עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Rachel Malasa,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3200- חריגה עד 3500, וזה במידה וכולל כבר מערכת הפעלה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר ללימודים. אופיס, זום, ייתכן ותוכנות מסוימות (לימודי הנדסה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך ד גדל 14 אינץ', חשוב שהוא יהיה קל. משהו בערך 1.6 ק"ג מקס', אפשר לחרוג בכמה גרמים. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (…

2. Started by rami_hsn,

שלום, מחפש מחשב נייד שיתאים לדרישות הבאות: מטרות המחשב? לימודים וקצת משחקים (ה- intel hd 3000 שבסנדי ברידג' מספיק בהחלט) גודל המסך? 15.6" משקל רצוי? לא חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך, לא קריטי האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) USB3 , HDMi בלוטות? רצוי גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא דרישות נוספות: תאורת מקשים ומסך מט בחשיבות גבוהה. תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by elnino7,

אהלן, מחפש מחשב נייד לתקופת הלימודים ללא צורך בתוכנות מיוחדות או יכולת להריץ משחקים, אין לי דרישות מיוחדות מהמחשב כמו מסך מגע וכד', עדיפות למסך 15.6, זמן סוללה ממוצע של לפחות 6 שעות, 8GB RAM. מעדיף אחריות של 3 שנים ולא שנה גם אם הדבר דורש הרחבה, מבחינתי השיקול הוא מחשב חזק ואמין עם אפשרות הקלדה נוחה יחסית. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by lifeofpai,

עד 3500 ש"ח. * מטרות המחשב? סטודנט להנדסת מערכות מידע. רוב השימוש במחשב יהיה תכנות ולימודים (אינטרנט, הרצאות VOD). תכנות וקימפול. לא בטוח מה מחכות לי בשנים הבאות, יכול להיות שיהיו עוד כמה תוכנות שדורשות מחשב ממוצע. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי מאוד מאט, אך לא קריטי. * רזולוציית המסך? לרוב ארצה לחבר אותו בדירה למסך גדול. מה כדאי? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? כניסת LAN לאינטרנט אבל לא חייב. * משקל רצוי? אקח אותו מדיי פעם לאוניברסיטה אבל לא הכי קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו מיוחד. * האם יש צורך ביציאו…

• 25 תגובות
    • 8.6k צפיות
  5. Started by sgsg,

אני רוצה להתחדש במחשב נייד ומנסיון העבר יש כמה דברים שחשובים לי ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי: לא HP - שמעתי מיותר מדי אנשים דברים לא טובים על המחשבים שלהם, גם לאחרונה. מסך מט - חובה גודל מסך 14.1 - 15.6 אינץ', עם עדיפות למסכים הקטנים. משקל - זו אחת הסיבות למסך הקטן, משקל כמה שיותר נמוך, אני מאמין שהגבול הוא 2.5 ק"ג ככה. מעבד - לא חייב להיות מאוד חזק, אבל אני לא רוצה נטבוק - אני רוצה ש- MATLAB למשל תוכל לבצע חישובים בזמנים הגיוניים. כונן קשיח - 250GB ומעלה, בשביל הנוחות. לא יודע אם הכוננים במהירות 7200RPM נמכרים כבר במחירים הגיוניים, אז זה לא כל כך קריטי. זיכרון - 4GB או לפחות שיהיה סלוט אחד פנוי לאפשרות הרחבה. אלחוט - WIFI N + BT מובנים, לא רוצה להסתובב עם מתאמים על שקעי ה…

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  6. Started by Elad87,

* מטרות המחשב? מחשב לסטודנט שימש אותי גם בלימודים אבל לא רק. מחשב שיחליף את המחשב הנייח אצלי בדירה, סרטים HD, מוזקיה, אינטרנט, חשוב לי שאני אכול לעבוד במקביל במספר תוכנות שונות. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? אין חשיבות אבל רצוי כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) USB-3 יתרון HDMI חובה * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה שיותר, אפשר גם במחשב עצמו קצת ולקנות דיסק קשיח חיצוני * צורב DVD? לא חייב, יש לי צורב חיצוני * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות טובה פה בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell ASUS HP אז ככה בגדול יש לי התלבטות קשה בין 3 מחשבים ובי…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by lamer4ever,

שלום , מחפש המלצה למחשב כמו שמצויין : מטרה: משרדי , סרטים אינטרנט סוללה חזקה אולי משחקים אבל לא חובה . 14 עד 15.6 אינטצ' עד 2.5 קילו זמן סוללה ארוך חשוב יציאת HDMI רק אחריות 3 שנים

8. Started by Nayad,

שלום, אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה מדעי המחשב ואני אצטרך מחשב נייד לשימוש יומיומי שישרת אותי לכמה שנים הקרובות, אני צריך ניידות מלאה, כלומר מחשב שיהיה קל נוח וחיי סוללה ארוכים. * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט,סרטים, כתיבת קודים וקימפול כנראה בהמשך * גודל המסך? 14" , רצוי מט אבל לא קריטי * רזולוציית המסך? 1366x768, אם אפשרי בתקציב אז FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? רצוי פחות מ 2 קילו, לא יותר מ2.2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה ארוך סיספיק ליום לימודים כ6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כרגע אין צורך אבל שיהיה מקום וM2 כדי להחליף לSSD בעתיד, בינתיים 500GB SATA …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by tomerdol,

היי כולם, טוב, אז כל הודעה שנייה פה בחודש האחרון היא באותו נושא, בד"כ גם עם אותן דרישות ואותו תקציב כמו שלי. השתדלתי לעבור על כמה שיותר והגעתי למסקנות די סופיות, אבל אשמח לשמוע את חוות דעתכם לפני הקנייה. נתחיל עם זה שהתקציב הוא 3500 ש"ח בלי ממש אפשרות לחריגה ואני גם מעדיף לחסוך עד כמה שאפשר. ולשאלון: * מטרות המחשב? לימודים (ומשחקים פה ושם) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" כנראה. מעדיף מאט אבל לא קריטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by chaimn,

שלום אני מעוניין במחשב נייד שימוש עיקרי - כתיבה בתוכנת Word ואני צריך את זה גם לצפיה בסרטים ולהורדת והעלאת קבצי וידאו גדולים לשם כך אני צריך מסך בעל בהירות גבוהה ותקן - WiFi 6 יש לי כאן מחשב נייד של אסוס במבצע Praim day https://www.amazon.com/ASUS-Ultra-Slim-i5-1035G1-Processor-UX325JA-AB51/dp/B0892WH42D?ref_=Oct_DLandingS_D_bf449031_121&smid=ATVPDKIKX0DER&th=1 או בכלל ללכת על Galaxy Book S LTE + WiFi הפלוס שלו שיש לו בהירות מסך גבוהה מאד של 600 ניטים, ואופציה לאינטרנט סלולרי, השאלה שלי לגביו היא - האם מעבד ה - Qualcomm Snapdragon 8cx בשביל השימוש שפירטת…

• 0 תגובות
    • 371 צפיות
  11. Started by shmini88,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 כולל אחריות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תואר במערכות מידע 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15.6 אינץ 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה 8. האם ישנה העד…

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  12. Started by orengore2,

שלום אני צריך בבקשה נייד לסטודנט לשימושי אופיס ואינטרנט עד 4,000 ש"ח. מסך מט ולא מבריק, עמיד למכות, מעבד עד כמה שניתן מהיר וחזק וכמה שיותר זיכרון. משקל, כמה שפחות. גודל מסך מועדף - בין 13 ל-15, עדיף כמה שיותר גדול. כונן כמה שיותר גדול. זהו. תודה. אשמח להעדפות והערות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by steelmanx,

אני מחפש מחשב ללימודי מדעי המחשב עם רזולוציה גבוהה(לפחות 1600X900) . מבחינת החומרה אני מעוניין בכרטיס מובנה ובמעבד core i5. דיי התקשתי בחיפוש בZAP מכיוון שאין פילטרים לרזולוציה. מישהו מכיר דגם מתאים?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  14. Started by nissim29,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב ג 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15.6 אינץ', עדיפות למחשב לא כבד מדי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עם מערכת הפעלה window…

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  15. Started by VanGuard,

1) תקציב - עד 4000 ש"ח. מדינת רכישה- ישראל * מטרות המחשב? אינטרנט , אופיס , משחקים (ממש בקטנה - שיוכל להריץ משחקים בהגדרות נמוכות אפילו). * גודל המסך- 15.4. אין לי ממש כוונה לקחת אותו לשיעורים * משקל רצוי- לא קריטי. השינוע הכי רציני שלו יהיה ברכבת הבייתה בסופשים * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד אבל באמת לא קריטי * בלוטות- ברובם יש אז נראה לי שזו לא תהיה בעיה * גודל מינימלי של כונן קשיח - 160 (רצוי 250) * צורב DVD- בהחלט * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL או טושיבה חשבתי על 2 אפשרויות: 1. Inspiron 1545 T6500 2. Toshiba Satellite A300-20A ה-DELL משום מה נראה יותר חזק. אפשר גם להרחיב…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by reinhard,

* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים וסדרות. * גודל המסך: 13.3 * רזולוציית המסך: גבוהה מספיק למטרות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמה שיותר קל, רצוי מתחת ל1.8 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, עדיפות לכמה שיותר זמן סוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיפות לssd. * כונן אופטי: * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן תקציב 3.5-4.5.

17. היי, מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 שקלים ולא מתאפשרת חריגה . 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש המחשב יהיה בשביל לימודים בעיקר , עבודה משרדית ולצפו בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא רק עכבר. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב בגלל שהשימוש שלו יהיה ללמידה מרובה . 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה למחשב בגודל סטנדרטי ולא קטן מידי . …

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  18. Started by tomtom29,

גודל המסך? 15 אינצ * משקל רצוי? לא קריטי שלא יעבור את ה2.8 קילו בערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שתיהיה סוללה טובה מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 גיגה * צורב DVD? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?[b * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין העדפה רק שתיהיה חברה בעלת אחריות רצינית בארץ עוד נקודות שחשובות לי : מעבד i3 i5 לא קריטי לי משניהם זכרון 4 גיג , דיסק קשיח כפי שמצויין למעלה מסך איכותי לא חובה hd אבל שיהיה טוב מקלדת נוחה, אני לא כותב סיכומים על המחשב אבל בכלליות שהמקלדת תיהיה יחסית נוחה. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  19. Started by LG G2,

שבוע טוב (: * מטרות המחשב? עבודה משרדית וגיימינג. * גודל המסך? 13.3/14 אינץ'. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? לא משנה כל כך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות, עדיף לא לעבור את ה-2.4 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 7 שעות בשימוש קל-בינוני (גלישה באינטרנט, אופיס וכו'). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? המינימום הוא 500GB, רצוי אפילו יותר. * כונן אופטי? לא חובה, אבל עדיף שיהיה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell, Lenovo, HP. * כל דריש…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Msys,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית+צפייה בסרטים+משחקים(יתכן) במשך שנתיים ולאחר מכן שימוש גם כן באווטוקאד ומטלב * גודל המסך? 13.3 עד 15.6 * משקל רצוי? מתחת ל1.8 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ETHERNET * בלוטות? לא רלוונטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח THE MORE THE MERRIER * כונן CD/DVD? צורב? לא רלוונטי * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS, אבל כול חברה טובה שתעשה את העבודה, בנוסף לאחריות 3 שנים. הגעתי למספר דגמים, אשמח את עזרתכם: http://ksp.co.il/…

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  21. שלום לכולם, אני צריך עוד מחשב נייד בתקציב הנ"ל שישמש אותי למטרות צפיה בסרטים באיכות HD ללא קרטועים, יישומי אופיס. חשבתי על המחשב הנ"ל http://ksp.co.il/?uin=16934 ב3450 ש"ח. חשוב לי הרכבה איכותית, אחריות טובה וארוכה וכדאי שלא יתחמם יתר המידה, סוללה וכו פחות חשוב לי וכן משקל לא רלוונטי. האם לדעתכם מדובר במפרט משתלם ? כבר השתגעתי מרוב הדגמים הקיימים תודה ושבוע טוב

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by b00h,

בס"ד שלום. מעוניין במחשב נייד מומלץ לסטודנט להנדסה. בקשר ללימודים, העבודה תהיה בעיקר תכנות ותוכנות משרדיות. עדיפות למסך 15.6" אלא אם כן מישהו מרגיש אחרת. לגב המסך, מבריק או מאט (?) - פשוט כזה שיאפשר ראות טובה באור השמש ונורה, כך שלא נצטרך להחשיך את כל החדר. אני חושב שזה מאט, אבל תקנו אותי אם אני טועה. זמן סוללה - שיהיה סביר, כמובן, אני לא בטוח אם יש לי דרישה מיוחדת. פשוט כזו שתספיק לבן-אדם שהולך ללימודים כאלה, לכן עדיף המלצה ממישהו עם ניסיון. אני חושב שבאזור ה-4 שעות יהיה בסדר גמור. אין צורך בכונן DVD פנימי, תמיד אפשר לקנות חיצוני. לגבי משקל - אין עדיפות כל-כך, מוכן גם שישקול 4-5 ק"ג. משהו שיהיה סביר לתיק גב. הייתי שמח לקבל mSSD במחשב, כך שמערכת ההפעלה תרוץ - לגבי הנפח, נ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by שחפון,

היי חבר'ה שבוע טוב... אחרי מילון תחקירים הגעתי למסקנה מתבקשת אחרי הפורום הזה ועוד כמה דיבורים עם אנשים והחלטה על DELL כמחשב הנייד האולטימטיבי מבחינתי ללימודים ואשמח אם תעזרו לי לחפש (בפעם האחרונה ...) מחשב טוב אבל במיוחד לפני המפרט הכי חושב לי האחריות שתכסה כמה שיותר זמן עם עדיפות ל 3 שנים ואף יותר ואם אפשר בינלאומית כוללת תיקון במעבדות וחלקי חילוף וכל הדברים האלה של עד הבית... סוללה איכותית שתחזיק כמה שיותר זמן ולא אכפת לי אם זה לקנות אחת בנפרד יחד עם המחשב הנוכחי במידה ואפשר ל"הלביש" סוללות על כל נייד של דל ואשמח להסבר על כך... (כי העניין עדיין חדש לי..) פרט לכך הייתי רוצה שהמחשב יהי בעל ביקורות טובסות ובעיקר ש"לא מתחמם" כדי שאקדים תרופה למכה ולא אצטרך במהלך התואר לממש…

• 36 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. Started by kotevnir,

שלום צריך עזרה בקניית מחשב חדש, פעם ראשונה של נייד. אני מתחיל ללמוד הנדסת בניין המחשב אמור להחליף את המחשב הנייח כך שהוא צריך להיות חזק *תקציב - עד 5000 שקל , יש אפשרות לקנייה באילת * מטרות המחשב? מחשב ללימודי הנדסת בניין, טיפה עריכה גראפית ( פוטושופ, premier) וקצת למשחקים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 14 אינץ * רזולוציית המסך? רצוי FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סוללה ל5 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by galav1,

בעוד כחודש אני מתחיל מכינה להנדסה ובהמשך אני יתחיל ללמוד הנדסת תוכנה אז אני זקוק למחשב נייד שיהיה טוב גם לשנים הבאות הרכישה תעשה בארץ * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר ללימודים לתוכנות אופיס וכאלה לגם להרצת סרטי hd בחיבור לטלוויזיה * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 1.8 בגג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) hdmi * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) עדיפות לכונן 500gb בערך פלוס ssd קטן של…

• 8 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.