עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by fastidious1,

* מטרות המחשב? סטודנט למדמ"ח אני מאמין שרוב השימושים יהיו תכנות, אינטרנט(בד"כ לפחות עם 10-15 טאבים פתוחים) גודל המסך? בקטע הזה גם רציתי להתייעץ .. האם לא להתפשר על פחות מ15 אינץ' אני פשוט בעבר לא תיכננתי ואני לא יודע איך זה יהיה מהבחינה הזאת משקל רצוי? כמה שיותר קל .. בערך 2.5 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? באזור של 3-4 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMI וכו) HDMI בלוטות? לא גודל מינימלי של כונן קשיח ? אין .. האם כדאי לשלב SSD או שאין צורך למטלות תכנות בסיסיות בתואר ? כונן CD/DVD? צורב? לא כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא…

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. אז הלנובו יוגה 3 שלי שבק חיים ואני חייב מחשב נייד חדש. בעקבות אי שביעות רצון גבוהה משירות לנובו ישראל החלטתי שאני לעולם לא אקנה יותר מחשב של לנובו ובעקבות חוויה מאוד חיובית עם DELL, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שלהם, אלא אם באמת יש איזה מחשב מטורף שאני לא מודע לו שיכול להתחרות עם DELL והשירות של החברה הוא מספק (צירפתי דרישות מפרט למטה). הדבר היחיד שאהבתי ביוגה זה שהיה לו מסך מגע והיה אפשר לקפל אותו לטאבלט מוד. זה היה לי מאוד נוח לקרוא ככה חומר כשהייתי נוסע בתחבורה ציבורית. הסתכלתי על 3 דגמים של DELL: Dell Vostro 5471 http://www.c-data.co.il/catalog/product.aspx?maincat=2&cat=18&subcat=926&prod=9015&page=1&psize=30 Dell Vo…

• 3 תגובות
    • 5.5k צפיות
  3. * מטרות המחשב? לימודים - תכנות בשפות השונות ובתוכנות השונות (ויז'ואל סטודין, אקליפס וכ'ו), המחשב היחידי שישמש אותי. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 6 תאים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף SSD * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אסוס אז כמו שציינתי אני סטודנט למדעי המחשב בשנה השניה. כרגע עם מחשב נייד של אסוס בן שנתיים וחצי שכבר מתחיל לזייף בטח עם תוכנות כבדות...…

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  4. היי, מתחיל ללמוד השנה מדעי המחשב וצריך המלצה ללפטופ. הערב חשובה: יש אפשרות להביא מחשב מארה"ב בימים הקרובים (AMAZON, NEWEGG או חנות אמינה אחרת שאתם מכירים), אז אם משתלם אין לי בעיה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סטודנט למדעי המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כזה קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה…

5. מטרות המחשב? תכנות קצת משחקים, * גודל המסך? 14.1,15.6 * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות: * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? דיי חשוב אבל אם זה בא בחשבון על חומרה אז לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 70 ג'יגה בייט, אם אפשר יחד עם SSD או אופציה להוסיף בעתיד כונן SSD אז מצויין * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: תאכלס הכי משתלם בתקציב, אם יש משהו ב4K שיותר משתלם ממחשב יותר טוב אך ב5K אז אני יעדיף את ה4K שמעתי על …

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  6. אני מחפש מחשב ללימודים, VISUAL STUDIO וכו'. לאופיס ולגלישה. ראיתי את הדגם הנ"ל ‎G62-B50SJ של HP מפרט: ‎מעבד :‎Intel® Core i3 350M Processor, 2.26GHz,3MB Cache,1066MHz FSB‎ זכרון: ‎3GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB + 1 x 1024 MB), הארד דיסק:‎320 GB (5400Rpm) מסך: ‎15.6'' Diagonal High-Definition LED HP BrightView Widescreen Display (1366 x 768) כרטיס מסך:‎Intel HD Graphics, up to 1274 MB total available graphics memory‎ אחריות לשנה. הוא מגיע עם לינוקס- אבל זה שטויות להתקין עליו ווינדוס. אז אני לא רואה סיבה להוסיף כסף לווינדוס. יעשה את העבודה? מחיר של המחשב 2250... שווה את ההשקעה? אני מעוניין סביב מחיר זה ( עדיין סטודנט ).

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אהלן, אשמח לעזרתכם בהמלצות למחשב נייד לסטודנט למדעי המחשב. התקציב המועדף הוא 2-2.5k, אם יחרוג מעט בגלל משהו שלא כדאי להתפשר אז גם בסדר. אין צורך בציוד היקפי, לא מיועד בנוסף למשחקים. עדיף שיגיע עם מערכת הפעלה ואופיס (אופציונלי, בעיקר האופיס. אין העדפה לגירסה) מבחינת הרכישה - יכול לרכוש גם באינטרנט אז לא קריטי. אם זה משנה, איזור חיפה. לא מתכנן OC ושדרוגים. תודה לכל העוזרים

8. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך לימודי מדעי המחשב (תכנות וכו) ביכולתי לקנות אותו השבוע בארה״ב אך מוכן גם לדחות במעט אם יש צורך. קראתי את המדריכים שעזרו לי לקבל כיוון, אם כי אני בעיקר מעוניין במחשב חזק ויציב אשר יוכל לעמוד יפה מבחינה טכנולוגית גם עוד שנתיים שלוש. כמו ואנטנה מעוניין שיהיה מסוגל גם לעמוד בעריכת וידאו מדי פעם. קראתי בפורום על מבצעים של מחשבי לנובו, במידה והם אכן כאלה כדאיים אני מוכן לחכות עם הרכישה ולהמתין להרכבה (כיוון שאעזוב את ארהב בסוף השבוע). בהקשר לכך - האם את כל המבצעים האלו ניתן להזמין רק באינטרנט (עם זמן הרכבה ומשלוח ארוך יחסי) התקציב הוא בסביבות 1000$ אך מוכן גם להשקיע יותר כדי למצוא את התמורה הנכונה להשקעה בודק ברצינות אופצייה של אולטרה בוק…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, מחפש מחשב נייד לדרישות יומיומיות וכן לתכנות במסגרת התואר,הדרישות למטה. מעדיף שיעלה כמה שפחות בהתאם לדרישות, וכן שייתן תמורה למחיר. מה אתם אומרים על asus k550cc, http://ksp.co.il/?uin=20339? מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים ,תכנות , עבודה יומיומית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-16 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות, בערך 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ללימודים, לכן עדיף שיהיה ארוך (אם מתיישב עם התקציב) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות לאחריות זמינה (כגון עד בית הלק…

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by gogoman,

בעיקר לאינטרנט ותכנות... תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. * מטרת המחשב כמו שנאמר בכותרת, היא בעיקר לעבודות ולסרטים (כמובן שאינטרנט גם). - אחריות היא דבר ראשון מבחינתי , לא פחות משנתיים ורק אחריות מהיצרן. - יצרן: רצוי [מאוד] HP/DELL - משקל המחשב לא יותר מ-3 (כולל סוללה) - בקשר לסוללה, בדקתי וראיתי שיש סוללות שמחזיקות 5 שעות ויש סוללות שמחזיקות רק שעתיים וחצי - מומלץ מאוד שזה יהיה 4 שעות, אך תלוי בהשפעה על מחיר המחשב. - גודל המסך שיהיה לפחות "14 (עדיפות ל"15.4) * כונן קשיח 160+ * זיכרון פנימי 1024MB x2 * צורב DVD תודה מראש לכל העוזרים (: לירון.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  12. מחפש מחשב ללימודי עיצוב תעשייתי, ישנה אופציה לרכוש בארה"ב התקציב הוא 4000 שקלים, עם אופציה לחריגה עד איזור ה-500 שקלים * מטרות המחשב- עריכה גרפית גם דו-מימדית (פוטושופ אילוסטרייטור וכו') וגם תלת מימד (סולידוורקס וכו') * גודל המסך - גודל המסך לא כזה מפריע לי 14-15 סטנדרטי, חשוב שזה יהיה פאנל איכותי ובעל רזולוציה גבוהה 1080P לפחות * משקל רצוי - משקל הוא לא בעיה כמובן לא מחשב ששוקל 15 קילו, משהו סטנדרטי * זמן סוללה - רצוי כמה שיותר, למרות שביצועים כמובן באים על חשבון סוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - סטנדרטי לחלוטין, USB3 ו-HDMI * כונן קשיח - לפחות חצי טרה, אם אפשר שילוב של SSD כמובן שזה יהיה מצוין אבל גמיש * האם נדרשת אחריות בינלאומית - במקרה של רכישה בארצות הברית, אחר…

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  13. שלום לחברי הפורום. כפי הנראה אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה בקרוב - מה שאומר מבחינתי מעבר מבית הורי למעונות. מכיוון שאני מתכוון להמשיך לעבוד בזמן הלימודים - והמחשב הוא כלי העבודה העיקרי שלי, החלטתי לרכוש מחשב נייד חדש. מטרת המחשב הוא עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, דברים שכל סטודנט ממוצע להנדסת מחשבים צריך לעשות בשגרה) ופיתוח לווב. מעבר לזה המחשב צפוי לראות עומס עבודה גבוה. יאללה, לתכלס, מה אני מחפש: תקציב: כ5000 ש"ח (אפשרי קצת יותר, עדיף פחות כמובן) מסך: 14.1 לפחות. 15.4 רצוי. מסך רחב. זמן סוללה: לפחות 3 שעות. כמובן שכמה שיותר יותר טוב. זכרון: ג'יגה הוא המינימום. עדיף 2 - כל עוד זה במסגרת התקציב. דיסק קשיח: 60 ג'יגה (אפשר להתפשר גם על 40 עם התקציב לוחץ, כמובן שכמה שיותר יותר …

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  14. שלום, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט להנדסת תוכנה. הטופס להלן: * מטרות המחשב? לדוגמה: צפיה בסרטים, עריכה גרפית - פוטושופ בלבד, עבודה בשפות עיליות ולפעמים בשפות WEB. ישמש ללימודים בהנדסת תוכנה. * גודל המסך? עד 15 אינץ' * רזולוציית המסך? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא קריטי המשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות כ4 שעות בשימוש סביר (סביבות עבודה וצפייה בסרטים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד, כל השאר לא קריטי. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם אפשר, אז שילוב של SSD קטן עם HD רגיל. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם אז ככה, לפני כחודש החלטתי, בעזרתכם, לקנות את הdell vostro v131. הזמנתי אותו והוא תקוע ביבוא כבר חודש שלם כשאין צפי שהוא יגיע לפני דצמבר. בינתיים אני בלי מחשב והתחילה השנה באוניברסיטה, ואני צריך אותו דחוף. לכן החלטתי לעבור לאופציה ב', לקנות לי מחשב של ASUS, שמעתי מספיק דברים טובים עליהם (אמנם הבנתי שהשירות שלהם הוא רע, אבל הבנתי שהאחרים לא הרבה יותר טובים מהם, אז זה פחות נורא). הדרישות מאוד פשוטות: תקציב סביב ה3k, שיהיה טוב לצרכי סטודנט קלאסים (אופיס ואינטרנט), מסך 13.3 אינץ' וסוללה חזקה יחסית (שבזה אסוס טובים). הקאץ': אני ירושלמי, ואני רוצה את המחשב הזה עוד השבוע, זאת אומרת שאני צריך דגם יחסית זמין שנמצא בירושלים (אופיס דיפו, באג, לא יודע מה). אם מישהו יכול לע…

16. שלום חברים, חבר טוב מחפש מחשב נייד בתקציב שנע בין 3 ל-6 אלף לאחר שהמחשב הנייד שבק לו חיים בתקופת מבחנים קריטית.. מבחינת דרישות לנייד,הוא מעוניין בתנאים הבאים: 1.גודל מסך- לאחר שעשה את הטעות ורכש מחשב נייד עם מסך 17' הוא מעוניין במסך 13.3' או באיזור הזה. 2.משקל- The less the better,המחשב הוא כלי הלימוד הכמעט בלעדי שלו ולכן נושא הניידות והמשקל קריטי עבורו. 3.SSD- אני לא יודע אם אפשר למצוא משהו בממשק PCI-E בטווח מחירים הזה,אבל תמיד תהיה העדפה לנפח על פני ביצועים בקטגוריה הזו,אני צודק? 4.מבחינת ביצועים,אין צורך במשהו יותר מדי מפוצץ.,בעיקר אני מניח יש צורך בכמות מספקת של RAM בשביל טאבים בכרום,מספר תוכנות ברקע,etc..גיימינג אין שום צורך. …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  17. בעיקרון השימוש יהיה לגלוש באינטרנט (פחות להורדות סרטים, יותר גלישה באתרים) , תמונות, לימודים בשלב יותר מאוחר וזהו פחות או יותר. מישהו מכיר משהו זול? פחות מ3K בערך? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, בקרוב אתחיל ללמוד לתואר שני ולשם כך אני צריך מחשב נייד. התקציב שלי הוא לכאורה לא מוגבל אך יש לי רצון להישאר בגדר של הוצאה שקולה לתמורה של מחשב טוב. שירוץ חלק ונעים ל3 4 שנים הקרובות. הצרכים שלי הם פחות או יותר תוכנות אופיס לכתיבה, דפדפן בעיקר לחיפוש מאמרים ומקורות ותוכנות נוספות כמו זום וכדומה. המחשב לא מיועד לעיצוב גרפי או כתיבת קוד. בשאיפה שלי המחשב יהיה בגודל בינוני, אני מניח בין 14 ל-16 אינץ? אשמח אם תכללו בחבילה גם windows 10 אין דרישה מיוחדת לגבי אורך הסוללה, רוב הזמן ימצא ליד שקע, אך במידה ונתקעתי במקום נידח ללא שקע, אשמח שתהיה לי האפשרות לעבוד וללמוד כ-3 שעות +-. המשקל של המחשב לא מהווה בעיה. מסך מגע ממש לא קר…

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ-3500 שקלים. אפשר לחרוג רק אם זה משמעותית טוב יותר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודי תכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 14". כמה שיותר קל. עדיפות לאורות במקלדת. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…

20. היי חברים אשמח לעזרה בבחירת מחשב נייד לצורך לימודי תקשורת חזותית בבצלאל ירושלים. התקציב שלי הוא עד 6000 ש"ח. להלן המפרט הטכני המומלץ: גודל מסך - 15 אינץ' מעבד אינטל i7 ומעלה, ליבה כפולה או מרובעת. זכרון 16GB RAM במהירות 1600MHz ומעלה. כונן קשיח 512GB ומעלה מסוג SSD FLASH כרטיס מסך: NVIDIA GRFORCE GT 750M with 2GB GDDR5 memory בטריה - 7 שעות ללא הטענה לפחות. לפי הגדרות יצרן. מערכת הפעלה: windows 8 ומעלה. אשמח לעזרה,

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח ולדעתי זה מעבר למה שאני צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות. בעיקרון אני משתמש בתוכנות של jetbrains, ובדרך כלל יש דפדפן פתוח ברקע (בשביל לקרוא תיעוד ואולי סרטון ביוטיוב) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא רלוונטי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא נראה לי קריטי למחשב נייד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומ…

22. שלום לכולם, אני סטודנט למדעי המחשב. אני צריך מחשב נייד שישמש אותי בתכנות בעיקר בסביבה של netbeans, visual studio2010 וגם קצת בסביבה של sql server. שיטוטים קצרים שלי הביאו לי את המפרט הבא: http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=3479 אבל מאחר ואני רוצה שהוא יישמר להרבה זמן חשבתי לנפח את הזיכרון ל-4 ג'יגה כרגע אני מתקצב את עצמי באיזור המקסימלי של 3500 ש"ח בערך תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by סטודנט חדש,

המלצה למחשב נייד פשוט ובסיסי לסטודנט מדמח, רק בשביל הלימודים, אופיס וכדו' , הבנתי שהתכנות לא דורש יותר מידי. מחשב קומפקטי שנכנס לתיק וקל משקל. טווח של 1000-1500 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500, רצוי כמה שפחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אופיס וקצת תכנות בסיסי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רועש ברמה לא סבירה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …

24. Started by BAR_PC,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כתיבת סיכומים, גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף שיהיה כלול 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  25. שלום לכולם, מבקש את עזרתכם במציאת מחשב אמין וטוב. * מטרות המחשב? תכנות בVisual Studio , אופיס, עבודה עם vmware. * גודל המסך? 13-14 אינץ מחפש מסך מט עם בהירות טובה. שאפשר לשבת איתו בחוץ בשעות היום. * משקל רצוי? לא יותר מ-2 קילו. כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) יציאת מסך דיגיטלית. wifi תקן n * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, מספיק אחריות בארץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הכל חוץ מHP

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.