עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tomer434,

סליחה שאני משגע את השכל יש שני מפרטים שנתנו לי אחד מהם 8800GT חסר במלאי כמו שאתם יודעים ובסוף לא הצלחתי לימצוא אותו עכשו המפרטים הם 1: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 ¤1250 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L PCX ¤500 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤377 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤278 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1470 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤139 מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA ¤256 ספק כח P.S ENERMAX 400W liberty ¤353 כל זה אחרי מעמ"ם 5200 שקל וצריך לחכות שבועים בשביל הכרטיס... השני (2): 1: מעבד Intel Core 2 Quad E6750 ¤1000-900 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L PCX ¤500 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAK…

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  2. שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00788848&cc=gr&lc=en&dlc=en&product=3308872&dlc=en〈=en איך המחשב הזה במחיר : 5,400 ש"ח? בעיקרון אני צריך מחשב נייד לשימוש ביתי, לרוב אינטרנט , סרטים ואולי משחקים ממש קלים. אבל בכל מקרה אני רוצה שהוא יעבוד מהר ללא תקיעות , מחשב אמין וכו' , התקציב הוא עד 5,500 ש"ח. תודה מראש.

3. Started by timac,

שלום אני צריך מפרט 4500 שקל לעבודה כללית אופיס אינטרנט משחקים בעיקר..לא צריך ציוד הקפי לא צריך צורב או משהו והארד דיסק כמה שפחות כי יש לי אחד של 160. אם נכנס שימו גם איזה עכבר טוב שיהיה נוח..וזהו בעיקרון עדיף מ KSP תודה.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  4. שלום לכולם, אשמח לקבל הצעה בהתייחס לפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 הוא המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + יצירת מוסיקה (cubase וכו', רק אם לא יעלה את התקציב כל כך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 2 call of duty modern warfare -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 (אולי בעתיד מתישהו אחליף מס…

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  5. שלום רב אני סטודנט - שימושי מחשב גלישה, אופיסס , קצת תכנות , ביבי נתונים , לא גיימינג תקציב עד 4 K מתלבט מאוד בין 2 הדגמים הנ"ל Lenovo ThinkPad Edge E420 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=10239 Dell Vostro 3450 http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3450-2430m.htm על ה v131 ויתרתי כי הוא קטן לי מידי חשוב לי שהמסך יהיה מט והגעתי למסקנה שאני רוצה '14. כמו כן לגבי אורך סוללה יהיה נחמד אם יחזיק כ 3-4 שעות ( אם לא יותר כמובן אבל צריך להיות ריאלים ) הלנובו אומנם i3 אבל יש לו 6GB האם זה שהוא i3 זה קריטי לעומת ה i5 של הווסטרו? כמו כן האם יש חשיבות לכך שמחשב מגיע עם/ בלי מערכת הפעלה מהיצרן ( אם אני קונה גם מע הפעלה מהחנות א…

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  6. שלום חבר שלי קונה מחשב חדש ואני זקוק לעזרה לבנות לו מפרט 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500 שיטת תשלום לא ידועה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות משחקים קלים סרטים מוזיקה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת ,עכבר,רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי, DVD , צורב , כרטיס קול איכותי.5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן, מעבד של אינטל 6. האם נושא…

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  7. Started by Bearzz,

שלום לאנשי הפורום הטובים. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד כ4,500 ש"ח, הדרישות שלי הן: -מחשב להרצאות, חיבור למקרן (כל מחשב אני מניח שמסוגל לעשות את זה) - שימוש עיקרי -שימוש משרדי (אינטרנט/כל תכונות אופיס) -פיתוח אתרי אינטרנט (PHP/ASP, שימוש בIIS) -משחקי מחשב (לא מצפה להריץ בהגדרות הכי גבוהות, אבל משהו שאפשר להריץ איתו משחקים המוניים על סוגיהם). גודל המחשב עד 13", עדיף עם מסך מאט. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  8. Started by moshe20,

שלום אני צריך מחשב שימוש עיקרי משחקים שימוש משני סרטים אני צריך מפרט למחשב חזק רק אינטל ושיהיה כולל מסך רחב תודה לכל העוזרים אהה ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוק

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  9. דרישות: מסך 10-12' אם יש אפשרות לDVD, אז רצוי שיהיה... תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by cfirc,

שלום , אני צריך עזרה עם מפרט מחשב בסכום של בערך 3000 ש"ח יש לי מסך ''BENQ FP93GX 19 המחשב נמצא בסלון לכן שלא יהיה יותר מידי רועש (בגבול הסביר) השימושים שלי הם משחקים LIGHT (פיפא\אסטרטגיה) \ פוטושופ \ גלישה לא מתכוון לבצע OC .חשוב לי שהמפרט יהיה מבוסס INTEL. מפרט : מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX - זמין במלאי ₪1008 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3L ₪520 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5450 1GB (UP TO 2.8GB) DDR2 HDMI - RETAIL ₪392 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] THERMALTAKE SOPRANO RS 101 ( BLACK+WINDOW) VG7000BWS w/o PSU ₪283 ספק כוח: [..] THER…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by roee88,

צריך מחשב לשימוש משרדי - אופיס, אינטרנט ותמיכה בצפייה בסרטי HD 1.. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לחסוך כמה שאפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? אופיס , אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  12. Started by BarK1996,

1. מה התקציב המקסימאלי? . -5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -אם אפשר למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני כרגע מחפש ללמוד כמה תחומים, אין לי רקע קודם בתחום מקסימום ידע בסיסי, מתכוון להשתמש בו לכמה שימושים - עריכה גראפית, שימוש ב אפטר אפקטס, פרימייר, פוטושופ, - ארכיטקטורה והדמיות, LUMION , SKETCHUP, AUTOCAD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - צוין למעלה^ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא יש…

13. Started by constantine16,

המפרט:INTEL E8400+OC 3.4 SAPPHIRE HD3850 256MB OCZ 2X1GB 667 MHZ ASUS M2N ובבקשה בלי המלצות על שידרוגים

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  14. המחשב יקנה בארה"ב המחשב נצרך בעיקר למשחקים וקצת פוטושופ עריכה : 19:14 28/7 להלן 2 מחשבים שמצאתי מה עדיף? http://www.planetnana.co.il/kaktoscoil/15.4or17.txt נא לא להתייחס למערכת ההפעלה

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  15. Started by itayalter,

מעוניין לקנות נט בוק עשיתי מחקר קטן ועושה רושם שהם די דומים במסגרת השקעה של עד 2000 ש"ח , יש המלצות לדגם ספציפי ? לא אכפת לי להשקיע קצת יותר אם יש לכך סיבה , ואם לא ראיתי שבאייבורי רובם נמכרים ב 1600 , אז מה אתם אומרים ? על איזה מהם ללכת ?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  16. היי! מישהו מכיר אולי איזו תוכנה לחיווי מצב סוללה במחשבי LENOVO 3000 N200 על XP? תוכנה שנותנת חיווי על זמן סוללה עדכני... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  17. היי, אשמח לייעוץ למפרט בתקציב עד 2500שח ללא ציוד היקפי, שימושים עיקריים: 1. תכנות - קימפול והרצת קוד 2. סרטים - הקרנה חלקה 4k ו תמיכה ב8k בעתיד 3. משחקים - עדיפות הכי נמוכה, משחקים בסגנון פיפא ו Pro Evolution Soccer עדיפות למעבד Intel ו כרטיס מסך geforce תודה רבה לעוזרים

18. לא מתוכנן OC. דיסק קשיח 320 ג'יגה(כנראה ש WD) כרטיס מסך ATI X1950 PRO 256MB זיכרון 2GB של KINGSTON צורב DVD של LG מארז של ENERMAX+ספק מתאים/מארז THERMALTAKE TRUE POWER+ ספק 400W (גם אני לא מת על ההסבר הזה, אני אבקש מהם פרטים על המארז והספק) עכשיו, בקשר ללוח אם ומעבד.. מעבד AMD 4000 X2 עם לוח אם ASUS M2N-X עולה 3250 מעבד INTEL C2D 4400 עם לוח אם 945 GCMX-52 של גGIGABYTE עולה 3600. מה עדיף מבחינת מחיר וביצועים?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  19. תקציב של 3100-3400 (מסך ''19 LG 2ms, מקלדת, עכבר, רמקולים יש לי) מחשב לטווח ארוך (4 שנים) אני לא כ-ז-ה גיימר.. יותר multi tasker מעבד Intel Core 2 Duo E8400 (הבנתי שעדיף את ה 100 שקל של השדרוג ל 8500 למשהו אחר, כמו לוח אם) קירור למעבד Artic cooling freezer 7 pro לוח אם לא יודע איזה (יש המלצות?) (אני בעתיד מתכוון להוסיף עוד 2GB זכרון פנימי, אז צריך להתחשב, כלומר שיתמוך אולי בכמה מהירויות ולא בנמוכה מביניהן) זכרון פנימי לא יודע איזה.. אני רוצה 2 GB איזה חברה מומלצת, ואיזה מהירות כדאי לקחת (אני בעתיד מתכוון להוסיף עוד 2, אז צריך להתחשב)? (והאם כדאי לקחת קירור לזה, אני יודע למשל שיש ל ocz צלע קירור xtc מובנה) מארז כנראה SilverStone SST-PS01B, יש הצעות יותר טובות? (חשוב ל…

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  20. שלום לכולם, המחשב הקודם שלי (פנטיום 4 2.8 עם ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך 4400TI) החליט להתאבד במידה וניסיונות החייאה לא יעלו בטוב אני אזדקק לאחד חדש בהתחלה חשבתי על 1500 שקל אבל הבנתי שזה לא בדיוק אטרקציה... אני חושב ש 3000 זה מחיר סביר ביותר, אני לא צריך מסך אבל צריך כרטיס מסך שיהיו לו שתי יציאות (יש לי היום פשוט שני מסכים) החלקים שאני צריך הם לוח, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך (עם שתי יציאות) כוננים קשיחים יש לי 2 כוננים של SATA בגדלים של (120 ג'יגה ו 250) בנוסף ל 320 חיצוני צורב DVD וכונן DVD כבר יש, וגם כרטיס קול של Creative (מעט ישן אבל הוא ייעודי למערכת רמקולים שלי, 5700 גם כן Creative) מתוך ה 3000 ככל הנראה 400 ש"ח ילכו למארז של טרמלטאק שראיתי (נראה יפה ומאורר טוב) אשמח לקב…

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by avraham711,

השימושים: לימודים לבית ספר שיהיה אפשר לסובב את המסך ואז הוא יהיה כמו טאבלט משהו כמו אולטרקבוק עדיפות למסך מגע האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: כמה שיותר טובה מבחינת עלות-ביצועים מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: בזמן הקרוב תקציב: 3000-4000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: אם זה ממש שווה את זה יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: שנה בערך אולי יותר חברת המחשב הנייד המועדפת: לא משנה העיקר שיהיה אמין מערכת הפעלה מועדפת: לא משנה גודל כונן קשיח מועדף: לא משנה משקל הנייד המועדף: שלא יהיה יותר מדי כבד גודל הצג: לא קטן מדי עדיף יותר מ13 אינץ זמן סוללה רצוי: ממוצע+ צבע המחשב הרצוי: לא אכפת אפשרויות נוספות במחשב: מה מטר…

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  22. Started by giloman,

חבר שלי משוגע הוא הולך על 15000 ש''ח מחשב שרת לא לשימושים של שרת אלא למשחקים עכשיו הוא צריך אתר זול וטוב של חומרה מארה''ב שעושה משלוחים לארץ כדי לקנות משם את הלוח אם ושני המעבדים (DUAL OPTERON 246 2.0 GHZ) תודה...

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  23. Started by igal_nazar,

שלום, ראיתי את הדגם הזה: http://mashav.co.il/hardware/notebook_data.htm#FL494AW בחנות משב מחשבים שבחיפה... המחיר ממש זול... השאלה שלי היא אם אפשר לבטוח בחנות הזאת ואם מישהו התנסה בקנייה מהם? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לעריכת וידאו קלה ומוזיקה. נתקלתי במחשב נייד הזה: HP 15-dw2013nj מפרט: מסך 14 FHD 1920X1080 מעבד Intel® Core™ i7-10510U זיכרון 16GB דיסק 512GB SSD M.2 NVME כרטיס גרפי (משולב) NVIDIA® GeForce® MX330 (2 GB GDDR5 המחיר הממוצע הוא סביב ה3200 (בלי מערכת הפעלה) מה אתה אומרים? מחשב טוב? אמין? תודה.

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  25. Started by בלהבלה,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות 6K אפשר אולי קצת חריגות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, ושימושים רגילים כמו גלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.