ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
המחשב ישמש ללימודים כמובן, התקציב יכול להגיע עד 1500 אבל עדיף כמה שיותר לכיוון ה1000. עכשיו, המחשב יכול להקנות בעוד חודש אם המחירים יצדיקו זאת. האם המחירים יוזלו ובאם כן האם ישנה הצדקה לחכות עד אז כדי להנות מהירידה במחיר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לשימוש :סטודנט בעיקר (הרצה של משחקים סבבה כמו pes ) בחרתי בדגם הזה מכיוון שאני מחפש מסך מגע עם מחשב שהוא דיי חזק שיכול להחזיק לי לאורך זמן דעתכם בנושא התקציב הוא עד 4600 +- אשמח גם לעוד הצעות . Asus VivoBook S550CM-CJ072H [table][tr][td]מחשב ניידAsus[/td][/tr][/table][table][tr][td]דגםS550CM-CJ072H[/td][/tr][tr][td]מעבדIntel® Core™ i7-3517U Processor 1.9GHz[/td][/tr][tr][td]מסך"15.6 LED 1366x768 Touch Screen[/td][/tr][tr][td]מצלמהיש[/td][/tr][tr][td]מאיץ גרפי - VideoNVIDIA® GeForce® GT 635M 2GB[/td][/tr][tr][td]זכרון4GB DDR3[/td][/tr][tr][td]דיסק קשיח500GB 5400RM + 24GB SSD[/td][/tr][tr][td]מערכת הפעלהWindows 8[/td][/tr][tr][td]שפת ממשקעברית או אנגלית[/td][/tr][tr][td]חי…
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הי, אני חדש בתחום הניידים. אני מחפש מחשב נייד שיסחוב היטב פיתוח ב-.Net מעבר לזה המחשב לא צפוי לסחוב יותר מאופיס ואינטרנט על המחשב מה צריכות להיות הדרישות מינימום מנייד לכאלה צרכים? עד כמה Core Duo חיוני? לגבי התקציב, אני כמובן אשמח לדברים זולים יותר, אבל ביצועים לפני הכל תודה, גיל
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש.. המחשב ישמש אותי לסרטים FHD ,משחקים על הגדרות גבוהות מבחינה גריפת כמובן וכו'.. האם אתם חושבים שניתן לייעל את המפרט הנ"ל? : מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 מחיר: ₪725 לוח אם: Gigabyte GA-880GA-UD3H כמות: 1 מחיר: ₪522 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 מחיר: ₪432 קירור למארז: Raidmax 120mm + Thermal Sensor Blue Led כמות: 1 מחיר: ₪31 ספק כוח: Thermaltake ST 700W Litepower A.PFC כמות: 1 מחיר: ₪412 זיכרון: A-Data 4GB Kit 2GBx2 DDR3-1600 G-Series (Gaming) כמות: 1 מחיר: ₪503 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 מחיר…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט ב-2500 למחשב שולחני ששימושו גלישה באינטרנט ואופיס. חשוב שיהייה בעל 512M זכרון + צורב DVD + רמקולים נחמדים (לא את הרגילים בשקל) פלוס מסך, מקלדת, עכבר. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לחבר 2 מחשבים ל- KVM על מנת שאראה דרך מסך אחד את שניהם. יש ברשותי עכבר ומקלדת אלחוטי של microsoft - usb dual reciever wireless . האם ישנם kvmים שתומכים עכבר ומקלדת אלחוטי? אשמח לקבל המלצות כולל שמות ספציפיים על מנת שאוכל לרכוש במהרה. תודה רבה וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב ביום רביעי.. אני מתלבט אם לקנות או באיקיו פיסי או בסקי פיסי יש העדפות?... בקשר למחשב אני בנתיים לא מתכוון לעשות OC אני צריך מחשב נטו בלי ציוד נוסף חוץ ממקלדת (לא צריך איזה אחת אלחוטית או משו מיוחד... רק שתהיה נוחה.) וחשוב לי שהוא יהיה שקט. תודה
-
- 8 תגובות
- 567 צפיות
-
-
בעיקרון, המחשב אמור להיות מיועד נטו לגיימינג כבד, כמובן שאשמח לראות גם סרטים וסדרות באיכות טובה מאוד.ארצה שיהיה אפשרי לשפר אותו בעתיד.שמתי לב גם כן שהוא לא שם לי פה מקרר מארז. מה לגבי זה?עוד שאלה חשובה לי- TMS או KSP?תודה רבה מראש. https://i.imgur.com/pGWhgkk.png
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שימושים- משרדי+סרטים+פוטושופ מדי פעם(לא בשימוש כבד ומקצועי יותר עריכת תמונות שצולמו, דברים פשוטים). תקציב 3000 שקלים. חשבתי לקחת את המפרט המשרדי ביתי שבאתר http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137589§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 להחליף את כונן הSSD בההרדיסק 1TB סטנדרטי. ולהוסיף כרטיס מסך נחמד אם צריך. מהSSD נחסוך 200 שקלים, כך שכרגע המחיר עומד על 2100+-. 300 שקל הולך למערכת הפעלה+150 שקלים להרכבה במקרה הגרוע. האם שווה להשקיע את יתרת התקציב בכרטיס מסך או שהכרטיס המובנה יספיק?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב בתקציב עד 3500 אני וחבר בנינו מיפרט: דגם מחשב: computer מעבדי AMD: Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8091 לוחות אם למעבדי AMD: GIGABYTE 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11870 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10227 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11651 כרטיסי מסך: ASUS GTX460 DirectCU TOP 768MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10803 צורבי DVD: Samsung SH-S223B DV…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בעזרתכם להרכבת מחשב חדש. מה התקציב המקסימלי -4000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך-לנצל את כל התקציב. במידת הצורך עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-אפשר ב300-400 שח. מה שימושי המחשב-גלישה ומשחקי מחשב אילו משחקים ישוחקו על המחשב-משחקי תפקידים בעיקר אבל גם overwatch היא אפשרות. גם משחקי אסטרטיה יכולים לבוא בחשבון. מה הרזולוציה של מסך-אין צורך במסך כי קניתי כבר חדש. …
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
זה המפרט: AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Venice ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ש"ח Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK .ש"ח זיכרון 1GB. - לא זוכר מי היצרן Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 256MB PCI-E GV-NX66256D Bulk 1. אין למחשב שימושי OC 2. המחשב עצמו די שקט, אז אין לי בעיה כזאת 3. שימושים די בסיסיים - מעט משחקים (בעיקר ישנים), אינטרנט 4.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K , בשאיפה לקנות בבלאק פרידיי אז אפשר להציע גם מחשבים ב5K. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף מאוד לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתכנן להתחיל שנה הבאה לימודי מדעי המחשב, בינתיים רוצה להתחיל לפתח בANDROID STUDIO. משאיר אופציה לגיימינג בינוני (לא צריך על ההגדרות הכי טובות) המחשב הולך לשמש בעיקר ללימודים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5 6. האם מתוכנן אובר…
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חזק למשחקים בעיקר בתקציב עד 6000 שקל רק כולל מסך מקלדת וצורב DVD בניתי מפרט אחד ואני רוצה לברר אם יש משהו שכדאי להחליף או שזה סתם בזבוז כי אני לא מומחה.. תודה לעוזרים עיצוב לא חשוב כל כך אבל קירור טוב לכרטיס מסך די חשוב אני רוצה את הכרטיס הספציפי הזה או אם קיים יותר טוב בטווח של הכמה שקלים אז ניתן להחלפה, עדיף מחשב שקט ולא מתוכנן OC יש אפשרות לחריגה עד 200 ש''ח בערך.. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤958 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-EP35C-DS3R ¤548 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39295 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤249 כמות:1 http://www.skypc.…
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, CS:GO, Rocket League, H1Z1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366x768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בה שלום וברכה, קיבלתי מפרט של מחשב בקורס גרפיקה ואנשים אמינים ומומחים במחשבים אמרו לי שזה קצת מוגזם... יש לי תקציב של עד 3500... יש כזה דבר? מחשב טוב לגרפיקה במחיר כזה? כולל מסך... או בלי מסך.... וכמה אמור לעלות תוכנות וכו? על מה אפשר להיתפשר ועל מה אסור? תודה מראש! ענקית!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מספר דברים על גריז טרמי במחשב נייד יש ברשותי מחשב נייד מהסדרה הישנה פנטיום 3 וכ'ו והוא מתחמם ברמות גבוהות 1. רציתי לדעת האם מריחה של גריז טרמי על המעבד לא תאטום אותו ותגרום לו להתחמם יותר 2. האם ניתן למרוח גריז טרמי על שאר הרכיבים שמתחממים כגון הלוחות למינהם שנמצאים על לוח האם והזיכרון של המחשב והאם זה לא יפגע במחשב 3. פרט לכך האם יש דרך נוספת לקרר את המחשב (פרט למשטחי קירור) תודה על העזרה........
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ומשרדי. גיימינג קל בעתיד במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, קשיח בנוסף ל SSD וצי…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב עיקרי לבית לצערי בתקציב נמוך. *המחיר במזומן (חנויות באזור המרכז בבקשה). *שימושים עיקריים: סרטים (יחובר ל-LCD עדיפות ל-HDMI), גלישה ומוזיקה. *שימושים משניים: משחקים בלי דרישות כבדות (אין זמן להשקיע יש תינוק בבית ), רזולוציה סבירה והגדרות סבירות. *אין צורך בשקט מופתי אבל אם אפשר אז לא רועש במיוחד. (התינוק עושה מספיק רעש ). *מארז לא צריך להיות יפה (אני מעדיף להסתכל על המסך). *OC קליל בא בחשבון אבל ממש לא חובה. *ללא מערכת הפעלה ומסך. תודה מראש, יש לכם פורומים מעולים. WUKA
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי לכולם, ההורים קנו 47 אינץ' של LCD ב FULL HD ומבקשים עכשיו ממני להרכיב להם בנוסף מחשב HTPC שישמש אותם בעיקר להקרנת סרטי HD עם כונן BLUERAY שיש לנו כבר. התקציב המוגדר הוא 2500 שקל. חשוב שיהיה שקט, חשוב שהמארז יהיה שוכב ואסתטי כמה שאפשר. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני לקראת שחרור ומתחיל לחשוב בכיוון של קניית מחשב חדש. הדרישות הן לא משחקים בעיקר, אבל כן הצגה של סרטי HD ובכלל מחשב חזק שיחזיק הרבה שנים קדימה (ועל ידי כך יפצה על השקעה כספית גדולה). כמו כן, אני עוסק הרבה בתיכנות ולכן עוצמת עיבוד היא חובה. התקציב הוא לא אינסופי, אבל בהחלט נמתח ופחות או יותר מה שהפמרט הנוכחי כבר עומד עליו. אין לי תכנון לבצע אוברקלוקינג. שאלות שיש לי - 1. כרטיס מסך שנבחר, נבחר בצורה יחסית אקראית. מה אני אמור לדעת בתחום? במה שווה להשקיע ובמה לא? האם ידוע על חברות שיותר רציניות בהרכבה שלהן בהפרש משמעותי ולהפך? והאם אולי שווה להשקיע בחברה כזאת או אחרת על חשבון צ'יפ פחות מתקדם? 2. זכרונות בערוץ משולש ומהירות מקסימלית לפי מה שראיתי בינתיים. האם הלוח בכלל…
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר אבל לא על חשבון ביצועים(לחסוך על דברים שנראים יפה וכולי) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? שיריץ משחקי יריות כמו אוברוואטץ pubg לא צריך שיריץ במהירות הכי טובה אבל שיריץ חלק עם איכות בינונית פלוס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?3-4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך שיורכב בחנות,לגבי מערכת הפעלה לא צריך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית…
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, בתור החבר-של-החברים-של-הבת שמבין במחשבים, נבחרתי ע"י איש נחמד להיות זה שיחליט בשבילו איזה מחשב הוא עומד לקנות. ההנחיות היחידות שקיבלתי הן: (1) מדובר באדם מבוגר שהולך לעבוד עם Premier (לומד לעבוד עם התוכנה עכשיו). ו- (2) הוא יעבור רק עם מסך אחד. קיבלתי מפרט לדוגמה, שהוא בוודאות קצת יותר טוב ממה שאותו איש מחפש, אבל תכלס, אני לא ממש יודע איפה אפשר לחסוך...? במה הכי חשוב להשקיע ואיפה חשוב פחות... מה כדאי ומה לא... קיוויתי שתוכלו להעיר / להציע / להפנות אותי למקומות אחרים. המפרט: מעבד: Intel Pentium 4 - 3.2 Ghz (775) זכרון: פעמיים Kingston DDR2 512MB 533Mhz לוח אם: Asus P5LD2 Intel 945 Chipset + Firewire דיסק קשיח: WD 250GB SATA כרטיס מסך: Asus NX660 256MB DVI צורב:…
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש במנימום כסף אני רוצה את רוב הרכיבים על הלוח האם האם מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם טוב עם אחריות לשלוש שנים שיש עליו כבר כרטיס מסך\רשת\קול (על הלוח אם) ועל כרטיס מסך טוב אבל לא יקר כאשר השימוש של המחשב לפעולות פשוטות וכמובן מעבד וזיכרון אינטרנט אופיס מוסיקה (MP3) ווינדוס XP בתודה NAV
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-