עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * תקציב: 5,000 ש"ח. * מטרות המחשב: תכנות, הפעלת שרתים וירטואלים, סרטים, משחקים קלים. * גודל המסך: 13.3'-14' (IPS) * רזולוציית המסך: FULL HD 1080x1920 * משקל רצוי: 2 קילו ומטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 6 שעות בשימוש רגיל* במינימום (*ויז'ואל סטודיו, גלישה עם מספר טאבים פתוחים, סרטוני יוטיוב, שירים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256 SSD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: רצוי, לא מחייב. * הערות: עקב הדחיפות, הרכישה מתבצעת בארץ, אך יש אפשרות לרכוש בדיוטי-פרי אם העניין אכן כדאי. *** כרגע ה-Lenovo Yoga 14 הוא מועמד מוביל. מה שמפריע לי בו זה שאיכות הצבעים במסך לא גבוהה וכן יש לו Mini HDMI ולא חיבור HDMI רגיל. תודה …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Freemee,

שלום לכולם, הייתי פה לפני איזה חודש וחצי אבל עכשיו אני חוזר כי הזמן יותר קרב ומתאים. אני שנה הבאה אתחיל ללמוד לתואר ראשון בהנדסת מחשבים. התואר הוא 4 שנים. אף פעם לא היה לי מחשב נייד אך אני מעוניין להתחיל להשתמש באחד שיקל עלי בעבודה באוניברסיטה (גם בהנחה שיש סיכוי שאהיה במעונות ואז זה די חובה...) בלי קשר אני מתכנת גם בתוכנות כמו VISUAL STUDIO שלאו דווקא קשורים לתואר. אני מחפש מחשב שבתקווה יחזיק 4 שנים ולא יגסוס עם שדרוג אפשרי ל WINDOWS 7 בעתיד... כרגע מעוניין ב VISTA SP1 או SP2 אם יצא. המחשב בעיקר יהיה גלישה באינטרנט, עבודה משרדית, אופיס (יש סיכוי למסמכים גדולים אבל לא איזה אקסל מטורף), MATLAB ו VISUAL STUDIO 2008. משחקים לא מעניין אותי כלל אז זה לא שיקול. לגבי סרטים, אני …

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  3. Started by Yaron123,

http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/Dell%20zap/VM-RD33-5961.htm מה אתם חושבים על זה? צריך מחשב 14 אינץ' לאופיס ולאינטרנט ובטח גם לסרטים. ושלוש שנים אחריות. יש המלצות לא לקחת את מה שבלינק? יש הצעות למחשב יותר טוב? שווה להוסיף עוד 300 שקל ולקנות את זה ? http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/dell-vostro-3450-2350m.htm תודה

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  4. Started by vucra,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תיכנות visual studio , ​eclipse, וכאלה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?: 13.3 * רזולוציית המסך? : לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? : אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...): לא * משקל רצוי? : 2-3 קילו * Bluetooth? - רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? : כמה שיותר * כונן אופטי? : אפשרי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?: לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?: לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? : לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  5. הבת זוג שלי מתחילה ללמוד בקרוב סיעוד ואני לפעמים אשתמש במחשב הזה בשביל גיימינג (GW2/WOW) בעיקר משחקי רשת ולפעמים GTA יש את המחשב הזה ב Newegg עכשיו הוא במבצע ב 3772 במקום 4400 https://www.newegg.com/global/il-en/star-black-asus-vivobook-k571-k571li-pb71-gaming-entertainment/p/N82E16834235548 מה דעתכם עליו? יש עליו קצת תלונות של רעש אבל זה בטח בזמן מאמץ במשחקים כבדים לא בשימוש רגיל?

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  6. Started by ornegev,

שלום לכולם לאחר תקופה ארוכה של ריבים עצמיים על איזה מחשב לרכוש החלטתי לשתף ולשמוע עוד הצעות. כיום אני עם מחשב HP G62 ישן כבד ולא מה שאני רוצה ליום יום. הנני סטודנט למדעי המחשב אז בעיקרון המחשב בשימוש של כתיבת קוד והרצת סרטונים, אינטרנט. מטרות המחשב? בעיקר לכתיבת תוכנה,עבודות(אופיס) אינטרנט סרטים סרטונים. * גודל המסך? 14 במינימום ובמקסימום(אלה אם יש 15.6 במשקל פחות מ2 ק"ג) *האם חשוב מסך מבריק או מאט? על זה באמת לא חשבתי אשמח לשמוע את דעתכם.. (בעיקרון אני הרבה שעות מול המסך) * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה עדיפות לאיכות FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אני מעדיף מקלדת עם numpad אך …

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  7. שלום לכולם ! אני סטודנט שנה א' ורוצה מחשב נייד לצרכים בסיסים כגון וורד,יוטיוב ומצגות (אולי צפייה בסרטים) . התקציב שלי נמוך כמו שציינתי והמחשב ייקנה בניו יורק ע"י חבר שלי שנוסע בימים הקרובים . ישנה חנות בניו יורק שנקראת B&H (בעזרת השם) ושם ראיתי כמה מחשבים בסיסים , השאלה אם הם יעשו את העבודה ? אשמח לקבל חוות דעת על המחשבים בלינקים או המלצה למחשב אחר מהחנות הזו : http://www.bhphotovideo.com/ ASUS K200MA-DS01T 11.6" Multi-Touch Notebook http://www.bhphotovideo.com/c/product/1031574-REG/asus_k200ma_ds01t_n2815_dc_1_86g_4gb_500gb_windows_8_64.html HP Pavilion TouchSmart 10-e010nr Multi-Touch 10.1" Notebook Computer http://www.bhphotovideo.com/c/product/1024742-R…

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by TRK_91,

שלום רב חברים יקרים, שמי ניסן ואני חדש כאן, בתקווה להשתלב בקהילתכם. רציתי לבקש את עזרתכם לקראת רכישת מחשב נייד. תודה רבה! 1 מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה 2,000-2,500 ₪ . אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים 2 מה שימושי המחשב לימודים, עבודה משרדית, אינטרנט וכד'. תוכנות תכנות פשוטות כמו פייתון (אבל ממש מעט) 3 האם יש צורך בציוד היקפי אין צורך. 4 האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט יש לי הארד דיסק חדש, מצד שני אם אקנה לפטופ חדש עדיף שלא לפתוח את המארז כדי להכניס אותו נכון? אז בשלב זה נראה לי שהתשובה היא "לא". 5 עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב לא חשוב. 6 האם י…

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2100 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, בעיקר שימוש באופיס וגלישה באינטרנט, נטפליקס. לא למשחקים ותוכנות כבדות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה כמה שיותר שקט. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף שיהיה 13-14 אינץ’. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…

10. Started by ori_fadida,

אהלן , אשמח להמלצה למחשב נייד לסטודנט עד 2000 שקל. ציטוט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקוליםומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …

• 17 תגובות
    • 4.8k צפיות
  11. Started by mwalker03,

היי קודם כל, חיפשתי המון לפני ששאלתי, לא ממש מצאתי משהו, אולי אתם תוכלו לעזור לי מטרות המחשב? סטודנט, אופיס ואינטרנט. * גודל המסך? 14 - 15 אינץ' * משקל רצוי? 2.5 ק"ג בערך אבל לא קריטי כל עוד בתחום הנורמלי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך ככל הניתן נראה לי שמעל 5 שעות זה יהיה סבבה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA, HDMI וכו)? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא ממש חשוב, אבל SSD יהיה בהחלט נחמד (אפילו במקום הרגיל) * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל מאוד כדאי אחריות של 3 שנים. * האם בתקציב צרי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Ben Ben Baruch,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2500 שח. אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סטודנט להנדסת תוכנה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עד 1.7 קג 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט במועד קצר מעת הקניה)? בהקדם 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: הכי חשוב לי משקל, אחריות ואיכות החומר. חשבתי על: https://ksp.co.il/?uin=80301 ופשוט להתקי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by guycnaan,

שלום. אני מחפש מחשב נייד לצורך השנה הבאה בהיותי סטודנט. השימושים שלי בו יהיו בעיקר וורד וגלישה בסיסית באינטרנט. אני כן רוצה להיות מסוגל לראות עליו כמה סרטים באיכות סבירה ועם כרטיס קול סביר. חשוב כמובן עמידות אמינות וזמן בטריה. אם התקציב נמוך מדיי אשקול להוסיף,אבל לא נראה לי שאני צריך יותר מזה כרגע. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  14. אחרי השנה ראשונה באוניברסיטה הבנתי שלהמשיך במצב הנוכחי אני לא יכול ולכן אני מתייעץ איתכם. לאחר התלבטויות רבות החלטתי ללכת על 13.3". 15.4 גדול לי מדי, ופחות מ 13 זה נראה קטן... דברים שחשובים לי במחשב זה שהמסך יהיה מט (לא מבריק, עושה לי כאב ראש), כמה שיותר קל עם סוללה שתחזיק כמה שיותר, אחריות לפחות שנה, רמקולים כמה שיותר "סבירים", ושלא ירעיש... מבחינת חומרה? רק שיהיה לו wi-fi, ודיסק 160gb לפחות. אשמח לשמוע הצעות (אם הן קיימות)...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by armadolph,

* מטרות המחשב? לימודים * גודל המסך? 13 אינצ' * משקל רצוי? עד 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320K * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תודה מראש

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  16. Started by oriori5,

* מטרות המחשב? לימודים (אינטרנט, אופיס) ושימוש ביתי קל (סרטים, אינטרנט וכו'). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3, לא חשוב הסוג. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) סטנדרטי ל13.3... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עכבר trackpoint * משקל רצוי? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או…

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  17. שלום חברים, לצערי הרב לאחר 7 שנים של 0 תקלות המקבוק פרו שקיבלתי במתנה מאבי, מת. וזה בא בתזמון הכי גרוע שיכול להיות בדיוק תתקופת מבחנים וכל הלימודים והעבודות שלי הם על המחשב! לכן אני זקוק לעזרתכם בבהילות לגבי קניית מחשב נייד חדש (לצערי אין תקציב לקנות מקבוק חדש) כדי שאוכל לחזור לעבוד במהירות ולהשלים פערים! מצרף את הפורמט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 אלף שקל (קונה באילת ולכן יש הנחת מע"מ) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג גג 500 שקל במידה אם השדרוג שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בהמון ישומי אופיס פתוחים במקביל,…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by raz2058,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אם אפשר פחות מה טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרוב אלה עבודות באופיס, מדי פעם משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? אלא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) Ssd לפחות 256 גיגה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך, צריך רק מחשב שאוכל להתקין דרך usb …

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by etlsh,

היי המחשב הנייד הנוכחי והמקרטע שלי דיי שווק חיים, אז אני מחפש מחשב נייד חדש ועדיף , כמובן, משהו טוב מטרות המחשב: - להיות נוח בהרצאות מבחינת סוללה/ נוחות מקלדת -משקל נמוך -שיהיה מסוגל לשרוד בתיק במשך כל היום (שלא יתפרק אחרי שניה) - עד תקציב של 3000 שקל עכשיו התענינתי קצת בפורום פה ומצאתי שני מחשבים שנראה לי עונים לי על הדרישות: http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=3869 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480320.0 למישהו פה יש המלצה על אחד משני המחשבים האלה, או לחילופין המלצה על מחשב אחר שיכול לענות לי על הדרישות? תודה רבה לעוזרים מראש =]

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  20. Started by Voodude,

אהלן אני מחפש מחשב נייד שיריד לי אופיס וכדומה שיהיה אמין, שיכלול צורב DVD ועם כונן של לפחות 250 ג'יגה. ראיתי שממליצים פה על הg530 של לנובו יש עוד הצעות? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  21. Started by shmini88,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 חריגה עד 3300 . 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש כללי . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא . 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא . 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10 7 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 14 אינץ . 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא . 8. האם ישנה העדפה לרכ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by shahar77,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיף שיהיה מעל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחד…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Shahar__,

היי, אני צריך מחשב נייד ללימודים, לומד מדמח חשוב לי נורא הנוחות שלו כי אני אסתובב איתו הרבה שהמקלדת תהיה נוחה ושיהיה 14 אינץ לא גדול מידי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 אפשר לחרוג ב500 אני מניח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ללימודים בעיקר תכנות 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? חשוב הגודל 14 אינץ שיהיה נוח להסתובב איתו 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך ווינדוס …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Bar Aharon,

שלום, אני צריך מחשב ללימודים ,לראות סרטים ,ולעבוד מהבית 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?3200 ולא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אין תוכנס ספציפית הרוב נעשה מהדפדפן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?עדיפות לפחות למסך "14 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפ…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Or ei,

אני מחפש מחשב נייד עם מסך של 15.6 לעבודה בסיסית של אינטרנט מוסיקה וסרטים זמן סוללה ומשקל לא קריטי המחשב רוב הזמן יהיה בבית אחריות חשוב שיהיה 3 שנים! אפשרות שיהיה בחירה של צבע (כמו אצל דל) אני חשבתי על הדגם של ה1545 עם הT6500 ו4500MHD זיכרון והארידסק ממש לא חשובים כי זה תמיד ניתן לשינוי אך ראיתי באיזה דיון פה משהו על טיב שרותם של דל בארץ אז לרגע נרטעתי תודה!

• 2 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.