולוציית המסך? לא עקרוני ממש, אבל כמובן שכמה שיותר טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא שאני מבין בזה. * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סביבר, שלא ימות תוך שעתיים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יכול להיות אחלה אם יהיה HDMI. * Bluetooth? אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני סטודנט להנדסה מכנית, עובד עם תוכנות בעיקרן - solidworks, autocad, visual studio מעבר לזה קצת סרטים, גלישה באינטרנט, ותמלילים (מסמכים באופיס). מעבר לכך אני עובד בזמני הפנוי גם קצת עם פוטושופ. ועכשיו לפי השאלון: * גודל המסך? הכי טוב לדעתי 13.3 אבל גם 14 יכול להיות אופציה * משקל רצוי? כמה שפחות - חובה פחות מ-2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיך כמה שיותר ארוך - למרות שמעבר ל-3 וחצי שעות אמור להספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיפות ל-HDMI אבל לא חובה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? פחות רלוונטי - יש כונן חיצוני, עדיפות כונן SSD * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי, מכרה שלי מחפשת מחשב חדש לרגל לימודיה (הומניסטיים לגמרי - פסיכולוגיה-מנהל עסקים) ומבקרת באילת בסופ"ש, ורוצה לנצל את זה לרכישת מחשב. הדרישות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) כאמור - לימודים, עבודה משרדית נטו. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי מאט, לא חובה. 13-14". * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנ…

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  10. Started by daniel.asu,

שלום, מחפש מחשב נייד, עד 2600 שקל, עם אפשרות לחרוג בכ-500 שקל (אבל עדיף מאוד להמנע). המחשב ייקנה באילת. מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט ואופיס, קצת סרטים. גודל המסך? עדיף 14"-15". לא משנה מאט\מבריק. רזולוציית המסך? עדיף FHD, אבל אפשר להתפשר על HD. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת עם numpad ומוארת, אבל לא חובה. משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג, עם עדיפות לפחות מ-2. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI\DVI\DP, לא משנה אם בגודל מלא או מוקטן. לפחות שתי יציאות USB, מתוכן לפחות אחת USB 3 Bluetooth? כן. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? או HDD עם מקום לM.2 או mSATA לחיבור SSD; או SSD בנפח 120GB לפחות, עם אפשרות להוספת HDD בנפח 500GB – גם אם ע"י הוצאה של כונן או…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by daniel.asu,

שלום, מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית (מיליון קבצי אופיס וPDF פתוחים במקביל), גלישה מרובת טאבים וסרטים לפעמים. גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 10-13.3, עם עדיפות ל-11.6. עדיף מאט אם ריאלי בטווח המחירים. רזולוציית המסך? לא קריטי דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת מוארת, אבל שוב, לא קריטי. משקל רצוי? עד 1.8 ק"ג, אבל עדיף משמעותית כמה שיותר נמוך. האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות יספיקו, אבל כרגיל, כל המרבה הרי זה משובח. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות שתי כניסות USB, שלפחות אחת מהן היא 3. כמו כן, DP גם עלול לעזור בעתיד. Bluetooth? לא קריטי גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שיגיע עם HDD, אחליף בעצמי לSSD. אם יש אפשרות ל-mSATA או NGFF M.2 – עדיף. בכל מקרה, הכונני…

12. Started by The_Israeli,

אהלן חברה קודם כל מודה מראש על הסיוע... באוקטובר אני מתחיל לימודים, מחפש לקנות מחשב נייד. תקציב: עד 5000 ש"ח. משקל: לא רלוונטי, שיהיה כבד מצידי מסך: רצוי כמה שיותר גדול, לא צריך מסך מגע דרישות\שאלות נוספות: 1. מיועד בעיקר לעבודות סטודנטיאליות וצפיה בסרטים\סדרות. 2. יהיה נחמד אם אוכל לשחק עליו Diablo 3 בעתיד וזה ירוץ כמו שצריך. מעבר לזה לא צריך שום משחק אחר 3. אם אפשר שהתקציב יכלול עכבר טוב. 4. כמו כן צריך המלצה לתיק נוח לסטודנט למחשב נייד, שיהיה בו מקום גם למחברות ושלא יהיה יקר מדי. לא צריך להיות חלק מהתקציב של המחשב. 5. אם אפשר גם המלצה היכן עדיף לי לקנות... 6. בגדול אני צריך את המחשב לפני ה-11 לאוקטובר, ככה שאם לפני זה צפויות ירידות מחירים ושווה קצת לחכות ע…

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  13. היי מחפש מחשב נייד, קונה אותו בארה"ב, תקציב עד 1000$, ישמש בעיקר בלימודים, עבודה משרדית וכו' הציאו לי MacBook Air, אני מחפש אלטרנטיבה יותר טובה במחיר שלו מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, עבודה משרדית גודל המסך? . ~13' , לא משנה מאט\מבריק. רזולוציית המסך? HD. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת מלאה ומוארת משקל רצוי? שיהיה קל ונוח להסתובב איתו האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, מאוד חשוב זמן סוללה ארוך מאוד. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא Bluetooth? כן. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB כונן אופטי? עדיף ללא. האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. האם בתקציב צריך ל…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לעבודות תכנות והרצת בדיקות QA + הרצה של משחקים ומדיה בצורה סבירה פלוס, התקציב הוא 4500 ש"ח עם אפשרות חריגה של עד 500 ש"ח. תודה מראש לכל העוזרים. * מטרות המחשב? לימודים ומשחקים. * גודל המסך? 15.6, האם חשוב מסך מבריק או מאט? מבריק * רזולוציית המסך? רצוי 1980x1020, כמה שיותר גבוה יותר טוב בהתאם לתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB + SSD 128-256MB * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by PrefaceAlumni,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט, השימושים יהיו אופיס, אינטרנט, ודברים פשוטים אחרים (לא MATLAB או משהו בסגנון). חשוב לי שבמחיר המקסימלי יהיו גם 3 שנים אחריות. יש עדיפות למחשב עם קורא כרטיסים, ועם הארד דיסק לפחות 120 GB(לאחסון תמונות - חובב צילום). תודה רבה וסופ"ש טוב!

16. Started by draak31,

אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים ועדיין לא הספקתי לקנות מחשב, המחשב אמור לשמש אותי ל4 שנים הקרובות מטרות המחשב? לימודים, גלישה באינטרנט, סרטים * גודל המסך?13-14, 15 אם אין ברירה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * בלוטות?עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 לפחות * צורב DVD?לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תודה מראש

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  17. Started by eitan91,

שלום רב, לקראת השנה הקרבה באוניברסיטה אצטרך מחשב נייד, אני עומד להיות סטודנט למדעי החברה. לא צריך שום מאיץ גרפי כזה או אחר. השימוש המקסימלי שאעשה בו הוא לראות סרטים באיכות HD. עם זאת, חשוב שיהיה קל משום שאלך איתו על הגב לא מעט. מעדיף שיעלה עד 3000 ש"ח אך גמיש. המלצות? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by sofix4,

מטרה - עבודה משרדית בעיקר, אינטרנט... גודל המסך - 14.1' צורב DVD חובה סוללה - כמה שיותר חזקה.. רצוי ללא מערכת הפעלה, ובשאיפה לDELL, אבל לא חייב תודה מראש (:

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by ShOw-Time,

* גודל המסך----משהו סביר באמצע לא יודע האמת מה ההבדלים בין הדגמים, * משקל רצוי---כמה שיותר קל,אבל שלא יפגע באיכות המחשב * האם נדרש זמן סוללה ארוך?--רצוי כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות---לא ממש.... * בלוטות---רצוי,לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח----לא גדול במיוחד בסביבות ה120 * צורב DVD---לא חייב,אבל אם אפשר לדחוס.... * האם נדרשת אחריות בינלאומית----לא... * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי--לא... שמתי לב לכמה דגמיי DELL דיי טובים של אינספיריון, מקבלים בהם ממש הרבה מבחינת חומרה ומחיר זול,ביחס לחברות אחרות, איך הסדרה הזאת ואיך המחשבים שלה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אהלן אני מתחיל ללמוד כלכלה ואני צריך מחשב נייד חדש, אני עובד באילת ולכן מעדיף לקנות משם ולחסוך את המע"מ(KSP\אייבורי מה שעדיף...) התקציב הוא כאמור סביב ה2000 ש"ח עם אפשרות חריגה של 200 ש"ח במידת הצורך * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס * גודל המסך? 13-14 לא משנה מט\מבריק * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם זה אומר לוותר על מ. הפעלה בשביל מחשב חזק יותר אז אני מעדיף לוותר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  21. אהלן, קודם כל תודה מראש על העזרה! מחפש מחשב נידי עם מפרט כמו שפרטתי למטה... מאוד אוהב מחשבים של Dell וLenovo, עדיפות למסך 13-15". ביינתים חושב על Lenovo IdeaPad 510S, עדיין בהתלבטויות ואשמח אם תוכלו לעזור 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש מחשב טוב ב2500 אשמח, מצד שני מחשב מעולה ביותר מ3000 גם אוכל לשקול. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים וסדרות (HD), גלישה באינטרנט, עריכת קבצים בסיסית (Word, Powerpoint). משתמש קל יחסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות,…

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  22. Started by anbsrhe12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200-300 שקלים, אם יש משהו טוב יותר בעלות שקלים בודדים אני אשמח לראות אותו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד בעיקר לצורכי לימודים של סטודנט בעיקר הרצת מצגות וורד, עבודות ומעט מאוד משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:LOL יהיה המשחק הכי כבד שאשחק במחשב. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)--- אופיס, אינטרנט, סרטי hd וכל שאר הדברים הרגילים. (לא משחקים כבדים) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? אממ.. לא מתמצא בזה, אבל עדיף שיהיה קל . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גם בזה לא מבין כל כך, שיהיה לו זמן סוללה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? וכו)--- hdmi כמובן. לגבי השני, אני לא יודע מזה. * בלוטות? לא צריך אבל אם זה מגיע עם המחשב אז לא מפריע. * גודל מינימלי וסוג של ? (HDD, , או שילוב - דורש mSata) גם בזה אני לא מבין, אבל שיהיה לפחות 500 ג'יגה ושיהיה כונן טוב. …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. מטרת המחשב: להחליף מחשב מזדקן בן 5 שנים הנמצא כעת ברשותי. גודל המסך: אין צורך במסך העולה על 15" ומסך הקטן מ13" יהיה קטן מדי להערכתי. העדפה למסך ללא ציפוי משקף משקל רצוי: המשקל אינו מהווה גורם משפיע. האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא. שעה-שעתיים תספיקנה. יציאות מיוחדות: אין לי כוונה לחבר את הנייד לדבר לבד ממסך CRT הנמצא ברשותי שירוץ ברזולוציה 1280x960. אין תכנון לרכוש מסך LCD טרם רכישת מחשב נייח. בלוטות: אינו מהווה גורם משפיע. גודל מינימלי של כונן קשיח: גודל הכונן הקשיח אינו מהווה גורם משפיע. הייתי רגיל בשנים האחרונות לעבוד עם כונן בן 120GB, כך שכל שיפור יהיה מבורך. צורב DVD: צורב, או כונן CD/DVD בכלל, אינו נחוץ. אך גם לא יזיק. אחריות בין-לאומית: אינה נדרשת. העדפה לחברה: אין העד…

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  25. Started by Rom Iluz,

שלום, אני צריך לקנות מחשב נייד בעיקר לגלישה באינטרנט ולימודים. כמעט ולא משחקים ואולי קצת סרטים. תקציב : 4000 אפשרות חריגה 4300 חשבתי על הטושיבה A300-146/8/9 מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.