ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-5200 אפשרי לרכישה באילת גם 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודי הנדסת תוכנה אולי אתעסק בגרפיקה בעתיד אז חשוב נראה לי שיהיה גם כרטיס מסך סביר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידת האפשר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 14-15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 25 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
תקרת התקציב זה 6K אבל אם אפשר רצוי לחסוך.. שיריץ דברים בסיסים כמו אופיס, MATLAB, PHOTOSHOP וכאלה.. שיהיה מסך טוב שלא יהיו בעיות עם אור השמש, כרטיס מסך פחות חשוב כי המחשב לא מיועד למשחקים אבל שלא יעשה בעיות עם סרטים ברזולוציות גבוהות HD וכו.. לא יודע מה עוד חשוב למחשב נייד כי עד עכשיו התעסקתי רק בנייחים אז הצעות והמלצות יתקבלו בברכה. עריכה: כמובן WIFI רצוי שיהיה..
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אחרי שגנבו שגנבו לחבר שלי את המחשב הנייד צריך לקנות חדש (אל דאגה שווי המחשב הוחזר) במטרה היא מחשב 14-15, שלא יזוז יותר מידי, ללא איזה דרישות מיוחדות חוץ משיהיה הכי טוב בתקציב אחרי זה חשבתי שאולי יהיה עדיף לו בכלל לקנות נטבוק +מסך וככה הוא יהנה מכל העולמות בזמנים הבודדים שהוא ירצה לנייד יהיה לו קל לעשות את זה ובשאר הזמן המחשב יהיה מחובר למסך נורמאלי ונוח אז אני אשמח להמלצות לנייד במחיר ואף לנטבוק טוב כתוכנית שניה, שניהם צפויים להירכש בארץ ובשביל הפרוטוקול * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? לא משמעותי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi יהיה…
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם... חבר שלי טס לסינגפור והוא יכול להביא לי נייד... אני צריך מפרט למחשב כזה,אז ככה: המחשב מיועד לסטודנט,הכרטיס מסך לא קריטי... כמו כן מה אתם חושבים על קנייה בארץ זרה?האם יהיה לה בעיה בויסטה? חשוב לי שהמחשב יהיה חזק מאוד ויחזיק ל-3 שנים..כמו כן איך הולכת האחריות בקנייה כזו?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד קל (עדיף סביב קילו, עד קילו וחצי), בגודל 13-14 אינץ', ובתקציב של 3000-4000 ש"ח. עם מסך טוב (לא מגע) לשעות עבודה ממושכות. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים באיכות גבוהה, ואני צריך שכל אלו יעבדו חלק, כולל פתיחה של טאבים מרובים בדפדפן ומעבר בין התוכנות. אין לי צורך במערכת הפעלה או באופיס. אין לי העדפה לחנות ספציפית. קניית המחשב מתוכננת לימים הקרובים. לאחר שיטוטים וחיפושים באינטרנט, צמצמתי את ההתלבטות לשלושה דגמים: - https://www.pc365.co.il/product-15341-Asus_ZenBook_UX430UA_GV340T - https://www.pc365.co.il/product-15680-Asus_ZenBook_13_UX331UA_EG012T - https://www.pc365.co…
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, אני יודע שזה כבר נשאל פה פעמים רבות, קראתי המון פוסטים לפני שכתבתי את הפוסט הזה, אבל אני מתבלבל בין כל האפשרויות... אני מחפש מחשב נייד למטרות לימודים באונ' וצפייה בסרטים, הכי סטנדרטי שיש בלי בקשות מיוחדות. מה היא בעצם האופציה הכי טובה כיום למחשב שיעשה את העבודה וגם יחזיק לי כמה שנים? מטרות המחשב? לימודים וסרטים. * גודל המסך? 13-14. * רזולוציית המסך? לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, כמובו שזה יתרון אבל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג ש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! בקרוב מאוד אני מתחיל לימודי הנדסת מכונות ואני זקוק למחשב נייד חדש לצורכי הלימודים. עקב חוסר התמצאותי בעולם המחשבים והחומרה (אך אחרי מחקר מעמיק בנושא..) אני מבקש את עזרתכם במציאת המחשב האידיאלי. אז ככה: התקציב הוא בסביבות ה3500 שקל (אפשרי מעט יותר אם צריך) מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, משחקים בסיסיים ביותר עם כיוון לבכלל לא * גודל המסך - סביבות 13.3" קצת פחות קצת יותר זה בסדר גמור * משקל רצוי - פחות מ 2 ק"ג (לכיוון 1.7-1.8 ) זאת בין הנק' היותר קריטיות מבחינת השיקולים * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן, 5 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא *כונן קשיח - לפחות 300GB הסוג פחות משנה * כונן CD/DVD? צורב? לא חו…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד באיזור 3000-4000 ש"ח. התקציב כולל מערכת הפעלה (ווינדוס 8.1). השימושים המרכזיים בו הם גלישה, Office וצפיית סרטים (גם במחשב וגם עם חיבור לטלוויזיה). אם אפשר להריץ עליו גם משחק NBA מהשנים האחרונות - אדרבא. המחשב מיועד לסטודנט, ולכן צריך להיות קל יחסית, ובו זמנית עם מסך 15 אינץ'. לא קריטי שהסוללה תחזיק הרבה זמן, אבל מן הסתם שזה לא יזיק. כנ"ל לגבי שקט וקירור (לא יזיק). לגבי המקלדת - כדאי שתהיה מוארת, ועדיף שתהיה כמה שיותר דומה למקלדת רגילה (עד כדי הNumpad). תודה (:
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, את תקופות השיא שלי בשוק תמחור, שיווק והמלצות למוצרי מחשב עברה מזמן ולכן אצטרך את עזרתכם הנדיבה. אני מתחיל השנה חשמל+פיזיקה בטכניון, כך שאני אריץ כל מיני תוכנות ידועות לשמצה בדרישות שלהן. מעבר לכך המחשב ישמש בעיקר לאופיס, אינטרנט וצפיה בסרטים. אני לא משחק משחקים או עושה פעילות גראפית דומה. לא ננעלתי על מחיר אך אני מעדיף להשאר בטווח הסביר +\- מה4000 ש"ח, לאחד מדגמי ה13\15 שנכנסים לתקציב, כשאני מאמין שהבסיס שאני מכוון אליו הם מעבדי i5 (תקנו אותי אם אני טועה), 4GB זכרןם ו3 שנים אחריות (או אפשרות הרחבה אליהם כמובן) עם אמינות ואיכות מוצא. בינתיים קיבלתי המלצות לכיוון המוצרים של DELL, ואכן N3010, N5010 וSTUDIO 1558 נראים מאוד דומים ומעניינים, אבל אני פתוח להצעות באופן כללי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב, העוד שבועיים אני מתחיל ללמוד הנדסת תעשייה וניהול בב"ש ולשם כך אצטרך מחשב נייד. אני ארשום את מה שחשוב לי אך אשמח לשמוע הערות והארות מנסיונכם הרב. * מטרות המחשב? לימודים! אני עדיין לא יודע איזה תוכנות אדרש להפעיל אך אני מניח שהן לא יהיהו כבדות מידי (פוטושופ וכדומה), בנוסף הוא ישמש לשימושים רגילים כמו גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות וכו' (בלי משחקים) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל שיהיה נוח לעבודה, לא יודע מה עדיף מט או מבריק * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עכבר אופטי רגיל. . * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג ניראה לי סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה זמן נחשב ארוך? שיהיה זמן עבודה סטנד…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, אופציה לתקלוט, תוכנות כמו MATLAB, תכנות וכד' בפקולטה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14''-15''. בין הטווח שצוין. שאני אוכל לעבוד בחוץ (מאט) אבל במידה ומייקר ממש אז אני אתפשר . * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD, או רזולוציה של HD. לא פחות כדי שיהיה נוח לעבוד. אני רוצה מרחב עבודה נוח. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. מקלדת נוחה להקדלה ומגיבה מעולה. בנוסף…
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל באוקטובר הקרוב לימודי הנדסת תוכנה, וביחד עם זאת בא הצורך במחשב נייד שישמש אותי בלימודים וגם בתור מחשב אישי בין הלימודים. חשוב להגיד שאני פחות בקיא בתקציב אז רשמתי תקציב כללי שנראה לי הגיוני (ולכן הוא גמיש ל2 הכיוונים), ובנוסף הבנתי שעיקר ההתעסקות שלי בתחום יהיה תחת סביבת EMU, ויזואל סטודיו, ו - MATLAB. * מטרות המחשב? להוות מחשב ללימודים בעיקר בסביבות שציינתי אבל גם לשימוש אישי כמו סרטים (XBMC בחיבור לTV) ואינטרנט. בלימודים השימוש הוא: EMU, ויזואל סטודיו, MATLAB וככל הנראה יריץ תשתית של VMware. שימוש ביתי: צפיה בסרטי FHD בחיבור לטלויזיה, מוזיקה ואינטרנט. * גודל המסך? 15 אינץ+- * רזולוציית המסך? סטנדרטית * משקל רצוי? רצוי שיהיה קל, לא במ…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחותי סטודנטית והיא מחפשת מחשב נייד בין 3000-3500 השימושים שלה הם משרדיים בלבד : אינטרנט \ אופיס \ תוכנות קלות ראיתי את המחשב הזה של ג'יגבייט ב3000 .. מה אומרים? האם המעבד מספיק מהיר ? המחשב יעבוד מהר לשימושים הנ"ל?? מחשב נייד Gigabyte W536M-CD39T2 רק 3,020 ש"ח אספקה מיידית בכל הסניפים אפשרות לתשלומים בכ.א. או בשקים מעבד ליבה כפולה Intel Dual Core T2390 1.86GHz ערכת שבבים Intel Crestline GM965 + ICH8M מסך "15.4 1280X800 כרטיס מסך משולב Intel GMAX3100 זכרון 2048MB DDRII 800MHz ניתן להרחבה עד 4GB דיסק קשיח 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DVD-RW Super Multi תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi כרטיס רשת LAN מודם פקס 56Kb יציאות USB2.0 X4 ,VGA FireWire, קורא כרטיסים Audio,…
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מטרות מחשב: עבודה משרדית, סרטים, אינטרנט ומוזיקה. גודל המסך: סטנדרטי 14-15. רזולוציית מסך: HD או FHD. משקל: לא חשוב, המחשב יימצא במשרד במשך רוב היום, פרט להעברה פעמיים ביום, 3 ימים בשבוע לכל היותר. זמן סוללה: לא חשוב, המחשב יימצא מול שקע חשמל. יציאות מיוחדות: HDMI. אין צורך בקורא כרטיסים, BLUETOOTH. שיהיה WIFI. אם אפשר לוותר על כונן CD, אז לוותר, כי כעת אפשר להעביר דרך USB. גודל וסוג כונן קשיח: אין חשיבות, אין צורך בנפח איחסון גדול כיוון שיש מחשב נייח ראשי, זה משמש לכתיבת וקריאת דוחות ומאמרים, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. מערכת הפעלה: ללא, אני יכול לקבל בחינם. אין העדפה לחברה מסויימת, אך מבדיקה שערכתי בטווח המחירים הללו מה שמצאתי ברוב המקרים הם מחשבי LENOVO. חיפשתי בעצמי…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני מחשב מחשב נייד בחנות אמינה לסטודנט בסביבות מחיר 3000 עם חריגה של אולי 100 שקל, גודל מסך-15" אני מניח שלא יהיה מהמחשבים הקטנים ... זיכרון רצוי 4 gb אבל אני מניח שגם 3 יהיה סביר . סוללה שתחזיק כמה שיותר אני לא מבין גדול בזה אבל אני מניח כמה שיותר זמן סוללה ככה יותר טוב משקל המחשב שלא יהיה הכי כבד כמובן אבל זה לא חלק חשוב. דבר אחרון שהחנות תיהיה באזור מגדל העמק-נצרת עילית תודה לעוזרים מצטער על הכלליות זה כי הידע שלי בניידים הוא לא משהו
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 3800-4000 פחות או יותר (עדיף פחות) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ליומדים באוניברסיטה (הנדסת מכונות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ברמה שלא מפריעה בשיעורים 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? מניח שלא, לא ממש יודע מה זה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה ווינדוס. 8. האם ישנ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד hp pavilion dv-6820ej כרגע מותקנת עליו מערכת הפעלה windows 7 32 bit המעבד הוא intel core 2 duo T5550 1.83GHZ והוא בעל זיכרון של 2 ג'יגה זהו מחשב ישן יחסית, אך הוא משמש אותי בצורה טובה עד עכשיו בעיקר לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ולימודים לאחרונה אני מפתח אתרים וגם באופן חלקי בעיצוב של האתרים, ושמתי לב שהמחשב לא מצליח תמיד לפעול באותו קצב כמו בעבר שאלתי היא האם כדאי לשדרג את המחשב, להוסיף עוד 2 ג'יגה זיכרון, ולהגדיל להארד דיסק של 500 ג'יגה במקום 160 שיש כיום וכמו כן לעבור למערכת הפעלה של 64 bit או שפשוט עדיף לעבור למחשב חדש מבחינת עלות תועלת?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,חבר מחפש נייד ללימודים דרישות: חצי ג'יגה זיכרון לפחות,הארדיסק 60 ג'יגה מינימום,תקשורת אלחוטית וצורב DVD. התקציב הוא בערך 4.5K,יש מצב שדודה שלו יכולה להביא לו מקנדה מחשב ואז התקציב יהיה בערך 1000$ שיכול להשיג לו משהו פצצה. אם אפשר הצעות מהארץ ומחנויות בקנדה אם אתם מכירים, כי אני לא מצאתי משהו. תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מטרות המחשב הן עבודות משרדיות, עריכת מוזיקה והקלטתה, משחקים (חלקם כבדים) וכן לתוכנות שחלקן יותר כבדות (matlab), איני מבין גדול בגודל המסך אך רצוי יחסית גדול/סביר+ (הבנתי ש-15 אינץ' זה גודל סביר, אז אולי משהו בסגנון), משקל - יכול להיות הכל (לא אכפת לי שיהיה כבד יחסית), זמן סוללה ארוך (כ-5 שעות ואף יותר - סטודנט), אין צורך ביציאות מיוחדות אך בכמה יציאות USB (שתיים-שלוש לפחות), רצוי עם כונן CD/DVD אך בהחלט לא חובה ואני חושב שבתקציב הנ"ל רצוי להכניס רשיון למערכת הפעלה. מעדיף שלא יהיה mac אך גם לא חובה אם יש לכם המלצה ל-mac שמתאים להגדרות האלה. אשמח להמלצות רלוונטיות, אם אפשר במהירות - מחפש לרכוש מחשב עוד השבוע למען דברים די דחופים... תודה!
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום פורום יקר ראשית רציתי להודות לכם על העבודה הנפלאה שאתם עושים פה, אתם עוזרים להמון אנשים ולא תמיד מקבלים את התודה, אז בשם כולם - תודה ולעניינינו, גם אני צריך המלצה אז אתחיל במילוי השאלון שלכם: * מטרות המחשב? צרכים סטודנטיאלים בסיסיים: אופיס, אינטרנט וכו'. * גודל המסך? 13 אינץ' * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, שלא יהיה מתחת ל-4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא קריטי * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? כזה שיתאים למטרות המחשב, לא קריטי. * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי, אפשר. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? אין לי מושג מה זה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? נגיד שלא, אפ…
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים וסדרות. * גודל המסך: 13.3 * רזולוציית המסך: גבוהה מספיק למטרות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמה שיותר קל, רצוי מתחת ל1.8 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, עדיפות לכמה שיותר זמן סוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיפות לssd. * כונן אופטי: * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן. המליצו לי על טושיבה ונאמר לי להתרחק מlenovo. תקציב 3-4.5. אם הוספה של כמה מאות שקלים תספק לי את המחשב האידיאלי, אוכל להגדיל את התקציב.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי, קודם כל התקציב לא ידוע. ההורים שלי ביקשו ממני לקנות את המפרט המינימלי שמתאים לצרכים שלי. אני סטודנט להנדסת תוכנה בטכניון. יש לי דרישות סטנדרטיות לסטודנט (הכי חשוב - זמן סוללה ארוך. חשוב גם שהמחשב יהיה קל, יציאת HDMI, ושירוץ חלק..).
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, * גודל המסך? חשוב מאוד שיהיה מסך מאט. 15" * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). עדיפות ל-HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? כמה שפחות במסגרת המחיר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא * כונן אופטי? רצוי שיהיה, לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה, ואם כן רצוי שיהיה WIN7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) - ייעוד המחשב הוא למטרות משרדיות בלבד ויישמש סטודנטית במהלך לימודיה באוניברסיטה. * גודל המסך? עדיפות ל-15"-17" * משקל רצוי? פחות רלוונטי במקרה זה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ייעשה שימוש במחשב במהלך הלימודים ולכן עדיפות לכמה שעות \ פרק זמן סטנדרטי כמקובל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) פחות רלוונטי * כונן CD/DVD? צורב? עדיפות לצורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL ** אם המ…
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לסטודנט בתקציב 4K. דרישות: 1.אפשרות שדרוג ל WINDOWS 7 בחינם (או לחכות חודש בקנייה) 2.מסך 15 אינץ 3. מחשב חזק שיכול להריץ כמה יישומים בו"ז. 4.יכולות גרפיות טובות, לא בשביל קריסיס, אבל כן בשביל להריץ משחקים פשוטים יותר כמו NFS 5. כרטיס רשת מובנה 6.סוללה חזקה. 7.צורב DVD (עדיף) 8.דיסק קשיח 250 ג'יגה ומעלה. 9.מצלמה מובנת (עדיף) 10. והכי חשוב שיהיה נוח לעבוד איתו- מקלדת נוחה, מסך איכותי ... עזרתכם ושאלה: בווינדוס 7 החדש זמן הסוללה צפוי להיארך או להתקצר? תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-