עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yonatangold3,

אהלן אני מחפש לקנות מחשב בתקציב של עד 5500 שח. אני משתמש בתוכנות אופיס + גם להריץ עליו מידי פעם תוכנת עריכה ( אביד/פרימייר). חשוב לי שהמחשב יהיה שקט וקטן (עד 14 אינצ') ושתהייה לו חיי סוללה ארוכים. שיגיע עם מערכת הפעלה windows10. תכלס הדבר הכי חשוב זה שיהיה חזק ואמין ויחזיק לי הרבה זמן, שלא אצטרך לקנות מחשב חדש עוד 3 שנים. מצרף שני מחשבים שנראו לי מתאימים הייתי שמח לשמוע את דעתכם או לשמוע המלצה על משהו אחר... כמו כן הייתי שמח לדעת לגבי האחריות בין דל ללנובו. הבנתי שלדל יש 3 שנים אחריות אבל שהאחריות שלהם היא לא משהו, ללנובו יש אפשרות לשדרג את האחריות ל 3 שנים. השאלה אם הם יותר אמינים במידה וקורה משהו למחשב. Dell Vostro 14 5000 5…

2. Started by anthonyparker,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר - OFFICE 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב מאוד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WINDOWS 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין חנות ספציפית מועדפת 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/U…

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  3. אהלן, אמעט במילים כי אני כותב מהאייפון. אשמח להמלצה על מחשב נייד עבור לימודים עד 6,000 ש״ח עבור סטודנט אולם שישמשו גם עבור משימות קשות יותר כמו פוטושופ. חשוב לי מאוד שיהיה כונן SSD וזמן סוללה טוב, פחות משנה כרגע אם 13.3 אינץ או יותר והמשקל (למרות שאם יש אולטרהבוק שעונה על הדרישות אז אחלה). כמו כן חשוב לי משטח מוליטאץ׳ של העכבר ושיאפשר ניווט ושליטה נוחה. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by p00ter,

שלום, אני מחפש מחשב נייד 15" , עדיפות לHP בעל חיי סוללה כמה שיותר ארוכים. השימוש העיקרי שלו יהיה לתוכנות OFFICE, גרפיקה ותיכנות. יש עדיפות למחשב שיכול להריץ משחקי מחשב כבדים, אבל לא חייב. אני נוהג לעבוד עם הרבה תוכנות פתוחות בו זמנית, אז עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר חזק. בנוסף, חשוב לי שהמחשב יתחמם כמה שפחות. יש למישהו המלצות בשבילי?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Avraham Yurkevich,

* מטרות המחשב? המחשב נועד לשימוש כפול 1. מחשב נייד ללימודים (בעיקר אופיס) 2. שימוש כמחשב בייתי לכל דבר (בבית אני מחבר אותו לסט אלחוטי ומסך 22 חיצוני) שישמש לגלישה באינטרנט (לפחות 6-7 כרטיסיות במקביל) צפיה בתוכן fhd בעת הגלישה (מסך מפוצל) * גודל המסך? עדיפות ל13.3-14 (המחשב הנוכחי הוא 15.6) * רזולוציית המסך? עדיפות לfhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קומפקטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך מינימום 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות 2 יציאות USB 3.0 * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 GB עדיפות לכונן SD למערכת הפעלה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום בירצוני לקנות מחשב נייד שיחליף את הנייח הישן ושתהיה אפשרות לנייד אותו בקלות. המחשב בעיקר לאינטרנט, עבודה משרדית, ויש צורך לחבר אותו לTV ולעיתים ישמש למשחקים אך זו לא המטרה שלו. * גודל המסך:15.6" רצוי LED * משקל רצוי: עדיף שיהיה קל, אבל לא חובה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך : רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: חובה יציאת HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: גודל סטנדרטי ( ואם תהיה אופציה לSSD אז מעולה, אך לא חובה) * כונן CD/DVD? צורב: כן * כונן Bluray:לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי מעדיף את החברה הכי אמינה שאפשר, עם שירות טוב ואחריות לשלוש שנים, מעדיף את Dell אך פתוח להצעות. התקציב יכול להיות טיפה גמיש. ת…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by brighi,

אהלן, אני מחפש מחשב עם עדיפות למחשב היברידי(תתאפשר חריגה בתקציב) לצורכי לימודים. הדרישות: 1.מהיר. שיוכל לטפל בהרבה חלונות בו זמנית ולא יתקע. 2.משקל קליל. 3.מקלדת נוחה. 4. מסך 13". אפשר להתפשר על פחות. 5. סוללה 4-5 שעות. 6.יציאת HDMI. 7.SSD אם נכנס בתקציב. שימושים: 1. קריאת וכתיבת מסמכים. 2. אינטרנט. 3. סרטים, לפעמים על מסך גדול יותר. זהו.

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  8. כרגע יש לי מחשב של FUJITSU עם מעבד I3 דור 4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כרגע התקציב הוא עד 3500 עם אפשרות קלה לחריגה בכמה מאות שקלים ( אם זה ממש ממש ממש קריטי ). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית כמו פוטושופ או תוכנות לעריכת סרטונים ליוטיוב, וגם ללימודים בהמשך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא בטוח לגבי זיכרון ראם ( 8 או 16 ) וגם לגבי המעבד 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יעש…

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. מעוניין ברכישת נייד קל לנשיאה, עם סוללה חזקה. אם אפשר לכלול בתקציב מסך מגע זה יתרון, תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה אם זה הכרחי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים, office 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רועש מדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? חשוב שיהיה ק…

10. שלום לכולם, ביצעתי חיפוש אך לא מצאתי המלצה שמאוד דומה לדרישותיי. מקווה שמישהו רכש לאחרונה משהו דומה ויוכל להמליץ. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. ישנה אופציה לרכוש בקיץ בארה"ב, אך אני לא בטוח כמה זה משתלם בתקציב ובדרישות שלי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 3500, מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אין גיימינג ואין צורך להריץ תכנות כבדות כמו מאטלב וכדומה. מה שיהיה בעיקר זה הרבה אופיס, מקסימום 10 טאבים של אינטרנט, קצת יוטיוב והמחשב לעתים ישמש כסטרימר ויחובר למסך חיצוני. מבחינת חומרה: אין …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אחרי שעברתי על אינספור שרשורים אחורה לא הצלחתי למצוא מחשב שיענה על דרישותיי. להלן השאלון - * מטרות המחשב? תיכנות (אקליפס, VS), גלישה "כבדה" באינטרנט (טבים מרובים, אתרי פלאש, יוטיוב), מכונה ורטואלית ברקע = על המחשב להציג ולעבד את שלושת הדברים הללו במקביל. * גודל המסך - 14" (מוכן לשקול גם 13.3). * רזולוציית המסך? אני מניח שזה סטנדרטי. בכל אופן, השימוש העיקרי יהיה תכנות וגלישה, לכן רצוי שהמלל יהיה קריא וברור מספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת יתרון, אם כי לא חובה. * משקל רצוי? משקל לא קריטי, מעדיף מחשב בנוי בצורה מאסיבית על פני משקל נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? כן. * גודל מינימל…

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  12. שלום רב, אשמח לקבל הצעות למחשבים ניידים בגדלים של 14-15 אינץ' אין העדפה לחברה מסויימת, אם אפשרי עם Keypad אבל לא חובה, ומערכת Windows 7. המחשב ישמש לעבודה משרדית + אינטרנט בעיקר, עדיף מחשב שיהיה מספיק חזק גם לעוד מספר רב של שנים. תודה.

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  13. שלום לכם, לאחר שוטטות אינסופית באתרי החנויות המלאים במבחר שיכול לחרפן כל אדם שפוי בפרט מי שלא מתמצא במחשבים, אני פונה אליכם כי כבר איני יכול עוד, בבקשה הצילו אותי. אני סטודנט לביולוגיה (אמור לעשות קורס או שניים בתכנות אם זה רלוונטי) חוץ מהלימודים אני משתמש במחשב גם כאמצעי ראשי לצפייה בנטפליקס ויוטיוב אין לי טלוויזיה אני צריך מחשב נייד שהמסך יהיה טוב לסרטים, (היום אין לי FHD לצורך העניין) ושלא ייתקע לי שאוכל לפתוח הרבה חלונות וכרטיסיות בלי שהכל יקרוס. (היום יש לי i5 , זה לא טס אבל סביר ) עוד דבר, חשוב לי שתהיה לי האפשרות העתידית לחבר את המחשב למסך גדול יותר של 27' ושאיכות הצפייה לא תיפגע. נ.ב מעדיף מחשב שהוא לא מ…

14. שלום לכולם. אני סטודנט תואר שני בהנדסת מכונות, ומעוניין ברכישת מחשב נייד. אז המחשב הקודם הלך לעולמו בגיל 5 וזה הזמן לדעתי להתחדש. היו הרבה ליקויים ותקלות במחשב הקודם מתוצרת טושיבה, ולכן הדבר הראשון שאני חושב עליו זה להימנע מהחברה הזאת. * מטרות המחשב? להוות מחשב ללימודים בעיקר אך גם לשימוש אישי וביתי. בלימודים השימוש הוא: תוכנות כמו אופיס 2013, שימוש נרחב במטלב 2013, סולידוורקס 2013 מדי פעם. שימוש ביתי: צפיה בסרטי FHD בחיבור לטלויזיה, מוזיקה ואינטרנט. * רזולוציית המסך? סטנדרטית * משקל רצוי? רצוי שיהיה קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי 3-4 שעות שימוש באופיס ואינטרנט למשל. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? --- * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העד…

• 45 תגובות
    • 12.1k צפיות
  15. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות (כתיבת קוד, קומפילציה) * גודל המסך? 14' * משקל רצוי? פחות מ2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך ככל שניתן, צריך להספיק ליום לימודים מלא 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? לא קריטי גם 80GB יספיקו * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, קריטי כי המחשב ירכש בארה"ב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לסטודנט לתוכנה, כפי שרשמתי השימוש העיקרי של המחשב הינו לכתיבת קוד ות…

• 62 תגובות
    • 6.3k צפיות
  16. שלום לכולם , מעוניין לקנות לבן שלי סטודנט להנדסת תעשייה וניהול (מערכות מידע) מחשב נייד שיחזיק 3-5 שנים. מעדיף קונפיגורציה יותר גבוהה מהדרישות שציינתי (מעבד, כרטיס מסך)למקרה של הפתעות כרגע הוא מחזיק במחשב נייד Dell XPS 13 עתיק שהחזיק כמעט 7 שנים + ונקנה כמחודש חוץ מפירמוט אחד אבל בקושי סוחב כרגע מתלבט: 1- בין AMD ל Intel 2- אם לשים כרטיס מסך בנפרד 3- מעדיף Lenovo אלא אם כן אני טועה Dell איכותיים אך המחירים הגבוהים שלהם לא ייכנסו למסגרת התקציב אבקש את עזרתכם המהירה תודה רבה צביקה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח - 3,500 ש"ח 2.…

17. Started by nondos,

שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט ואופיס) התקציב הוא בין 3000 ש"ח ל 4500 ש"ח עם עדיפות לסביבות ה 3800 ש"ח המחשב יקנה בארץ גודל המסך: 14" - 15" משקל רצוי: אין חשיבות למשקל כל כך רוב הזמן המחשב יהיה בבית האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא, שעתיים - שעתיים וחצי זה סבבה האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא בלוטות: כן גודל מינימלי של כונן קשיח: 160 גיגה צורב DVD: כן האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: dell, lenovo אבל גם פתוח לחברות אחרות תודה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  18. Started by ptX,

המחשב לא מיועד למשחקים אז כרטיס מסך לא משנה במיוחד. צריך הרבה זכרון (8GB RAM מינימום) ומעבד i5 לצורך תוכנות תכנות כבדות וכד'. סטודנט למדעי המחשב, הרצת קומפיילרים. מעדיף חברה איכותית כגון DELL, כונן קשיח מומלץ 750, חיי סוללה ארוכים כמה שיותר, כיאה למחשב ללימודים ומסך 15.6". תקציב כ4,000. תודה

19. המחשב לסטודנט לצורכי אינטרנט וoffice וקצת סרטים. אני לא זוכר איך קוראים לאינטרנט שאפשר לקלוט בחינם באזורים מסויימים אז שתיהיה האופציה במחשב.(חובה)(מקווה שהבנתם על מה אני מדבר). רצוי שבמחשב יהיה חיבור לטלוויזיה. תודה.

20. Started by elisobolev,

שלום, ראיתי מישהו שכבר רשם משהו דומה אך יש לו כמה דברים שלי אין צורך בהם. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עבודה בסימולציות Matlab. מחשב ללימודים עם מיקוד במאטלב וצפייה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומסך שאפשר לראות בו סרטים בזווית מרחבים גדולה וגם בחוץ * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא יודע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגד…

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. כמו שכתוב בכותרת אני צריך מחשב נייד חזק לפחות 3 ג'יגה זיכרון עם מעבד טוב לעבודה באוניברסיטה עם תוכנות כמו MATLAB ובהמשך התואר עבודה עם ווירטואליזציה. תקציב 3500 ש"ח חריגה רק במקרה וזה ממש אבל ממש משתלם +-200.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  22. שלום, אני מתחיל באוקטובר ללמוד הנדסת חשמל, ומעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש אותי לאורך התואר. אשמח לקבל המלצה למחשב שיתאים לדרישות שלי. הדרישות שלי מהמחשב- * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים והרצת התוכנות שתלמידים בהנדסה משתמשים בהם. * גודל המסך?בין 13 ל- 15 אינצ'. אם ניתן, אשמח לקבל המלצה לדגם שהמסך שלו הוא 13 אינצ' ולדגם שהמסך שלו 15 אינצ'. * משקל רצוי? עד שלושה ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה שאני מחפש זה מינימום 4 שעות כשעדיפות שלי זה 6 שעות. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 250 gb. * צורב DVD? עדיף שיהיה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. כן חשוב לי שיהיה למחשב אחריות של שלוש שנים. * האם יש לכם ה…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Yuron,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, משחקים בקטנה, קצת צפיה בסרטים גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע מה עדיף. אני חושב שמבריק רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? numpad לא קריטי אבל רצוי שיהיה. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. 2קילו משהו כזה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו …

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by casio222,

אז ככה-אני סטודנט כבר שנה וחצי, ועד היום הסתדרתי בלי, אבל הגיע הזמן שאקנה מחשב נייד משלי מאשר להשתמש במחשבים בספרייה. * מטרות המחשב? בעיקר עבודה, זה אומר גלישה באינטרנט, קריאת מסמכים, הרצות של MATLAB בהמשך. יש לי מחשב יחסית חזק בבית, ככה שהרצות כבדות ממש (אם אני אצטרך) אני אשתמש בו. אבל עדיין הייתי מעדיף שהמחשב החדש לא יהיה עגלה. * גודל המסך? 11-13 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שפחות. אני מתנייד מהבית לאוניברסיטה ואני לא מעוניין לסחוב משהו יותר מידי כבד. חוץ מזה, שכמו שאמרתי יש לי גישה למחשב נייח בבית כל יום, ככה שאני מאמין שאני אחזור הביתה בערבים אני אשתמש במחשב הנייח. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? בגלל שאני מתכוון להשתמש בו בס…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. היי, הלפטוט הישן שלי (שזכה לחיים ארוכים) שבק חיים, הגיע זמן לחדש. אני סטודנט והשימושים העיקריים שלו יהיו בעיקר אינטרנט ולימודים קצת תכנות, ומידי פעם גם קצת משחקים וסרטים, אבל חשוב לי שיהיה לו את היכולת לעמוד בעומסים סבירים בכבוד לכשיצטרך. רוב הזמן הוא ישאר בבית, ומידי פעם יזוז ממקום למקום אז ניידות היא בהחלט יתרון אך לא חובה לכן חשבתי על מסך 14-15.6. ורצוי שיהיה מט. ומערכת הפעלה לא חובה. התקציב הוא עד כ 4000 ש"ח, כמובן שעל פחות לא אתלונן אבל גם להתגמש קצת למעלה אפשר אם מצדיק את ההוצאה. כרגע אני חושב על: asus n56vm (שקצת חורג מן התקציב, וחסרון בניידות) או Dell Vostro 3460 (עם ה i5 ו Gforce 630) אבל קראתי שהוא מרעיש נורא והמסך לא מוצלח. http://www.ivory.co.il/catalog.php…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.